Θρυλική ολοκλήρωση για την Αρχαγγελική Λεγεώνα, Ιαπωνικός σεισμός, κάτι που πρέπει να συλλογιστεί

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 8:08 πρωινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 6720, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞079∞-∞S1A6S1A7A8∞-∞H5F5F5F5F5F5∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski German

Русская Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200607_0756541256128674767127075.jpg

– Ναι, η Γαία είναι ακόμα στο πνεύμα, αλλά σκέφτεται σαφώς μια κίνηση, και όταν κάνει ένα σπριντ έχει πάντα δραστικά αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι αν πάει στο “Fire” στη συνέχεια, θα είναι το βαρύ μετασχηματισμό, και αν το “Air” θα υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή που επικρατεί. Πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος πρόβλεψης της διάθεσής της, οπότε πρέπει να περιμένουμε με εμπιστοσύνη και να αντιδράσουμε όταν είναι απαραίτητο.

– Υπήρξε μια καταπληκτική αλλαγή χρονοδιαγράμματος που εκτελέστηκε από τον Αρχαγγέλιο Λεγεώνα. Οι κινήσεις τους έδειξαν ένα πολύ επιθυμητό χρονοδιάγραμμα και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που το βλέπουμε να γίνει πραγματικότητα. Δεν θέλω να τους καλέσω για αυτό, αλλά αυτό που μόλις επιτεύχθηκε δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θρυλικό. Αυτό θα μειώσει τις εντάσεις και θα προσφέρει ένα πιο άνετο κλίμα για όλους μας για να ζήσουμε, να μεγαλώσουμε και να επεξεργαστούμε τα στοιχεία. Η πυκνή τρισδιάστατη γη πρόκειται να πέσει, αλλά δεν θα είναι τόσο τραγική όσο σκεφτήκατε προηγουμένως και μπορείτε να ευχαριστήσετε την Αρχαγγελική Λεγεώνα αποκλειστικά για αυτό.

– Υπάρχουν τόνοι ανωμαλιών παντού που βλέπετε σήμερα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πήγαμε πολύ μακριά κατά τη διάρκεια αυτής της πιο πρόσφατης αλλαγής χρονολογικού χρονοδιαγράμματος. Τα φαινόμενα Mandela, ο αποπροσανατολισμός και τα σωματικά συμπτώματα θα είναι πολύ κοινά. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε ξυπνήσει σε έναν νέο κόσμο, γιατί αυτό ακριβώς συνέβη και φυσικά, αυτό δεν θα είναι χωρίς έντονες αισθήσεις. Το πιο αξιοσημείωτο εφέ Mandela σε αυτό το χρονοδιάγραμμα είναι η είσοδος στην πόλη κάτω από το Sphynx βρίσκεται στο κεφάλι όταν ήταν πάντα πίσω από το αριστερό του πόδι.

– Υπάρχει μια γιγαντιαία γη που έρχεται στην Ασία, πιο συγκεκριμένα στην Ιαπωνία. Αυτό ενορχηστρώνεται από την Gaia καθώς κάνει προσαρμογή στη θέση της.

– Προφανώς, δεν μπορώ να το πω αρκετά: καλό και κακό υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, σε όλους τους ανθρώπους και σε όλα τα πράγματα. Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους ως άτομα και όχι ομάδες ανθρώπων που εκπροσωπούνται σε ένα σώμα. Εάν ένα άτομο στέκεται μπροστά σας, μην το κρίνετε μέχρι να διαβάσετε το περιεχόμενο της καρδιάς του. Η ποικιλομορφία είναι το θεμέλιο της ζωής, πρέπει να μάθουμε να το γιορτάζουμε.

– Χρειαζόμαστε όλοι να αφομοιώσουν την πραγματικότητα που θα πρέπει να αποχαιρετήσετε μια για πάντα σε όλους στη ζωή σας σε κάποιο σημείο της ζωής σας. Όλα αλλάζουν και όπως λέει ο Τζορτζ Χάρισον, «Όλα πρέπει να περάσουν». Να είστε ταπεινοί με τους άλλους, δεν ξέρετε πότε θα είναι αυτή η τελευταία φορά. Αυτό που έχει σημασία είναι οι άνθρωποι στη ζωή σας, καθώς αυτοί κάνουν τις μέρες σας ιερές. Ακόμα και εκείνοι που είναι αρκετά τυχεροί για να ζήσουν μακρά ζωή, θα πρέπει να αποχαιρετήσουν μια μέρα, να είναι καλοί ανά πάσα στιγμή.

– Η αύρα του ουράνιου τόξου στο φεγγάρι είναι ένα σίγουρο σημάδι της τεράστιας επιτυχίας μας με τη μηχανική της Luna. Αυτό που κάποτε ήταν πηγή αρνητικής ενέργειας έχει γίνει φάρος ελπίδας και σύμβολο αυτού που μπορούμε να επιτύχουμε μέσω της μεταμόρφωσης.

– Ακόμα και το μεγαλύτερο ψάρι δεν είναι μεγαλύτερο από τον ωκεανό. Τα πράγματα που κάνουμε πάντοτε επισκιάζονται από τη συνειδητή βούληση της “Ανεξάρτητα επεκτεινόμενης πηγής δημιουργών” και θα παρακάμψουν τα πάντα. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το άθροισμα όλων των πραγμάτων που περπατά μαζί μας, να προχωράμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

20200607_0756331168497942976635334.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame είναι στο 6 και θα υπάρξει μεγάλη μεταμόρφωση λόγω αυτού.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Αχλάλ , Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Αδωνάχαιλ, Αρχάγγελος Αμπασντάρχον, Αρχάγγελος Βαρχίμελ, και Αρχάγγελος Αντωνί.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, Ενεργή & Επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200607_0757239222926211137425392.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Φαίνεται σαν να υπάρχει κίνηση στις υπόγειες σήραγγες των ΗΠΑ για άλλη μια φορά. Απομένει μόνο το μεγάλο κακόβουλο “Δράκος”. Το Violet ανάβει τις σήραγγες με το υψηλότερο επίπεδο έντασης που έχετε εφαρμόσει ποτέ και μετά μπείτε με ένα ηρωικό σπαθί και ασπίδα.

Ο αστεροειδής που περνά είναι ένα κρύσταλλο χαλαζία και μεταλλικό αντικείμενο. Μπορεί να μας εκτοξεύσει με μια πολύ ισχυρή κρυσταλλική ενέργεια που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον ηλεκτρισμό χαλαζία. Μπορούμε να διαποτίσουμε αυτόν τον αστεροειδή αρκετά εύκολα λόγω του μοναδικού του μακιγιάζ. Μπορείτε είτε να ταξιδέψετε στο πίσω μέρος του αστεροειδούς και να στείλετε την αγάπη μέσα από τη δομή του ή να την αναπηδήσετε από αυτήν και να καταπιείτε τη γη με αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια χρώματα επιθυμείτε, αλλά φροντίστε να συμπεριλάβετε ένα φως ουράνιου τόξου για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Όπως αναφέρθηκε, πρόκειται να δούμε μεγάλη σεισμική δραστηριότητα στην Ιαπωνία, στείλτε τις αγνές καρδιές της περιοχής που προστατεύουν το ουράνιο τόξο. Είναι εύκολο να δείτε μια καθαρή καρδιά λόγω της ελαφριάς αύρας τους, παρακαλώ να είστε επιμελής σε αυτό το έργο.

Αυτές είναι μερικές ερωτήσεις που (ως μέρος των λεγεωνών) σας ζητείται να σκεφτείτε γιατί η θεότητα θα ακούσει προσεκτικά. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα συμπεράσματα που θα καταλήξετε θα αποτελέσουν μέρος της μακροοικονομικής λύσης. Σκεφτείτε αυτό το σούπερ ψήφο σας απευθείας στα αυτιά του θεϊκού.

– Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο να “Εργαστείτε”;

– * Όσον αφορά την εργασία σας – Σας άρεσε αυτό που κάνετε σε καθημερινή βάση;

– Πιστεύετε ότι έχουμε μια συμπονετική κοινωνία;

– Πώς θα μοιάζει η ενότητα;

– Χωρίς όρια, πώς θα θέλατε να είναι η καθημερινή σας ζωή;

– Συνειδητοποιήσατε ότι οι σκέψεις των “Imagine Cells” είναι ακριβείς από το “Infinitely Expending Creator Source”;

home_by_plainoasis_ddyw8fy-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply