Ψευδείς προβολές εικόνων

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 11:11 το βράδυ πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 6820, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07A∞-∞S2A6S2A7A8∞-∞H6F6F6F6F6F6∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200608_1828174345618857215695100.jpg

– Η Gaia παρέμεινε σε ένα πνεύμα κυρίαρχο σκηνικό για άλλη μια μέρα, αλλά είναι σαφές ότι πρόκειται να κάνει μια κίνηση. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά εκτός από την αναμονή. Υπάρχουν επίσης πολλά αποδεικτικά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι έχει καλέσει βοήθεια και πέρα από τον γαλαξία. Αυτό μπορεί να σημαίνει απολύτως τίποτα και είναι καλή ιδέα να περιμένουμε ότι θα είναι πολύ αισθητό.

– “False Image Projections” έχουν χρησιμοποιηθεί στη Ρώμη, DC, Σίδνεϊ, LA, Αργεντινή και Βέλγιο. Είναι πολύ ερασιτεχνικό, δεν θα πέσουν πολλοί άνθρωποι για αυτό. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προβαλλόμενη εκπομπή φωτός, όπως τα βλέπεις στις καθημερινές σκηνές τσίρκου. Εάν η πρόθεση δεν ήταν τόσο κακόβουλη, θα το ονομάζαμε κωμικό.

– Το χάσμα θα μεταφερθεί στα σπίτια μας. Βλέπουμε το τρισδιάστατο και το 5D χρονοδιάγραμμα να διαχωρίζονται, και τελικά, δεν θα απομείνει τίποτα να συνδέει τα δύο. Πριν από πολλά χρόνια, όταν μίλησε στη Γαία σχετικά με αυτό το χρονοδιάγραμμα, είπε ότι όλα τα παιδιά της θα ήταν ασφαλή, ακόμη και εκείνα που ζούσαν σε ένα ενεργό ηφαίστειο και ότι όλα τα όντα θα αντιμετωπίζονταν ως άτομα. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το τι, οι αγνές καρδιές θα είναι ασφαλείς, προχωρήστε εμπιστευτικά.

– Ακόμα και μετά από όλα αυτά, σίγουρα νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στην αιχμή ενός επικείμενου γεγονότος που θα διαμορφώσει την ανθρωπότητα. Δεν φαίνεται να βασίζεται στην καταστροφή και η ελπίδα για μια μεγάλη αποκάλυψη είναι τώρα πιο ζωντανή από ποτέ. Αυτό το χρονοδιάγραμμα έχει επιμεληθεί με πολλούς τρόπους και υπάρχουν σίγουρα εκπλήξεις σε κάθε γωνιά.

– Είναι καταπληκτικό το πόσο γρήγορα τα πράγματα έγιναν διαχειρίσιμα όταν οι λεγεώνες μπήκαν ΑΜΕΣΑ. Αυτό δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και εσείς ως μέρος αυτού, και πρέπει να πιστευθείτε. Το μόνο που κάναμε ήταν να σκουπίσουμε την περιοχή και να απομακρύνουμε τις δαιμονικές επιρροές, και μετά έγινε μια δραστική αλλαγή. Σεβόμαστε όλους τους νόμους και τους εκτελέσαμε τέλεια, δεν μπορεί παρά να αναλογιστούμε τι θα είχε εκδηλώσει η άμεση συμμετοχή μας.

– Γνωρίζουμε όλοι καλά την ενέργεια που μας πέφτει, είναι προφανές. Αυτή η ενέργεια λειτούργησε ως λιπαντικό των ειδών και βοήθησε στην ανακούφιση της διαδρομής. Αυτό έφερε επίσης τις μακροενέργειες που χρειαζόμασταν τόσο απεγνωσμένα, όχι ότι βοήθησε τα σώματα να ανακουφίσουν. Η ολοκλήρωση αυτών των ενεργειών δεν είμαστε απρόσκοπτη, αλλά πηγαίνει καλά. Όλα στη γη επηρεάζονται από αυτήν την ενέργεια, από το μεγάλο “Aurora Borealis” έως τα πιο σκοτεινά βακτήρια που είναι παγωμένα στον πάγο και δεν μπορεί να ξεφύγει από το ίδιο επίπεδο για να ζήσει στη γη.

– Υπάρχει μια μεγάλη ποσότητα “Lyrian” περιπατητών που μιλούν για εκείνους που άφησαν το σώμα τους κενό. Πολλές κακόβουλες ψυχές έχουν αφήσει τα φυσικά τους αγγεία και έχουν αφήσει το σώμα τους να τρέχει σε αυτόματο πιλότο. Θα δείτε μια δραστική ανατροπή στους καθημερινούς ανθρώπους και αυτός θα είναι ακριβώς ο λόγος.

– Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα 3D μακροεντολών όπου τα πράγματα είναι εξαιρετικά σκληρά, αλλά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για εκείνους που βρίσκονται στο 5D χρονοδιάγραμμα. Φέρνουμε μόνο αυτό το σημείο, ώστε όσοι αναμένουν ένα κατακλυσμικό συμβάν να σταματήσουν να το αναμένουν, όπως έχει ήδη συμβεί στα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα και δεν πρόκειται να μας επηρεάσει ούτως ή άλλως.

– Πακέτα 5d εμφανίζονται στα 3D χρονοδιαγράμματα. Αυτά είναι εκεί που εφαρμόσαμε πριν από λίγες μέρες, και είναι ένα υπέροχο σημάδι του πόσο πραγματικά επηρεάζει η ενέργειά μας.

20200608_1829146535389498590856080.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame είναι στο 6 και θα υπάρξει μεγάλη μεταμόρφωση λόγω αυτού.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Αχλάλ , Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Αδωνάχαιλ, Αρχάγγελος Αμπασντάρχον, Αρχάγγελος Βαρχίμελ, και Αρχάγγελος Αντωνί.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, Ενεργή & Επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Ενεργό και παθητικό)
Το ραβδί της δομής του Αρχάγγελου Yehudiah μπορεί να χτίσει το “Stairways to Heaven” ή οποιαδήποτε άλλη μεταφυσική δομή στην τελειότητα. Αυτό το εργαλείο είναι επίσης χρήσιμο στην οικοδόμηση πεδίων προστασίας.

(Παθητικός)
Η λάμψη του Αρχάγγελου Τζόφιελ είναι ένα όμορφο εργαλείο που επιτρέπει στην λάμψη της εσωτερικής μας ομορφιάς. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, αλλά μπορεί να κάνει τους ανθρώπους κτητικούς πάνω σας καθώς η ομορφιά που ακτινοβολεί είναι πολύ έντονη. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο μόνο σε μια αξιόπιστη εταιρεία.

(Ενεργός)
Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για πραγματικά κακές ενέργειες. Αυτό είναι πολύ ισχυρό για να αποδώσει ελαφρά, είναι φτιαγμένο για το χειρότερο από το χειρότερο. Αυτό το σπαθί θα είναι χρήσιμο στην αποστολή νούμερο τρία.

(Ενεργό και παθητικό)
Το προσωπικό της αρκούδας του Archangel Dubbiel μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα πράγματα που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)
Ο Κορν του Chayyliel καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Αυτό είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

(Παθητικός)
Η γοητεία της θεϊκής άδειας του Αρχάγγελου Οφαμίλ δίνει την άδεια στο θεϊκό χέρι της απείρως επεκτεινόμενης πηγής να παρεμβαίνει άμεσα στη ζωή σας.

20200608_1828034823316989316923272.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Δουλεύουμε πραγματικά με μεγάλο τρόπο σήμερα και ενθαρρύνουμε το γεγονός ότι έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα από τις προσπάθειές μας.

Δεν βλέπουμε υπερβολική δραστηριότητα στην τέταρτη διάσταση επειδή ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στο χειρισμό αυτής της κατάστασης, τώρα ήρθε η ώρα να επαναδιατυπώσουμε ολόκληρη την 4η διάσταση. Υπάρχουν κόμβοι στο χώρο και τον χρόνο που βρίσκονται στην τέταρτη διάσταση, παρακαλώ πηγαίνετε στο χέρι και ξεμπλέξτε τους. Μόλις επιδιορθωθεί, εμποτίστε το πλέγμα με πλάσμα ουράνιου τόξου.

Σε συνεργασία, στείλτε τη βροχή του ουράνιου τόξου για να καταπλήξετε τη γη για 72 μετρήσεις. Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι δεν πλημμυρίζουμε τη γη, οπότε ανοίξτε τις γραμμές εξαερισμού στους μαγνητικούς πόλους σε τέλειο συγχρονισμό.

Υπάρχει μια αρκετά σημαντική ανάθεση διπλωματίας σε όσους είναι πρόθυμοι. Οι περισσότερες από τις λεγεώνες μας δεν θα ταίριαζαν σε αυτήν την αποστολή γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν εξαιρετικά απαλό αγώνα. Αυτός ο αγώνας αρέσει να παρατσούκλιζε τους εαυτούς τους “Fluffs” λόγω του ανώνυμου ονόματός τους, του πολύ γούνινο σώμα και της ψυχικής στάσης απέναντι στη ζωή. Εάν μπορούμε να τους ενθαρρύνουμε να εισέλθουν στο γήινο μας δίκτυο, θα θέσει τα μεσαία επίπεδα ειρήνης σε πολύ πιο εύχρηστο βαθμό. Απλά εντοπίστε τα φωτεινά ροζ πλοία τους από τους βόρειους πόλους της γης, προσκαλέστε τους σε μια περιοδεία και δείξτε τους τα καλύτερα πράγματα που προσφέρει η γη. Προσπαθήστε να τους στείλετε πίσω στους ανθρώπους τους με θετική γνώμη και ελπίζω να αποφασίσουν να έχουν παρατεταμένη διαμονή.

glimpse_of_more_by_darkhorse11_ddz0ld3-pre

Ο Διαλογισμός σήμερα είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply