Ηλεκτρικά ενεργειακά όντα, ανακατεύθυνση φωτός, αυτό μετράει!

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 10:10 το βράδυ πύλη, την ημερομηνία 3D 61120, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07A2∞-∞S4A6S4A7A8∞-∞H8F8F8F8F8F8∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی हिन्दी日本人 ~ עברית

20200611_1937035750554741963849362.jpg

– Η Gaia έχει μετακομίσει σε ένα κυρίαρχο περιβάλλον με πνεύμα νερού μετά από μια μακρά παραμονή στο πνεύμα. Αυτό συνοδεύεται από ένα εξαιρετικά ασταθές συνεχές χωροχρόνο. Βασικά, είναι σαν ένας σεισμός που θα βιώσει το βάθος των διαστάσεων, με άλλα λόγια, αυτή η αλλαγή θα είναι πολύπλευρη και θα επηρεάσει κάθε διάσταση στην οποία υπάρχει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν θα υπάρξει πρόσφυση στην πραγματικότητα καθώς πολλές πραγματικότητες θα λειτουργούν ταυτόχρονα . Αν και αυτό θα εκδηλωθεί ως σταθερή ενέργεια με βάση τη γη, θα είναι πολύ ασταθής ενέργεια σχεδόν παντού αλλού.

Οι κβαντικές ανωμαλίες θα μας κάνουν να νιώθουμε σαν να είμαστε σε μια σπασμένη μήτρα και κατά κάποιο τρόπο αυτό ισχύει. Τα νέα πλέγματα γίνονται το κυρίαρχο μηχανικό και τα παλιά πέφτουν όλοι κλωτσώντας και φωνάζοντας. Η μετάβαση όλων αυτών ήταν μια ανώμαλη διαδρομή, τουλάχιστον, αλλά θα διευκολυνθεί στο χρόνο.

Το άγχος θα εμποδίσει μόνο την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας, σε μια προσπάθεια να το αποφύγουμε αυτό, θα σας ενημερώσουμε για τις επερχόμενες ανωμαλίες: Η σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα θα αυξηθεί με περίεργους τρόπους, μια αλλαγή στη συνείδηση υπό την ηγεσία της Ινδίας θα προκληθεί από μια μεγάλη δημόσια κατακραυγή, και θα υπάρξει πολύ ασυνήθιστος καιρός σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα μέρη. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενήμεροι για το γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούμε, καθώς αυτά τα πράγματα βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο των ανώτερων δυνάμεών μας.

– Το δύσκολο άλμα στο χρονοδιάγραμμα που μόλις νιώσαμε ήταν κάτι περισσότερο από ένα γεγονός πύλης από ότι ήταν μια αλλαγή χρονοδιαγράμματος. Αυτό ξεκίνησε από τον Mantis Race και παρείχε αμέσως ανακούφιση στο γενικό τμήμα μηχανικών. Δεν άλλαξε τίποτα ως τις περιστάσεις, αλλά άλλαξε τον ενεργητικό τόνο με μια γενική έννοια.

– Ο Κρόνος χάνει τη βαρυτική του έλξη, γιατί ήταν αρχικά τεχνητό βάρος. Η πηγή αυτής της βαρύτητας έχει υποστεί ζημιά πέρα από την επισκευή, αυτό σημαίνει επίσης ότι έχει αποσυναρμολογηθεί το κακόβουλο προπύργιο του Κρόνου. Αυτό θα έχει θετικά και εκτεταμένα αποτελέσματα, αλλά όχι περισσότερο από ό, τι εδώ στη γη.

– Σαφώς, η νέα αφήγηση της γης διασχίζει όλες τις γραμμές αλλά και πάλι η μόνη γραμμή που πρέπει να ασχοληθούμε είναι η κυκλική που σχηματίζεται από το θεϊκό. Οι αγνές καρδιές τρομοκρατήθηκαν από την κοινωνία επειδή αισθάνονται τόσο βαθιά σε έναν πολύ οδυνηρό κόσμο. Όλα αυτά αλλάζουν και η συνειδητότητα ότι κρατάμε ιερή για την ανθρωπότητα έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ, καθώς η μέτρια ύπαρξή μας απογειώνει τη ζωή.

– Έφτασαν τα “Ηλεκτρικά Ενεργειακά Όντα” και θα είναι προβληματικό για όλα τα ηλεκτρικά πράγματα. Είναι πολύ καλοί όντα, αλλά είναι μια πολύ έντονη προσθήκη στις συλλογικές μορφές ζωής της γης. Δεν επικοινωνούν πολύ, αλλά γνωρίζουμε ότι μοιάζουν με τα σπήλαια της Αμερικής.

– Αυτό μετράει! Δεν μπορώ καν να αρχίσω να σας πω πόσες φορές το έχουμε εκτελέσει και πόσες φορές κλήθηκε πίσω για τεχνικότητα. Αυτή τη φορά θα φτάσουμε στο τέλος, επιλύεται επιτέλους και αυτό είναι μακράν το πιο μακρινό που έχουμε περάσει ποτέ.

20200611_193900901109596540233903.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε πώς να χρησιμοποιείτε καλύτερα τα σημερινά όπλα.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame είναι στο 9, αυτό είναι το βέλτιστο περιβάλλον του.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Παθητικός)
Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ρυθμίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το διαλογισμό, δεν θα το μετανιώσετε.

(Παθητικός)
Το Universal Key του Archangel Raziel σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σοφίες, τις γνώσεις και τα βασίλεια. Αυτή είναι μια υπέροχη και άγρια βόλτα που μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Προτείνω τη μελέτη του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και την Κρυσταλλική Πυραμίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και σε φυσικούς και μη φυσικούς.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200611_1940057426348238996358600.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Το φως υπάρχει παντού σε όλο τον χώρο και το χρόνο, καθώς συμπυκνώνεται, διασκορπίζεται και αραιώνεται. Είναι ορατό μόνο όταν υπάρχει κάτι για να λάμψει, έτσι χωρίς πυκνή ύλη δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Υπάρχουν πολλά αστέρια που δεν θα φαίνονται ποτέ από τη συνειδητή φυσική ζωή, αλλά μπορούμε να πάμε στα πιο απομακρυσμένα μέρη του σύμπαντος για να συνοδεύσουμε τις ακτίνες του φωτός τους στην όμορφη Γη μας. Υπάρχει ένας αμέτρητος αριθμός από αυτά, οπότε δεσμευτείτε να επιστρέψετε τουλάχιστον δώδεκα περίπου στη Γαία. Με άλλα λόγια, βρείτε ένα απομακρυσμένο αστέρι στο υψηλότερο φως του και μεταφέρετέ το σπίτι στη γη ή αφήστε το να σας ακολουθήσει εάν είναι σε θέση να το κάνει.

Πρέπει να ρυθμίσουμε τις κυλιόμενες βροντές να πετούν σε όλες τις ηπείρους, καθώς θα εξαλείψουν τα σμήνη σκοτεινής ενέργειας που προσπαθεί να σχηματίσει το οργανωμένο σκοτάδι. Αυτές οι ηλεκτρικές καταιγίδες φαίνεται να είναι η νούμερο ένα άμυνα που έχουμε απέναντι στις τρέχουσες κακοήθεις ατζέντες που υπάρχουν, που περιλαμβάνουν κακόβουλα έντομα. Υπάρχουν χαλαρά έντομα borg, φροντίστε να επιτεθείτε στα έντομα του ρομπότ με ηλεκτρικούς παλμούς κατά τη διάρκεια των σαρώνει. Μπορείτε να τα δείτε εύκολα από τη μεταλλική αύρα τους, είναι επίσης πολύ εύθραυστα.

Το κακόβουλο δορυφορικό ζήτημα ξεκινά ξανά και κάθε φορά που το επιχειρούν αυτό, τα απενεργοποιούμε με ευκολία. Υπάρχουν φωτεινοί λαμπεροί πορτοκαλιοί δορυφόροι στον ουρανό μας που έχουν πρόσφατα τεθεί σε σύνδεση και ο μόνος στόχος τους είναι να διαταράξουν τα άλφα κύματα της γης. Βγάλτε τα με σπαθί και ασπίδα ή οποιοδήποτε άλλο μέσο θέλετε.

beach_by_overcuadros_ddz678r-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply