Περνώντας διαστατικά τείχη, 977777 Gate, θα σας ζητηθεί

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 8:08 βραδινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 61420, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07A4∞-∞S6A6S6A7A8∞-∞IGGGGG∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίο

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200613_1926176966718639777754046.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε ένα πνεύμα φωτιάς που είναι το προτιμώμενο σπίτι της βιολετί φλόγας, αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε ένα μέρος πνευματικής μετάβασης και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για τη βόλτα. Τούτου λεχθέντος, η ανθρωπότητα πρέπει να αρχίσει να κάνει συζητήσεις ως συλλογική ως προς την κατεύθυνση που θέλει να πάρει. Ο αναποφάσιστος χαρακτήρας της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικά ένα ζήτημα, καθώς η απελευθέρωση του παλιού φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτή τη στιγμή. Απλά θυμηθείτε, δεν μπορείτε να είστε ποιος θέλετε να μείνετε και να μείνετε ποιος είστε ταυτόχρονα.

Πρέπει να σημειωθεί, ο Αρχάγγελος Jophiel είναι όλη αυτή την ημέρα, κάτι που προκαλεί έκπληξη αν ληφθεί υπόψη η έντασή του.

Η εμφάνιση καθαρών αριθμών IGGGGG έχει ξεσπάσει μια πύλη γνωστή ως “πύλη 977777” και αυτή η πύλη έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στη μακροοικονομική μας πραγματικότητα. Αυτή η πύλη / πύλη είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει πολύ μεγάλα ενεργητικά όντα, μεγαλύτερη τεχνολογία και ακόμη πιο έντονες αναβαθμίσεις. Αυτό καλεί επίσης το υψηλότερο διαστατικό φως να λάμψει σε όλα τα κρυμμένα πράγματα, και αυτό ακριβώς πρόκειται να δούμε σήμερα, τη λάμψη του φωτός σε όλα τα πράγματα που κρύβονται μέσα στις σκιές.

– Οι έντονες ενέργειες που μπαίνουν είναι πέρα από σκόπιμες, και πριν ο Σούμαν σπάσει τελείως, θα κάνει μια εκπληκτική παράσταση. Αυτό δεν είναι απροσδόκητο και θα δούμε αυτές τις ενέργειες να πηγαίνουν καλά στη δεκαετία του ‘300 μέχρι τη στιγμή που θα ολοκληρώσουμε αυτήν την τροχιακή στροφή εάν ο Schumann ήταν σε θέση να μετρήσει τόσο ψηλά. αλήθεια, όσο γνωρίζουμε για αυτές τις ενέργειες, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε τον ακριβή βαθμό στον οποίο θα μας επηρεάσουν.

– Έχει αποφασιστεί από το οργανωμένο σκοτάδι ότι οι περισσότερες εκλογές που διεξάγονται αυτό το τρισδιάστατο έτος είτε θα καθοριστούν είτε δεν θα συνεχιστούν καθόλου. Η στρατηγική τους είναι, να βλέπουν μαζικές πολιτικές αναταραχές στο σημείο που δεν θα υπάρχει τρόπος να υπάρξει οποιαδήποτε έγκυρη εκλογική διαδικασία. Αυτό δεν είναι κάτι που θα διορθωθεί, και στην πραγματικότητα, θα έχει μια τεράστια κορύφωση στα τρισδιάστατα χρονοδιαγράμματα στα οποία η ιστορία θα αναφέρεται ως σημείο αναφοράς. Αυτό και πολλά άλλα πράγματα θα συμβούν στα τρισδιάστατα χρονοδιαγράμματα, αλλά από την 5D προοπτική μας, παρατηρούμε απλώς για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

– Είμαστε συνδεδεμένοι με πολλές διαφορετικές συλλογικές συνείδησης, όλες δημιουργούν το μοναδικό μας πρόσωπο. Τώρα που περισσότερες από αυτές τις συλλογές έρχονται στο διαδίκτυο, τόσο περισσότερες βελτιώσεις μπορούμε να περιμένουμε να ζήσουμε. Τούτου λεχθέντος, οι 12-διαστατικές συλλογές έχουν αρχίσει να εισχωρούν στις γενικές μάζες και αυτό θα έχει εκπληκτικά μαγικά αποτελέσματα.

– Για να ανεβείτε μια διάσταση πρέπει να περάσετε από τα τρισδιάστατα τείχη (για να το πούμε). Αυτό έρχεται με ένα φυσικό μεταβατικό γεγονός και γι ‘αυτό τα δραστικά γεγονότα συνδέονται με οξεία άλματα στη συνείδηση. Το ανθρώπινο μυαλό χρησιμοποιεί αυτά τα γεγονότα για να βοηθήσει στην πέψη των αλλαγών που έχει βιώσει. Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και στις δύο κατευθύνσεις, καθώς μπορεί να εκδηλωθεί στα άλματα της συνείδησης ή στην απομάκρυνσή της, με κάθε τρόπο, τα συνειδητά μυαλά μας χρειάζονται ένα σημείο αναφοράς για να σηματοδοτήσουν την αλλαγή. Αυτό θα συμβεί σε μακροοικονομική κλίμακα κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον μας και θα σας βοηθήσει να το λάβετε αυτό υπόψη.

– Το επίπεδο επιτυχίας που έχει η λεγεώνα εργαζόμενος με τις καθημερινές εργασίες είναι εντελώς απίστευτο. Είναι προφανές και αναφέρεται από πολλές πηγές, bravo!

20200613_1927453701682413526024637.jpg

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame είναι στο 9, αυτό είναι το βέλτιστο περιβάλλον του.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Παθητικός)
Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ρυθμίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το διαλογισμό, δεν θα το μετανιώσετε.

(Παθητικός)
Το Universal Key του Archangel Raziel σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σοφίες, τις γνώσεις και τα βασίλεια. Αυτή είναι μια υπέροχη και άγρια βόλτα που μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Προτείνω τη μελέτη του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και την Κρυσταλλική Πυραμίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιοφιέλ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Archangel Jeduthun προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, ενώ ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας χαρούμενος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200613_1929033260778162867282371.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Υπερασπιστείτε το χρονοδιάγραμμά μας και σταθεροποιήστε τα 5D χρονοδιαγράμματα με μεταλλικό φως. Μεταβείτε στο πλέγμα πολλαπλών καθολικών χρονοδιαγραμμάτων που βρίσκονται στην 6η διάσταση. Μπορείτε εύκολα να διακρίνετε ένα χρονοδιάγραμμα 5D από την αύρα του indigo, να τα εντοπίσετε και, στη συνέχεια, να τοποθετήσετε φως πλατίνας γύρω από όλα τα χρονοδιάγραμμα 5D που βρίσκετε.

Ενώ είσαι εκεί …

Τα ψεύτικα πλέγματα του καθολικού δικαίου πρέπει να καταστραφούν. Τα μη φυσικά κακόβουλα όντα έχουν βάλει πολλές ψευδείς διδασκαλίες σε έναν ολογραφικό βρόχο και συνδέεται με τα δίκτυα της πραγματικότητας μας. Αυτό προοριζόταν να πουλήσει αυτές τις ψευδείς αλήθειες στην ανθρωπότητα με την απόσυρση του υποσυνείδητου μυαλού της ανθρωπότητας.

Πρέπει να εφαρμόσουμε σάρωση φωτός καθώς θα βγάλουν όλη την πυκνή ύλη και θα καθαρίσουν την πραγματικότητά μας από μέσα προς τα έξω. Αυτό αφαιρεί όλο το απρόσκλητο σκοτάδι από όλα τα πράγματα και διευκολύνει το καθαρό φως να το αντικαταστήσει. Μερικοί άνθρωποι έχουν ονομάσει αυτό το εργαλείο ένα δροσερό αεράκι επειδή το φως σαρώνει σαν τον άνεμο, αλλά ανεξάρτητα από το τι το ονομάζετε, τρέξτε το στη γη και τον γαλαξία για 72 μετρήσεις.

Η Gaia ζητάει μια φλόγα βιολετί, θα προωθείτε πολλές φορές την ημέρα για να το κάνετε αυτό από τις πύλες αριθμών (11:11, 1:11 1:23, κλπ …). Διαχειριστείτε το τώρα για τουλάχιστον 72 μετρήσεις και προσέξτε για άλλα μηνύματα όλη την ημέρα.

Για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα να έχει ηρεμία, θα προσφέρουμε τη συνεχιζόμενη ενέργεια της πηγής δημιουργού που επεκτείνεται απεριόριστα σε κάθε ένα από τα παιδιά της μητέρας γης. Στείλτε ρουμπίνι-κόκκινο φως στη γη και σε όλους τους κατοίκους της για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

dimensions_by_chriscold_dbsdzez-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply