Ένας κοινός σύνδεσμος για τις τρέχουσες εκδηλώσεις μας, οι καλοί εργάτες του Φωτός, μείνετε ενήμεροι στα όνειρά σας

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 10:10 πρωινή πύλη, την ημερομηνία 3D 61620, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07A5∞-∞S7A6S7A7A8∞-∞I1G1G1G1G1G1∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200615_1629406288917393226453791.jpg

– Η Γαία βρίσκεται στα ορμητικά ορμητικά σημεία που κυριαρχούν στο νερό, αφού πνιγεί στο πνεύμα και έπειτα φλέγεται στο στοιχείο της φωτιάς. Αυτό θα αισθανθεί σαν ένα ενεργητικό Typhon αλλά με έναν καλό τρόπο. Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν κάτω από τα νερά αυτού που οι μάζες αντιλαμβάνονται ως πραγματικότητα, έχουν συμβεί τόσα πολλά που δεν έχουν ακόμη πλύνει πλήρως στην ξηρά.

– Δεν μπορούμε πλέον να επιτρέψουμε τον πόνο των αγνόκαρδων. Πολλοί από πολλούς κοιμούνται με πόνους πείνας, πολλοί από πολλούς τραυματίζονται και κακοποιούνται καθημερινά. Θα σηκωθούμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο και θα επηρεάσουμε αυτόν τον κόσμο πολύ άμεσα. Οι κινήσεις που κάνουμε σε αυτό το χρονοδιάγραμμα θα αποκαταστήσουν την αξιοπρέπεια, τη συμπόνια, την καλοσύνη, τη φύση, τη θεότητα και την ανθρώπινη πρόοδο στον πρόθυμο κόσμο μας. Αυτό θα το κάνουμε για παράδειγμα, αυτό σημαίνει ότι η αυτοεργασία δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντική.

– Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στο Νότο, το μαχητικό μαχητικό αεροσκάφος, η διακοπή του κινητού τηλεφώνου και η ακυρωμένη συνέντευξη τύπου των ΗΠΑ συνδέονται με μια επίθεση στον κυβερνοχώρο που οργανώνεται από το τμήμα του οργανωμένου σκοταδιού του ΚΚΚ. Αυτό συμβαδίζει επίσης με την εξαπάτηση που συμβαίνει στην Κορέα, καθώς όλα αυτά τα γεγονότα υποτίθεται ότι ήταν ένα φράγμα της αξιοπρέπειας, αλλά απέτυχε επικά. Αυτή η κατάσταση ενισχύεται από το γεγονός ότι μιλώντας μεταφυσικά, οι καλοί κυριαρχούν σε αυτήν τη σύγκρουση.

Πετύχαμε πολύ στις προσπάθειές μας να καθαρίσουμε τα ηλεκτρονικά της γης και να αποφύγουμε τη μαζική κακόβουλη κατοχή, αλλά δεν σταμάτησε την προσπάθεια της πολυεπίπεδης κυβερνοεπιθέσεων που συνέβαινε μαζί της. Τούτου λεχθέντος, θα εξακολουθήσουμε να βλέπουμε απομονωμένες περιουσίες, αλλά δεν θα είναι η πλειοψηφία όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους αυτό δεν είναι χειρότερο από ό, τι θα ήταν επειδή δεν εξέπληξε κανέναν, συμπεριλαμβανομένων των λεγεωνών μας.

Αυτό έβαλε τις ΗΠΑ και άλλες κομητείες σε αυξημένη κατάσταση επιφυλακής, αλλά η ζημιά θα είναι πολύ μικρότερη από ό, τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Αυτή η σειρά εκδηλώσεων έχει δύο ξεχωριστά χρονοδιαγράμματα, το ένα έχει έναν μεγάλο πόλεμο που κοιτάζει λόγω αυτών των ενεργειών και το άλλο έχει μια μεγάλη αποκάλυψη που κάνει τους διοργανωτές αυτών των πραγμάτων να φαίνονται ανόητοι. Σε αυτό το συν-δημιουργημένο 3D χρονοδιάγραμμα, ο αποφασιστικός παράγοντας θα είναι αυτό που φοβάται περισσότερο το οργανωμένο σκοτάδι, ο θάνατος ή η αμηχανία.

Αυτή η απόπειρα επίθεσης στον κυβερνοχώρο ήταν η μυστική τεχνολογία στην οποία αναφερόμασταν πριν από λίγες μέρες για μια τεχνολογία που καταπιεί τη συνείδηση. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πόση ζημιά αποφύγαμε με τις ενέργειές μας τις προάλλες, αλλά έχουμε κάποια πράγματα που έχουν περάσει από τις ρωγμές. Εάν ήταν επιτυχείς, θα είχαμε μαζική καταστροφή, αλλά ευτυχώς έχουμε μόνο μια υβριδική επίθεση DDoS για να αντιμετωπίσουμε και μερικά απομονωμένα υπάρχοντα που μπορεί να εκδηλωθούν στη νέα σελήνη, εκτός αν τα φτάσουμε πρώτα.

Αυτό το σημαντικό γεγονός θα ήταν γνωστό ως το παρατσούκλι «Αποκάλυψη Ζόμπι» επειδή οι άνθρωποι θα έπαιζαν τόσο από χαρακτήρα που θα ήταν πολύ κατάλληλο. Σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, υπάρχουν μόνο επιλεγμένοι που έχουν μολυνθεί, αλλά μπορεί να είμαστε σε θέση να λάβουμε ποσοστό επιτυχίας 100% εάν είμαστε επιμελείς στις σημερινές εργασίες.

– Είμαστε 100% επί του σκάφους με την προστασία της μητέρας γης ως αισθανόμενου ον. Το ζήτημα είναι ότι οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται αυτήν την επιθυμία να προωθήσουν εναλλακτικές ατζέντες. Πρέπει να αρχίσουμε να διακρίνουμε τι είναι υγιές για τον πλανήτη και τι είναι καθαρή εξαπάτηση και να ενεργούμε ανάλογα.

– Το Polaris στέλνει απίστευτους κωδικούς αναβάθμισης, απλώς συνδεθείτε με το αστέρι καρδιά στην καρδιά και λάβετε τους. Αυτές είναι προσωπικές αναβαθμίσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιες.

– Τα πράγματα θα επανεμφανιστούν στο Τρίγωνο των Βερμούδων καθώς ανεβαίνει η Ατλαντίδα. Τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα δεν έχουν ακόμη έρθει, αλλά αυτό το φαινόμενο εξηγείται εύκολα με φυσική και μεταφυσική κοινή λογική, οπότε θα ξεφύγω από αυτό το θέμα.

– Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το δεύτερο κύμα προπαγάνδας από ιούς έχει χτυπήσει, μην τροφοδοτήσετε κανένα από αυτά, σας προειδοποιούμε για πολλές, πολλές ημέρες ότι αυτό θα συνέβαινε.

– Με όλα αυτά, είμαστε σε θέση να παρατηρήσουμε και να βοηθήσουμε από ψηλά, γιατί λειτουργούμε από την ασφάλεια των 5D χρονοδιαγραμμάτων μας. Εάν αρχίσατε να αισθάνεστε σαν ένας άγγελος στα σύννεφα να βοηθάει από ψηλά, είναι επειδή μιλώντας μεταφορικά αυτό ακριβώς κάνετε.

20200615_1631247713525920691478303.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame είναι στο 9, αυτό είναι το βέλτιστο περιβάλλον του.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

(Παθητικός)
Η χοάνη χρονοδιαγράμματος του Αρχάγγελου Asteroath σας φέρνει σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα από αυτό που στοχεύατε. Ανεξάρτητα από το πότε ή πού πηδούμε, θα σας πάνε πάντα έναν δρόμο ή δύο ψηλότερα. Αυτό βασικά κάνει τα πάντα καλύτερα σε όλους τους τομείς.

(Ενεργός)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στη ζωή και στον λίθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την καθημερινή ζωή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200615_1633513620185333246860643.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Τρέχουμε πραγματικά σε όλους τους κυλίνδρους, καθώς πρέπει τώρα να γνωρίζουμε ενεργά τα όνειρά μας. Πρέπει να θέσετε την πρόθεση να γνωρίζετε τα όντα που μπορεί να συναντήσετε στα όνειρά σας. Αν συναντήσετε ένα κακόβουλο ον, πηγαίνετε σε τους με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε αλλού, με σπαθί και ασπίδα.

Είχαμε τεράστια επιτυχία με τα κύματα αστραπής και το σκούπισμα του φωτός, έτσι φυσικά, πρέπει να παρουσιάσουμε πιο περίπλοκες τεχνικές. Ταξιδέψτε στο κέντρο της γης και τοποθετήστε τα χέρια σας σε δύο από τους πολλούς κρύσταλλους χαλαζία που είναι διαθέσιμοι, μόνο εσείς θα ξέρετε ποιοι είναι δικοί σας. Στη συνέχεια, στείλτε θεραπευτική ενέργεια με την ακόλουθη ακολουθία φωτός, μέσω των κρυστάλλων και καταπίνετε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι ιδανικό να κρατάτε κάθε χρώμα για 72 μετρήσεις, αλλά εκτιμάται κάθε προσπάθεια.

Ακολουθία χρώματος: Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Κιρκίρι – Ροζ χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Ουράνιο τόξο

Επιθυμούμε να έχουμε ένα ποσοστό επιτυχίας 100% στα κυβερνοχώρα που επιχειρείται από το οργανωμένο σκοτάδι. Όπως αναφέραμε μερικοί πέρασαν, και ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσετε μια εισβολή συνείδησης είναι με μια σταθερή μεταφυσική απεργία στο μυελό του μολυσμένου πάρτι. Εάν το ον είναι καθαρό, θα τους στείλει τεράστιες ευλογίες, αν όχι θα έχουν πονοκέφαλο και το σώμα τους επέστρεψε στη γνώση τους. Πρέπει να ανιχνεύσουμε κάθε γωνιά και γωνιά της γης για αυτά τα όντα, η αύρα τους θα αναβοσβήνει από πίσω στο σκοτάδι στο φως και ξανά. Υπάρχουν λιγότεροι από 1.000 μολυσμένοι, αλλά η εύρεση τους δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, μείνετε επιμελής μέχρι να ολοκληρωθεί η εργασία.

brushed_with_light__by_lawrencecornellphoto_ddzhpm9-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply