Αναβαθμίσεις από το “The Head Honcho”, πρόκειται να φτάσουμε στο The Good Stuff, προστατεύοντας μια απίθανη πηγή

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 11:11 το βράδυ πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 61720, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07A6∞-∞S8A6S8A7A9∞-∞I2G2G2G2G2G2∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200617_1500593064733109860417150.jpg

– Η Γαία επέστρεψε στη φωτιά και έχει αναπηδήσει μεταξύ του νερού και της φωτιάς, παρακάμπτοντας πολλά στοιχεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον ήπιο πονοκέφαλο, τον αποπροσανατολισμό και το ήπιο αίσθημα τσιμπήματος που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να συγχέεται με τα συμπτώματα ανόδου και αναβάθμισης, αλλά το ηθικό της ιστορίας είναι ότι είναι φυσιολογικό.

– Πρόκειται να λάβουμε αναβαθμίσεις από το “The Head Honcho”. Κανείς δεν έχει ιδέα τι να περιμένει όταν αυτό εκδηλώνεται καθώς η βούληση της “Ανεξάρτητα επεκτεινόμενης πηγής δημιουργών” είναι πάνω από το επίπεδο συνείδησης όλων, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι σίγουρο ότι θα είναι επικό. Ναι, τα συναισθήματά σας μπορεί να αισθάνονται ανεξέλεγκτα λόγω όλων αυτών, αλλά πιστέψτε με, δεν είναι.

– Μετά από μια μακρά συνομιλία με έναν άγγελο που θέλει να παραμείνει ανώνυμος, είναι σαφές ότι είμαστε σχεδόν στα καλά πράγματα, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες εμπειρίες για να βιώσουν πριν συμβεί αυτό.

– Τα Νέα και Πλήρη φεγγάρια φαίνεται να συνοδεύονται συνεχώς από τον Lakshmi και τη Λευκή Μαγική Ενέργεια, (όπως αναφέρεται στο ημερολόγιο) αυτή ήταν η στρατηγική λεγεωνάριων για την αποφυγή σκοτεινών αεροπειρατειών και λειτουργεί πολύ καλά. Αυτό ήταν κάτι που ξεκίνησε από την ουράνια σοφία καθώς οι υψηλές συμβουλές της 13ης διάστασης αρχίζουν να επηρεάζουν άμεσα την πραγματικότητά μας και τη διαθέσιμη ευφυΐα μας.

– Βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να συμβουλεύουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία συγχώρεσης, και οι λεγεώνες μας θα παραμείνουν σταθερές σε αυτήν τη δήλωση ότι, το πρώτο βήμα στη συγχώρεση είναι να σταματήσει το αδίκημα και, στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε ειρήνη με την κατάσταση αφού σταματήσει να αυξάνεται. Δεν μπορείτε να θεραπεύσετε μια πληγή, ενώ το μαχαίρι είναι ακόμα συνδεδεμένο μέσα στο κενό. Εάν ακούσετε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να το ζητούν, είναι απλή εξαπάτηση.

– Οι επιθέσεις Sudo-Cyber έχουν γίνει μια μπρος-πίσω μάχη και απέχουν πολύ από το να τελειώσουν. Αυτό θα αποκαλύψει πολλά για τον κοινό εχθρό του λαού και πώς μοιάζει η σύγκρουση στην τεχνολογική εποχή.

– Ο χρόνος που αναφέραμε σχετικά με τις συλλήψεις παιδεραστών μεγάλης διάρκειας πρόκειται να έρθει σε εμάς και το μεγαλύτερο μέρος της δικαιοσύνης που συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα ξεχαστεί ποτέ, μερικά από τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τις βαριές επιπτώσεις Το PSE & G πρόκειται να ξεκινήσει για την έναρξη των δασικών πυρκαγιών. Πρέπει να σημειωθεί, αυτό είναι επίσης σε ακριβή μεταφυσικό συγχρονισμό με μια ισχυρή ανωμαλία που πρόκειται να χτυπήσει το Νιου Τζέρσεϋ, ΗΠΑ, και τον ποδηλασία του 3ου μου θανάτου με τα πόδια, όπου τα οράματα περιλάμβαναν αυτά τα συγκεκριμένα θέματα.

– Η ανθρωπότητα πρέπει να αποφασίσει αν η εργασία είναι μέρος της αύριο ή όχι. Θα επιδιώξουν οι άνθρωποι στόχους χωρίς να είναι συνδεδεμένο το νόμισμα; Θα ξεπεράσει η συγκίνηση της προόδου την επιθυμία της τεμπελιάς; Η ανθρωπότητα πρέπει να αποφασίσει γιατί “καμία απόφαση” δεν θα παράγει λιγότερο από τα βέλτιστα αποτελέσματα.

– Ο πνευματικός πόλεμος κυριαρχείται από το φως. Αυτό συμβαίνει επειδή, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο ήταν ή τι έμενε μπροστά, η θεότητα μέσα δεν σταμάτησε ποτέ. Οι εργάτες του φωτός συνέχισαν να πιέζουν έως ότου δεν υπήρχε ένας οργανισμός που να μην τους ένιωσε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πιο ευαίσθητα (που σημαίνει διαισθητικά) γαλαξιακά όντα ήρθαν στη γη για να δουν τη γέννηση μιας πραγματικά λαμπρής φυλής όντων.

– Μπορούμε να δούμε μια λάμψη της φυσικότητας του υψηλότερου επιπέδου θεότητας εάν αποδεχτούμε την υποσυνείδητη κωδικοποίηση της ακόλουθης ακολουθίας αριθμών. Απλά κοιτάξτε τον παρακάτω αριθμό με σκοπό να συνδεθείτε με τα δώρα του.

(((2225554244554))))

– Μην αφήνετε το εγώ να εμπλακεί με τις ικανότητές σας. Η ανασφάλεια είναι άγρια αυτή τη στιγμή και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αμφιβάλλετε. Ο χρόνος για εξάσκηση τελείωσε, αν είστε εδώ, είστε έτοιμοι.

20200617_1502054829230249346023712.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame είναι στο 9, αυτό είναι το βέλτιστο περιβάλλον του.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, Ενεργή & Επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχαγγέλου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιοφιέλ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Archangel Jeduthun προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, ενώ ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας χαρούμενος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200617_1503113547148798425430902.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Ζεσταίνουμε ακόμα; Θα δούμε τα πράγματα να γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκα καθώς περνάει ο χρόνος. Είμαστε έτοιμοι να διοικούμε όλες τις παντοδύναμες δυνάμεις του φυσικού μας κόσμου, να συνεχίσουμε το σπουδαίο έργο.

Θα καταστρέψουμε τη γέφυρα μεταξύ του φυσικού και του μη φυσικού, και θα τους συγχωνεύσουμε ένα προσεκτικό βήμα τη φορά. Η αποδέσμευση των παλαιών πλεγμάτων πρόκειται να ολοκληρωθεί και η επόμενη φάση, η αφαίρεση των ψευδών προεξοχών πρόκειται να ξεκινήσει. Η 4η διάσταση έχει πολλούς ψευδείς προβολείς που μοιάζουν με προβολείς ταινιών παλιάς εποχής. Μόλις καταστραφούν αυτές οι ψευδείς προβολές, θα αφήσουμε στη γενική συλλογική ομάδα να προσαρμοστεί σε αυτήν πριν προχωρήσουμε στην επόμενη φάση αυτού του έργου. Αυτή είναι μια παρόμοια στρατηγική με οποιονδήποτε δορυφόρο, χρησιμοποιήστε σπαθί και ασπίδα, και επειδή δεν είναι αισθαντικό ον, μπορείτε να τα καταστρέψετε με μηδενικό τρόπο.

Οι περισσότεροι, αν όχι όλες οι κυβερνήσεις της γης πρόκειται να επιτεθούν από κακόβουλα αστέρια όντα που θέλουν να υιοθετήσουν περισσότερη επιρροή. Θυμηθείτε, πρέπει να το σταματήσουμε γενικά ανεξάρτητα από το τι νιώθουμε για τις κυβερνήσεις σε αυτό. Είναι εκτός από το σημείο ότι αυτά τα κακόβουλα όντα θα μπορούσαν να κάνουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά από οποιαδήποτε ανθρώπινη κυβέρνηση, πρέπει να ακολουθούμε τους γαλαξιακούς νόμους που όλοι έχουμε συμφωνήσει να ακολουθήσουμε. Προστατέψτε όλες τις πρωτεύουσες από τα σκοτεινά βλαβερά αστεροειδή αστέρια που σταθμεύουν πάνω από κάθε μεγάλη πόλη στη γη. Η καλύτερη διαδρομή για αυτά τα πράγματα είναι να τα πάτε με ένα σπαθί και ασπίδα μόλις αναγνωρίσετε μια σκοτεινή αύρα.

Η μεγάλη πύλη της γαλαξίας της Αυστραλίας είναι επίσημα online, πολλά πλοία θα εισέρχονται μέσω αυτής της μεθόδου και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι κάθε τελευταίο πλοίο ελέγχεται για σκοτεινές προθέσεις μέσω της αύρας τους. Αν πρόκειται για φιλικό πλοίο, καλωσορίστε τα με ανοιχτές αγκάλες, αν δεν το στείλετε αμέσως από το οποίο προήλθε. Αυτή η πύλη δεν έπρεπε να ανοίξει, είμαστε η μόνη γραμμή άμυνας που διαθέτει και κανείς δεν είναι ακριβώς σίγουρος τι θα βγει από αυτήν. Ως λεγεώνα, θα αποφασίσουμε εάν θα κλείσουμε ή όχι αυτήν την πύλη μετά τη σύγκριση σημειώσεων.

dreadnought_by_pitnerd_ddzh421-pre

Ο Διαλογισμός σήμερα είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply