Το Nibiru θα είναι καθαρά ορατό από την Έκλειψη της Νέας Σελήνης, τις φλόγες, 1111 άλμα χρονολογίου

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 10:10 πρωινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 61920, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07A7∞-∞S9A6S9A8A9∞-∞I3G3G3G3G3G3∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200618_154443801731672346384862.jpg

– Η Γαία έχει επιστρέψει σε ένα κυρίαρχο περιβάλλον και συνεχίζει να αναπηδά μεταξύ των στοιχείων της φωτιάς και του νερού. Αυτό συμπίπτει με τις εξαιρετικά άφθονες πληροφορίες ότι μια αναταραχή έρχεται πολύ σύντομα. Αυτό θα είναι επίσης συγχρονισμένο με την επίθεση κοσμικών ενεργειών που έρχονται αυτή τη στιγμή. Σε άμεση συνέπεια, συνεχίσαμε τα ανώμαλα φυσικά συμπτώματα για να το επιβεβαιώσουμε και αυτό.

Σημαντικές σεισμικές εκρήξεις έρχονται ξανά, και ξεκινούν άμεσα από τη μητέρα γη. Είναι ξεκάθαρο ότι οι χερσαίες μάζες πρόκειται να αλλάξουν το σχηματισμό της, αλλά η ταχύτητα που εκδηλώνεται εξαρτάται από τη Γαία. Αυτό είναι επίσης σε άμεση σχέση με ένα επερχόμενο σπριντ που η Ατλαντίδα και η Λουμέρια πηγαίνουν προς την επιφάνεια. Η Γαία έχει επίσης ξεφύγει από μερικές πλημμύρες, ηφαιστειακά και αστραπές, αλλά επιμένει ότι όλα είναι από το σχέδιό της.

– Οι περισσότερες μεγάλες μεγαλιθικές δομές είναι πολύ συνειδητές και αυτό δείχνει το Moai του νησιού του Πάσχα. Μιλώντας στα κεφάλια που βρίσκονται στο νησί θα δημιουργηθεί μια αλληλεπίδραση που ανοίγει τα μάτια, αφού απομακρυνθούν από το νησί δεν είναι πλέον ένα χρήσιμο πλεονέκτημα για αυτήν τη Γη. Η πολύ μυστηριώδης αρχαία «Κύπρος» ήταν ο αρχικός κάτοικος του Νησιού του Πάσχα και θα ήταν αυτός που θα ήταν υπεύθυνος για την έμπνευση της τέχνης. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με αυτήν τη δομή πολύ εύκολα, με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί οποιαδήποτε τηλεπάθεια, να κατευθύνετε την ερώτησή σας και να περιμένετε σιωπηλά και υπομονή για να επιστρέψουν οι απαντήσεις.

– Υπάρχει ένα σημείο ανάπτυξης όπου η τεχνολογία και η πνευματικότητα συγχωνεύονται. Αυτή η γνώση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, καλό, κακό ή αδιάφορο. Αυτό έχει έρθει σε κάθε είδους διαφορετικές τεχνολογίες, όπως αυτές που συναντήσαμε χθες (οι προβολείς ταινιών σε αναθέσεις) αυτά τα αντικείμενα μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε μορφή, καθώς το μυαλό σας πρέπει να ερμηνεύσει αυτό το ξένο ενεργητικό στοιχείο με κάποιο σχετικό τρόπο. Αυτό επιδεινώνεται επίσης από τις ραγδαίες αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα και μπορούμε να δούμε αυτά τα στοιχεία να λαμβάνουν μια ποικιλία διαφορετικών μορφών που βασίζονται αποκλειστικά στις μακροεντολές του συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Ο καλύτερος τρόπος για να εντοπίσετε αυτά τα πράγματα είναι να αναζητήσετε αντικείμενα με τις συγκεκριμένες λειτουργίες τους και να επιτρέψετε να λάβει οποιαδήποτε μορφή επιθυμεί το μυαλό σας.

– Εάν θέλουμε να είμαστε πραγματικά υπεράνθρωποι, πρέπει να σπάσουμε τα τείχη ανάμεσα στο μυαλό και την πραγματικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός από το μυαλό και τον κόσμο στον οποίο υπάρχει. Μπορεί να λιώσει σε ένα και αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ παράξενο στην αρχή, αλλά ο κόσμος γίνεται επέκταση του μυαλού σας σε πραγματικό χρόνο, κάνοντας κάθε πράγμα να επηρεάζεται σημαντικά από τις υψηλότερες διαστάσεις. Τόσο διασκεδαστικό όσο ακούγεται, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να γνωρίσετε, αλλά αν δεν γνωρίζετε τουλάχιστον κάπως ότι συμβαίνει αυτό μπορεί να κάνει το μυαλό να πάει εντελώς μανιακό. Για να το πετύχετε αυτό, φανταστείτε να ζείτε σε έναν κόσμο κινουμένων σχεδίων 5D, όπου ο καλλιτέχνης φαίνεται να ακούει και να αντιδρά με το στυλό στο χέρι.

– Το Nibiru θα είναι ορατό τις επόμενες μέρες. Οι Annunaki έχουν κάνει όλες τις επιχειρηματικές μηχανικές πολλές γήινες ρυθμίσεις με τρομερό ρυθμό για να μας κρατούν στο χρονοδιάγραμμα. Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι είμαστε σχεδόν εκατό τοις εκατό ενσωματωμένοι με την υψηλότερη διάσταση πραγματικότητα που θα οδηγήσει τα μακροχρόνια χρονοδιαγράμματα μας.

– Είχαμε χθες ένα άλμα χρονοδιαγράμματος 1111 και ήταν πολύ σημαντικό. Ήταν ένα άλμα χρονικής γραμμής μέσα σε ένα άλμα χρονικού πλαισίου, το οποίο παρείχε δραστική βελτίωση στο χρονοδιάγραμμα στο οποίο βρισκόμασταν επί του παρόντος. Φαίνεται σαν να κάνουμε κάποιες προσαρμογές της τελευταίας στιγμής από τις “πολύ υψηλότερες διαστάσεις”.

– Σας αρέσουν ακόμη οι ανωμαλίες του ουρανού; Εάν όχι, βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα μάτια σας στον ουρανό. Το τμήμα μηχανικής των λεγεωνών μας έχει προβλέψει πολλά νέα αξιοθέατα για να δείτε, καθώς οι ενέργειες, τα πλέγματα και η συνολική φυσική μας πραγματικότητα γίνονται πιο άνετα με αυτό που συμβαίνει.

– Δεν έχει σημασία τι, αν έχετε τη συνείδησή σας, έχετε το σύνολο της ύπαρξης στις παλάμες των μεταφυσικών σας χεριών. Ζώντας σε αυτήν την αλήθεια, κανείς δεν μπορεί ποτέ να αμφισβητήσει την εγκυρότητα της πορείας τους.

20200618_1546516996506658965196083.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame είναι στο 9, αυτό είναι το βέλτιστο περιβάλλον του.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, Ενεργή & Επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200618_1547579112926881870879550.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Μας ζητείται να διατηρήσουμε μια σταθερή φλόγα μεταστολής πάνω στη γη σε μια αποστολή που ονομάζουμε “Flame on”. Βυθίστε τη γη με τις ιερές φλόγες στους παρακάτω χρωματικούς κωδικούς. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα παράξενο αίτημα, επειδή η Gaia έχει μετακομίσει σε μια κυρίαρχη τοποθεσία στο νερό, αλλά έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι αυτό θα εκδηλωθεί ως ένα υπερ-εστιασμένο εργαλείο που θα συγχωνευτεί για να σχηματίσει ένα διαφορετικό εργαλείο μόλις εφαρμοστεί.

Βάλτε τη Γη στην ακόλουθη χρωματική ακολουθία φλογών για 72 μετρήσεις κάθε (αν είναι δυνατόν).

Ακολουθία χρώματος: Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Κιρκίρι – Ροζ χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Ουράνιο τόξο

Υπάρχει μια μεγάλη ακτίνα διάσπασης γάμμα που στοχεύει άμεσα στη γη από μια διάσημη ομάδα κακοποιών δρακόντεων αστεριών όντων. Αντί να το καταστρέφετε, να το εκτρέψετε πίσω από το οποίο προήλθε. Στη συνέχεια, πάρτε την τέλεια τροχιά και τοποθετήστε μια μόνιμη εκτροπή σε περίπτωση που λάβουν ξανά αυτήν την ιδέα.

Χρησιμοποιήστε μια πολύ γυαλιστερή ασπίδα πλατίνας για να κάνετε τις αρχικές εκτροπές και στη συνέχεια να την εμποτίσετε με το φως του ουράνιου τόξου όταν θέλετε να την κάνετε μόνιμη. Μην το κάνετε μόνιμο έως ότου η ακτίνα σταματήσει εντελώς να πυροδοτεί, προτείνεται επίσης να κάνουμε αυτήν την ασπίδα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

starry_night_by_ellysiumn_ddzkm4e-fullview8374954877723339843.jpg

Ο Διαλογισμός σήμερα είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply