Ο Αρχάγγελος Σαμουήλ, ο στρατός της τερακότας, ο τυφώνας της ενέργειας

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 5:55 βραδινή πύλη, την ημερομηνία 3D 62020, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07A8∞-∞TA7TA8A9∞-∞I4G4G4G4G4G4∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200620_0941114301627912918158400.jpg

– Η Γαία επέστρεψε στη φωτιά και έχει πιάσει μια πολύ απασχολημένη βιολετί φλόγα, αλλά εξακολουθεί να εναλλάσσεται μεταξύ των στοιχείων του νερού και της φωτιάς. Τα γεγονότα της μεταφυσικής άμπωτης και ροής έδειξαν σίγουρα ότι έχουμε περάσει από κάποιες βαθιές αλλαγές, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αυτό δεν είναι καν ένα κλάσμα του επόμενου.

Υπάρχουν σαφή μηνύματα στο ημερολόγιο σήμερα καθώς η ημερομηνία της ημέρας μοιάζει περισσότερο με κωδικό λήψης από την ημερομηνία αυτή τη στιγμή. Καθώς κοιτάζετε κάθε ενότητα, αισθάνεστε ξεκάθαρα τα διαφορετικά μηνύματα που προέρχονται από τις υψηλότερες διαστάσεις.

– Σε σύντομες ειδήσεις 3D … Άλλοι οργανισμοί που δεν είναι γνωστό ότι εμπλέκονται σε τρέχουσες εκδηλώσεις πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το δεύτερο κύμα προπαγάνδας του coronavirus για να απελευθερώσουν βιολογικά όπλα, αλλά δεν θα λειτουργήσει. Το EMF, το Cyber και άλλες επιθέσεις που έχουν προγραμματιστεί από την αγαπημένη κυβερνητική οργάνωση του οργανωμένου σκοταδιού δεν θα έχουν επιτυχία.

– Στο 5D χρονοδιάγραμμά μας πρέπει να αφήσουμε, πρέπει να αφήσουμε όλους τους παλιούς τρόπους μας αν θέλουμε να αναδυθούμε πλήρως σε μια 5D εμπειρία. Πρέπει να αφήσουμε με τα δύο χέρια, τα χέρια και την καρδιά σε αυτό που ήταν. Αυτός ο κόσμος δεν προοριζόταν ποτέ να είναι έτσι, αλλάζει πολύ γρήγορα και έτσι δεν μπορούμε να προσκολληθούμε σε κάτι που νομίζαμε ότι γνωρίζαμε.

– Ως φυσικός πλανήτης, μόλις περάσαμε την «Πύλη της Χιλιετίας», και αυτή είναι η επίσημη πύλη προς τη «Νέα Γη». Στην καθημερινή μας ζωή, αυτό θα είναι κάτι περισσότερο από μια υποσυνείδητη αλήθεια από μια συνειδητή, δεν υπάρχει καμία ένδειξη πότε είχαμε περάσει πραγματικά από αυτήν την πύλη, απλά γνωρίζουμε ότι μόλις τώρα εκδηλώθηκε στην τρέχουσα πραγματικότητα μας. Αυτό συμπίπτει με τη γνωστή θεωρία ότι η νέα Χιλιετία ξεκινά σήμερα, αντί για πολλές φορές λέγεται ότι είχε περάσει πριν. Παρόλα αυτά, αυτό όπως όλα τα άλλα υπόκειται στο κβαντικό παράξενο χρονικού πλαισίου και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Σε άμεση συνέπεια της πραγματοποίησης της «Πύλης της Χιλιετίας», η νέα μέρα έχει αναστηθεί και ο κεντρικός μας Ήλιος ξαναγεννιέται. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να πούμε ότι η μηχανική του κεντρικού μας ήλιου είναι πλήρης με όλα τα κουδούνια και σφυρίγματα που αξίζει ένα είδος των αναβαθμισμένων επιπέδων μας. Αυτό διοικήθηκε από το Anunnaki και δίνει ανάπαυση στο μυστήριο ως προς το τι έκαναν δουλεύοντας τόσο επιμελώς γύρω από τον ήλιο.

– Ο Αρχάγγελος Σαμουήλ είναι ένας υπέροχος Αρχάγγελος που μπορεί να κάνει πολύ ευαίσθητα πράγματα σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Είναι επίσης πολύ αξιόπιστος, ακριβής και επιμελής, ειδικά σε θέματα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Αν θέλετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, αυτό δεν είναι ο Αρχάγγελος για να ρωτήσετε, εάν χρειάζεστε φαγητό για την ευημερία σας, αυτό θα ήταν ο άγγελος που θα καλέσετε. Με άλλα λόγια, μην του ζητάτε ασήμαντα πράγματα και λειτουργεί καλύτερα όταν τα πράγματα φαίνονται πιο απελπιστικά.

– Ο κόσμος της φαντασίας εισέβαλε επίσημα στην πραγματικότητά μας, και θα γίνεται όλο και πιο εκπληκτικό κάθε μέρα. Αυτό συμβαδίζει με έναν εκπληκτικό ουρανό και μια ενεργητική βιτρίνα μιας αναβάθμισης με το ψευδώνυμο “Η αναβάθμιση 4:15”, για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά εκτός από το γεγονός ότι είναι μια πολύ θετική προσθήκη στη ζωή μας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι τα συμπτώματα της ανάληψής μας θα αλλάζουν μαζί με αυτές τις νέες εισερχόμενες ενέργειες και ενώ είμαστε στο θέμα των μαγικών πραγμάτων. Το σύννεφο σκόνης που διασχίζει τον Ατλαντικό Ωκεανό κατευθύνεται από τον Αρχάγγελο Έλυον, οπότε μην ανησυχείτε.

– Προκαλέσαμε έναν τυφώνα ενέργειας, του οποίου δεν έχουν ξαναδεί. Αυτό μας μεταδόθηκε γελά από τους “The Artcturians” που είπαν ότι η κατάστασή μας είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή και η δυναμική που δημιουργούμε δεν μπορεί να σταματήσει. Μετέφεραν την αγάπη τους και μια υπέροχη ψήφο εμπιστοσύνης για τις λεγεώνες μας. Έχουν επίσης προσκαλέσει οποιονδήποτε διαβάζει αυτό να επικοινωνήσει μαζί τους με αγάπη και φιλία.

20200620_0945186322994090946426379.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.
(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα Violet Flame έχει γίνει μωβ και βρίσκεται ακόμα στη βέλτιστη ρύθμιση των 9. Αυτό σημαίνει ότι καίμε κάτι πολύ πυκνό.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200620_0947045047360666495709088.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Υπάρχει ένας ψευδής κωδικός συχνότητας που αποστέλλεται από έναν πολύ παράξενο νέο παίκτη στη γαλαξιακή σκηνή, αυτά τα όντα προέρχονται από πολύ μακρύ δρόμο και είναι πολύ λίγα σε αριθμούς αλλά ενεργούν σαν να έχουν πολλές λεγεώνες. Έστησαν κατάστημα στις μυστικές μαύρες πυραμίδες της Βομβάης όπου βρίσκεται η πηγή αυτής της διαταραχής. Για να καταστρέψετε αυτές τις ηλεκτρικές κατασκευές πρέπει να υπερφορτώσετε τα κυκλώματά του με ασήμι αστραπές και στη συνέχεια να μπείτε με σπαθί και ασπίδα για να ολοκληρώσετε την κατάρρευση του. Αυτό συνδέεται επίσης με αυτό που ονομάζεται “Junk Box” που βρίσκεται στην άκρη του φεγγαριού, απενεργοποιήστε το “Junk Box” με τον ίδιο τρόπο και, στη συνέχεια, εμποτίστε ολόκληρο το φεγγάρι με πλάσμα ουράνιου τόξου.

Αναφέραμε ότι υπάρχουν μητέρες σε πολλές πόλεις της γης, και οι περισσότερες δεν είναι καλές. Το πιο προφανές είναι αυτό που βρίσκεται σήμερα πάνω από την Ιαπωνία, το οποίο έχουν δει πολλές κυβερνήσεις και πολίτες αφού μετακόμισαν από την αρχική του θέση πάνω από το Πεκίνο, την Κίνα. Αυτό το πλοίο πρέπει να απενεργοποιηθεί με σπαθί και ασπίδα, ή με το χέρι, μεγάλης κλίμακας μακροχρόνιες επιθέσεις μπορούν να προστατευθούν από αυτό το σκάφος και γι ‘αυτό δεν έχει ηττηθεί ακόμα.

Ενεργοποιήστε τα “Αρχαία ερείπια του Άρη” με κεραυνούς και συνδέστε το με την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία. Στη συνέχεια, συνδέστε αυτές τις δομές στο “The Terracotta Army” που θα καθαρίσει αμέσως τις ενεργές φυσικές διαστάσεις οποιωνδήποτε δαιμονικών και λιγότερο από τις επιθυμητές παρουσίες. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να εμποτίσουμε τον στρατό της τερακότας με πλάσμα ουράνιου τόξου για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν σε αυτό το έργο. Αυτό είναι το προφητευμένο ξύπνημα του «Στρατού των Νεκρών» και θα παράγει καταπληκτικά αποτελέσματα. Ο αρχαίος στρατός θα καλωσοριστεί με ανοιχτές αγκάλες στο “Templar Legion” και θα του δοθεί η πλήρης προστασία σε αυτό.

Ελάτε μαζί μας στη σημερινή Puja (προσευχή) και ευλογία. <~ Σύνδεσμος εδώ

terrecota____by_eclipseo_d31r7c5-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply