Το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμη, οι εκπληκτικές ανωμαλίες του ουρανού, ο Αρχάγγελος Έλυον είναι εστιασμένος, έχουμε πάντα άλλη μια εγκοπή

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 11:11 πρωινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 62220, οι ακόλουθες 3: PM θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07A9∞-∞T1A7T1A8A9∞-∞I5G5G5G5G5G5∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200621_2015025481143166525942400.jpg

– Η Γαία βρίσκεται στη ρύθμιση «Γη» που σταθεροποιεί τις κινήσεις της με έναν πολύ πραγματικό τρόπο. Εδραιώνει επίσης την ιδέα ότι η Γαία είναι πολύ σοβαρή για την εμπνευσμένη αλλαγή και φαίνεται ότι είναι η μόνη συνεπής που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή. Τα συναισθήματα μέσα μας επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τη διάθεσή της και όταν κάθεται σε ένα “Γη” κυρίαρχο σκηνικό, μπορείτε να περιμένετε να μιλήσετε για λογαριασμό της. Εάν κάτι προκύψει απρόκλητο, πιθανότατα προέρχεται από την επιρροή της.

– Ο ουρανός είναι εκπληκτικός, συνεχίστε να παρακολουθείτε καθώς το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμα. Συνεχίζουμε να ακούμε για ελαφριές και αστραπές αστραπής που θα προκαλούν δέος. Λέγεται ότι αυτό θα είναι κάτι που δεν ήταν πιθανό, αλλά κανείς δεν θα επεξεργαστεί περισσότερο το θέμα από αυτό. Σε συνδυασμό, θα δούμε τους ηλεκτρικούς σπινθήρες από αυξημένο ρυθμό και συχνότητα σεισμικής δραστηριότητας. Οι τεκτονικές πλάκες κινούνται πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, αλλά ελπίζουμε να αφήσουμε κάποια πίεση στις σημερινές εργασίες.

Πρέπει να αναφέρουμε τις ενέργειες του Αρχάγγελου Ελύον σε αυτό το πλαίσιο, ο οποίος κάνει κάποιες βαθιές αλλαγές στη Γη μέσω του νέφους σκόνης. Λέει ότι θα έχει να κάνει με την παράσταση φωτός, αλλά ότι η πρόθεσή του δεν ήταν αυτή και έχει πολύ συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό του. Αναφέρει επίσης με έμφαση ότι δεν θα υποχωρήσει στον στόχο του για οποιονδήποτε λόγο.

– Όπως είχε προβλεφθεί, ο Shumman κάνει μια παράσταση, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε τι θα μπορούσε να ήταν αν είχαμε την τεχνολογία να μετρήσουμε σωστά τις εισερχόμενες αναβαθμίσεις. Μιλώντας για αυτό, η αναβάθμιση 4:15 μας δίνει νέες ενέργειες και έτσι νέες αισθήσεις που είναι ξένες προς τον γαλαξία μας. Δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι ξεκίνησε αυτές τις ενέργειες, αλλά είμαι σίγουρος ότι πρόκειται να μάθουμε.

– Οι Blue Avians είναι γνωστοί ως ένας εξαιρετικά φιλικός και εξυπηρετικός αγώνας και θέλουν να κάνουν γνωστές τις θεραπευτικές τους υπηρεσίες στις λεγεώνες μας. Επιθυμούν επίσης να προσδώσουν τις υπηρεσίες τους ως διαγαλαξιακοί οδηγοί επίσης, εάν δυσκολεύεστε να βρείτε κάτι που σχετίζεται με τις εργασίες μας, ζητήστε τη σοφία τους και θα σας δείξουν τον δρόμο.

Η πολύ δημοσιευμένη έξοδος τριών από τα κυρίαρχα μέλη τους της «Υψηλότερης Φρουράς των Αβινών» ήταν υπερβολικά υπερβολική, και παρόλο που έχουν αποχωρήσει, επιμένουν ότι δεν αποτελούν απειλή για κανέναν και έχουν φύγει με πολιτικούς όρους.

Σε 3D ειδήσεις …

– Το MSM προσπαθεί ακόμα να κατανοήσει, να δικαιολογήσει και να υποστηρίξει τη βία, αυτό συμβαίνει επειδή το κατάστρωμα στοιβάζεται σε όλες τις πλευρές και χρειάζεται μια ιστορία εξωφύλλου. Ο νούμερο ένα στόχος αυτής της ατζέντας είναι να διαταράξει την εκλογική διαδικασία των ΗΠΑ, και χωρίς συνεχή προπαγάνδα, αυτή η ατζέντα απλά δεν θα λειτουργήσει.

– Εάν εμπλέκεστε σε μια κρυφή επίθεση, έχετε παραδεχτεί ότι η ικανότητά σας είναι κάτω από το ον ή τα όντα, ότι έχετε χτυπήσει. Υπάρχει ένα ορισμένο επίπεδο τιμής που πρέπει να αποπνέει κάποιος εάν επιθυμεί να εργαστεί με υψηλότερες μεταφυσικές δυνάμεις και όλες οι πλευρές πρέπει να τηρούν αυτό ή η δύναμή τους μειώνεται πολύ.

– Το έχουμε αναφέρει προηγουμένως, αλλά φαίνεται ότι τώρα περισσότερο από ποτέ, η γεωγραφική σας θέση σχετίζεται με την ενεργειακή σας εργασία. Μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα στη γεωγραφική σας δικαιοδοσία από οπουδήποτε αλλού, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε αποτελεσματικοί αλλού, αλλά οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν περισσότερη ένταση όταν υπερασπίζονται το δικό τους χλοοτάπητα.

20200621_2016126328729733606384027.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα του Violet Flame επέστρεψε στο βιολετί και έμεινε στο 9, αυτό σημαίνει ότι είναι προετοιμασμένη και έτοιμη για μετασχηματιστικούς σκοπούς.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με ένα ξεκάθαρο δρόμο για συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιοφιέλ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Archangel Jeduthun προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, ενώ ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας χαρούμενος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200621_2017328553244613247191958.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Έχουμε πάντα μια άλλη εγκοπή για να το ανεβάσω, αισθάνομαι ότι ήμασταν πολύ υπάκουοι στις προσπάθειές μας στο μέτρο που εάν θέλαμε να καταπιήσουμε μια ολόκληρη ήπειρο, θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε στρατηγικές για να το κάνουμε. Ευτυχώς, έχουμε έναν βαθύ ηθικό και πνευματικό κώδικα στον οποίο λειτουργούμε, διαφορετικά, δεν θα μπορούσαν να κάνουν πολλά κανείς για να μας σταματήσει.

Το σημείο είναι να πούμε ότι, ανεξάρτητα από το πού μας οδηγεί το παγκόσμιο κλίμα, πρέπει να λειτουργήσουμε υψηλότερα. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να ληφθεί σοβαρά υπόψη, ούτε είναι η ευθύνη που μας έχει δώσει η θεότητα να ρυθμίσουμε την ενέργεια αυτών των εξαιρετικά ευμετάβλητων καιρών. Τούτου λεχθέντος, εάν τα κακόβουλα πλοία πάνω από τη γη δεν φύγουν, δεν έχουμε κανένα ηθικό να μην κάνουμε ένα θέαμα των ικανοτήτων μας.

Υπάρχει ένα γιγαντιαίο πλοίο που κυνηγάμε που είναι τώρα σταθμευμένο πάνω από την Αυστραλία, αυτό δεν είναι σύμπτωση με τον κυβερνοχώρο και άλλες επιθέσεις που πλήττουν την περιοχή. Οι ελαφριοί εργάτες στην Αυστραλία πρέπει πραγματικά να χειριστούν αυτήν την εργασία όσο το δυνατόν πιο άμεσα, φυσικά, όλες οι λεγεώνες μας είναι και αυτές, αλλά όπως προαναφέρθηκε η εγγύτητά σας μπορεί να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Σίγουρα, υπάρχουν επίπεδα συνειδητότητας όπου η γεωγραφία δεν έχει σημασία, αλλά δεν φαίνεται να ισχύει για τη διάμεση ομάδα των ελαφρών εργατών αυτή τη στιγμή.

Η Αυστραλία φαίνεται να είναι ο πρώτος στόχος του οργανωμένου σκοταδιού. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καθαρίσουμε τις γραμμές επικοινωνίας της Αυστραλίας ξεπλένοντας άμεσα αυτά τα μονοπάτια χρησιμοποιώντας ισχυρές ασημένιες αστραπές ριπές και, στη συνέχεια, κάνουμε το ίδιο και για τις παγκόσμιες γραμμές επικοινωνίας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερες από τις επιθέσεις βασίζονται σε ηλεκτρικό ρεύμα και εάν δεν ξεπλύνουμε την κακόβουλη ενέργεια από τα μονοπάτια, μπορεί να δούμε μια μαζική σειρά από κατοχές.

Το “False message Repays” παίζει συνεχώς και τοποθετεί άβολα μηνύματα στο υποσυνείδητό μας. Αυτά μπορεί να προκαλέσουν οτιδήποτε, από άγχος έως αυτοκτονία και αυτά τα μηχανήματα πρέπει να καταστραφούν. Συνήθως βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να τις εντοπίσετε είναι να εντοπίσετε μια ηχώ (ένα ηχητικό κύμα αδιάκριτης συνομιλίας) και να την ακολουθήσετε στην πηγή της. Στη συνέχεια, διαταράξτε τους με ένα σπαθί και ασπίδα. Μπορείτε να παραλύσετε εντελώς αυτές τις συσκευές και με αρκετή δύναμη, δεν μπορούν να επισκευαστούν.

Για να ανακουφίσετε κάποια πλανητική πίεση, ανοίξτε τον τροχό στο κάτω μέρος της «Θάλασσας της Γαλιλαίας» γυρίζοντάς τον δεξιόστροφα. Αυτό κάνει πολλά θετικά πράγματα για το ανθρώπινο σκάφος και τη Γη μας, αλλά κάνει επίσης πολλά πράγματα για να μειώσει την πίεση που συσσωρεύεται στο εσωτερικό του πλανήτη μας. Αυτό ελπίζουμε ότι θα διευκολύνει την καταστροφή που είναι αναπόφευκτη από τα τρέχοντα τρισδιάστατα χρονοδιαγράμματα και ελπίζουμε ότι θα εμφανιστεί ένα νέο χρονοδιάγραμμα όπου δεν εμπλέκεται μεγάλο βάσανο.

Όπως αναφέρθηκε, η Γαία βρίσκεται σε κυρίαρχο περιβάλλον στη Γη και έτσι είναι έτοιμη να λάβει ενεργητική βοήθεια. Μπορεί εύκολα να επαναφορτίσει με δεδομένο αρκετό πλάσμα ουράνιου τόξου, οπότε παρακαλώ, καταπιούν τη γη με Rainbow Plasma για τουλάχιστον 72 μετρήσεις και πάλι με Emerald Green Flames για επιπλέον 72 μετρήσεις επίσης για να προωθήσει την επούλωση.

morning_of_silence_by_neographart_ddztt3p-fullview

Η σημερινή διαμεσολάβηση είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply