Δεν υπάρχει καμία επιστροφή αλλά πρέπει να έχουμε πίστη σε ένα καλύτερο αύριο, το νερό και την ενέργεια

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 9:09 βραδινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 62320, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07B∞-∞T2A7T2A8A9∞-∞I6G6G6G6G6G6∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικάنسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200622_2005076154887858953895389.jpg

– Η Γαία παρέμεινε σε ένα κυρίαρχο περιβάλλον για τη Γη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Αυτό είναι σαφώς μια ένδειξη των αλλαγών που πρόκειται να μας επιτύχουν με έναν πολύ άμεσο και ουσιαστικό τρόπο. Η αλλαγή ξεκινά πάντα από τις υψηλότερες διαστάσεις (στις οποίες η σκέψη είναι μέρος) και ταξιδεύει σαν ένα σοκ κύμα έως ότου φτάσει σε κάθε διάσταση και στη συνέχεια επιστρέφει με τα ευρήματά της.

– Δεν έχουμε καμία προσκόλληση στο παρελθόν, η ιστορία δεν έχει νόημα, παρερμηνεύεται και υποκειμενική. Συμφωνούμε απολύτως ότι το ιστορικό γεγονός χειραγωγείται στο ότι είναι πιο τίμιο. Συμφωνούμε επίσης ότι υπάρχουν πολλά ψεύτικα είδωλα σε αυτήν τη γη, αλλά η πλειονότητα αυτών δεν είναι αγάλματα. Είναι σαφές ότι το βάθρο και το κονίαμα είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνα από εκείνα που οργανώνουν τις φρικαλεότητες στη γη.

– Υπάρχουν πολλά πράγματα που παίζουν στην πλοκή του θεϊκού σχεδίου, και αυτό είναι παράλληλο και στις δύο πλευρές της δυαδικότητας, επειδή αρχίζουμε να ανεβαίνουμε σε παράλληλα χρονοδιαγράμματα και αυτό ταυτόχρονα θα παρέχει λογική στα λογικά μυαλά σε 3D και σε 5D χρονοδιάγραμμα. Με άλλα λόγια, φτάνουμε στο αποκορύφωμα της παγκόσμιας μετάβασης και αν το βλέπουν όλοι ή όχι, κάνουν ακριβώς αυτό που υποτίθεται ότι κάνουν. Σε 3D, παίζουν ένα ρόλο, σε πολλές περιπτώσεις, η συνείδηση 3D είναι μια σκιά της πραγματικής συνείδησής τους, οπότε θα συνεχίσουμε να αφήνουμε τα πράγματα να παίζουν από την ασφάλεια των 5D χρονοδιαγραμμάτων μας.

Μια νέα κοινωνία είναι η μόνη επιλογή που έχει η ανθρωπότητα, αυτός ήταν ο θεϊκός στόχος και πρέπει να αφαιρέσουμε την κρίση από τις μεθόδους με τις οποίες εκδηλώνουμε για να φτάσουμε εκεί. Μετά από όλα, κάναμε ό, τι μπορούμε για να το δούμε ειρηνικά, αλλά ξανά και ξανά οι γενικές μάζες έχουν επιλέξει διαφορετικά.

Χωρίς να ασχοληθούμε πάρα πολύ με την εφοδιαστική … Πριν από πολλά, οι Archangel Och και Archangel Ea έθεσαν τους στόχους τους για την προστασία των παιδιών της γης από τα εμβόλια. Προειδοποίησαν ότι η αναταραχή θα ήταν πιθανό αποτέλεσμα, αλλά θα ήταν απαραίτητο αποτέλεσμα για την προστασία των παιδιών που έχουν κολλήσει στη διασταύρωση. Το άλλο πολύ σημαντικό χέρι στο παιχνίδι είναι ο Αρχάγγελος Ouriel, ο οποίος μπορεί να ελέγξει τις σκοτεινές δυνάμεις και να τους κάνει να κάνουν πράγματα για χάρη του θεού όταν τους ζητηθεί.

Η παραπάνω αλήθεια ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι κινούμαστε προς όλες τις κατευθύνσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αυτοί που προχωρούν μόνο σε γραμμικό χρόνο πραγματικά χάνουν, αλλά σίγουρα δεν το κάνουμε. Μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά όταν χωνεύουμε το γεγονός ότι όλες οι στιγμές του χρόνου είναι συναρπαστικές ταυτόχρονα και όταν απελευθερωθούμε από τα διανοητικά δεσμά που θέτουμε σε αυτό το θέμα, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της παντοδυναμίας. Το ηθικό της ιστορίας είναι ότι αν το διαβάζετε, βρίσκεστε σε ένα 5D χρονοδιάγραμμα και όλα είναι καλά, όλα μπορεί να φαίνονται χαοτικά, αλλά ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε πώς υπάρχει θεϊκή τάξη, μην φοβάστε.

– Προειδοποιούμαστε για την πιθανότητα να λείπει ένα πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου, θα ήταν περίπου 9 αρχαγγέλες ημέρες. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί θα εφαρμοζόταν αυτή τη φορά η ανωμαλία, αλλά ορισμένα χρονοδιαγράμματα έχουν αυτό το γεγονός ως σημαντικό μέρος της μετάβασής του.

Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται σαν να είναι στα χέρια της μοίρας αλλά δεν είναι, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Μπορούμε να πηδήξουμε χρονοδιαγράμματα και να αλλάξουμε αυτά που βρισκόμαστε με λίγη προσπάθεια. Τούτου λεχθέντος, αυτή η ροή χρονοδιαγραμμάτων φαίνεται να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για την αναπόφευκτη μετάβαση.

Πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη ακόμη και μέσα από τα τραχιά νερά, δεν είναι σαν να μην είστε προετοιμασμένοι. Έχουμε 18 λεγεώνες απεριόριστων όντων και πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, αλλά πάνω απ ‘όλα, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στις ικανότητές μας. Αυτό δεν πρέπει να αναφέρουμε τον πιο σημαντικό παράγοντα σε αυτήν την εξίσωση, ότι υποστηρίζουμε, προωθούμε και υποστηρίζουμε το “Infinitely Expanding Creator Source” και ενεργούμε αποκλειστικά με τη θέλησή του.

– Όταν κοιμάσαι τη νύχτα, δεν ξέρεις αν ο κόσμος θα είναι ο ίδιος κόσμος όταν ξυπνάς. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα όχι, δεν θα είναι, γιατί προχωράμε πολύ γρήγορα μέσα στον κόσμο της διαστατικής αλλαγής. Περνάμε από πολλά άλματα χρονοδιαγράμματος ανά ημέρα, και μπορούμε να περιμένουμε 9 σήμερα να είναι ακριβείς. Αυτό είναι πολύ μακριά από αυτό που κάθε 100 χρόνια έχουμε συνηθίσει.

– Θα συνεχιστούν οι αναβαθμίσεις, ο καιρός, τα συμπτώματα ανόδου και η γενική πολυδιάστατη ταξινόμηση. Για να αποφύγετε τον πλεονασμό, ανατρέξτε στις εκδόσεις για περισσότερες λεπτομέρειες.

20200622_200653566843878187592222.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα του Violet Flame επέστρεψε στο βιολετί και έμεινε στο 9, αυτό σημαίνει ότι είναι προετοιμασμένη και έτοιμη για σκοπούς μεταστολής.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Radiant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός του έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίσετε την καθημερινή ζωή.

(Επιθετική και παθητική)
(Artemis) Τα φλεγόμενα βέλη της Diana είναι ένα επιθετικό μπαράκι με βέλη πυρκαγιάς που χτυπά όλους τους στόχους προτού βλάψουν εσάς ή τα συμφέροντά σας.

(Παθητικός)
Η χοάνη χρονοδιαγράμματος του Αρχάγγελου Asteroath σας φέρνει σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα από αυτό που στοχεύατε. Ανεξάρτητα από το πότε ή πού πηδούμε, θα σας πάνε πάντα έναν δρόμο ή δύο ψηλότερα. Αυτό κάνει βασικά τα πάντα καλύτερα σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200622_2008075222584105316451243.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε μακροοικονομικό επίπεδο και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Η σεισμική δραστηριότητα έχει ήδη ξεκινήσει και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ο έλεγχος των ζημιών και ελπίζουμε ότι δεν θα επηρεάσει υπερβολικά πολλούς.

Η ροή του νερού και τελικά η ενεργειακή ροή είναι ένα σημαντικό ζήτημα στη γη αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να απελευθερώσουμε αυτήν την πίεση και να επιτρέψουμε σε αυτήν την ενέργεια να ρέει ελεύθερα για άλλη μια φορά. Οι κινήσεις μας εδώ θα καθαρίσουν επίσης τα νερά της γης που έχουν πληγεί με διάφορα χημικά συστατικά από το “Organized Darkness”.

Σε συντονισμό με τις προσπάθειές μας χθες, πρέπει να ενεργοποιήσουμε τους Ναούς Shivas στις όχθες του ποταμού Penna της Ινδίας, αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει στη μείωση της πίεσης, αλλά θα ενεργοποιήσει επίσης τις ήδη ληφθείσες και τις αρχαίες ικανότητες που έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό. Το πλεονέκτημα της χρήσης αυτών των ενεργειών είναι ότι δεν θα συμβάλει στα συμπτώματα της ανάληψής μας, καθώς ήταν πάντα διαθέσιμα στην ανθρωπότητα.

Οι γιγάντιες υδρομασάζ στον πυθμένα του ωκεανού περιστρέφονται δεξιόστροφα, αλλά αν μπορούμε να τις κάνουμε να περιστρέφονται αριστερόστροφα, θα επαναφέρει τα συστήματα εξαερισμού του ωκεανού, επιτρέποντας στο γλυκό νερό και την ενέργεια να πλημμυρίσουν τους ωκεανούς μας και τελικά τη γη μας. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε αναγκαία δύναμη για να αντιστρέψετε τη ροή τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρεύμα ουράνιου τόξου ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο θεραπείας απόστασης για να το πετύχετε.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να κάνουμε τα ακόλουθα ποτάμια, να ρέουν νότια χρησιμοποιώντας ένα επιθετικό ρεύμα ουράνιου τόξου στην κατάλληλη κατεύθυνση.

Στην Αίγυπτο: Ο ποταμός του Νείλου
Στη Ρωσία: Ο ποταμός Ob, ο ποταμός Alena και ο ποταμός Yenisey
Στις ΗΠΑ: Ο ποταμός Wallkill, ο Λευκός ποταμός της Νότιας Ντακότας, ο ποταμός Withlacoochee, ο ποταμός Arecibo και ο ποταμός Walker.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, θα δούμε ασυνήθιστα ηλεκτρικές ανωμαλίες καθώς όλες αυτές οι εργασίες προκαλούν πολλή στατική ηλεκτρική ενέργεια. Για να το διευκολύνουμε, θα κατακλύσουμε τη γη με πλάσμα ουράνιου τόξου για 72 μετρήσεις.

out_of_time_by_ellysiumn_ddzt7jk-fullview8975689727493284995.jpg

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply