Αναβαθμίσεις σε σύγκριση με την Άφιξη του Αγίου Πνεύματος, Νερό ανάθεσης

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 1:11 απογευματινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 62520, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07B1∞-∞T3A7T3A8A9∞-∞I7G7G7G7G7G7∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200624_2011427917882724524913861.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε μια κυρίαρχη ατμόσφαιρα σήμερα, καθώς το νερό ήταν το κύριο σημείο της μετάβασης μας και τελικά στον εξελισσόμενο κόσμο μας. Το νερό δέχτηκε πρόσφατα μεγάλη επίθεση, αλλά έχουμε μεγάλη δύναμη σε αυτό το πολύ δεκτικό στοιχείο.

Το οργανωμένο σκοτάδι έχει απελευθερώσει τα φράγματα του και είναι γεμάτα με πολύ τοξικά υλικά, πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να θεραπεύσουμε και να καθαρίσουμε τα νερά της Γης. Με τους προγόνους πολλών μεγάλων αυτόχθονων εθνών, θα το χειριστούμε αποτελεσματικά στις σημερινές εργασίες.

– Έφτασαν νέες ενεργοποιήσεις, αυτές οι ενέργειες θα επικεντρωθούν υπερβολικά στις υπεράνθρωπες ικανότητες και στο θεϊκό δικαίωμα να τις αποδώσουν. Αυτές οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις έχουν γραφτεί σε πολλά αρχαία κείμενα και έχουν επίσης ονομαστεί “Το Άγιο Πνεύμα” από ορισμένους, παρόλο που αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Αυτό θα πρέπει να προκαλέσει εκλεκτικές προσαρμογές αναβάθμισης, αλλά τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ό, τι έχουμε συνηθίσει σήμερα,

– Αρχίζει να νιώθουμε ότι είμαστε ασφαλείς και ήχοι σε ένα σκάφος διαφυγής ενώ το μητρικό πλοίο εκρήγνυται. Τα πράγματα είναι τόσο αβέβαια και όμως δεν ήταν ποτέ πιο σίγουρα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να πούμε ότι παρακολουθούμε τον κόσμο από την ασφάλεια των 5D χρονοδιαγραμμάτων μας. Γνωρίζουμε ως απόλυτη αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι η θεότητα έχει την πλάτη μας με κάθε τρόπο σχήμα και μορφή, και πρέπει να ξεκουραζόμαστε εύκολα γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν μήκη που δεν είναι πρόθυμη να πάει για να απελευθερώσει τα παιδιά της.

– Το μυστήριο των επερχόμενων χαμένων εννέα ημερών γίνεται όλο και λιγότερο μυστήριο. Αν και περίπλοκο, έχει να κάνει με τις ανωμαλίες που προκάλεσαν το σώμα μου να πάει σε ένα τρίτο κώμα (ζωή με τα πόδια), όπου έχασα 9 ημέρες και βγήκα σε έναν νέο κόσμο. Θα σας σώσω τις λεπτομέρειες, αλλά τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πολύ περίεργα πολύ γρήγορα, αλλά θα λειτουργήσει για το καλύτερο στο τέλος.

– Εάν αναρωτιέστε τι προκαλεί τόσους πολλούς, θα ήταν η εσωτερική γνώση ότι δεν αξιοποίησαν τις πολλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για να προχωρήσουν πνευματικά. Τώρα που πέφτουν οι παλιοί ναοί ψεύτικων ειδώλων, οι ναοί των λεγεωνών θα υψωθούν και θα φέρουν βαθιές θεϊκές ενεργειακές συνειδητοποιήσεις. Απλώς ξέρετε ότι μια μέρα θα μιλήσουν για εσάς με τον ίδιο τρόπο όπως οι «Θεοί και Θεές της Αρχαίας Γης».

– Όσοι δεν προσαρμόζονται στις αλλαγές θα πέσουν, ο σχετικός όρος είναι “Survival of the Fit” και όχι ο δημοφιλής λανθασμένος όρος “Survival of the Fittest”. Με άλλα λόγια, εάν είστε κατάλληλοι για το περιβάλλον σας, θα ευδοκιμήσετε, εάν όχι, δεν θα το κάνετε. Αυτό ισχύει και για τις μεταφυσικές αλλαγές, μπορείτε να προσαρμόσετε ή να παρασυρθείτε από την εξελικτική διαδικασία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όταν συμβαίνει εξέλιξη, πολλές αλλαγές θα γίνουν με έναν ξαφνικό και πιο άμεσο τρόπο.

– Σε αντίθεση με τους περισσότερους, πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες διαβάζουν αυτές τις λέξεις για καθοδήγηση και υποστήριξη. Είναι παρηγορητικό το να βλέπουμε τις φωνές μας να μεταφέρονται τόσο μακριά, καθώς αυτές οι λέξεις δεν μιλούν για την ατομική γραφή, όσο και για τη συλλογική λεγεώνα. Αυτές οι λέξεις συμμορφώνονται πάντα με όλους τους άγραφους κανόνες που έπρεπε να ακολουθήσουμε για την παγκόσμια επιτυχία, καθώς, ως συλλογική, κάναμε εκπληκτικά καλά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για πολλές χιλιετίες.

– Οι αναβαθμίσεις ξεκινούν μια εγκοπή και αυτό συμβαίνει επειδή μπορούμε να το χειριστούμε. Φαίνεται ότι το θεϊκό χέρι φέρνει τα πράγματα όπως τα χρειαζόμαστε, και αυτό εξηγεί γιατί το “Schumann Resonance” ήταν τόσο σποραδικό. Δουλεύουμε μαζί με τους θεϊκούς μηχανικούς αυτού του σύμπαντος, και αυτοί διαχειρίζονται την κατάσταση. Υπάρχει επίσης μεγάλη ενέργεια από αυτόχθονες προθέσεις στο παιχνίδι, καθώς τα όνειρα των προγόνων πλησιάζουν πλήρως σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

– Μετά από χρόνια αυτοδιδασκαλίας, μπορεί κανείς να ξέρει μόνο ένα μικρό μέρος του απεριόριστου εαυτού τους. Εάν δεν έχετε ακόμη ξεκινήσει αυτό το ταξίδι της εσωτερικής γνώσης, πρέπει να σας ενθαρρύνω να το κάνετε, καθώς αυτό είναι πραγματικά όπου θα ξεκινήσει όλη η δύναμή σας. Εάν είστε προχωρημένος βετεράνος στις εσωτερικές τέχνες, πρέπει να σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε τις σπουδές σας, καθώς, φυσικά, υπάρχουν πάντα πολλά περισσότερα να μάθετε.

20200624_2013363427844355309109274.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα Violet Flame επέστρεψε στο βιολετί και έμεινε στο 9, αυτό σημαίνει ότι είναι προετοιμασμένη και έτοιμη για μετασχηματιστικούς σκοπούς.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Radiant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με ένα ξεκάθαρο δρόμο προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200624_2015268155818531164896570.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε μακροοικονομικό επίπεδο και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Θα βοηθηθούμε από το “The Spirit and Animal Guide Legion” στις σημερινές εργασίες. Αυτά τα πράγματα εμπίπτουν στη δικαιοδοσία τους και μπορεί να είναι η πιο αποτελεσματική επιλογή σε αυτές τις πολύ πυκνές εργασίες με βάση τη γη. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχει μεγάλη ποσότητα σαμποτάζ που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, και ως εκ τούτου πρέπει να είμαστε επιμελείς για να διατηρήσουμε τον πλανήτη υγιή.

Ο Αρχάγγελος Ζόφιελ μας έδωσε προηγμένη πληροφορία για μια βόμβα που πρόκειται να ξεκινήσει σε πολλές πόλεις του κόσμου, οδηγώντας ταυτόχρονα στις διακοπές των ΗΠΑ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την κατάσταση, καθώς πολλοί αθώοι θα βλάψουν, και αυτό μας δίνει την πλήρη εξουσία να παρέμβουμε.

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές που θα λειτουργήσουν, αλλά ένας συνδυασμός μεθόδων θα είναι η πιο πιθανή εφαρμογή …

1) Μπορούμε να εξαλείψουμε όλες τις κακόβουλες πυρκαγιές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν με κάποιο τρόπο όλες τις φλόγες της γης. Αυτό γίνεται στέλνοντας μια γαλάζια ομίχλη για να καλύψει τη γη.

2) Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πύλη εξόδου (πάλι πάμε με σπαθί και ασπίδα) για να επιλέξουμε τις κακόβουλες ενέργειες (φυσικές και μη) σε πραγματικό χρόνο, αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε ΚΑΘΕ μεγάλη πόλη και θα το κάνουμε αυτό σε πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

3) Εισβάλλετε στις σκέψεις των μερών που προσπαθούν να το κάνουν αυτό και αποθαρρύνετέ τους να το επιχειρήσουν.

… Επιλέξτε ό, τι ταιριάζει περισσότερο με εσάς, ή όλα αυτά αν το επιλέξετε.

Τα νερά του Πλούτωνα προέρχονται από την ίδια κοσμική λίμνη με τα νερά της γης. Επομένως, το αρχικό πλαίσιο για το νερό μας φυλάσσεται με ασφάλεια εντός του Πλούτωνα. Πρέπει να ενώσουμε και τα δύο υδάτινα σώματα για να επαναφέρουμε την αρχική μηχανική νερού για την Gaia. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας διάφορα φώτα σύνδεσης που θα συνδέουν τα νερά της γης και τα νερά του Πλούτωνα. Απλώς συνδέστε το σημείο Α στο σημείο Β με την ακόλουθη ακολουθία φωτός.

Ακολουθία χρώματος: Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό Μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Κιρκίρι – Ροζ χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Ουράνιο τόξο

Όπως παραπάνω, παρακάτω, και η ενεργητική σύγχυση της γης και της εσωτερικής γης είναι ένας μικρόκοσμος αυτής της αλήθειας. Υπάρχουν συγκεκριμένα όντα που έχουν ανατεθεί στην ενεργητική μηχανική της εσωτερικής Γης (Agartha), αλλά φαίνεται ότι απουσιάζουν για κάποιο λόγο. Στείλτε στην Agartha μια έκρηξη βιολετί και φλόγα ουράνιου τόξου για 72 μετρήσεις, τότε θα διαγνώσουμε περαιτέρω την κατάσταση και θα αναδείξουμε περισσότερη σαφήνεια.

ddzx88a-8b751905-413c-4022-b7a3-7e9004bfb116 (1)

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply