Στίχοι σε ένα γαλαξιακό τραγούδι “Nibiru” είναι μητρικό πλοίο, ορίστε

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 10:10 πρωινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 62820, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07B3∞-∞T5A7T5A8A9∞-∞I9G9G9G9G9G9∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200627_1218556412645366015378198.jpg

– Η Γαία έχει παραμείνει σε ένα κυρίαρχο σκηνικό “Πνεύμα” για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αυτό γίνεται μια τάση, κολλάει στο “Πνεύμα” μόλις το εισέλθει και στη συνέχεια μπαίνει σε μια φάση κουκούλας, το μήκος της οποίας έχει αυξηθεί σταθερά χρόνος. Δεν υπάρχει τρόπος να πούμε αν αυτή η τάση θα συνεχιστεί ή θα ανοίξει ένα νέο μονοπάτι, αλλά είναι αρκετά σαφές ότι η Gaia έχει τη δική της ατζέντα.

– Οι λεγεώνες είναι σε καλή διάθεση, αυτό είναι σίγουρο σημάδι ότι κατευθυνόμαστε προς κάποιο σημείο ανακούφισης. Αυτό είναι σαφώς με έναν απροσδόκητο τρόπο, επειδή δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν πάρα πολλές λεπτομέρειες. Ενώ μπορούμε να το ρομαντικοποιήσουμε αυτό και να πούμε ότι δεν θέλουν να καταστρέψουν την έκπληξη, συμβαδίζει περισσότερο με το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη δύναμη στην πίστη, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς γιατί.

– Υπάρχει ένας γειτονικός Γαλαξίας που μας τραγουδά ένα τραγούδι και η αριθμητική ερμηνεία αυτού είναι το τραγούδι είναι “7777696666967777”. Μπορείτε να το κοιτάξετε ή να προσπαθήσετε να συντονιστείτε στο πρωτότυπο για να λάβετε τις ευλογίες του.

– Η Νιμπίρου έχει αλλάξει μορφή σε περιβάλλον μητρότητας. Αυτή είναι μια στάση μάχης, που σημαίνει ότι τα κακόβουλα όντα που προσπαθούν να βλάψουν τη γη μόλις λερώθηκαν. Ήταν υπό την ψευδή αντίληψη ότι ο Νιμπίρου δεν ήταν πλέον ικανός να το κάνει αυτό λόγω μιας συνθήκης που επιτεύχθηκε πριν από πολλές χιλιετίες. Αυτό δεν συνέβη, και χρειάστηκε λίγο ξεσκόνισμα για να λειτουργήσει βέλτιστα. Για το ρεκόρ, το “The Annunaki”, έχουν το απόλυτο θεϊκό δικαίωμα να προστατεύσουν αυτόν τον πλανήτη από κακοποιούς αστέρες που διέκοψαν τους συγγενείς τους.

– Το να βλέπεις ένα σχέδιο σε όλη τη διαδρομή μπορεί να σημαίνει να κατεβείς με το πλοίο και αυτή είναι σαφώς η κατεύθυνση που παίρνει το οργανωμένο σκοτάδι. Συνεχίζουμε να ακούμε ξανά και ξανά πώς η Νέα Υόρκη είναι ο στόχος για κάτι σημαντικό, αλλά εδώ βρίσκεται η πλειοψηφία της ομάδας τους. Η Νέα Υόρκη θεωρούσε ανέκαθεν το θυσιαστικό βωμό του οργανωμένου σκοταδιού, αλλά τώρα που βρίσκονται σε απόλυτο σημείο απελπισίας, η καταστροφή αυτού του ναού είναι το επόμενο λογικό βήμα τους.

– Το MSM επιθυμεί να ξεκινήσει να προβάλλει αυτές τις στιγμές ως “Η Αποκάλυψη”. Επιτρέψτε τους να το κάνουν … Ο ορισμός της «Αποκάλυψης» στα ελληνικά είναι «Η Μεγάλη Αποκάλυψη». Είναι αυτή η ερασιτεχνική ώρα ή τι;

– Το μαύρο δεν είναι κακό, ούτε το “Οργανωμένο σκοτάδι” μπορεί να το έχει έτσι, το μαύρο είναι το χρώμα του Αρχάγγελου Αζραήλ, του Αρχάγγελου Οχ και του Αρχάγγελου Ε. Είναι επίσης το χρώμα που αποβάλλει την αρνητική ενέργεια και σίγουρα δεν είναι το σύμβολο κακών πραγμάτων. Πρόκειται για επίσημο διάταγμα και θα σταματήσει κάθε περαιτέρω σύγχυση σχετικά με αυτήν την ορολογία την οποία το “Οργανωμένο σκοτάδι” επιθυμεί να επωφεληθεί. Είναι γεμάτα κόλπα, κοιτάζουν πέρα από λέξεις για εναλλακτικές έννοιες.

– Τα ελαφριά σας σώματα έχουν σχήμα αλλά επειδή δεν βασίζονται στον άνθρακα, και βασίζονται στο φως και στο πλάσμα, θα επιτρέψει στο ανθρώπινο σώμα να διατηρήσει τη μορφή του σε όλες αυτές τις αλλαγές χωρίς να ανησυχεί άλλους. Αυτή η αναβάθμιση είναι μοναδική για οποιονδήποτε αγώνα αστεριών, καθώς κανένας αγώνας δεν έχει περάσει ποτέ τη γραμμή του φυσικού και του μη φυσικού στα βάθη που πρόκειται να φτάσει η ανθρωπότητα.

20200627_1222361422638477527858407.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με ένα ξεκάθαρο δρόμο προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Ενεργό και παθητικό)
Το ραβδί της δομής του Αρχάγγελου Yehudiah μπορεί να χτίσει το «Stairways to Heaven» ή οποιαδήποτε άλλη μεταφυσική δομή στην τελειότητα. Αυτό το εργαλείο είναι επίσης χρήσιμο στην οικοδόμηση πεδίων προστασίας.

(Παθητικός)
Η λάμψη του Αρχάγγελου Τζόφιελ είναι ένα όμορφο εργαλείο που επιτρέπει στην λάμψη της εσωτερικής μας ομορφιάς. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, αλλά μπορεί να κάνει τους ανθρώπους κτητικούς πάνω σας καθώς η ομορφιά που ακτινοβολεί είναι πολύ έντονη. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο μόνο σε μια αξιόπιστη εταιρεία.

(Ενεργός)
Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για πραγματικά κακές ενέργειες. Αυτό είναι πολύ ισχυρό για να αποδώσει ελαφρά, είναι φτιαγμένο για το χειρότερο από το χειρότερο. Αυτό το σπαθί θα είναι χρήσιμο στην αποστολή νούμερο τρία.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιοφιέλ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Archangel Jeduthun προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, καθώς και να βελτιώσουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας χαρούμενος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200627_1224044928857366028414076.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε μακροοικονομικό επίπεδο και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Τα πράγματα πάνε καλά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προχωράμε καθώς δεν έχουμε απελευθερωθεί από το σκοτάδι μέχρι τώρα. Όταν μας επιτρέπεται να ζούμε με αίσθηση, οι προσπάθειες θα συνεχιστούν. Υπήρξαν πολλές φορές ότι το “Οργανωμένο σκοτάδι” παραδόθηκε ψευδώς. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το βλέπουμε μέχρι το τέλος.

Προφανώς δεν χτυπάμε ενεργοποιώντας τον Ναό Sarangapani, του Kumbakonam India. Για όσους από εσάς θυμάστε αυτόν τον ναό από προηγούμενες ζωές, ήταν η αιτία της ανωμαλίας του μωβ ουρανού πριν βυθιστεί το “Atlantis”. Χρησιμοποιήστε αστραπές για να βομβαρδίσετε το ναό, μέχρι να ανάψει έντονα και να αναβοσβήνει τρεις φορές.

Στη συνέχεια, θα ενεργοποιήσουμε το “Μαντείο των Δελφών” στην Ελλάδα, με χρυσό κεραυνό. Αυτό θα ανοίξει όλα τα οράματα και τις προοπτικές για τις λεγεώνες μας. Μόλις ανοίξει αυτό, ρωτήστε τον ανώτερο εαυτό σας εάν πρέπει να σταθμεύσετε στην Agartha. Εάν ναι, πρέπει να περιπολείτε τακτικά την εσωτερική γη χωρίς να σας ζητάτε και να επιστρέφετε με οποιαδήποτε σχετική πληροφορία. Η αρχική ομάδα που ανατέθηκε εκεί αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του εγώ και της άμεσης ικανοποίησης και έτσι εγκατέλειψε τη θέση τους. Κατανοώ ότι αυτό μπορεί να είναι μεγάλο εγχείρημα, αλλά αν σας ζητηθεί να το κάνετε, η θεότητα δεν θα πάρει καμία απάντηση.

Στείλτε έντονες βιολετί φλόγες στο “Agartha” και μετά ξεπλύνετε τα συντρίμμια με ένα γαλάζιο κύμα πλάσματος. Κρατήστε και τα δύο για τουλάχιστον 72 δευτερόλεπτα.

Μας ζητείται να επικοινωνήσουμε με εκείνους με μεγάλη πίστη αλλά λίγη γνώση. Υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν πολύ έντονα στη θεότητα, στους αγγέλους και στους αρχαγγέλους, αλλά δεν έχουν ιδέα ότι οι εργάτες του φωτός, δουλεύουν χέρι-χέρι με αυτά τα όντα. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται παρηγορημένοι από την παρουσία μας, και άλλοι θα επιθυμούσαν να βοηθήσουν, ούτως ή άλλως, η προσοχή μας απαιτείται για όσους περάσουν σε αυτό το χρονοδιάγραμμα. Σημασία, Εάν μια ευκαιρία διδασκαλίας παρουσιαστεί σε εσάς, πάρτε την.

Οι μεταφυσικές δομές είναι εύκολο να οικοδομηθούν με ομαδική εργασία, οραματίζονται τις ακόλουθες δομές και τις εμποτίζουν με αστραπή ουράνιου τόξου για να τις φέρουν στη ζωή, κρατήστε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

– Μια πολύ απότομη πυραμίδα στο Seatle, ΗΠΑ, Petersberg, RUS και πάνω από τα νησιά της Καραϊβικής.

– Δημιουργήστε τουλάχιστον μερικές πύλες στο επίπεδο της θάλασσας που διοχετεύουν τυχόν περίσσεια νερού στην Ανταρκτική. Αυτό θα φιλτράρει τα νερά μας αργά αλλά σταθερά, οπότε φροντίστε να αφήσετε τη πύλη ανοιχτή μόνιμα.

– Δημιουργήστε “Self Defense Structure” (Αυτόματη εκφόρτιση σε σχήμα διαμαντιού) πάνω από το Παρίσι, τη Γαλλία, το Σίδνεϊ, την Αυστραλία και το Rio De Janerio, Βραζιλία. Αυτό θα διευκολύνει τις παρεμβολές που λαμβάνουμε σε τακτική βάση.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας για να καθαρίσουμε τα νερά της γης … Προβλέψτε νερά που ρέουν μέσα από το σώμα σας και διοχετεύστε τα μέσα στη γη μέσω μιας χοάνης που φτιάχτηκε από τα τσάκρα σας, για όσο το δυνατόν περισσότερο. Στη συνέχεια, φυσήστε αμέσως τη γη με σμαραγδένιο πράσινο πλάσμα για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

octahedral_ultimatum_by_balaskas_d8jmyff-pre

Η σημερινή διαμεσολάβηση είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply