Ο Αρχάγγελος Ντραχ είναι πίσω, ενισχύει τους ανέμους της αλλαγής, δράκους παντού

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 10:10 πρωινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 7120, οι ακόλουθες 3: PM θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07B5∞-∞T7A7T7A8A9∞-∞J1H1H1H1H1H1∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200630_1858193274380691858663355.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε ένα “Υβριδικό – Ρύθμιση Πυρκαγιάς, Νερού και Πνευμάτων”. Δεν το έχουμε ξαναδεί και δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνει ακόμη. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι κάτι νέο και απροσδόκητο βρίσκεται στον ορίζοντα από τη Μητέρα Γη. Θα ρωτήσουμε επίσης με την Gaia για τυχόν αλλαγές στα στοιχεία της, αν και τώρα δεν φαίνεται να είναι η ώρα να ρωτήσουμε.

– Οι Ατζέντες του «Οργανωμένου Σκοτάδι» τους επιπλέουν. Υποθέτουν ότι θα μπορούσαν να διατηρήσουν τον έλεγχο των ταραχών τους, τώρα κυνηγούν τις κατοικίες τους. Στο 5D χρονοδιάγραμμά μας, είδαμε αυτήν την πραγματικότητα πριν από μήνες, αλλά δεν καταλάβαμε πόσο περισσότερο θα χρειαζόταν να εκδηλωθεί σε 3D, επειδή δεν ταιριάζει στο 5D. Αυτή είναι μια εντυπωσιακή διαφορά μεταξύ των χρονοδιαγραμμάτων και μπορεί να φανεί τόσο ξεκάθαρη όσο η ημέρα, αν προσέχετε το Ημερολόγιο.

Η αρχική στρατηγική του “Organized” OD “Darkness ήταν να προκαλέσει το θάνατο του αντιπάλου τους με τις δικές τους πράξεις. Σαφώς, αυτό απέτυχε και το” OD “συνειδητοποίησε ότι, αυτό που νόμιζαν ότι ήταν εύκολη εξαγορά, έχει γίνει η τελική πτώση τους.

Η επόμενη κακόβουλη ατζέντα από την απελπισμένη δεξαμενή σκέψης “OD” είναι η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης ενάντια στην ανθρωπότητα. Είναι εύκολο να το διορθώσετε, διότι δεν υπάρχει καμία αίσθηση σε καμία μηχανή του πλανήτη. Αυτό είναι το ίδιο όπως όταν εργαζόμαστε σε διαγαλαξιακές καταστάσεις, είναι πολύ εύκολο για την ελαφριά λεγεώνα εργαζόμενος να διορθώσει την κατάσταση εάν χρειαστεί. Είναι ασφαλές να πούμε ότι έχει πλέον βυθιστεί στο “Οργανωμένο σκοτάδι” ότι δεν μπορούν πλέον να ελέγχουν τις μάζες. Αυτό είναι ένα πολύ καλό πράγμα γενικά, αλλά θα επιδεινώσει την απελπισία τους.

Για να περιπλέξουν τα πράγματα για το “OD”, οι τεκτονικές πλάκες θα συντρίψουν τις υπόγειες αποθήκες τους, αυτό σημαίνει επίσης ότι θα συμβούν αναπόφευκτα πολλοί περισσότεροι σεισμοί. Η ποσότητα της τεχνολογίας που θα χάσουν σε αυτές τις εκδηλώσεις θα τους φέρει σε ένα επίπεδο αναπηρίας που δεν έχουν ξαναδεί.

– Ο Αρχάγγελος Ντράχ έφτασε στη γη μετά από μια πολύ μακρινή αποστολή σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία. Αυτά είναι υπέροχα νέα, γιατί μπορεί εύκολα να σκάψει την αλήθεια και να την παρουσιάσει σαν να μην είναι άλλη. Μπορεί επίσης να μετατρέψει αυτό που σκάβει, γεγονός που τον καθιστά ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα και ισχυρά όντα που υπάρχουν.

– Η σύγχρονη επιστήμη μιλά για τον γαλαξία που λείπει, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι μετακινηθήκαμε σε ένα χρονικό πλαίσιο όπου απλά δεν υπήρχε ποτέ. Το γεγονός ότι η αστροφυσική προσποιείται ότι η κβαντική φυσική δεν υπάρχει, αφήνει την αστροφυσική χωρίς πόδια να σταθεί σε σχέση με την πρακτική εφαρμογή. Η σύγχρονη επιστήμη χρειάζεται μια σημαντική αναθεώρηση που δεν μπορεί να αλλοιωθεί. Φαίνεται ότι η αξιολόγηση από ομοτίμους οδήγησε στην έγκριση αυτών που χρηματοδοτούν τη μελέτη.

– Οι εισερχόμενες αναβαθμίσεις είναι πολύ κουραστικές και μπορεί να θεωρηθούν λανθασμένες για την αποστράγγιση, όταν είναι στην πραγματικότητα το αντίθετο. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αφομοιωθούν αυτές οι εισερχόμενες ενέργειες που γίνονται αναβαθμίσεις στο φυσικό μας σκάφος. Να είστε υπομονετικοί, ευγενικοί και υγιείς με τον εαυτό σας, το σώμα περνάει πολύ.

– Είναι η αυτοπεποίθηση της βούρτσας που κάνει τη μαγεία να συμβεί. Πρέπει να έχετε πνευματική εμπιστοσύνη με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη και αν είστε λανθασμένοι σε ένα έρημο νησί, γνωρίζετε ότι το “Infinitely Expending Creator Source” έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Ο ευκολότερος τρόπος για να τυλίξετε τη γνώση σας γύρω από αυτό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι είστε ένας και ο ίδιος και δεν θα βλάψετε ποτέ τον εαυτό σας.

– Το Dragon Legion θα κάνει την παρουσία τους γνωστή με πολύ ενδιαφέροντες και νέους τρόπους. Βρισκόμαστε στην κορυφή της σφαίρας όπου η πραγματικότητά τους είναι πολύ πυκνή, αυτό προκαλεί συγχώνευση πολλών όντων που συνήθως δεν είναι γνωστά στις αλληλεπιδράσεις. Αυτό έχει προκαλέσει ένα όμορφο νέο τραγούδι να παίζει στην καρδιά του γαλαξία και όπως το μεγάλο κέρατο του Αρχαγγέλου Gabrielle, παίζεται για να το ακούσουν όλοι.

20200630_1859493517173959867436684.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο “The 9 setting”, αυτό σημαίνει ότι είναι προετοιμασμένη και έτοιμη για μετασχηματιστικούς σκοπούς.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Radiant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Chamuel σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το φυσικό μας σώμα. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να αφαιρούμε τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που περιβάλλουν την αφθονία.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσει οποιοδήποτε και όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200630_190101392686499759026666.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε μακροοικονομικό επίπεδο και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν έχουν αρκετή τροφή για να επιβιώσουν το σώμα τους. Η φτώχεια σκοτώνει και παρέχει πόνο σε Δισεκατομμύρια ανθρώπων καθημερινά. Αυτή είναι μια πανδημία που μπορεί να σταματήσει με αγάπη, καλοσύνη και συμπόνια. Οι μάζες κοιτάζουν πέρα από αυτό γιατί τους λένε τι πρέπει να αναστατωθούν, αλλά θα αλλάξουμε την ομιλία με την αντιμετώπιση των ανώτερων εαυτών τους.

Μπορούμε να παρέχουμε βιώσιμη ενέργεια για τους πεινασμένους οραματίζοντας το “Golden Brown Light” να μπαίνει στην κοιλιά των πεινασμένων. Μπορούμε να παρηγορήσουμε τα πεινασμένα παιδιά με το “Λευκό Φως” και μπορούμε να χαλαρώσουμε τη θλίψη των ενηλίκων που είναι ανίσχυροι στέλνοντάς τους “Ροζ Φως”.

Καθώς το σκοτάδι γίνεται όλο και λιγότερο ισχυρό, η φτώχεια θα επικεντρωθεί περισσότερο στις λεγεώνες, καθώς ο λόγος για τη φτώχεια είναι το οργανωμένο σκοτάδι. Πρόκειται για μια πολύ έντονη θεραπευτική αποστολή που μπορεί να προκαλέσει θλίψη, γι ‘αυτό παρακαλώ να σας ενημερώσουμε.

Υπάρχει περισσότερη καταναγκαστική εργασία σε αυτόν τον πλανήτη από ό, τι μπορεί κανείς να μετρήσει. Απελευθερώστε τους καταναγκαστικούς εργαζόμενους σπάζοντας τις γκρίζες μεταφυσικές αλυσίδες τους γύρω από τους αστραγάλους τους. Εάν υπάρχει ένας δαίμονας που τους κρατάει σε αυτήν την πραγματικότητα, πρέπει να το αντιμετωπίσετε με το σπαθί και την ασπίδα και να τα στείλετε πίσω στην “Απέραντα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού”. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτά είναι τα ίδια όντα που βοηθήσαμε με την πείνα τους.

Ο καταρράκτης Metatron είναι ένα ενδιαφέρον εργαλείο που είναι πολύ αποτελεσματικό στη διαχείριση των χρονοδιαγραμμάτων, αλλά είναι τόσο αόριστα προφανές ότι θεωρήθηκε πολύ επικίνδυνο για χρήση στα 3D χρονοδιαγράμματα. Χρησιμοποιώντας αυτό είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα μαγικό πινέλο, θα αλλάξει το τοπίο πολύ γρήγορα και θα αψηφά τη λογική. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, δείτε μια πληθώρα χρωμάτων που φτάνουν στον στόχο σας. Αυτό δεν είναι ένα εργαλείο μετάδοσης, είναι μια μεταβατική συσκευή, οπότε χρησιμοποιήστε το με σύνεση. Σήμερα, θα το χρησιμοποιήσουμε στη γη για 72 μετρήσεις. Μπορεί να αισθάνεστε διατεθειμένοι να το χρησιμοποιήσετε σε μικρότερα πράγματα, αλλά εάν δεν είστε εντάξει με τα πράγματα που γίνονται πολύ περίεργα, χρησιμοποιήστε κάτι άλλο.

Οι άνεμοι της αλλαγής είναι πάνω μας, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στο θεϊκό τοπίο, και γνωστοποιούμε τη θέλησή μας οραματίζοντας τον γαλάζιο άνεμο να περνάει μέσα από τη γη για 72 μετρήσεις.

forever_ago_by_gydw1n_de0d3xq-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply