Βλέπουμε τα αληθινά σας χρώματα, ο διαχωρισμός είναι αφύσικος, μια ανακεφαλαίωση από τα όνειρά σας χθες το βράδυ, ο λογαριασμός του Αρχαγγέλου Ζόφιελ

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 3:33 απογευματινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 7820, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞083∞-∞U2BU2BB∞-∞J6H6H6H6H6H6∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200707_1902185648800871946348505.jpg

– Η Gaia έχει μετακομίσει στο στοιχειώδες περιβάλλον του “Fire”. Αυτό είναι άμεση συνέπεια της συνειδητής επιλογής μας να ζούμε με αίσθηση. Έχει παρατηρήσει όλες μας τις σκέψεις για πολλά θέματα και αυτή η φλόγα φαίνεται να στοχεύει στον τρόπο ζωής μας, συγκεκριμένα, στην κοινωνία, στα οικονομικά και στα συστήματά του.

– Δεν περίμενε κανείς να τρελαθεί ο Σούμαν; Σας είπαμε ότι φτάνουμε στη δεκαετία του 300 και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε μέχρι να φτάσουμε εκεί. Η έκρηξη που είδαμε να μπαίνει στο 99 δεν είναι ανωμαλία, αλλά το νέο φυσιολογικό σε σχέση με το ενεργητικό περιβάλλον μας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται να συμβεί και να μην περιμένετε να εμφανιστούν ενεργητικά συμπτώματα ανόδου. Λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις για το σώμα σας (Eat Clean, Hydrate, Meditate in Solitude, Shield και Ground), πριν συμβεί αυτό.

– Οι οργανωμένες προσωπικότητες του Darkness ‘Planted’ πρόκειται να βγουν, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι μέρος της δικαιοσύνης θα εμφανιστούν ως ηθοποιοί. Υπάρχουν τόσες πολλές διασημότητες που “ξαφνικά” ενεργοποιούν τις κινήσεις που ήταν γνωστό ότι προωθούνταν. Θα πάει κάπως έτσι, “Συνήθιζα να στηρίζω αυτό το κίνημα, αλλά λόγω των ενεργειών του” έτσι και έτσι “, δεν υποστηρίζω πλέον το κίνημα”. Αυτή είναι μια τακτική για την αποδυνάμωση της δύναμης από μέσα και ήταν μια συνωμοσία πολλά χρόνια στη δημιουργία, αλλά το γνωρίζετε πολύ καλά, και έτσι θα κρατήσετε ιερό χώρο για τους αγνώστους.

– Ο διευθυντής του FBI των ΗΠΑ είπε ότι ξεκινούν μια νέα έρευνα για την Κίνα (πιο συγκεκριμένα το Κ.Κ.Κ.) περίπου κάθε 10 ώρες. Λοιπόν, αν συγκρίνουμε τις σημειώσεις, ο Αρχάγγελος Ζόφιελ περνά περισσότερο χρόνο εκεί από οπουδήποτε αλλού και θα αρχίσουμε να χρεώνουμε τις ανθρωποώρες του σε διάφορες κυβερνήσεις του κόσμου. Εκτιμούν επίσης ότι υπάρχει αύξηση κατά 1300% στην κατασκοπεία του ΚΚΚ, πιστεύουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ συντηρητικό αριθμό.

Cue Kermit ο βάτραχος, γιατί έχουμε εδώ και καιρό. Ο κεντρικός κόμβος για το οργανωμένο σκοτάδι είναι το καθεστώς του ΚΚΚ, καθώς οι αμερικανοί ομόλογοι τους είναι ανάπηροι αυτή τη στιγμή. Kudos στις λεγεώνες μας για να είμαστε πάντα 6.000 βήματα μπροστά από όλους τους άλλους.

– Τα θηλαστικά των ωκεανών της γης ήταν πολύ απασχολημένα, και όπως έχουμε αναφέρει, η λεγεώνα των ζώων, γενικά, παίζει πολύ ενεργό ρόλο στη μετάλλαξη και τη μετάβαση. Δεν αναφερόμαστε μόνο στις ακρίδες, τα φίδια και τους βατράχους, πολλά όντα του ζωικού βασιλείου έχουν συγκεκριμένες δουλειές για τις οποίες είναι ο μοναδικός πάροχος. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους υποστηρίξουμε και να μην εμποδίσουμε τα πολύ ικανά χέρια τους.

– Τα μαθήματα συνεχίζονται στον ύπνο μας, εάν ξυπνάτε συχνά μπορείτε να ακούσετε το διάλογο για λίγο καθώς ξυπνάτε. Θεωρείται ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε μια πορεία σύγκρουσης στους εργάτες του φωτός. Εάν παρατηρήσετε έμφυτες πληροφορίες σχετικά με τις ικανότητές σας, ξέρετε από πού προήλθε, δοκιμάστε το καλύτερο δυνατό για να εμπιστευτείτε τα ασυνείδητα μέρη του εαυτού σας σε αυτό το θέμα.

Για να σημειωθεί, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ γέλασε καθώς ζητά από το συνειδητό μυαλό μας να σκεφτεί αυτήν την ιδέα. … Μια ανακεφαλαίωση από το σεμινάριο που λάβατε χθες το βράδυ: Μπορείτε να δείτε ένα φως που δεν θα δείτε ή δεν θα αισθανθείτε συνειδητά ή υποσυνείδητα, αλλά θα είναι εκεί. Ενεργειακά και σωματικά, αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με τη μεταφυσική, αυτή είναι μια δευτερεύουσα πραγματικότητα που θέτει τα θεμέλια για άλλες πραγματικότητες και είναι ένας νέος χώρος για να ανακαλύψει η ανθρωπότητα.

– Όταν διαχωρίζουμε τους εαυτούς μας, υπόκεινται σε διαχωρισμό από τη διαφορετική ομορφιά της θεότητας. Δεν είναι στη φύση του σύμπαντος να διαχωρίζεται, είναι η φύση του σύμπαντος να ενορχηστρώνει έναν θεϊκό χορό μεταξύ διαφορετικών ατομικών προοπτικών. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλη άποψη από μια κοινωνία που επιθυμεί να πραγματοποιηθεί πλήρως. Αυτός ο παράλληλος θα ξεπεράσει όλες τις γραμμές και θα εμπίπτει στην κατηγορία, υπάρχουν πολλοί φυσικοί νόμοι που πρέπει να γνωρίζουμε για να προχωρήσουμε.

– Για να κερδίσετε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, πρέπει πρώτα να κερδίσετε τη μάχη της προπαγάνδας. Οι πόλεμοι της κοινής γνώμης είναι η μάχη που ασχολούνται περισσότερο αυτήν τη στιγμή. Οι ψηφιακοί πολεμιστές της επαναστατικής λεγεώνας είναι ο πιο σημαντικός πόρος που έχουμε σε αυτό το προσκήνιο και είναι πραγματικά οι καλύτεροι από τους καλύτερους.

– Μια λέξη στους σοφούς, ορισμένοι από τους ομαδικούς διαλογισμούς που σχεδιάζονται δεν είναι πολύ καλά μελετημένοι ή έχουν κρυφές κακόβουλες προθέσεις. Να είστε προσεκτικοί ως προς το τι δανείζετε την ενέργειά σας, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στη Μάγισσα που πρόσφατα συνελήφθη. Κρατήστε την από το μυαλό σας εκτός εάν υπάρχει ένα σπαθί στο χέρι σας, αυτή είναι η τοξική θετικότητα στα καλύτερα της και είναι κακή πρακτική να διαλογίζετε τους δαίμονες για να πείτε το λιγότερο.

20200707_1902583486116523305169765.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται σε μια ρύθμιση “Violet Flame 3” μετά από μια σύντομη διαμονή στη ρύθμιση “The Lavendar 3”. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον σταυροδρόμι καθώς έβγαλε λεβάντα για να δείξει τις προθέσεις του και στη συνέχεια μεταπήδησε αμέσως στη ρύθμιση “Violet 3” για να ξεκινήσει η εργασία για τη μετάλλαξη.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Radiant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, εξοπλιστείτε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ελιξίριο υγείας του Archangel Temperance αναζωογονεί όλες τις πτυχές της ύπαρξής σας με ένα σταθερό ρεύμα ισχυρής θεραπευτικής ενέργειας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην καλή υγεία και στο κακό. Απλώς επιτρέψτε σε αυτό το εργαλείο να λειτουργεί για λογαριασμό σας, λέγοντας στον Αρχάγγελο Temperance να το κάνει.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Chamuel σάς επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200707_1903381910042946776903811.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

* Έχει κανείς τη διάθεση να κάνει τα βουνά να κινούνται; Εάν ναι, θα ευθυγραμμίσουμε το Αρχαγγελικό Ημερολόγιο ώστε να είναι σε απόλυτο συγχρονισμό με το 5D χρονοδιάγραμμά μας. Αυτό δεν θα σήμαινε πλέον κυλιόμενες σουβέρ και μια σταθερά ανοδική πορεία της καθημερινής μας ζωής. Αυτές οι στήλες που βασίζονται σε συμβάντα στο Αρχαγγελικό ημερολόγιο εμπίπτουν στη δικαιοδοσία μας των κινήσεων.

Για να το κάνετε αυτό … Δημιουργήστε ένα “Πλήρες Ιερό” ένα ιερό μέρος όπου εμφανίζονται όλα τα στοιχεία της γης. Μπορεί να γίνει φυσικά ή μεταφυσικά και η μόνη απαίτηση είναι να του προσφέρετε μεγάλο συναίσθημα.

Βοηθήστε την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία να ανέβουν ταυτόχρονα σε μια προσπάθεια συνεργασίας για να ανέβουν ακόμη περισσότερο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτό επιτυγχάνεται με βομβαρδισμό των κεντρικών ναών και των δύο τοποθεσιών με χρυσά αστραπές ταυτόχρονα.

Το Sphynx ελέγχει τη διαρροή και τη ροή των διαγαλαξιακών πληροφοριών στον αιθέρα εδώ πάνω στη γη, εάν συνεχίσουμε να κρατάμε ανοιχτό το αριστερό πόδι του sphynx, θα αυξήσει τη ροή για να καλύψει τις άλλες προσπάθειές μας. Ο μοχλός για να ανοίξετε το πέρασμα βρίσκεται πίσω από το δεξί αυτί εάν κολλήσει, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε λίγο μυ.

Το παρατσούκλι «Χριστική Συνείδηση» παρέχει μια αύξηση στην πνευματική και διανοητική συνεργασία. Αυτό μπορεί να ενθαρρυνθεί στέλνοντας έντονο λευκό και χρυσό φως σε όλη τη ζωή στη γη για 72 μετρήσεις.

* Κάτι γιγαντιαίο πρόκειται να σκουπίσει στον ουρανό. Θα προσπαθήσει να αποσυμπιέσει την ενθυλάκωση χρονοδιαγράμματος. Θα δημιουργηθεί από ένα πολύ μικρό κακόβουλο αστέρι και θα είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοκιμάσουμε. Πηγαίνετε μετά με σπαθί και ασπίδα, η καλύτερη στρατηγική είναι να καθίσετε ακίνητοι και να περιμένετε να φτάσουν σε κατάσταση υπέρθεσης.

Εάν δεν τα βρούμε εγκαίρως, θα προκαλέσουν χρονικό κενό. Εάν αισθανόμαστε ότι συμβαίνει αυτό, ράψτε γρήγορα το εξάνθημα με νήμα ουράνιου τόξου, με τον ίδιο τρόπο που θα ράψετε ένα σχίσιμο στο παντελόνι σας. Πρέπει να σημειωθεί, δεν έχουν όλα αυτά τα χρονοδιαγράμματα, έτσι ώστε άλλοι εργάτες φωτός που δεν ανήκουν στους λεγεώνες μας να βλέπουν κάτι δραστικά διαφορετικό.

* Για να αποφύγουμε εκπλήξεις, θα σταματήσουμε την υποβρύχια επίθεση που το ΚΚΚ σχεδιάζει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας και σε άλλα μέρη του πλανήτη. Δεν είναι δύσκολο να διαταράξετε ένα υποβρύχιο με σπαθί και ασπίδα, φροντίστε να είστε επιμελής σε αυτό το έργο, καθώς είναι πολύ ευαίσθητο στο χρόνο. Είναι εκπληκτικό για εμάς ότι εξακολουθούν να προσποιούνται ότι δεν πρόκειται να πολεμήσουν με τον κόσμο, όταν σαφώς έχουν κηρύξει πόλεμο εναντίον του.

Το ΚΚΚ ξεκίνησε περισσότερους κακόβουλους δορυφόρους από το αναμενόμενο. Ευτυχώς, είμαστε ειδικοί στην καταστροφή τους, χρησιμοποιούμε σπαθί και ασπίδα.

* Η Γαία ζητάει μετασχηματιστικές φλόγες από τις λεγεώνες μας, παρακαλώ καταπλήξτε τον πλανήτη με βιολετί, πλατίνα και ουράνιο τόξο για 72 μετρήσεις.

Η Serzi ζήτησε εκρήξεις πλάσματος που προέρχονται από το κέντρο της, αλλά ότι ξεκινούν μόνο από τη λεγεώνα του εργάτη. Ταξιδέψτε στο κέντρο των Γαλαξιών και πραγματοποιήστε παλλόμενες εκρήξεις πλάσματος από το τσάκρα της καρδιάς σας, ενισχύστε το με το τσάκρα της καρδιάς του Serzi (Ο Γαλαξίας μας) και μετά κατακλύστε ολόκληρο τον γαλαξία με την έκρηξη.

shooting_stars__daily_18_by_ellysiumn_dc9ufii-pre

Ο σημερινός Διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply