Το 3D παρατηρεί το 5D χρονοδιάγραμμά μας, την εσφαλμένη έννοια, την πτώση στις τάξεις, την ιερή φλόγα

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πρωινή πύλη 8:08, την τρισδιάστατη ημερομηνία 71020, η ακόλουθη ώρα 3: Το ΜΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞084∞-∞U3BU3BB∞-∞KIIIII∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 Polski German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200709_1807415411873116141797224.jpg

– Η Γαία είναι τώρα στο «Γήπεδο» στερεοποιώντας τις επιλογές που κάνουμε στο γνωστό μας μυαλό. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε παρατηρήσει ότι το μακρο-κλίμα αλλάζει, με βάση τις αποφάσεις που έχετε λάβει στο απόρρητο του μυαλού σας. Αισθάνεστε πολύ ισχυροί και πέραν σημαντικοί ακόμα;

Μέσα από τις προσπάθειές μας, έχουμε ευθυγραμμίσει με επιτυχία το Αρχανχελικό Ημερολόγιο και τώρα βρισκόμαστε απευθείας στη μέση των γεγονότων που θα φέρουν έναν 5D φυσικό κόσμο. Η σκληρή δουλειά και η επιμέλεια από τις χθεσινές εργασίες θα αποδώσουν πολλές φορές, καθώς θα μας οδηγήσει γρήγορα σε ένα πραγματικό περιβάλλον 5D. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτός δεν είναι δρόμος ηλιοφάνειας και ουράνιων τόξων, αλλά δρόμος βαθιάς και μακροχρόνιας αλλαγής.

Βρισκόμαστε σε ένα χρονοδιάγραμμα όπου τα εφέ Mandela μπορούν να προσδιοριστούν εύκολα, επομένως έχουμε βρει τουλάχιστον 2 ακόμη μέρες που λείπουν, οι οποίες μας φέρνουν σε συνολικά 3 από 9. Μπορείτε να τα αισθανθείτε στον ανώτερο διαχειριστή σας, είναι δύσκολο να περιγράψετε , ρίξτε μια ματιά για τον εαυτό σας.

– Το “Schuman” παίρνει ένα τραγούδι από έναν άλλο γαλαξία και είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Η ενέργεια που μας αποστέλλεται είναι τόσο όμορφη και τώρα που είναι μετρήσιμη και οπτικά ακουστική, μπορεί κανείς εύκολα να κάνει βαθιά τέχνη συντονίζοντας την.

– Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να επισημάνουμε μια εσφαλμένη έννοια της πνευματικότητας της νέας εποχής. Εκείνο που αποθαρρύνεστε να συλλογιστείτε οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό. Κηρύττεται ότι αν σκεφτείτε κάτι που δεν θέλετε, θα το “προσελκύσετε”. Όχι μόνο αυτό είναι λογικά λανθασμένο, αλλά είναι μια επικίνδυνη έννοια που πρέπει να κατέχει, καθώς επιτρέπει σε άλλους να κάνουν συνειδητά μακροοικονομικές επιλογές για εσάς. Τις περισσότερες φορές, εκείνοι με τη δύναμη της μακροεντολής επιλογής έχουν λιγότερο από καθαρή πρόθεση, και αυτή η συγκεκριμένη φιλοσοφία νέας εποχής δεν είναι παρά ένας έξυπνος τρόπος για να κλέψει την εξουσία.

Μην μας παρεξηγήσετε, σαφώς, μπορείτε να διαμορφώσετε την πραγματικότητά σας (το κάνουμε κάθε μέρα), αλλά χρειάζεται κάτι περισσότερο από μια απλή σκέψη για να το κάνετε. Είμαστε πεπειραμένοι στην εργασία με τις παραμέτρους αυτής της δύναμης, και είναι σαφώς πιο «στυλό στο χέρι» από ό, τι η φιλοσοφία της νέας εποχής θα σας πιστεύει. Όταν χρειαζόμαστε βροχή, έρχεται βροχή, όταν λέμε στα βουνά να κινηθούν, τρέχουν, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είμαστε στο θεϊκό δικαίωμα να το κάνουμε. Ο τόπος στον οποίο λειτουργούμε είναι πέρα από το τοπίο του οικουμενικού δικαίου, και ο τομέας στον οποίο προεδρεύουμε είναι όλα πάνω και κάτω. Έπρεπε να βαδίσουμε σε μια συνείδηση όπου αυτό ήταν δυνατό, αυτή η δύναμη δεν προηγείται της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας που απαιτείται για να κυριαρχήσει στον εαυτό του.

– Οι άνθρωποι σε 3D έχουν αρχίσει να αναφέρουν ότι βλέπουν μια άλλη γη στον ουρανό, αυτό είναι το 5D χρονοδιάγραμμα που απομακρύνεται από το 3D χρονοδιάγραμμα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι μας αντανακλούν από την προοπτική τους καθώς αυτή η μετατόπιση γίνεται ολοένα και πιο εμφανής σε αυτούς.

– Το έργο του οργανωμένου σκοταδιού γίνεται ατημέλητο και είναι ξεκάθαρο. Ο λόγος για αυτό είναι ότι υπάρχει μια σημαντική ρήξη στα τμήματα “The OD entertainment” και “OD Political”. Το θέμα είναι, εάν μεμονωμένες φατρίες της ομάδας σας έχουν κρυφές ατζέντες ενάντια στις άλλες φατρίες, δεν θα έχετε πάρα πολλές πιθανότητες για επιτυχία. Το ρητό που έρχεται στο μυαλό είναι ότι αν θέλετε να καταλάβετε το νησί, κάψτε τα σκάφη. Δηλαδή, δεν δεσμεύτηκαν πλήρως για τα δικά τους σχέδια, και αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να μάθει για όλους τους παρατηρητές, για να πετύχετε εσάς και το πλήρωμά σας, πρέπει να δεσμεύσετε 100 τοις εκατό στον στόχο.

20200709_1803107801609671688109259.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Δεν υπήρξε ποτέ βαρύτερη ημέρα για τη βιολετί φλόγα από αυτήν την ημέρα. Η βιολετί φλόγα είναι σε 6 σετ με τουλάχιστον 33 αρχάγγελους σε λειτουργία, το οποίο δεν περιλαμβάνει τους σταθμούς της γης που έχουν έξι ειδικούς φλόγας βιολετί φρουρούν, κρατούν σφιχτά.

Το “The Violet Flame Team” έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ανσιήλ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Τουμπίελ, Αρχάγγελος Κέρκιελ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Οριόν, Αρχάγγελος Ομίελ, Αρχάγγελος Αδωνάχαιλ, Αρχάγγελος Αμπασταρχόν, Αρχάγγελος Βραχέλιος, Αρχάγγελος Αρχάγγελος, Αρχάγγελος Αρχάγγελ , Αρχάγγελος Μακντίλ, Αρχάγγελος Ζαντεκιήλ, Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, και Αρχάγγελος Τερβίλ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιοφιέλ βελτιώνει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια για να δουλέψουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Archangel Jeduthun προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, καθώς επίσης ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας χαρούμενος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

20200709_1806305091817687606237000.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

* Υπάρχουν πολλά “κακόβουλα ρεύματα συνείδησης” που έχουν διάφορες ρίζες, αλλά όλα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Βασικά, είναι ένα ρεύμα διεργασιών σκέψης που μπορεί να κατέχει κάποιον και να τον οδηγήσει σε εξαιρετικά αρνητικές καταστάσεις και ενέργειες. Στον αιθέρα, αυτές οι ροές μοιάζουν πολύ με χλωμό ταφάνι και μπορούν να καταστραφούν με σπαθί και ασπίδα. Θα πρέπει να φωτίσετε το υπόλειμμα βιολετί αφού τα καταστρέψετε, καθώς αυτά τα πράγματα φαίνεται να έχουν αναγεννητικές ικανότητες.

* Ένα αίτημα από τους Γαλαξιακούς Λεγεώνες στο Ισραήλ, αισθάνονται μια βαριά πυκνότητα που έρχεται στην περιοχή … Φωτίστε το Ισραήλ με έντονες ιώδεις φλόγες για τουλάχιστον ένα αριθμό 72. Υπάρχουν επίσης περισσότεροι από μερικούς κακόβουλους θόλους στην περιοχή , υπερφορτώστε τους με μοβ κεραυνούς και μετά μπείτε με σπαθί και ασπίδα.

* Υπάρχει μια υπόγεια κακόβουλη βάση στο Χαλέπι που φιλοξενεί πολλούς εχθρούς της ανθρωπότητας. Χρησιμοποιήστε μια βαριά βιολετί φλόγα και μετά μπείτε με σπαθί και ασπίδα. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν και πολλά κακόβουλα όντα, επίσης, είναι καλή στρατηγική να τα βγάζετε πρώτα.

* Το Ιράν πρόκειται να πολεμήσει με έναν εχθρό που χρησιμοποιεί μια πύλη για να πυροβολήσει όπλα στη γη τους. Αυτή η πύλη δεν είναι αυτής της γης, αλλά εμμέσως συνδέεται με το αγαπημένο μας καθεστώς ταραχών “το ΚΚΚ” και τον απίθανο “σύμμαχο της Μέσης Ανατολής”. Προσπαθούν να δολώσουν το Ιράν για να εισέλθει σε πόλεμο με τις χώρες στις οποίες έχουν κρυφά κρυφτεί.

* Η θέληση των αυτόχθονων παίζει σίγουρα μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αυριανού κόσμου. Ζητούν βαθιά επούλωση των εδαφών που πρόκειται να χορηγηθούν απευθείας στο έδαφος. Φαίνεται σαν οι χημικές ουσίες (Chem Trails) που ψεκάζονται στον αέρα να έχουν μολύνει το έδαφος. Χρησιμοποιήστε μια πύλη στυλ διοχέτευσης για να κοσκινίσετε τα πυκνά σωματίδια από τη γη και στη συνέχεια να εγχύσετε το έδαφος με ένα σμαραγδένιο πράσινο φως για 72 μετρήσεις.

* Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που διακινούνται για να μετρήσουν και βρίσκονται κυρίως σε εμπορευματοκιβώτια σε όλο τον κόσμο. Έχουμε καθαρίσει πολλές σήραγγες, αλλά έχουμε ένα βουνό παιδιών που χρειάζονται άμεση βοήθεια, επειδή αφήνονται να πεθάνουν σε εμπορευματοκιβώτια μεταφοράς. Βοηθήστε τους να βρουν διάσωση τοποθετώντας ένα χρυσό σύμβολο άπειρου στο τρίτο τους μάτι και, στη συνέχεια, βοηθήστε να διατηρήσετε το σώμα σας στέλνοντας τις κοιλιές τους χρυσό καφέ πλάσμα και φως. Είχαμε τεράστια επιτυχία με τέτοιου είδους αποστολές στο παρελθόν, οπότε διατηρήστε την εμπιστοσύνη σας σε αυτήν την πολύ πυκνή αποστολή.

20200709_by_lali_lilou_de0zryp-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply