Όλα τα σημάδια δείχνουν μέχρι σήμερα, η επιτυχία μας θα προκαλέσει “μια μεγάλη έκρηξη” στο σημείο του Αρχαγγέλου Ραφαήλ

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πύλη 8:08 το πρωί, την τρισδιάστατη ημερομηνία 71320, η ακόλουθη 3: ΜΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞086∞-∞U5BU5BB∞-∞K2I2I2I2I2I2∞-∞B1 (T) (Τ) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200712_1550025677699702675896978.jpg

– Η Γαία βρίσκεται στην ατμόσφαιρα και αυτό μας ενημερώνει πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι σκέψεις και τα συναισθήματά της. Οι άνεμοι της αλλαγής είναι πάνω μας, και η Γαία μας ενθαρρύνει να φυσήξουμε επίσης, θα αντιμετωπίσουμε αυτό το ακριβές αίτημα στις σημερινές εργασίες.

Για κάποιο λόγο, αυτή η ημέρα έχει ξεχωρίσει από πολλούς Αρχάγγελους. Υπάρχουν πολλά πιθανά χρονοδιαγράμματα μικροϋπολογιστών, αλλά το χρονοδιάγραμμα μακροεντολών φαίνεται ότι έχει καθοριστεί σταθερά. Γνωρίζουμε ότι είναι μια μέρα νίκης, μεταλλαγής, παγκόσμιου μετασχηματισμού και ατομικής επιλογής. Αν και αυτή η μέρα είναι εξαιρετικά μυστηριώδης, γνωρίζουμε ότι θα απολαύσουμε πραγματικά το αποτέλεσμα.

– Spoiler alert, “The Artcurians” πρόκειται να ισοπεδώσει κάποιον. Τηρώντας τον νόμο της αποκάλυψης, το φέρνουμε αυτό υπόψη όλων όσων το διαβάζουν.

– Όσοι βρίσκονται σε 3D χρονοδιάγραμμα, ακόμη και εκείνοι στην προσωπική μας ζωή, θα περάσουν από έντονα πράγματα. Θα δούμε πολλούς ανθρώπους να κατηγορούνται για εμπορία και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι πίσω από αυτές τις φρικαλεότητες, όχι μόνο διασημότητες.

– Οι άγιοι απομακρύνονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από αυτό το σύμπαν και είναι σαφές ότι η μεταφυσική υποστήριξη του “OD” έχει συντριβεί εντελώς. Έχουμε μάχεται στην 6η διάσταση και πρόκειται να νιώσουμε το “Big Boom” από τη μαζική μας νίκη. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το επίπεδο επιτυχίας που έχουμε επιτύχει, χαιρετίζουμε να βοηθήσουμε σε άλλα μέρη του γαλαξία. Θα το δείτε αυτό να αντικατοπτρίζεται στις εργασίες τις επόμενες ημέρες.

– Η διπλή όραση είναι μια παρενέργεια των τεράστιων αλλαγών χρονοδιαγράμματος που συγκλίνουν προς το παρόν. Για παράδειγμα, είδα το νεροχύτη γεμάτο και άδειο ταυτόχρονα, το ίδιο με μια ανοιχτή πόρτα. Καταλαβαίνουμε ότι οι σκιές των τρισδιάστατων προσωπικοτήτων παίζουν τους ρόλους τους στη δική τους κατάσταση. Υπάρχουν τόσες πολλές αλλαγές που συμβαίνουν σε όλα τα επίπεδα συνείδησης, αυτά τα φυσικά συμπτώματα είναι ακριβώς τα ίδια για το μάθημα.

– Όταν υφαμένα τις καρδιές της ανθρωπότητας, το μαύρο και το μπλε ράλι έγινε κυρίαρχη δόνηση στο μακροκλίμα μας. Όταν βλέπουμε τις ρήξεις στην ανθρωπότητα, είναι μέσα στη δύναμή μας να τους υπενθυμίσουμε την ενότητά τους, ένα μάθημα που πρέπει να αντληθεί από το θεϊκό δικαίωμα που κατέχουμε. Πρέπει να νοιαζόμαστε, και όταν το κάνουμε, είναι σαφές ότι ο κήπος που φροντίζουμε είναι δικός μας. Είμαστε μια δύναμη ελπίδας, δύναμης και ενότητας μεταξύ όλων των ανθρώπων, δεν υπάρχει μια πρωταρχική θεολογία στη γη που δεν μιλάει για εργασία με αγγέλους με κάποια ιδιότητα.

– Το επαναλαμβανόμενο θέμα είναι ότι όταν αποφασίζουμε με βεβαιότητα, τα βουνά κινούνται. Υπάρχουν τόσες πολλές εννοιολογικές έννοιες στις οποίες δεν έχουμε δεσμευτεί πλήρως ακόμη. Βεβαίως, εξετάσαμε τις ερωτήσεις που μας παρουσιάστηκαν, αλλά χρειαζόμαστε βαθύτερους προβληματισμούς σχετικά με τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και τη συνειδητή ζωή. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουν ότι η στέγαση πρέπει να αποτελεί εγγύηση, όπως και τα ρούχα, η τροφή και η ασφάλεια, αλλά όλοι παραλείπουν να δεσμευτούν για τα στοιχεία μετά από αυτό.

– «Αυτοί (εργάτες φωτός) είναι η μόνη λεγεώνα που πρέπει να διαχειριστούμε μικροεπιχειρηματικά» – Αρχάγγελος Ραφαήλ

Από την άποψη του Raphael, βλέπουμε ξεκάθαρα τα κακά να συμβαίνουν και γνωρίζουμε ξεκάθαρα ότι πρέπει να γίνουν τα πράγματα, οπότε μην διστάσετε να το κάνετε όταν το γνωστοποιήσετε. Εάν κάτι προκαλεί τα συναισθήματά σας, το έπραξε για κάποιο λόγο, το χειριστείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Συμμετέχουμε εδώ κάθε μέρα, αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε για αυτό, ασχολούμαστε ενεργά με μια πυκνή δέσμευση, και δεν είναι ώρα να μαντέψουμε τι κάνετε.

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί κανείς να κάνει είναι να υποθέσουμε ότι συμμετέχουμε σε ένα σημαντικό μάθημα ζωής για εννοιολογική πνευματική ανάπτυξη. Ακόμα κι αν μαθαίνουμε πάντα, ο χρόνος για μάθηση τελειώνει, παίζουμε για διατηρήσεις, δεν μπορείτε να το χάσετε ούτε για μια στιγμή.

20200712_1547326750458059644448429.jpg

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Για μια τρίτη συνεχόμενη ημέρα, η φλόγα βιολετί είναι σε 6 σετ με τουλάχιστον 33 αρχάγγελους σε λειτουργία, το οποίο δεν περιλαμβάνει τους σταθμούς της γης που έχουν έξι ειδικούς φώτα βιολετί να το προστατεύουν. Είναι στο στοιχείο του αέρα, που σαν τον άνεμο σε μια φλεγόμενη φωτιά, προκαλεί μερικές απίστευτες ανωμαλίες.

Το “The Violet Flame Team” έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ανσιήλ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Τουμπίελ, Αρχάγγελος Κέρκιελ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Οριόν, Αρχάγγελος Ομίελ, Αρχάγγελος Αδωνάχαιλ, Αρχάγγελος Αμπασταρχόν, Αρχάγγελος Βραχέλιος, Αρχάγγελος Αρχάγγελος, Αρχάγγελος Αρχάγγελ , Αρχάγγελος Μακντέιλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέλ, Αρχάγγελος Σανιέλ, Αρχάγγελος Μπαζάζαθ, Αρχάγγελος Οτζέιελ και Αρχάγγελος Τερβίλ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. Επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Παθητική μικρή απόσταση)
Το κρεμαστό κόσμημα της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεϊήλ μειώνει κάθε κρίση εναντίον σας και σας ρίχνει σε ευνοϊκό φως.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου Αρχαγγέλου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ θα αποτρέψουν κάθε ασθένεια και ασθένεια. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των συνθηκών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι, και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200712_1553267950935652285804762.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Οι Λεγεώνες μας και ο Αρχάγγελος Μέτατρον ήταν νικητές όσον αφορά το σπρώξιμο των «κακόβουλων όντων» που κρύβονταν στον ιερό χώρο που έχει δημιουργήσει το «Φάλουν Ντάφα». Βρήκαμε μια ρήξη στο χώρο και το χρόνο που πολλά όχι τόσο φιλικά όντα χρησιμοποιούν ως πύλη make-shift. Αυτό πρέπει να σφραγιστεί με νήμα ουράνιου τόξου και να ενισχυθεί πολλές φορές, παρακαλούμε να το κάνετε αμέσως.

Οι μάζες θα έχουν “Mass-manic Breakdowns”, σας προειδοποιούμε για αυτό για λίγο. Το να βγάλεις το πλοίο από το οποίο ταξιδεύεις επί του παρόντος φαίνεται απαίσιο αντιδιαισθητικό, το να αφήσεις αυτό να πάει εντελώς ανεξέλεγκτο δεν είναι προς το συμφέρον κανενός …

Υπάρχουν συγκεκριμένες συσκευές με στόχο την αύξηση αυτών των μανιακών επεισοδίων …

Καταστρέψτε τα σιωπηλά μικροκύματα που χτυπούν τη γη μέσω των μπλε και μοβ δορυφόρων στην τροχιά μας. Στη συνέχεια, Καταστρέψτε τις συσκευές ελέγχου μυαλού που ονομάζονται “The Golden Orbs” που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Βρίσκονται κυρίως κατά μήκος των ακτών, αλλά μπορούν να βρεθούν και σε άλλα μέρη. παρακαλώ αναζητήστε αποτελεσματικά. Ναι, είναι τα ίδια που είδαμε στο Ισραήλ.

Θέλουμε να αφυπνίσουμε τα «Αρχαία Όρη Avatar» της Κίνας για να ενεργοποιήσουμε την ενέργεια του αρχαίου δράκου της περιοχής. Αυτό θα μας βοηθήσει να αφαιρέσουμε την ατζέντα του ΚΚΚ από την καταστροφή του κόσμου. Ξυπνήστε ολόκληρη την περιοχή με μια πληθώρα χρυσού φωτός, η αλλαγή της πυκνότητας θα είναι αμέσως αισθητή.

Η Gaia ζήτησε από τη λεγεώνα μας να διαχειριστεί ένα δροσερό αεράκι στους ακόλουθους κωδικούς φωτός. Εφαρμόστε κάθε παρακάτω χρωματικό κώδικα για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ακολουθία χρώματος: Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Κιρκίρι – Ροζ χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Ουράνιο τόξο

forest_river_by_mackorff_de0zfxn-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply