Μια σημαντική κατάρρευση του χρονοδιαγράμματος, οι δάσκαλοι της τρύπας κουνελιού, η παρουσία της γαλαξιακής λεγεώνας, δεν θα πάει ο Νώε

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πύλη το βράδυ στις 8:08, την τρισδιάστατη ημερομηνία 71420, στις 3 π.μ. που θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞087∞-∞U6BU6BB∞-∞K3I3I3I3I3I3∞-∞B1 (T) (Τ) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200714_0923151037412215294620763.jpg

– Η Gaia βρίσκεται σε μια ρύθμιση “Fire-Air-Spirit Setting” και από όσα μάθαμε πρόσφατα, είναι επειδή είμαστε αναποφάσιστοι για κάτι. Αυτή είναι μια ρύθμιση μεταμόρφωσης, οπότε είναι κάτι που θα αφορά την απομάκρυνση. Όταν ήμασταν σε 3D, η Gaia ήταν πολύ πιο λεκτική από ότι είναι τώρα. Όταν της ρωτάμε τι πρέπει να σκεφτούμε, μας δείχνει τώρα άμεσα μέσω της εμπειρίας της ζωής.

Μαζί με τις ανωμαλίες του χρονολογικού χρονοδιαγράμματος (διπλή όραση), οι φυσικές κατευθύνσεις της γης περιστρέφονται τυχαία. Αυτό πρέπει να είναι αυτό που βίωναν ο Mosses και το πλήρωμά του όταν χάθηκαν στο διαστημικό διάστημα για 40 χρόνια, ευτυχώς έχουμε λίγο περισσότερη τεχνογνωσία από τότε που έκαναν εκείνη τη στιγμή.

Ένα τρισδιάστατο χρονοδιάγραμμα μακροεντολών έχει φτάσει σε πλήρη καταστροφή και οι εκδοχές του εαυτού μας που παρέμειναν εκεί (μόνο ως σκιές), το έχουν βιώσει άμεσα. Προφανώς, δεν το γνωρίζαμε συνειδητά, αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να αισθανθείτε σαν να έχει ανυψωθεί ένα βάρος. Αυτό ήταν ένα από τα πολλά χρονοδιαγράμματα μακροεντολής της Ημέρας της Ημερομηνίας που εκτελούνται σε 3D και καθώς όλο και πιο παράλληλα χρονοδιαγράμματα φτάνουν σε αυτό το σημείο, θα βιώσουμε συνεχή ανακούφιση. Πρέπει να είμαστε πολύ ευγενικοί με τις συναισθηματικές μας συμβολές, διότι, σε ορισμένα επίπεδα, θρηνούμε τα μέρη του εαυτού μας που βγήκαν πρόσφατα από το σύμπαν.

Σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, μία από τις πιο εμφανείς μακροοικονομικές αλλαγές είναι η αίσθηση ότι το “The Sun” αποπνέει πυκνές αναβαθμίσεις. Ο ήλιος είναι κάτι εξαιρετικό, τα όρια αυτών των όρων εξαρτώνται μόνο από τη θεϊκή ερμηνεία του τη συγκεκριμένη ημέρα. Πρέπει να σημειωθεί, ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα ανόδου αυτή τη στιγμή είναι οι ευαισθησίες των τροφίμων, αυτό είναι καθαρά δονητικό στην προέλευσή του, οπότε τρώτε τις υψηλότερες δυνατές δόσεις. Τα τρόφιμα είναι μεταβολισμένες ακτίνες του ήλιου και επειδή βρισκόμαστε σε τόσο πυκνή ηλιοφάνεια, ορισμένα τρόφιμα δεν θα συμφωνήσουν μαζί σας. Εάν θυμάστε να τρέχετε στον ήλιο όλη την ημέρα ως παιδί και δεν σας ενδιαφέρει να φάτε, αυτός θα ήταν ο λόγος.

Καμία μεμονωμένη προσωπικότητα δεν ήξερε ότι επρόκειτο για κάτι τέτοιο, οπότε μπορεί να σημαίνει μόνο ότι ενορχηστρώθηκε από το “Infinitely Expanding Creator Source”. Γνωρίζαμε απλώς ότι η ημερομηνία του 5D ημερολογίου ήταν μηδενισμένη και έτσι καταλάβαμε να διατηρήσουμε τους αισθητήρες μας. Έτσι βρήκαμε την 4η από τις 9 μέρες που λείπουν, και βλέπουμε επίσης ότι οι χαμένες μέρες έχουν πολύ καλή σχέση με τα χρονοδιαγράμματα μακροεντολών που φτάνουν σε οριστικό τέλος. Απλώς λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, και έχουμε ήδη περάσει από 4 από αυτά με ελάχιστη έως καμία συνέπεια.

– Ο Schumann κάνει μια σταθερή αναρρίχηση στη δεκαετία του 300, όπως σας έχουμε προειδοποιήσει πριν από πολλές σεζόν. Αυτό θα είναι ένα “Όχι τόσο ευγενές ώθηση” στο στοιχείο του “πλανήτη” του πλανήτη μας, και αυτό καλείται άμεσα από τη Γαία. Την έχουμε ήδη βοηθήσει στις ευθύνες μας σε αυτό το θέμα.

– Η ανθρωπότητα έχει λάβει μια οριστική απόφαση να μην είναι μέρος ενός άκαμπτα δομημένου χρηματοπιστωτικού συστήματος και γνωρίζετε καλά τι συμβαίνει όταν δεσμευόμαστε για μια φιλοσοφική ιδέα, αυτό συμβαίνει σχεδόν στιγμιαία. Το πώς αυτό θα εκδηλωθεί λογικά απομένει να δούμε, αλλά γνωρίζουμε πάντα το αποτέλεσμα της γενικής κατάστασης. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η μακροοικονομική κλίμακα και γινόμαστε γρήγορα ειδικοί στον τομέα.

– Οι λέξεις έχουν μεγάλη δύναμη όταν τις χρησιμοποιούμε σωστά. Εκείνοι που είναι αισθανόμενα όντα που βασίζονται στην ελεύθερη σκέψη ονομάζονται “Θεωρητικοί της Συνωμοσίας”. Μην επιτρέπετε σε κάποιον να σας επισημάνει αυτό, επιτρέψτε μου να προτείνω να ονομαστείτε ως “Master of the Rabbit Hole”, γιατί ακριβώς αυτό είναι ένας σύγχρονος “Θεωρητής Συνωμοσίας”, ένας άπληστος ανεξάρτητος ερευνητής. Οτιδήποτε πρόκειται να χτυπήσει το ευρύ κοινό αρχικά ανακαλύφθηκε από ανεξάρτητη έρευνα.

– Το “Comet Neowise” είναι μια ελκυστική ουράνια προσωπικότητα, μας θυμίζει το ουράνιο σώμα που δημιούργησε τη Μολδαβία. Είναι ξεκάθαρα κάτι που ο Αρχάγγελος Μέτατρον έχει θέσει σε κίνηση, και είναι «διαφωτιστικό», τουλάχιστον. Ο Neo θα εισέλθει στις συνειδητές σκέψεις της συλλογικής μας πολύ σύντομα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πώς αυτό εκδηλώνεται καθώς η δημιουργικότητα θα τρέχει άγρια.

– Οι γαλαξιακές λεγεώνες μας έχουν γνωστοποιήσει την παρουσία τους στο Κ.Κ.Κ. και η απειλητική στάση τους έκλεισε το διεθνές αεροδρόμιο της Κίνας για σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτές οι λεγεώνες ήταν επίσης πολύ δραστήριες σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας φανταστική δουλειά όπου κι αν πάνε. Προβλέπουν κάποιες σημαντικές επερχόμενες αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα, και μπορούν να το δουν ξεκάθαρα από τις ρήξεις του χρόνου προώθησης που βρίσκονται μπροστά.

– Δεν εννοώ να κάνω όλο τον Νώε πάνω σου, αλλά πρέπει να μπεις στο τόξο, και αυτό που πραγματικά εννοώ είναι ότι πρέπει να αναπτύξουμε μια ισχυρότερη αίσθηση κοινότητας. Εάν δεν είχαμε δομή ή κοινωνία θα είχαμε μόνο ο ένας τον άλλον, είμαστε πολύ ψηφιακοί στις φιλίες μας, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αυξήσουμε τους οικογενειακούς δεσμούς ψυχής μας πρόσωπο με πρόσωπο. Ανθρωπότητα, είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα. Ωστόσο, οι συγκρουόμενες πλευρές αποφάσισαν να δουν το δράμα τους μέχρι την τελική σύγκρουση, να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρόκληση με έναν άμεσο υποπολιτισμικό οργανωτικό τρόπο.

– Μην κάνετε ποτέ το λάθος να σκεφτείτε ότι τα πράγματα θα διαρκέσουν για πάντα …

20200714_0924338018978061852486493.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Για μια τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η φώτα της βιολετί είναι σε 6 σετ με τουλάχιστον 33 αρχάγγελους σε λειτουργία, το οποίο δεν περιλαμβάνει τους σταθμούς της γης που έχουν έξι ειδικούς φλόγας βιολετί. Αυτές είναι μερικές φανταστικές και έντονες στιγμές για να γειωθούν.

Το “The Violet Flame Team” έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ανσιήλ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Τουμπίελ, Αρχάγγελος Κέρκιελ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Οριόν, Αρχάγγελος Ομίελ, Αρχάγγελος Αδωνάχαιλ, Αρχάγγελος Αμπασταρχόν, Αρχάγγελος Βραχέλιος, Αρχάγγελος Αρχάγγελος, Αρχάγγελος Αρχάγγελ , Αρχάγγελος Μακντέιλ, Αρχάγγελος Ζαντεκέλ, Αρχάγγελος Σανιέλ, Αρχάγγελος Μπαζάζαθ, Αρχάγγελος Οτζέιελ και Αρχάγγελος Τερβίλ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. Επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Παθητική μικρή απόσταση)
Το κρεμαστό κόσμημα της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεϊήλ μειώνει κάθε κρίση εναντίον σας και σας ρίχνει σε ευνοϊκό φως.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για κακές ενέργειες. Αυτό είναι πολύ ισχυρό για να το χειριστεί ελαφρά. φτιάχνεται για το χειρότερο από το χειρότερο. Αυτό το σπαθί θα είναι χρήσιμο στην αποστολή νούμερο τρία.

(Ενεργό και παθητικό)
Το προσωπικό της ιατρικής αρκούδας του Αρχάγγελου Ντουμπάιελ μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα στοιχεία που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)
Το Chayyliel’s Horn καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Αυτό είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

20200714_0926267364534516756955314.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Το οργανωμένο σκοτάδι προσπαθεί να χτυπήσει την Καλιφόρνια με έναν τεράστιο σεισμό. Είναι προς το συμφέρον μας να το σταματήσουμε γιατί στοχεύει στην πρόκληση ζημιών σε μια πυρηνική εγκατάσταση. Προστατέψτε ολόκληρο το δακτύλιο της φωτιάς με το σμαραγδένιο πράσινο πλάσμα, αυτό είναι το “MO” τους, το έχουν κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ενώ είμαστε στην Καλιφόρνια, υπάρχει κάτι που ονομάζεται “The Getty”, το οποίο είναι ένας κόμβος για κακόβουλα όντα και δραστηριότητα. Προφανώς, ανακοινώστε τον εαυτό σας με το “The Violet Flame” και μετά μπείτε με σπαθί και ασπίδα. Υπάρχουν επίσης τεράστιες σήραγγες που πρέπει να καθαριστούν εκεί, και αν βρείτε θύματα εμπορίας, φροντίστε να βάλετε ένα χρυσό σύμβολο απείρου στα μέτωπά τους, καθώς αυτό τους φέρνει άμεση σωματική βοήθεια.

Ένας ρομποτικός στρατός δουλεύει από τον αγαπημένο μας φίλο στη δυτική ακτή. Βλέπουμε ξεκάθαρα ένα “Wanna-A-Be-Super-Villian” στη δημιουργία. Καταστρέψτε τον κλώνο του στρατού υπερφορτώνοντας τα κυκλώματά του με ασήμι αστραπές και μετά καταστρέψτε τις προσπάθειές του ολοκληρώνοντας τις μηχανές του με σπαθί και ασπίδα.

Σε μια σχετική ανάθεση, θα σκουπίσουμε αυτό που έχουμε το παρατσούκλι “The Gatesplague”, καθώς όλα αυτά έγιναν υπό την διεύθυνση “Fences”. Βυθίστε τη γη σε μια “Σμαραγδένια Πράσινη Φλόγα” για τουλάχιστον 72 μετρήσεις και επαναλάβετε εάν σας ζητηθεί.

Αν κοιτάξετε την άτακτη 4η διάσταση. Θα δείτε την ανθρωπότητα να στέκεται με τα σκοτεινά χέρια των δαιμόνων πάνω από το στόμα τους. Αφαιρέστε το κακόβουλο χέρι και το κεφάλι, με μεταφυσικό σπαθί και ασπίδα.

Το “OD” έχει εκτοξεύσει έναν πύραυλο που θα εκραγεί στους ηλιακούς ανέμους και θα φέρει κακόβουλα υπολείμματα στην ατμόσφαιρα μας. Καταστρέψτε τον πύραυλο και στείλτε τα χημικά του απευθείας στο “Infinitely Expanding Creator Source” για μεταστοιχείωση.

Σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, χάνουμε ένα sphynx στην περιοχή του Πακιστάν, μόλις το εντοπίσουμε, το ενεργοποιούμε όπως κάθε άλλη σφίγγα, χρησιμοποιώντας το μοχλό πίσω από το δεξί αυτί και στη συνέχεια θα ανοίξει το αριστερό πόδι. Όσο περισσότερα micro χρονοδιάγραμμα συμβαίνει αυτό, τόσο περισσότερο μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά το τώρα με αυτήν την αρχαία ενέργεια.

Καταχωρίστε μια πύλη εξόδου για όλα τα όντα που εκτελούνται από την Πολιτεία, θα χρειαστούν βοήθεια για να επιστρέψουν στην “Ανεξάρτητα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού”. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να περιπλανιούνται άσκοπα στη γη.

Με όλη αυτή την πυκνή δουλειά, κλείστε με χρυσά κυκλικά ενεργειακά κύματα να σαρώνουν σε όλο τον κόσμο. Θα χρησιμοποιούμε αυτά τα κυκλικά κύματα, σαν μια σκούπα για να διαχωρίσουμε τα συντρίμμια από τις μάζες. Μόλις το επιτύχετε, χρησιμοποιήστε μια πύλη εξόδου απευθείας στο “Infinitely Expanding Creator Source” για να αφαιρέσετε τα διαχωρισμένα συντρίμμια.

ghosts_at_the_back_window_by_smallcurryleaf_de17vyb-pre

Ο σημερινός Διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply