Τα χρονοδιαγράμματα δεν είναι Crazy

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πύλη 8:08 το πρωί, την τρισδιάστατη ημερομηνία 71620, το ακόλουθο 3: Η μ.μ. θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞088∞-∞U7BU7BB∞-∞K4I4I4I4I4I4∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Ημερολόγιο θρύλου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200715_141830841927957962576861.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε μια “Γη που βασίζεται στη γη” και αυτό σημαίνει ότι βασίζουμε φυσικές αλλαγές. Βλέπουμε σημαντική μεταφυσική κίνηση σε γενικές γραμμές, και είναι σαφές ότι ό, τι συμβαίνει είναι πιο μόνιμο από ό, τι το χαιρετίζουμε. Συνεχίζουμε να υποθέτουμε ότι η επιστροφή είναι μια επιλογή, ας είμαστε σαφείς, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε, μπορούμε να προχωρήσουμε μόνο.

– Τα χρονοδιαγράμματα έχουν σίγουρα προσαρμοστεί στην κατανόησή τους, και σε αυτό, έχουμε αναδείξει τις υπερβολικές μας φυσικές αισθήσεις. Καθώς τα συμπτώματα της ανάληψης διευκολύνονται από τα άνω τσάκρα μας, θα δούμε μια οξεία από αυτές τις αισθήσεις. Αυτή είναι μια εξελικτική αναγκαιότητα, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν μπορούν να περάσουν αυτά τα κύματα, θα έχουν μια δύσκολη στιγμή να παραμείνουν υγιείς, και αυτό το εννοώ κυριολεκτικά.

– Καθώς γράφω αυτές τις λέξεις, ένα γεράκι περιστρέφεται πάνω μου, φέρνοντας ένα μήνυμα ότι έχει φτάσει περισσότερη βοήθεια από ψηλά. Αυτό είναι ένα μήνυμα που συνδέεται τόσο με γαλαξιακές όσο και με υψηλότερες διαστάσεις ενέργειες. Η πρώτη επικοινωνία που στάλθηκε στους γηγενείς της γης ήταν μέσω κουκουβαγιών, γερακιών και αετών. Είναι άπταιστα στις γλώσσες της Αρχαγγελικής, της Γαλαξίας και της Γης. Μου επισκέφτηκε μια κουκουβάγια πριν από το δεύτερο κώμα μου και η ευχέρεια του είναι ακόμα αξέχαστη μέχρι σήμερα.

– Μετά το κώμα μου (Life Death Walk), έχω μια έντονη εμπειρία αναγέννησης, βασικά μια γρήγορη ενεργητική άνοδο, για να πω. Ευτυχώς, περνάμε αυτήν την ενέργεια αναγέννησης χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε μια βόλτα με θάνατο στη ζωή. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα, καθώς κόβουμε τα ανεπιθύμητα μέρη της ανάβασης, αλλά αφήνουμε όλα τα καλά πράγματα. Αυτό θα κάνει το ακίνητο στη γη εξαιρετικά επιθυμητό, ελπίζω να έχετε χώρο στο τραπέζι σας για περισσότερους φίλους.

– Το οργανωμένο σκοτάδι ακούει τα βήματα. Το κουτί της τύχης τους δείχνει ότι το καλύτερο δυνατό χρονοδιάγραμμα τους έχει να παραδοθούν στις αρχές. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο, και όπως και η παράδοση του Ναπολέοντα, όλα μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης από ένα ουδέτερο γαλαξιακό κόμμα εάν χρειαστεί.

– Μην ανησυχείτε από το περιφερειακό όραμά σας, μπορεί να δείτε περασμένους αγαπημένους, αγγέλους, γαλαξιακά όντα κ.λπ. δεν υπάρχει πέπλο μεταξύ του φυσικού και του μη φυσικού. Τελικά, το κύριο βλέμμα σας θα μοιάζει περισσότερο με το περιφερειακό σας, και προφανώς, αυτό θα χρειαστεί λίγος χρόνος για προσαρμογές.

– Το μυθικό / θεϊκό βασίλειο ξαναγεννιέται. Αυτό σημαίνει ότι σαν το πέπλο να σηκώνεται για να αποκαλύψει το μη φυσικό, αυτό το μαγικό βασίλειο θα ενσωματωθεί και στην πραγματικότητά μας. Σε συνδυασμό με αυτό το συγκεκριμένο πέπλο που αφαιρείται, οι μεμονωμένες προσωπικότητες σε αυτό έχουν υποστεί τεράστιες αλλαγές επίσης.

– Τα νησιά της Καραϊβικής είναι ο παλμός της γης, οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το καταπληκτικό γαλαξιακό λιμάνι μπορούν να ανυψώσουν τα πνεύματα της Γαίας, του Γαλαξία και τελικά του Σύμπαντος. Γι ‘αυτό είναι πάντα ο κύριος στόχος του οργανωμένου σκοταδιού. υπάρχει κάτι εξαιρετικό για την περιοχή και τους όμορφους κατοίκους της. Έχουμε στείλει αυτήν την περιοχή άφθονη ενέργεια, αλλά εναπόκειται στους τοπικούς εργάτες φωτός να αυξήσουν τη δόνηση σε κατάλληλο επίπεδο.

– Οι πολεμιστές με τους οποίους περπατάτε αυτή τη στιγμή θα είναι πάντα πολύ κοντά και αγαπητοί σας. Ο δεσμός που είναι σφυρηλατημένος στη μάχη δεν είναι άλλος, καθώς οι λεγεώνες μας δημιουργούν φιλίες που θα κάνουν για πολλές ζωές.

– Η φαντασία ενός εργάτη φωτός είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν. Μην πάρετε αυτή τη δύναμη ελαφρά, κανείς δεν το διατύπωσε καλύτερα από όποιον έγραψε το εναρκτήριο θέμα του “Voltron”, παρόλο που είμαι βέβαιος ότι δεν μας είχαν στο μυαλό όταν το έγραψαν …

“Από μέρες καιρό πριν, από άγνωστες περιοχές του σύμπαντος, έρχεται ένας θρύλος. Ο θρύλος του Voltron: Defender of the Universe. Ένα ισχυρό ρομπότ (δύναμη), που αγαπάται από το καλό, φοβείται από το κακό. Καθώς ο θρύλος του Voltron μεγάλωσε, η ειρήνη εγκαταστάθηκε απέναντι από τον γαλαξία. Στον Πλανήτη Γη, σχηματίστηκε μια Συμμαχία Γαλαξίας. Μαζί με τους καλούς πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος, διατήρησαν την ειρήνη σε όλο το σύμπαν έως ότου μια νέα φρικτή απειλή απειλούσε τον γαλαξία. Ο Voltron χρειαζόταν για άλλη μια φορά. Αυτή είναι η ιστορία του η υπερδύναμη των εξερευνητών του διαστήματος. Ειδικά εκπαιδευμένο και αποστέλλεται από τη συμμαχία για να φέρει πίσω, Voltron: Defender of the Universe. “

20200715_1421204581377851919754522.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Η βιολετί φλόγα είναι σε 3 σετ. Αυτή είναι μια εξαιρετικά πυκνή φλόγα μετάδοσης, με διαφορετική και καλά ανανεωμένη σύνθεση.

Το “The Violet Flame Team” έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ανσιήλ, Αρχάγγελος Τούμπυελ, Αρχάγγελος Κέρικελ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Τζαζέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιελ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Αίσμα Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ορίων, Αρχάγγελος Ομίελ, Αρχάγγελος Αδωνάχαιλ, Αρχάγγελος Αμπαστάρχον, Αρχάγγελος Βαρμίελ, Αρχάγγελος Αδάγγελος, Αρχάγγελος Αρχάγγελος, Αρχάγγελος Μπάγγεϊλ , Archangel Bazazath, Archangel Uzziel και Archangel Cerviel.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. Επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

(Παθητικός)
Το στήθος του Αρχάγγελου Αριέλ καλεί κάθε ανάγκη που μπορεί να έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο, και θα φέρει μόνο βασικά και θεϊκά δώρα.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει το χρόνο και να σας κάνει πολύ πιο γρήγορους από οποιαδήποτε κακόβουλη δύναμη που υπάρχει.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει οποιοδήποτε και όλα τα εμπόδια στο δρόμο σας. Λειτουργεί πολύ όπως ο Αρχάγγελος Michaels Sword με το δικό του μυαλό.

(Ενεργός)
Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για κακές ενέργειες. Αυτό είναι πολύ ισχυρό για να το χειριστεί ελαφρά. φτιάχνεται για το χειρότερο από το χειρότερο. Αυτό το σπαθί θα είναι χρήσιμο στην αποστολή νούμερο τρία.

(Ενεργό και παθητικό)
Το προσωπικό της ιατρικής αρκούδας του Αρχάγγελου Ντουμπάιελ μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα στοιχεία που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)
Το Chayyliel’s Horn καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Αυτό είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Φέρτε ένα “A-plus παιχνίδι” σήμερα …

* Είναι καλή πολιτική να μην εμπιστευόμαστε την Huawei, είναι μια κακόβουλη εταιρεία με στενούς δεσμούς με το “Κ.Κ.Κ.”, “The Malevolent Grey’s” και τελικά “The Malevolent Alpha Draconians”. Καθορίζω κακόβουλες φατρίες των ομάδων καθώς έχουμε πολλούς συμμάχους και σε αυτούς τους αγώνες αστεριών. Το μεγαλύτερο μέρος της θανατηφόρας τεχνολογίας που έχουμε καταπολεμήσει προέρχεται από τις συμφωνίες τους. Συμμετέχουν επίσης πάρα πολύ σε ολόκληρη την παραβίαση της κατάστασης της σύμβασης που εξακολουθεί να υπάρχει στα “Δικαστήρια της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας”

Αναστατώστε τα κεντρικά γραφεία τους στη Νέα Υόρκη με αστραπές και μετά μπείτε με σπαθί και ασπίδα για να διακόψετε τους πολλούς συνδέσμους που έχουν δημιουργήσει με τις άλλες τοποθεσίες τους.

Έχουν μια εκτενή βάση δεδομένων για τα δαιμονικά όντα, φροντίστε να καταστρέψετε αυτόν τον διακομιστή και τα πλάσματα επίσης.

* Ζητήθηκε και η απάντηση είναι, μιλώντας μεταφυσικά, είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε γνωστά pedos με σπαθί και ασπίδα. Το χειρότερο σενάριο, εάν δεν είναι, θα τους βοηθήσει να καθαρίσουν το όνομά τους.

* Ο λαός της Κίνας υφίσταται τεράστιες δυσκολίες στα χέρια της κυβέρνησής τους. Βοηθήστε τον λαό της Κίνας στέλνοντας έντονες βιολετί φλόγες στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ και, στη συνέχεια, αφήστε το να συνεχίσει στους δρόμους του κόσμου έως ότου κατακλύσει πλήρως τον πλανήτη.

Θέλω απλώς να επισημάνω ότι κάποιος θα μπορούσε να το είχε σταματήσει όταν εισέβαλε το Θιβέτ, αλλά δεν το έκανε.

* Ένας «στρατός του σκοταδιού» συγκλήθηκε στην 6η διάσταση. Αφού καταστρέψαμε την ικανότητά τους να κρύβονται στον ιερό χώρο που δημιουργεί το “Φάλουν Ντάφα”, αποφάσισαν να μας πολεμήσουν πρόσωπο με πρόσωπο.

Μπείτε μέσα με σπαθί και ασπίδα, θυμηθείτε ότι όλες οι λεγεώνες μας θα είναι δίπλα σας.

* Ο “Ναός του Δία” βρίσκεται στη Σικελία και μπορεί να ενεργοποιηθεί με 9 παλμούς αστραπής ουράνιου τόξου απευθείας στο κέντρο του. Ωστόσο, οι συνέπειες αυτής της δράσης θα είναι πολύ βαθιές.

* Στείλτε στη Γη μια “Σμαραγδένια Πράσινη φλόγα” για μια μέτρηση 72, ακολουθούμενη από ένα “Ροζ” και “Χρυσή Φλόγα” για το ίδιο. Αυτό θα ενθαρρύνει τη μακροθεραπεία και την ειρήνη.

* Η Γαία επιθυμεί να το σκεφτούμε.

Πόσο σημαντικό είναι να νιώθετε ελεύθεροι για εσάς; Εάν ναι, τι θα σε έκανε να νιώσεις έτσι;

Πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε ασφαλείς για εσάς; Εάν ναι, τι θα σε έκανε να νιώσεις έτσι;

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply