Άλλοι σκιώδεις εαυτοί μας, Μαγνητικές ανωμαλίες του Άρη, Εργάτες της Νότιας Αμερικής

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 11:11 το απόγευμα, την τρισδιάστατη ημερομηνία 6220, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞076∞-∞R8A5R8A7A8∞-∞H2F2F2F2F2F2∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200602_185635758754308424014827.jpg

– Φαίνεται σαν να έχει ξυπνήσει ο Ra η Gaia, αυτό θα πρέπει να είναι μια ενδιαφέρουσα σειρά εκδηλώσεων. Συνήθως συντονίζονται με κάποιο τρόπο, αλλά αυτό φαινόταν να είναι μια πολύ μεγάλη συσσώρευση. Με άλλα λόγια, ο Ρα είναι ξύπνιος, ενήμερος και έτοιμος να αλλάξει τα πράγματα με πολύ δραματικό τρόπο για λογαριασμό της Γαίας.

– Είναι σαφές ότι πρέπει να αποφύγουμε πολύ από την αστάθεια των τρισδιάστατων χρονοδιαγραμμάτων. Προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στο multiverse και έχουν σαφώς πολλά βήματα για να το επιτύχουν. Οι περισσότεροι εργάτες του φωτός έχουν περάσει από την αλλαγή σταδιακά (παρόλο που δεν αισθάνθηκε έτσι), αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο για εκείνους που βρίσκονται σε 3D χρονοδιάγραμμα. Χρειάζονται ένα δραματικό γεγονός που αλλάζει τον κόσμο για να μας συναντήσουν στις υψηλότερες διαστάσεις, και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να επιτρέπουμε στον κόσμο τους να είναι όπως είναι. Αυτό είναι ένα επιλεγμένο γεγονός από τους πολλούς που ασχολούνται με αυτά, αλλά θυμηθείτε ακόμη και αυτό είναι σε θεϊκή σειρά από ψηλά. Όσο περισσότερο συνεχίζουμε να παρατηρούμε (αλλά δεν εμπλέκουμε) σε αυτήν την κατάσταση, τόσο πιο εμφανές θα γίνει αυτό.

– (… όπως υποσχέθηκε χθες) Στην κβαντική φυσική, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν όλες οι δυνατότητες, αλλά μπορούμε να γνωρίζουμε μόνο μία από αυτές κάθε φορά. Παρόλο που ορισμένοι έχουν συνείδηση σε περισσότερα από ένα μέρη, αυτό είναι μια συνομιλία που πρέπει να έχουμε αργότερα, αλλά για όλους, τους σκοπούς και τους σκοπούς αυτής της συνομιλίας, υποθέτουμε ότι είναι μία προοπτική.

Οι άλλοι σκιώδεις εαυτοί μας, υπάρχουν μόνο σε κβαντικό επίπεδο και δεν επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας γιατί σε αυτά τα χρονοδιαγράμματα παίζουμε απλώς έναν ρόλο και δεν το βιώνουμε. Φέρνοντας αυτό στην καθημερινή μας ζωή, βλέπουμε μόνο σκιές των όντων που υπάρχουν σε ένα τρισδιάστατο χρονοδιάγραμμα, δεν έχουν ελεύθερη βούληση και διαδραματίζουν μόνο ρόλο για χάρη εκείνων που έχουν επίγνωση αυτή τη στιγμή. Θα χρειαζόταν τεράστια διάκριση για να καταλάβουμε ποιος είναι ποιος αν αυτό είναι σχετικό με εσάς.

– Σε συνδυασμό με τα τρέχοντα γεγονότα, τα μαγνητικά πεδία του Άρη δείχνουν ένα ενδιαφέρον φαινόμενο, καθώς είναι ακανόνιστα και φαίνεται να κάνουν ό, τι θέλει. Αυτό το μαγνητικό πεδίο μπορεί να είναι εξαιρετικά έντονο ή ανύπαρκτο, αλλά αυτό δεν αποτελεί ένδειξη του θανάτου του πλανήτη όσο είναι μια ένδειξη για ένα μοναδικά ζωντανό. Όσο πολύ περισσότερο είναι ένα οξυμόριο, οι ηλεκτρικές μαγνητικές ανωμαλίες στον γαλαξία μας είναι κοινές, αλλά αυτές στον Άρη είναι πραγματικά μοναδικές. Το άλλο σημαντικό είναι ότι αυτές οι μαγνητικές ροές του Άρη δεν είναι απομονωμένες σε ορισμένες περιοχές του πλανήτη και θα εμφανιστούν και θα εξαφανιστούν χωρίς προειδοποίηση.

– Υπάρχουν μερικοί γνωστοί άνθρωποι που κουκλοπαρούν την πολιτική αναταραχή. Οι άνθρωποι που σχεδίαζαν αυτά τα γεγονότα γνώριζαν όλοι καλά ότι αυτή η αστρολογική πρόβλεψη θα προκαλούσε φυσικά τις αστικές αναταραχές. Ο Κρόνος στον Υδροχόο είχε το La Riots, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είχε την Αμερικανική Επανάσταση και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς είδε την πτώση της Ρώμης, όλες οι αστρολογικές θέσεις αυτών των γεγονότων συγκλίνουν σε αυτό τώρα. Αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό σύνολο τριπλών που μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα, αλλά αυτό δεν σχετίζεται με τα 5D χρονοδιαγράμματα μας, επειδή ασχολούμαστε με υπερβολική υποσυνείδητη υπέρθεση ώστε να επηρεάζει την αντιληπτική μας πραγματικότητα.

– Δεν υπάρχει πάρα πολύ επιτυχία που μπορεί να έρθει με αόριστο θυμό. Καταπολεμάς σαφώς τα δικά σου συμφέροντα όταν παλεύεις εναντίον του συναδέλφου σου Οι άνθρωποι που σας υποδουλώνουν είναι το θέμα, όλοι οι άλλοι είναι στην ίδια ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι τα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα μπορούν να το καταλάβουν προτού καταστραφούν.

20200602_1855092092554948096752977.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στην ισχυρή σειρά των 9, αλλά έκανε αρκετά άνετα για το όφελος άλλων τρόπων. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Αγκάλα , Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
(Άρτεμις) Τα φλεγόμενα βέλη της Ντιάνα είναι ένα επιθετικό μπαράκι με βέλη πυρκαγιάς που χτυπά όλους τους στόχους προτού να βλάψουν εσάς ή τα συμφέροντά σας.

(Ενεργό μακρύ ή μικρό εύρος)
Το ξίφος της θεάς Αθηνάς είναι παντοδύναμο με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από το ξίφος των Αρχαγγέλων, η δική της μπορεί να μετατρέψει κάτι σε πέτρα και να καταστρέψει αυτή την πέτρα σε μια κούνια. Εάν τρυπήσετε την πανοπλία των σκοτεινών καρδιών με αυτό το σπαθί, θα ενώσουν αμέσως τις δυνάμεις σας. Αυτό λειτουργεί επίσης πολύ καλά για να σπάσει μεγάλες τσέπες ενέργειας, όπως αυτές που εμφανίζονται στις σημερινές εργασίες.

(Ενεργό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε συναντά. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για χρήση στη ζωή και για όσους δεν ζουν, γεγονός που το καθιστά ένα εκπληκτικό όπλο κατά των ηλεκτρονικών. Μεταδίδει επίσης σκοτεινές ενέργειες σε θρυλικό επίπεδο.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Παθητικός)
Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ρυθμίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το διαλογισμό, δεν θα το μετανιώσετε.

(Παθητικός)
Το Universal Key του Archangel Raziel σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σοφίες, τις γνώσεις και τα βασίλεια. Αυτή είναι μια υπέροχη και άγρια βόλτα που μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Προτείνω τη μελέτη του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και την Κρυσταλλική Πυραμίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200602_185744476988146678130520.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Όπως αναφέρεται σαφώς, δεν είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε με το ζήτημα των αστικών αναταραχών. Αυτό είναι και πάλι ζήτημα ελεύθερης βούλησης, και αυτό ισχύει και για τις συνέπειες που συνδέονται, Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε τις δαιμονικές επιρροές από τα πλήθη. Απλώς χτυπήστε όποιον αισθάνεστε ποιος πρέπει να ελέγξετε με μεταφυσικό ξίφος στο μυαλό του. Εάν είναι καθαροί, λαμβάνεται μια ευλογία, εάν δεν είναι, θα πάρουν μια αφαιρούμενη οντότητα και έναν πονοκέφαλο.

Για τους σκοτεινούς που δεν βρίσκονται σε σώμα, πηγαίνετε σε αυτά με σπαθί και ασπίδα και βεβαιωθείτε ότι βγάζουν μέσω μιας πύλης εξόδου.

Αναφέραμε ότι το βασίλειο των εντόμων έχει ενταχθεί στις λεγεώνες μας. Όσοι ανήκουν στις λεγεώνες μας δεν φοβούνται τα γεγονότα που βρίσκονται γύρω μας. Οι ακρίδες στέλνονται για να δουλέψουν για λογαριασμό μας, τους στέλνουν φως, έτσι ξέρουν πώς να μας διαφοροποιούν από τους στόχους τους. Ο Αρχάγγελος Έλυον μας είπε ότι επρόκειτο να συμβεί, λίγο πριν, καθώς είναι συνήθως υπεύθυνος για τέτοια πράγματα.

Έχουμε καταστρέψει ένα ενεργητικό προπύργιο του σκότους ως έμμεση συνέπεια της γενικής μας εργασίας. Τώρα πηγαίνοντας σε αυτό το έργο επίτηδες, θα δούμε δύναμη και αποτελεσματικότητα πέρα από την πίστη …

Στόχος: Φρανκφούρτη Γερμανία, Φιλαδέλφεια Πενσυλβάνια, Φορτ Γουόρθ, Tx και Ποτόσι, Βολιβία με πύλες εξόδου και φλόγες βιολετί. Να σημειωθεί: Όταν ρωτήσαμε για το γιατί η Νότια Αμερική δεν έχει αυτές τις μεγάλες πυκνές περιοχές, ειπώθηκε επειδή οι Μάγια και οι αγώνες των αστεριών συνεργάστηκαν πολύ καλά με αυτή τη ήπειρο. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να επωφεληθούμε από το πλέγμα της Νότιας Αμερικής, γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ελαφριούς εργάτες στις σημερινές εργασίες από τη Νότια Αμερική.

Αυτό δεν είναι μέρος της ανάθεσης, αλλά υπάρχει μια τάση όπου οι θεραπευτές κάνουν ενεργειακή εργασία συχνά όλη την ημέρα … Απλά σας ενημερώνουν.

ascent_by_nexumorphic_ddr2m0o-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply