Ένα Προσωπικό Μήνυμα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, Επιστροφή του Ελοχίμ, Αρχάγγελος Χαράχελ

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πύλη το βράδυ στις 9:09, την ημερομηνία 3D 72020, στις 3 π.μ. που θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞08A1∞-∞VB1VB1B1∞-∞K7I7I7I7I7I7∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200720_1148175198648572410806926.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε “αεροπορικό περιβάλλον” ξανά, και δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία μαζί της κάνοντας παρατεταμένη διαμονή σε αυτό το στοιχείο, σε αντίθεση με τα άλλα. Όταν μένει κουκούλι στο “Πνεύμα”, είναι καιρός για στοχασμό, μπορούμε να υποθέσουμε μόνο ότι όταν βρίσκεται στον αέρα, έχει σημειωθεί σημαντική αλλαγή.

– Όταν βλέπουμε έναν “καθαρό” αριθμό στη στήλη “Sunrise of Michael”, είναι μια υπενθύμιση για να κάνετε check-in με τον ανώτερο Αρχάγγελο. Συνεργαζόμαστε τόσο συχνά με αυτόν που είναι εύκολο να παραβλέψουμε την ευκαιρία να συνδεθείτε προσωπικά με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ανέφερε διαδοχικά ότι έχει ένα μήνυμα για κάθε άτομο που το διαβάζει. Θα σας έρθει απευθείας από αυτόν, απλά του δώστε την άδεια να το κάνει.

– Πρέπει να βρεις την εσωτερική σου καθοδήγηση. Εγώ, ούτε μια ομάδα από τα πιο λαμπρά μυαλά, μπορώ να συγκρίνω με τον εσωτερικό ανώτερο δάσκαλό σας. Υπάρχουν φήμες ότι ο χρόνος της ημέρας μας πρόκειται να αλλάξει δραστικά, και αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να συντονίσετε τις αισθήσεις σας για να ακούσετε εσωτερικά για να προσαρμοστείτε σε αυτόν τον νέο ρυθμό.

– Τηρώντας τον νόμο περί αποκάλυψης, έχουμε προειδοποιήσει τη διεφθαρμένη ηγεσία ότι κάποιος θα έρθει για αυτούς, μέσω αυτής της έκθεσης. Τα όντα που έρχονται για αυτούς είναι μια αδίστακτη ομάδα γαλαξιακών πολεμιστών, οι οποίοι έχουν προστατευτεί από την οικογένεια τους στο Draco. Δεν αντέχουν για αυτό που είναι γνωστός ο αγώνας τους, και έτσι έχουν δεσμευτεί να το κάνουν σωστά με όποιο μέσο είναι απαραίτητο.

Χρησιμοποιούν την τεχνική walk-in, όπου αναλαμβάνουν το σώμα κάποιου για να κάνουν την επιθυμητή ενέργεια. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με τις δραστηριότητες του “The Grays” που χρησιμοποιούν παρόμοια τεχνική για την ανάκτηση κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων. Δεν συγχωρούμε αυτές τις ενέργειες, ωστόσο, και οι δύο ενεργούν σύμφωνα με το ομοσπονδιακό δίκαιο και τα μέρη που επιτίθενται γνωρίζουν καλά την ύπαρξή τους.

– Οι Ελοχίμ επέστρεψαν στις λεγεώνες μας, θα ήθελα να ρωτήσω πού πήγαν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σε ομιλητική διάθεση. Μέχρι την άφιξη μιας πρόσθετης ταξιαρχίας, θα διατηρήσουμε το Elohim με τον Αρχάγγελο Λεγεώνα. Το Elohim είναι μια παντοδύναμη δύναμη όπως καμία άλλη, και αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση που θα έχει το “Organized Darkness” με τους φημισμένους υπερ-θεούς-αγγέλους.

– Τα σκοτεινά όντα που έχουν αλλάξει πλευρές είπαν ότι ήταν πολύ πιο εύκολο για αυτούς να έχουν μια «Γη Διασημότητα» από οποιονδήποτε άλλο στο σύμπαν. Ο λόγος που δηλώνουν είναι ότι αναπτύσσουν το εγώ τους περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο γνωστό είδος.

– Οι μηχανισμοί των πολυδιάστατων αναβαθμίσεων επηρεάζουν το νευρικό μας σύστημα και γι ‘αυτό οι πονοκέφαλοι και άλλα νευρολογικά συμπτώματα είναι τόσο συχνά. Το νευρικό σύστημα είναι μια επέκταση του «Γαία», του «Γαλαξία» και του δικτύου γαλαξιών που σχηματίστηκαν κατά μήκος του ηλεκτρικού νήματος που δημιουργήθηκε από το «Infinitely Expanding Creator Source».

– Ο Αρχάγγελος Χάραχελ είναι ειδικός σε βιολετί φλόγα, καθώς και τεράστια πηγή σοφίας και γνώσης. Είναι βιβλιοθηκονόμος με απεριόριστα βιβλία που δανείζει. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την αστροφυσική, απλώς ζητήστε του να στείλει κάποιες πληροφορίες με τον τρόπο σας, και δεν θα διστάσει να υποχρεώσει. Αυτό έρχεται με διάφορους τρόπους, οπότε πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλους και σε όλους τους τρόπους μάθησης.

– Εάν επιθυμείτε να ακολουθήσετε μαθήματα αυτογνωσίας, χρησιμοποιήστε την εξελισσόμενη μέθοδο αυτο συμβολισμού. Αυτή είναι μια τεχνική όπου δημιουργείτε ένα σύμβολο για τον εαυτό σας και το αφήνετε να μεγαλώνει και να εξελίσσεται μαζί σας καθώς το γράφετε καθημερινά. Μπορεί να ξεκινήσει απλό, μια γραμμή, έναν κύκλο, ένα τρίγωνο, οτιδήποτε άλλο, μόνο ο εσωτερικός σας εαυτός ξέρει. Πρέπει να επιτρέψετε σε αυτό το σύμβολο να αλλάζει τακτικά, καθώς αυτή είναι η φύση του σύμπαντος, και δεν πρέπει ποτέ να διατηρούμε πολύ σφιχτά τις επαναλαμβανόμενες διαδικασίες.

20200720_115043-14318256852568059060.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Η βιολετί φλόγα είναι στις ιδανικές 9 ρυθμίσεις. Αυτό είναι εξαιρετικό νέο και το γεγονός ότι χρειάζεται λιγότερη προσπάθεια για να επιτευχθεί αυτό είναι μια αντανάκλαση των δυνάμεων διαστάσεων του «Οργανωμένου Σκοτάδι».

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε και ο Αρχάγγελος Αντονάι.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αριέλ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των συνθηκών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι, και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200720_115655391364004491440986.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Μόνο ένας γρήγορος αναμνηστικός ηθικός Αρχάγγελος Ζόφιελ άκουσε έναν δαίμονα λέγοντας ότι δεν είχε χτυπηθεί ποτέ τόσο σκληρά. Αναφερόμενος σε κάποιον που διαβάζει αυτές τις λέξεις αυτή τη στιγμή.

* Συνεχίζοντας με θετικό νόημα, ο ξάδελφος του JR είναι αρκετά απίστευτος, αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις για λογαριασμό της ανθρωπότητας. Θα ήταν όμως πολύ πιο αποτελεσματικός με κάποια μεταφυσική υποστήριξη. Θα διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στην ελευθερία εμβολίων και θα είναι καθοριστικός για τους αισθανόμενους στόχους αυτού του πλανήτη. Στείλτε στον Rob μια “Rainbow Flame”, αφήστε την να τον προστατεύσει και μεταδώστε το σκοτάδι του αφεντικού που πρόκειται να αντιμετωπίσει.

* Υπάρχουν υπερδιάστατοι ναοί που μπορούν να κατασκευαστούν με συνεχή δουλειά και μπορούν να εμποτιστούν με οποιονδήποτε τρόπο επιλέγετε. Συνήθως βρίσκονται στις μη φυσικές και φυσικές σφαίρες. Ο “Groening και οι φίλοι του” έχουν φτιάξει έναν τέτοιο ναό με σχέδια και σκίτσα. Μεταφυσικά, καταστρέψτε και τεμαχίστε αυτούς τους ναούς, φροντίστε να παρατηρήσετε τη μηχανική καθώς το κάνετε, μπορεί να είναι χρήσιμο μια μέρα.

* Το White Oaks Maryland είναι μια ματιά πολλών πειραμάτων που ταξιδεύουν στο χρόνο και δεν έκλεισαν ποτέ σωστά. Παρακαλώ ράψτε τις εσφαλμένες πύλες με ένα νήμα ουράνιου τόξου, δεν υπάρχει κακία σε αυτήν την περιοχή, απλώς χτυπήθηκε.

* Πολλά όντα αισθάνονται σαν να βρίσκονται κάτω από το παροιμιώδες όπλο του «Γαλαξιακού τμήματος» του «Οργανωμένου Σκοτάδι». Αυτοί οι αποστάτες OD ζητούν βοήθεια από τις λεγεώνες, και μπορούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλειά τους μόνο μετά από πλήρη ομολογία. Αυτές οι διασημότητες προσπαθούν να πουν ότι κάνουν φρικτά πράγματα ενάντια στη θέλησή τους, από φόβο. Ενώ υπάρχει ένα στοιχείο αλήθειας σε αυτό, δεν είναι το μοναδικό κίνητρο των ενεργειών τους.

Για να το ισιώσουμε αυτό, θα κατακλύσουμε τη γη με μια «πορτοκαλί φλόγα» για 72 μετρήσεις. Στη συνέχεια, μετατρέψτε το “Orange Flame” σε “Violet”, “Indigo” και στη συνέχεια “Rainbow” για επιπλέον 72 μετρήσεις.

* Παρακάτω είναι η πιο σημαντική σας ανάθεση μέχρι σήμερα …

Η τοποθεσία αυτής της μάχης ξεχειλίζει από κάθε διάσταση. ως επί το πλείστον μη φυσική στην προέλευση και υπάρχει στην 4η διάσταση, στην 6η διάσταση και είναι το σκηνικό της πραγματικότητας. Πρέπει να προχωρήσετε πέρα από τα όρια του φυσικού και του μη φυσικού για να είστε παραγωγικοί σήμερα.

Οι δαίμονες στέλνονται για να πνίξουν την ανθρωπότητα. Λέω δαίμονες, αλλά έρχονται από πολλές διαφορετικές περιοχές, όχι από όλες τις δαιμονικές. Οι επίγειες μονάδες τους χρησιμοποιούν τον ύμνο “Δεν μπορώ να αναπνέω” ως μεταφυσική υποστήριξη σε αυτό το κακό σχέδιο. Αν κοιτάξετε πίσω από την πλάτη της ανθρωπότητας, θα τις δείτε με μεγάλη δύναμη. Ο μόνος τρόπος να τα καταστρέψεις είναι με μια γρήγορη χτύπημα στους λαιμούς τους με μια πολύ αιχμηρή λεπίδα. Εάν δεν έχετε το δικό σας, προτείνω να χρησιμοποιήσετε το σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Πρέπει να τα καταργήσετε και να τα στείλετε απευθείας στην “Ανεξάρτητα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού”.

Υπάρχει και μια δεύτερη δαιμονική δύναμη, και προσπαθούν να εξαναγκάσουν να κλείσουν τα μυαλά της ανθρωπότητας. Αυτά τα όντα θα φαίνονται να σπρώχνουν τον αριστερό και τον δεξιό εγκέφαλο των ανθρώπων μαζί σε μια κίνηση αντίστροφης λαβής. Και πάλι, ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης αυτών των σκοτεινών δυνάμεων είναι με μια γρήγορη χτύπημα στο λαιμό και την εκτόξευση των υπολειμμάτων τους απευθείας στην πηγή. Ο αριθμός τους είναι στα δισεκατομμύρια, δεν σταματά μέχρι να τερματιστεί αυτή η απειλή.

Δεν είστε μόνοι σε αυτήν την αποστολή και θα συνοδεύεστε από τη «Μονάδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ», «Η Βασιλική Φρουρά», «Οι Ειδικές Δυνάμεις του Ανδρομέδαν» και «Οι Αρχναγγελικές Λεγεώνες».

angel_by_akizhao_d1wt0xp-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

 

Double New Moon στο Cancer Puja (κάντε κλικ εδώ)

Leave a Reply