Ένα σαρωτικό νεφέλωμα έχει έρθει να σε ψάχνει, οι δύο σύζυγοι, τα κινούμενα χρονοδιαγράμματα

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πρωινή πύλη 8:08, την τρισδιάστατη ημερομηνία 72220, η ακόλουθη ώρα 3: Η ΜΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞08A2∞-∞V1B1V1B1B1∞-∞K8I8I8I8I8I8∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200721_1759463201844336142493309.jpg

– Η Γαία έχει αλλάξει σε “Ρύθμιση πυρκαγιάς” μετά από πολλά τρέχοντα γεγονότα που υπαγορεύουν να το κάνει. Προσπαθεί απεγνωσμένα να μας μεταφέρει σε πιο ήρεμους καιρούς, αλλά φαίνεται σαν να έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε προτού φτάσουμε εκεί. Ξανά και ξανά, τα στρώματα του κρεμμυδιού ξεφλουδίζουν πίσω και αποκαλύπτουν τι είναι αδρανές. Ελπίζαμε ότι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε, αλλά ο καθαρισμός στη γη φαίνεται να έχει προτεραιότητα.

“Η Γη είναι υπό την επήρεια του σκότους για πολλές χιλιετίες. Δεν μπορούμε να περιμένουμε αυτό να αλλάξει εν μία νυκτί”. – Αρχάγγελος Ραφαήλ

– Υπάρχει μια τεράστια επιδημία “περιπατητών” και “αναλήψεων κλώνων” και εκείνοι που βρίσκονται σε θέση εξουσίας διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο. Καλό θα ήταν να ελέγχετε τακτικά τον τύπο αίματος και το DNA των ατόμων που επηρεάζουν. Αυτό δεν πρέπει να παραβλεφθεί, καθώς μερικοί από τους αγαπημένους μας ανθρώπους έχουν ήδη αναληφθεί. Η λύση σε αυτό θα είναι ένα χρονικό άλμα σε ένα αδέσμευτο σύμπαν όπου δεν υπάρχει (βλ. Σημερινές εργασίες).

Σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, θα αντιμετωπίζαμε μια τεράστια διαταραχή. Αυτό συμβαίνει επειδή όλες οι πλευρές της σύγκρουσης είναι βαθιά αλληλένδετες. Αυτό το χρονοδιάγραμμα διαθέτει, το ΚΚΚ επιτίθεται σε όλους με τεχνητούς σεισμούς. Δεν θα αντιμετωπίσουμε άμεσα αυτήν την κατάσταση καθώς η καλύτερη πορεία δράσης είναι να αφήσουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα να ξεθωριάσει από τις ανέσεις μιας πολύ πιο ασφαλούς πραγματικότητας. Επιπλέον, αυτό θα αναγκάσει την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία να ανέβουν πλήρως στα περισσότερα μακροχρόνια χρονοδιαγράμματα.

– Εάν είστε με οργανωμένο σκοτάδι, απλά κλωνοποιούν και σας αντικαθιστούν. Φυσικά, υποθέτουμε ότι όταν σας αδρεναλίζουν, δεν πηγαίνετε “Super Saiyan”. Αυτό έχει επηρεάσει περισσότερο τους παγκόσμιους ηγέτες μας επειδή συνήθως είναι οι τέλειοι υποψήφιοι για τέτοια πράγματα. Ακούμε τις κραυγές των δύο συζύγων τη νύχτα. γνωρίζουν ότι οι σύζυγοι τους έχουν αντικατασταθεί.

– Υπάρχει ένα σαρωτικό νεφέλωμα που έρχεται από τον «αστερισμό του Κύκνου», και όπως όλα τα μακρο κύματα της ενέργειας, έρχονται με σκοπό. Αυτό το συγκεκριμένο κύμα αναζητά πάντα υψηλή ατμόσφαιρα όπως εσείς και όταν το βρίσκουν, τα αναβαθμίζουν. Θα μπορούσε επίσης να εξεταστεί καθώς μόλις είστε πάνω από ένα ορισμένο επίπεδο συνείδησης, μπορείτε να πάρετε αυτές τις αναβαθμίσεις επειδή είστε περισσότερο στο επίπεδό του. Το επόμενο κύμα είναι ήδη πάνω μας, και υπάρχει μια καλή πιθανότητα να καταβροχθίσει ολόκληρο τον πλανήτη επειδή η μέση συχνότητά μας είναι τόσο υψηλή.

– Θα αισθανθείτε πολύ περίεργοι μετά την υποχώρηση των συμπτωμάτων ανάληψης και είστε πλήρως βυθισμένοι σε αυτές τις νέες ρυθμίσεις. Αισθάνεται σχεδόν σαν την αίσθηση της αποτοξίνωσης που παίρνεις μετά τον ιό. Είναι μια μάλλον μοναδική περίσταση, και δεν υπάρχει λάθος όταν χτυπά, κάθε ουγγιά του εαυτού σας αισθάνεται διαφορετική.

– Μην φοβάστε εάν αποτύχουν όλα τα άλλα, θυμηθείτε ότι για να κάνετε κάτι, ξεκινά πάντα και τελειώνει με το “Infinitely Expanding Creator Source”. Η θεότητα δεν μπορεί να αποτύχει, χρειαζόμαστε ισχυρή πίστη στον ανώτερο εαυτό μας, αλλά τίποτα άλλο. Τις επόμενες μέρες, αυτό που πιστεύαμε ότι γνωρίζαμε, θα αποκαλυφθεί ψευδές. Ακόμα και εκείνοι που έχουν “Red Pilled” θα ενημερωθούν για κάτι που είναι κρυμμένο εδώ και πολύ καιρό.

– Η μόνη ευθύνη ενός ηγέτη είναι να διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι τους έχουν όλα όσα χρειάζονται. Όταν ακόμη και οι αδέσποτες γάτες έχουν άφθονη αγάπη, φαγητό και καταφύγιο στο βασίλειό σας, τότε ο Βασιλιάς μπορεί να φάει. Αυτή δεν είναι η νοοτροπία των παγκόσμιων ηγετών μας και είναι καιρός να επιμείνουμε. Έχουμε μια μεγάλη αποκάλυψη, και αυτό θα αναδιοργανώσει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την κοινωνία.

– Ως παιδί, η γη αισθάνθηκε πολύ διαφορετική, επειδή υπήρχε μια κακόβουλη ατζέντα για να την τροποποιήσει γενετικά. Αυτή η ατζέντα χρειάστηκε πολλά χρόνια και πολύ προγραμματισμό. Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να υποθέσετε ποιος είναι πίσω από αυτό, χρειαζόμαστε μια προσπάθεια για να θεραπεύσουμε τη Γαία με πιο άμεσους τρόπους. Οι εργάτες του φωτός θα πρέπει να βάλουν τα χέρια τους στους ωκεανούς, τα ποτάμια, τα βράχια, την άμμο και τα εδάφη της Γαίας. Η Gaia λαχταρά τη σύνδεση μας και αυτές οι μέθοδοι γείωσης είναι αμοιβαία επωφελείς για όλους.

– Εάν έχετε βλάψει ποτέ έναν αθώο, θα σας επισκεφθεί σύντομα.

20200721_1802391851449012395279178.jpg
Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Το “Violet Flame” βρίσκεται στις ιδανικές 9 ρυθμίσεις αλλά έχει γίνει λεβάντα. Αυτό σημαίνει ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η μετάδοση μιας σημαντικής μάζας και είναι έτοιμη να φέρει την αντικατάστασή της.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε και ο Αρχάγγελος Αντονάι.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. Επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αριέλ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των συνθηκών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι, και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200721_1807166668136382927718912.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Παράξενα κακόβουλα πυλών ανοίγουν και επιτίθενται σε εργάτες φωτός, και αν αισθάνεστε κολλημένοι, ζητήστε βοήθεια. Τελικά προσπαθούμε να σφραγίσουμε αυτές τις πύλες, αλλά μόλις έρθει για εσάς τη νύχτα, θα είναι δύσκολο να το κάνετε χωρίς βοήθεια. Τα καλύτερα όντα για να ζητήσουν βοήθεια σε αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα θα ήταν ο Αρχάγγελος Βάουα Μάνα, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Αρχάγγελος Ραζίελ και ο Αρχάγγελος Κάμαελ. Για να είμαστε προληπτικοί, εντοπίστε αυτές τις πύλες στην 6η διάσταση, σφραγίστε τις με την ιώδη φλόγα “Violet Flame” και, στη συνέχεια, ράψτε την πύλη με ένα “νήμα ουράνιου τόξου”.

* Κάναμε εκπληκτική εκκαθάριση των κακόβουλων δυνάμεων χθες, αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Σας ζήτησα να επισκεφτείτε ξανά τη χθεσινή ενότητα «Η πιο σημαντική ανάθεση στην ημερομηνία», η οποία αντιγράφεται παρακάτω. Είμαστε περίπου 80% ολοκληρωμένοι σε αυτήν την εργασία, συνεχίστε.

Παρακάτω είναι η πιο σημαντική σας ανάθεση μέχρι σήμερα…

Η τοποθεσία αυτής της μάχης ξεχειλίζει από κάθε διάσταση. ως επί το πλείστον μη φυσική στην προέλευση και υπάρχει στην 4η διάσταση, στην 6η διάσταση και είναι το σκηνικό της πραγματικότητας. Πρέπει να προχωρήσετε πέρα από τα όρια του φυσικού και του μη φυσικού για να είστε παραγωγικοί σήμερα.

Οι δαίμονες στέλνονται για να πνίξουν την ανθρωπότητα. Λέω δαίμονες, αλλά έρχονται από πολλές διαφορετικές περιοχές, όχι από όλες τις δαιμονικές. Οι επίγειες μονάδες τους χρησιμοποιούν τον ύμνο “Δεν μπορώ να αναπνέω” ως μεταφυσική υποστήριξη σε αυτό το κακό σχέδιο. Αν κοιτάξετε πίσω από την πλάτη της ανθρωπότητας, θα τις δείτε με μεγάλη δύναμη. Ο μόνος τρόπος να τα καταστρέψεις είναι με μια γρήγορη χτύπημα στους λαιμούς τους με μια πολύ αιχμηρή λεπίδα. Εάν δεν έχετε το δικό σας, προτείνω να χρησιμοποιήσετε το σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Πρέπει να τα καταργήσετε και να τα στείλετε απευθείας στην “Ανεξάρτητα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού”.

Υπάρχει και μια δεύτερη δαιμονική δύναμη, και προσπαθούν να εξαναγκάσουν να κλείσουν τα μυαλά της ανθρωπότητας. Αυτά τα όντα θα φαίνονται να σπρώχνουν τον αριστερό και τον δεξιό εγκέφαλο των ανθρώπων μαζί σε μια κίνηση αντίστροφης λαβής. Και πάλι, ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης αυτών των σκοτεινών δυνάμεων είναι με μια γρήγορη χτύπημα στο λαιμό και την εκτόξευση των υπολειμμάτων τους απευθείας στην πηγή. Ο αριθμός τους είναι στα δισεκατομμύρια, δεν σταματά μέχρι να τερματιστεί αυτή η απειλή.

Δεν είστε μόνοι σε αυτήν την αποστολή και θα συνοδεύεστε από τη «Μονάδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ», «Η Βασιλική Φρουρά», «Οι Ειδικές Δυνάμεις του Ανδρομέδαν» και «Οι Αρχναγκελικές Λεγεώνες».

Ο Αρχάγγελος Ζόφιελ είναι ο καλύτερος αξιωματικός πληροφοριών που υπάρχει. Η πορτοκαλί φλόγα του αποκαλύπτει μας βοηθά να δούμε το σωστό από το λάθος. Αν θέλουμε να φέρουμε στο φως πολλοί ψεύτικοι εργάτες, γκουρού, θεατές και σοφοί, να προκαλέσουν την πορτοκαλί φλόγα για 72 μετρήσεις,

* Όπως αναφέραμε, υπάρχουν πάρα πολλοί κλώνοι και περιπατητές για να μετρήσουν. Αντί να το ξεμπλέξουμε, θα προχωρήσουμε σκόπιμα σε ένα άλλο χρονοδιάγραμμα. Ο ευκολότερος τρόπος για να το εξηγήσω αυτό ονομάζεται “Circle Spiral Method”, αλλά υπάρχουν αμέτρητοι άλλοι τρόποι για να το κάνετε αυτό, οπότε μη διστάσετε. Παρατηρήστε την ακόλουθη ακολουθία αριθμών Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I Ii7I που περιστρέφεται από το τρίτο σας μάτι προς τα έξω συνεχίζοντας στο άπειρο. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν χρήσιμο να χρησιμοποιούν ένα στυλό και ένα μαξιλάρι για αυτό. Αυτός είναι ένας συγκεκριμένος συνδυασμός της πύλης που θέλουμε να εισαγάγουμε.

Οι δύο δείκτες που θα χρησιμοποιήσουμε για την επιτυχία μας είναι οι εξής, ένας, οι σεισμοί θα σταματήσουν ξαφνικά, και δύο, η συνέντευξη τύπου θα διαφέρει δραστικά από την προηγούμενη ημέρα.

* Violet Flame ολόκληρος ο πλανήτης για μια καταμέτρηση 72, αυτό φαίνεται να είναι ένα λογικό σχέδιο δράσης για να κλείσετε.

night_flowers_by_jabroyles_de1prxx-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply