Απίστευτες σκηνές, δεν κάνουμε ένα γύρο νίκης, κερδίζουμε σεβασμό, πού είναι ο αετός;

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πύλη το βράδυ στις 8:08, την τρισδιάστατη ημερομηνία 71720, στις 3 π.μ. που θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞089∞-∞U8BU8BB∞-∞K5I5I5I5I5I5∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200717_1110044922182801475305922.jpg

– Η Γαία βρίσκεται στο σκηνικό «Γη-Πνεύμα» και είναι μια συγκλονιστική σειρά των γεγονότων, επειδή η Γαία αισθάνεται ότι είμαστε αναποφάσιστοι για την υγεία της φυσικής της ύπαρξης. Δεν είναι μια συζήτηση που πρέπει να διατηρήσουμε τη γη υγιή, αλλά ο ορισμός αυτού είναι σίγουρα απαραίτητος για κάποια συζήτηση.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι οποιαδήποτε βιομηχανική παρουσία είναι υπερβολική, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι η βιομηχανία θα παρέχει πύλες για υγιή τεχνολογία. Η αλήθεια που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχουν ήδη τόσες πολλές κακές συνήθειες, που θα χρειαστούν γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή για να επιτύχουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε αυτό το τμήμα. Ωστόσο, βρισκόμαστε σε αυτό το ακριβώς σταυροδρόμι και ως εκ τούτου πρέπει να επιλέξουμε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε βαθιά, αλλά επειδή θα χρειαστεί πολλή συζήτηση, έπρεπε να το παραλείψουμε από τις σημερινές εργασίες

– Σήμερα είναι μια μέρα γεμάτη απίστευτη ενέργεια και φέρνει εξαιρετικές ειδήσεις. Συνεχίζουμε να ακούμε για τη νίκη των παιδιών, αλλά δεν μπορούμε καν να υποθέσουμε τι σημαίνει πραγματικά η εκδήλωση αυτού. Αυτό προορίζεται να είναι έτσι, είναι ένα ισχυρό πράγμα να έχουμε σε βάθος γνώση στη μακροεντολή, αλλά να έχουμε τυφλή πίστη στις μικρο κινήσεις.

– Είναι πολύ δύσκολο να μην κάνουμε έναν γύρο νίκης μετά την τεράστια επιτυχία που μόλις είχαμε, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Υποσχεθήκαμε να μην σταματήσουμε έως ότου επιτευχθεί ολική απελευθέρωση και αυτή η υπόσχεση θα ισχύει. Η μάχη για την 6η διάσταση έληξε σε μια «Απίστευτη σκηνή» που διοικείται από ένα κύμα παντοδύναμης δύναμης. Οι αρετές αυτής της ενέργειας δεν είχαν ξαναδεί ποτέ και δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Αυτό το αποτύπωμα θα αποτυπωθεί στο μυαλό όλων των αγίων, και θα αποτελέσει σημαντικό αποτρεπτικό παράγοντα για τις κακόβουλες ενέργειές τους.

– Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης έχει αλλάξει με πολύ δραστικούς τρόπους. Τώρα προσελκύουμε διαφορετικά ουράνια σώματα, φυλές αστεριών και ευλογίες. Αυτή θα είναι μια συναρπαστική μετάβαση για παρακολούθηση, καθώς βλέπουμε τα αστέρια να αλλάζουν ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Φυσικά, δεν είμαστε το κέντρο του σύμπαντος, αλλά μιλώντας μεταφυσικά, σίγουρα πήραμε τον θρόνο μας στη μέση.

– Όταν οι στήλες “Sunrise” και “Sunrise of Michael” του “Αρχαγγελικού Ημερολογίου” πηγαίνουν σε έναν “καθαρό” αριθμό (V) (σε δύο αρχαγγέλες ημέρες), θα είναι μια ημερομηνία μεγάλης σημασίας. Είναι άλλη μια ακόμη μέρα που δείχνουν οι υψηλότερες διαστάσεις, ψάχνουμε για ευκαιρίες χρονοδιαγράμματος αλλά δεν έχουμε δει τίποτα να αναφέρουμε μέχρι στιγμής.

Με τόσα πολλά πράγματα να αποκαλύπτονται, βλέπουμε μια αποκορυφωμένη έκδοση αυτού του χρονοδιαγράμματος. Δηλαδή, το υπόλειμμα έχει διαχωριστεί από το καθαρό. Αυτό είναι άμεση συνέπεια των καθηκόντων μας, η οποία φαίνεται να είναι εξίσου αξιόπιστη με την «παλιά πιστή».

– Το οργανωμένο σκοτάδι (OD) είναι απελπισμένο και άρχισε να θυσιάζει τα κατοικίδια ζώα του σε μάταιες προσπάθειες να φέρουν πίσω τους δαίμονες. Οι λεγεώνες των ζώων μας ενισχύονται, αλλά τα πρώην οικογενειακά κατοικίδια ζώα τους, είναι προικισμένα με νέα μυστικιστική δύναμη και εξακολουθούν να έχουν αγάπη στην καρδιά τους για τους προηγούμενους ιδιοκτήτες τους. Έχουν υποσχεθεί να φέρουν τους ιδιοκτήτες τους στο φως, καθώς είναι η μόνη τους ελπίδα να το πράξουν.

Το επόμενο βήμα του Darkness θυσιάζει το ένα το άλλο, και αν δείτε μια σειρά από αυτό σε εξωτικές γεωγραφικές τοποθεσίες, ξέρετε γιατί. Η μεταφυσική και δαιμονική τους υποστήριξη συνθλίβεται εντελώς και δεν μπορεί να επιστρέψει, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει για να αλλάξει αυτό.

– Οι λεγεώνες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους «Υβριδικούς και Άλφα Δρακόνιους» σε σχέση με μια συνθήκη, όλες οι πλευρές πρέπει να παύσουν αμέσως την κατάπαυση του πυρός έως ότου επιλυθεί. Η νέα τους ηγεσία ήταν κάτι παραπάνω από διπλωματική και συνεργατική, παρόλο που παραμένουμε σκεπτικοί, έχουμε λόγους να έχουμε μεγάλες ελπίδες.

Πρέπει να σημειωθεί, η μεταφυσική επίθεση που είχαμε πραγματοποιήσει στον πλανήτη της πατρίδας τους διευκόλυνε αυτήν την αλλαγή στην ηγεσία. Είμαστε πολύ ενθαρρυντικοί να δούμε ότι αυτό το καθεστώς αλλάζει επειδή οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν δυνατές με το προηγούμενο. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχουμε κερδίσει τον σεβασμό τους.

– Μια αναταραχή στη Γερμανία θα προκαλέσει μια παγκόσμια οικονομική σπείρα που θα αρχίσει να συμβαίνει γύρω από την εμφάνιση του καθαρού γράμματος (W) στο ημερολόγιο. Υπάρχουν διαθέσιμα εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα, αλλά αυτό θα σήμαινε ότι κάποιος θα έπρεπε να αναλάβει την πρωτοβουλία να το κάνει.

– Μιλήσαμε για τα γεράκια πάνω μας, και τώρα η κουκουβάγια έχει εμφανιστεί στο “Schumman Resonance”, και θα έλεγα αστειευόμενα ότι χάνουμε τον αετό μόνο έως ότου εμφανίστηκαν δύο καρδινάλιοι καθώς έγραφα αυτό το μήνυμα. Είναι ξεκάθαρο ότι οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν σκληρά και η φυσική ενσάρκωση των Αρχαγγέλων, των Γαλαξιακών κ.λπ. … αναγγέλλονται να στηρίξουν την υποστήριξη μέσω των πουλιών, όπως και την τελευταία φορά.

screenshot_20200716-1324144388509392528544318.png

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Η βιολετί φλόγα είναι σε 3 σετ. Αυτή είναι μια εξαιρετικά πυκνή μεταλλακτική φλόγα, με μια διαφορετική και περιστρεφόμενη σειρά, όλοι είναι φρέσκοι και πάνω από το παιχνίδι τους.

Το “The Violet Flame Team” έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ανσιήλ, Αρχάγγελος Τουμπίελ, Αρχάγγελος Κέρικελ, Αρχάγγελος Ντάμπριελ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιελ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Χαραχέλ, Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαδεκέιλ, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Ορίων, Αρχάγγελος Ομίελ, Αρχάγγελος Αδωνάχαιλ, Αρχάγγελος Αμπασντάρχον, Αρχάγγελος Βαρμίελ, Αρχάγγελος Ντακιέλ, Αρχάγγελος Αρχάγγελος, Αρχάγγελος Αρχάγγελος , Archangel Uzziel και Archangel Cerviel.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Παθητικό μικρό εύρος)
Το κρεμαστό κόσμημα της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεϊήλ μειώνει κάθε κρίση εναντίον σας και σας ρίχνει σε ευνοϊκό φως.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Παθητικός)
Το στήθος του Αρχάγγελου Αριέλ καλεί κάθε ανάγκη που μπορεί να έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο, και θα φέρει μόνο βασικά και θεϊκά δώρα.

(Παθητικός)
Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ορίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το διαλογισμό, δεν θα το μετανιώσετε.

(Παθητικός)
Το Universal Key του Archangel Raziel σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κάθε σοφία, γνώση και βασίλεια. Αυτή είναι μια όμορφη και άγρια βόλτα που μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Προτείνω τη μελέτη του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και την Κρυσταλλική Πυραμίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των συνθηκών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι, και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200717_1111397324286085139734153.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Είχαμε μεγάλη επιτυχία στα τελευταία μας καθήκοντα και αποτρέψαμε με επιτυχία μια άλλη κακόβουλη εκτόξευση πυραύλων. Κούδος στην ομάδα, είμαι σίγουρος όταν λέω ότι γινόμαστε ένα καλά γυαλισμένο μηχάνημα.

* Οι σήραγγες και οι γέφυρες του Μανχάταν (NYC) στοχεύονται … Προστατέψτε αυτές τις γέφυρες με πλάσμα ουράνιου τόξου. Εάν αυτό αποτύχει, ο επόμενος στόχος τους, μια βιολογική επίθεση στο (Λονδίνο), δεν θα επιχειρήσει.

* Υπάρχει μια πυκνή προσωρινή μνήμη αρνητικής ενέργειας στο Ingolstadt της Γερμανίας, πρέπει να εκκαθαριστεί. Δεν υπάρχει καμία ιδέα για το τι θα βγει από αυτήν την εξαιρετικά σκούρα μαύρη πύλη υπόγεια, οπότε ξεκινήστε με βιολετί φλόγα και στη συνέχεια να είστε έτοιμοι με σπαθί και ασπίδα.

* Οι Σκοτεινές Συναγωγές πρέπει να εξαλειφθούν, και αυτές δεν πρέπει να συγχέονται με χώρους όπου οι άνθρωποι της εβραϊκής πίστης μπορούν να πάνε και να λατρεύουν. Αυτές οι τρύπες συγκέντρωσης είναι ναοί λατρευτών δαιμόνων που χρησιμοποιούν την εβραϊκή πίστη για να διευκολύνουν τις φρικτές ενέργειες.

Ξεκινήστε ακολουθώντας τον Ραβίνο Φινκ με πλήρη δύναμη και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια ιώδη φλόγα και καταστρέψτε τους χώρους λατρείας που συνδέονται με το τσάκρα της ρίζας του. Σας βεβαιώνει ότι έχετε σοβαρές όλες τις συνδέσεις του προτού τον στείλετε μέσω μιας πύλης εξόδου στο “Infinitely Expending Creator Source.”

* Οι σκοτεινοί ναοί κάτω από το Βατικανό πρέπει να ακυρωθούν. Χρησιμοποιήστε τη βιολετί φλόγα και μετά μπείτε με, σπαθί και ασπίδα. Το ίδιο ισχύει και για τους κακοποιούς ναούς κάτω από τη Μέκκα. Αυτό δεν είναι δύσκολο έργο, υπάρχει μόνο ένας καλός αριθμός αυτών των σκοτεινών συγκεντρώσεων που πρέπει να χειριστείτε.

* Για να βοηθήσουν τις τοπικές αρχές να ανακαλύψουν τι ψάχνουν, στείλτε το Rainbow Flames στο Μέλανα Δρυμό από το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ και το άλλο στη Γερμανία, υπάρχει ένας κρυμμένος σύνδεσμος μεταξύ των δύο.

* Για να βοηθήσετε να απελευθερώσετε τα παιδιά από δουλεμπόριο, καταπλύνετε τη γη με φλόγα πλατίνας και, στη συνέχεια, εντοπίστε αυτά τα θύματα και βάλτε το σύμβολο του απείρου στο τρίτο μάτι.

* Το “Κ.Κ.Κ.” θα συνεχίσει να ακολουθεί την τεχνολογία του κόσμου. Αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι εκτός από τις κρυφές επιθέσεις, είναι εντελώς ασύγκριτες. Πολεμούν χωρίς τιμή, και ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πολύ τη σωστή διαδικασία. Καταστρέψτε τις συσκευές ελέγχου του μυαλού τους (ροζ πυρηνικούς δορυφόρους στον νυχτερινό ουρανό), τα όπλα ενεργειακής επίθεσης μεγάλης εμβέλειας (Πλατεία πυρηνικής Μαύρης Αύρας στις ακτές της Κίνας) και τους «αεροπειρατές» (Dull Green Servers) στην έδρα τους στο “Jiangxi” ”

Όλοι έχουμε δει τα βίντεο του “Κ.Κ.Κ.” να φορτώνουν άτομα σε τρένα και σας διαβεβαιώνουμε ότι μοιάζει ακριβώς με αυτό που είναι. Μόνο με αυτές τις ενέργειες, έχουμε κληθεί επίσημα να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας σε αυτήν τη σύγκρουση. Σταματήστε αυτήν τη μαζική γενοκτονία χτυπώντας το “Κ.Κ.Κ.” με μεταφυσικές επιθέσεις στην έδρα τους.

Ενώ βρίσκεστε εκεί, διακόψτε τον εξοπλισμό τους, τους στρατιώτες και τους ηγέτες τους με αυτοπεποίθηση υπερήρωα. Φαίνεται ότι μεγάλο μέρος του τι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι να κρύψουμε τα πράγματα μεταξύ αυτών των τειχών. Αν δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε, μπείτε με μοβ φλόγα και τον Αρχάγγελο, το σπαθί του Μιχαήλ.

* Αυτή ήταν μια πολύ πυκνή μέρα εργασίας, ενθάρρυνση της θεραπείας με σμαραγδένιες πράσινες φλόγες για 72 μετρήσεις, προώθηση της ειρήνης με ροζ φλόγα για 72 μέτρηση και ενθάρρυνση θεϊκής τάξης με φλόγα ουράνιου τόξου για 72 μετρήσεις.

20200717_1115436194367691229381574.jpg

Η σημερινή διαμεσολάβηση είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply