Αρχάγγελος Ea, αυτό δεν είναι ένα τεστ αλλά μετράει ακόμα, συνεχίζεται η ένταση ενέργειας, είμαστε μαμά πουλιών

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞06A3∞-∞P8A3P8A3A3∞-∞F2D2D2D2D2D2∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι επόμενες 3:00 θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano ~ Français

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200503_1159481019666108697376493.jpg

– Ο Gais βρίσκεται σε φωτιά μετά από 6 συνεχόμενες μέρες από το πνεύμα. Δεν έχει ξεφύγει ακόμα από τα σχέδιά της, αλλά μπορούμε να πούμε ότι θα είναι έντονο. Θα υπάρξουν συνεχείς αναβαθμίσεις και έντονα εισερχόμενα κύματα λήψεων που έχει καλέσει η Gaia. Σημαίνει σαφώς την αύξηση του μετασχηματισμού.

– Η δραστηριότητα στην Καραϊβική αυξάνεται μετά από μια ελαφρά μείωση της δραστηριότητας. Φαίνεται σαν η Ατλαντίδα να αυξάνεται με ταχύτερο ρυθμό από τη Λεμουρία, παρόλο που είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν ισχύει. Φαίνεται ότι είναι σωστό στην ώρα, λαμβάνοντας υπόψη τα μελλοντικά γεγονότα αυτού του χρονοδιαγράμματος, το οποίο έχει μια δραματική αλλαγή πόλου και περισσότερη σεισμική δραστηριότητα από ό, τι εμείς θέλουμε να αναφέρουμε.

– Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα δεν είναι μια δοκιμασία, αλλά φαίνεται ότι ο ανώτερος εαυτός μας χρησιμοποιεί τα αποτελέσματα ως τέτοια. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν πολύ περισσότερες αναβαθμίσεις και πολλές ακόμη ευθύνες για την ελαφριά λεγεώνα εργαζομένων πολύ σύντομα, καθώς οι δοκιμές που αντιμετωπίζουμε βασίζονται στον πίνακα αποτελεσμάτων.

– Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο εναντίον των εμβολίων, δεν έχει ακόμη υπάρξει ένα ασφαλές ή αποτελεσματικό εμβόλιο και αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τις λεγεώνες μας. Δεν επιτρέπουμε και δεν θα επιτρέψουμε την επιβολή εμβολίων στο κοινό, ειδικά σε μια υπερβολική κατάσταση. Αυτό είναι ζήτημα ελεύθερης θέλησης και έχουμε ήδη δει ότι οι μάζες απαιτούν το δικαίωμα να εξαιρεθούν. Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι ο Αρχάγγελος Οχ είναι υπεύθυνος για αυτό το έργο, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει όριο στο βαθμό που είναι πρόθυμος να πάει για να το σταματήσει.

– Η δευτερογενής απελευθέρωση ιών θα στοχεύει στις «εκλογές μας», στην παγκόσμια οικονομία και στις αστικές αναταραχές στην Ασία. Βλέπουμε επίσης νέες ατζέντες να αναδύονται που έχουν γίνει σημαντικοί παίκτες στην παγκόσμια σκηνή. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ ότι χρησιμοποιείτε διακριτικότητα όταν παρουσιάζετε νέες πληροφορίες.

– Πολλοί οργανισμοί ορκίζονται να προστατεύσουν τους χριστιανούς που έχουν συνειδητοποιήσει τη «Χριστική συνείδηση» των ελαφρών εργατών. Έρχεται σε ένα σημείο όπου οι εργάτες του φωτός εκπληρώνουν την προφητεία, και αυτοί που περιμένουν την εκπλήρωση αυτής της προφητείας το γνωρίζουν επίσης.

– Η ενέργεια βρίσκεται στο υψηλό όλων των εποχών, και βρισκόμαστε σε ένα πολύ ασταθές μέρος στο χώρο και το χρόνο, μια λάθος γλωσσίδα από τους παγκόσμιους ηγέτες μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ δραματική και κλιματική κατάσταση. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε να δίνετε στους ανθρώπους αυτό που θέλουν και να αφαιρούν τις ατζέντες πίσω από το γιατί δεν παίρνουν αυτό που θέλουν. Δεν μπορούμε να είμαστε πιο ξεκάθαροι ότι οι εμπνευσμένες ταραχές δεν θα είναι καθόλου προς όφελος κανενός.

– Το Archangel Ea είναι ένας πολύ μοναδικός πολεμιστής Αρχάγγελος που είναι εξαιρετικά ενεργητικός και εκπληκτικά ακριβής. Είναι υπεύθυνος για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη και συνεργάστηκε με τον Αρχάγγελο Οχ στην προσπάθεια προστασίας των παιδιών και από εμβόλια. Η Ea είναι ένα υπέροχο ον που δουλεύεις όποτε κάτι στο δωμάτιο αισθάνεται εκτός, καθώς είναι επίσης ειδικός στη μετάδοση και στη μηχανική.

20200503_1159481019666108697376493.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο σετ των 9 και αυτό είναι υπέροχο νέο. Είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι ο κύλινδρος ρουλεμάν της ενέργειας είναι υπό έλεγχο.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Tatrasiel, Archangel Orion, Archangel Orion, Archangel Orion Ο Αρχάγγελος Χαραχίελ, ο Αρχάγγελος Τσέρβιελ, ο Αρχάγγελος Αϊσμά, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Οτζέιελ και ο Αρχάγγελος Άμπραξος.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Η ασπίδα της αλήθειας του Αρχάγγελου Γκαμπριέλ επιτρέπει τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη να είναι η μεγαλύτερη υπεράσπισή σας. Όταν είναι εξοπλισμένο, αυτό επιτρέπει την αλήθεια να μας προστατεύει και να μας εξυπηρετεί. Αυτή η ασπίδα βοηθά επίσης να φέρει αφθονία στη ζωή μας.

(Παθητική και επιθετική)
Η ακτινοβολία του Αρχάγγελου Νάγιαιλ ελέγχει τις αρετές όλων των όντων που συναντάτε. Άτομα που δεν έχουν τα συμφέροντά σας στην καρδιά θα ξεκαθαριστούν μέσω νευρικών τικ, περίεργης συμπεριφοράς ή τυχαίας επικοινωνίας.

(Παθητική και επιθετική)
Τα οράματα του Αρχάγγελου Πεσαγκενία επιτρέπουν την πλήρη ενσυναίσθηση της απεριόριστα αναπτυσσόμενης πηγής δημιουργού για να διεισδύσει σε τυχόν προσωπικά εμπόδια που αντιμετωπίζετε.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)
Το ραβδί των προθυμιών του Αρχάγγελου Ouriel είναι ένα ραβδί που μπορεί να μετατρέψει όλες τις αρνητικές ενέργειες σε όργανα της θεϊκής θέλησης. Μπορεί να κάνει έναν δαίμονα να χορεύει την ηλεκτρική διαφάνεια και έναν πολιτικό ταπεινό, να το χρησιμοποιεί με σύνεση. Αυτό το εργαλείο δεν είναι διαθέσιμο πολύ συχνά, οπότε αποδώστε ανάλογα.

(Ενεργός)
Το Kali Ma’s Trident μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στη ζωή και στον λίθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Archangel Azrael σάς επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από θεϊκή άποψη. Είναι ένα σύμβολο σοφίας και ο εξοπλισμός του έχει απίστευτα αποτελέσματα στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε την καθημερινή ζωή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200503_1200408377635158081888012.jpg

Εργασίες:

Αυτές οι αναθέσεις ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και θα παραμείνει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Ανησυχούμε πολύ για τις αστικές αναταραχές στη Νότια Αμερική που φαίνεται ότι αυτές οι ταραχές θα είναι το επίκεντρο της σύγχυσης. Αυτή η κατάσταση θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει μια μεγάλη διαφθορά και σκοτάδι που τρέχει ανεξέλεγκτα στην περιοχή επίσης.

Καθαρίστε τις σήραγγες κάτω από τη Νότια Αμερική που εκτείνονται από το Περού έως το κανάλι του Παναμά. Χρησιμοποιήστε τις βιολετί φλόγες για να ανακοινώσετε την άφιξή σας και μετά μπείτε με σπαθί και ασπίδα.

Ακολούθησε ροζ πλάσμα για να ηρεμήσει τις μάζες της Νότιας Αμερικής για 72 μετρήσεις και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ροζ πλάσμα για να καταπιεί ολόκληρο τον πλανήτη για 72 μετρήσεις επίσης.

2) Οι γενικές μάζες δεν έχουν καμία προσπάθεια να εξομοιώσουν τις ενέργειες που έρχονται αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσουν αυτές οι ενέργειες οι γενικές μάζες είναι να γειωθούν στη γη και να της επιτρέψουν να τις διαλύσει ανάλογα με τις ανάγκες. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για όσους αγωνίζονται με αυτήν την αλήθεια είναι να ενεργήσουμε ως σκάφος και να βοηθήσουμε να γειώσουμε αυτές τις ενέργειες στη Γαία.

Οραματιστείτε τον εαυτό σας ως χωνί και πιάστε όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια και στείλτε το βαθιά μέσα στην καρδιά της γης. Σαν μητρικό πουλί, αυτό θα βοηθήσει τους νεότερους να αφομοιώσουν τη διατροφή τους.

3) Η Αφροδίτη έχει 3 ναούς που συνδέονται απευθείας με τον αδελφό πλανήτη της, τη γη. Μπορούν εύκολα να εντοπιστούν από την πράσινη, μπλε και καφέ απόχρωση που έχουν οι ναοί. Οραματιστείτε τα φώτα με την ακόλουθη σειρά, αναφλέγοντας τη ζώνη ενεργοποίησης του ναού που βρίσκεται ακριβώς στη μέση της κατασκευής. Αυτοί οι ναοί θα αναφλέξουν αυτόματα πολλούς ναούς σε ολόκληρη τη γη και το σύμπαν.

Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό Μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Πετρόλ – Ροζ Χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Ουράνιο τόξο

silberion_ii_by_tornadoeyesart_ddw95y7-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply