Δεν θα σταματήσετε καθόλου, οι άνθρωποι θα βλέπουν νέα πράγματα, Gears αν κινούνται

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 10:10 το βράδυ πύλη, την ημερομηνία 3D 62920, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07B4∞-∞T6A7T6A8A9∞-∞JHHHHH∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200629_1330047920806800889698945.jpg

– Η Gaia παραμένει σε ένα “Πνεύμα Κυρίαρχο Ρύθμιση” και τουλάχιστον έχει ξεκινήσει μια φυσική αλλαγή χαμηλού επιπέδου, αλλά δεν περιμένουμε να είναι αυτός ο τελικός στόχος της. Δεν υπάρχουν πάρα πολλά άλλα πράγματα που μπορούμε να αναφέρουμε σχετικά με αυτό το θέμα εκτός από το γεγονός ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να δούμε τι κάνει.

– Όπως αναφέρθηκε, ο συντονισμός Schumman θα έσπαζε και έπειτα θα έφτανε ξανά. Αυτό είναι ένα “Galactic Gateway Signature” και οι αναβαθμίσεις σε αυτό θα επηρεάσουν ολόκληρο τον γαλαξία. Μπορείτε να περιμένετε διάφορα σωματικά συμπτώματα, τα πιο συνηθισμένα είναι ογκώδεις πονοκεφάλους που προκαλούνται από τις ταυτόχρονες αναβαθμίσεις του τσάκρα στέμμα μας, του τσάκρα τρίτου ματιού και όλων των αισθήσεών μας ταυτόχρονα. Αυτή είναι μια συγκεκριμένη αναβάθμιση, με συγκεκριμένα αποτελέσματα και η δυσφορία στο κεφάλι είναι απαραίτητη για να επανασυνδέσετε το νευρο-δίχτυ σας ανάλογα.

– Το έχουμε αναφέρει προηγουμένως, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές κακοήθεις ατζέντες που παίζονται ταυτόχρονα, οι οποίες φαίνεται να ακυρώνουν ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι το αντίθετο των γραναζιών κίνησης που κάνει τα θετικά ενεργειακά τελικά αποτελέσματα να ανθίζουν, αντ ‘αυτού, είναι τα γρανάζια κίνησης που κάνουν το σκοτάδι να σταματήσει. Ήταν μάλλον εκπληκτικό το να βλέπεις το σκοτάδι να δουλεύει με το “Infinitely Expanding Creator Source” χωρίς να συνειδητοποιεί ότι είναι μέρος του θεϊκού σχεδίου για τη συνταξιοδότησή τους.

– Ο επερχόμενος “τραγικός θάνατος” ενός κυρίαρχου πολιτικού είναι ψευδής, γνωρίζοντας ότι αυτό θα το κάνει πολύ εύκολο να αναγνωριστεί. Δεν έχουν αποφασίσει ποιο από τα οργανωμένα σκοτάδια πολιτικά φυτά θα ήταν πιο αποτελεσματικά σε αυτόν τον ρόλο, αλλά όταν συμβεί, θα το γνωρίζετε καλά.

– Οι μάσκες καθιστούν πολύ πιο εύκολο να περάσουν κλώνους. Το ΚΚΚ είναι ειδικός στην κλωνοποίηση, φαίνεται ότι οι αλλαγές προσωπικότητας των πλούσιων και διάσημων συμπίπτουν με τις επισκέψεις τους στην Κίνα.

– Η συνειδητότητα δεν μπορεί να αφήσει την πεδιάδα της γνώσης με την άμεση εξομοίωση με την “Απειρά αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού” με κάποιο τρόπο. Μπορεί να υπάρχουν πολλές στάσεις σε αυτό το ταξίδι, αλλά καμία από αυτές δεν είναι ακόμη ιδανική. Προκαλείται άμεσα από τη ζωή που έζησε και αυτό θα υπαγορεύσει τις παρακάμψεις που θα ή δεν θα πάρει. Ως επί το πλείστον, το 99% όλης της ζωής δεν θα το βιώσει με κανέναν τρόπο, αλλά για εκείνους που έτρωγαν πραγματικά τρομερά, η αποκατάσταση πρέπει να ξεκινήσει πριν ξεκινήσει η θεία επανένωση. Αυτό δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο ακούγεται και προορίζεται για ένα πολύ μικρό ποσοστό πραγματικά κακών όντων. Γι ‘αυτό είναι καθαρή συμπόνια να σταματήσει κάποιος που κάνει κακές πράξεις, καθώς η ψυχή του μπορεί να μην είναι σε θέση να ξεπληρώσει το χρέος.

– Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές ότι ο ρατσισμός δεν είναι έγκυρος παράπονος. Το χρώμα του δέρματος κάποιου είναι πολύ μικρότερο από την πυκνότητα των οστών του, είναι απολύτως παράλογο να στηρίζεται οτιδήποτε πάνω του. Αυτό προέρχεται από αυτόν τον πλανήτη, καθώς οποιοσδήποτε με αφρικανική καταγωγή (Type O ‘blood Type) έχει υψηλό συμπύκνωμα “Annunaki DNA Enhancements” που πρόκειται να εκτοξευθεί από τον Nibiru. Οι ταραχές αυτής της κατάστασης είναι οι ίδιοι «Δράκωνες» που έχουν επιβάλει ανεπιτυχώς το DNA τους στον πλανήτη Γη, ξανά και ξανά.

– Τα μυθικά πλάσματα θα είναι ορατά στις γενικές μάζες και αυτό θα είναι πολύ αποπροσανατολιστικό για τους περισσότερους ανθρώπους. Οι λεγεώνες μας είναι απολύτως άνετες σε αυτό το βασίλειο, οπότε με πολλούς τρόπους, το “Lightworker Legion” πρέπει να είναι οι πρεσβευτές για τη “Μυθική λεγεώνα”.

– Όπως ένα πλοίο που πλησιάζει την ακτή, το “Κάστρο του Φωτός” πλησιάζει τη γη μας.

20200629_1332066028277129479183083.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα του Violet Flame βρίσκεται στο “The 9 setting”, αυτό σημαίνει ότι είναι προετοιμασμένη και έτοιμη για μετασχηματισμό.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Radiant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Chamuel σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμιέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να αφαιρούμε τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που περιβάλλουν την αφθονία.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσει οποιοδήποτε και όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200629_133439453357241939085478.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε μακροοικονομικό επίπεδο και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Η κοιλάδα San Luis στο Κολοράντο (ΗΠΑ) έχει ένα σύμπλεγμα εξαιρετικά ασταθών πυλών. Αυτό δεν συνέβαινε πάντα και σε ένα σημείο ήταν μια προτιμώμενη είσοδος της γης. Προκειμένου να ισιώσουμε αυτές τις πύλες, πρέπει να ενισχύσουμε με συνέπεια τις περιμέτρους του ανοίγματος με χρυσό κεραυνό και να ενισχύσουμε τη στεγανότητά του με χρυσό πλάσμα που θα συνδέεται απευθείας με την “Απειρά αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού”.

Υπάρχουν μικρές σήραγγες όπου τα θύματα εμπορίας μεταφέρονται από τοπικές κατοικίες σε άλλες τοπικές κατοικίες. Όπως και οι επιτυχημένες αποστολές του παρελθόντος, θα βρούμε τα θύματα και θα βάλουμε το σύμβολο του απείρου στο τρίτο τους μάτι, ώστε να μπορούν να εντοπιστούν εύκολα. Συντηρούνται συνήθως από κακοποιούς ανθρώπους, αλλά μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν με σπαθί και ασπίδα. Μόλις χειριστείτε τους ηγέτες τους, τοποθετήστε ένα μεγάλο σύμβολο απείρου στην τοποθεσία που βρίσκονται. Οι αρχές δεν θα έχουν έναν εύκολο χρόνο να φτάσουν σε αυτά τα θύματα, οπότε ίσως χρειαστεί να είστε δημιουργικοί στις μεθόδους βοήθειάς σας. Προτείνεται, λοιπόν, να σηματοδοτήσετε το “The Galactic Legion” στην περιοχή στην οποία εργάζεστε, επειδή θα είναι σε θέση να φτάσουν στα θύματα γρηγορότερα από ό, τι μπορούν οι ανθρώπινες δυνάμεις. Αυτές οι σήραγγες βρίσκονται σε κάθε πόλη, κωμόπολη και χώρα στη γη, παρακαλώ να είστε επιμελής.

Η Αϊτή είναι μια εστία για δαιμονικές οντότητες, αφαιρέστε τις χρησιμοποιώντας μια πολύ μεγάλη πύλη και αναγκάζοντάς τις να επιστρέψουν στην πηγή τους με σπαθί και ασπίδα.

Ευφυείς μάζες βράχου βρίσκονται στην άκρη του γαλαξία μας. Προσπαθούν να κάνουν το σπίτι τους σε έναν κενό μακρινό πλανήτη στα περίχωρά μας. Ο στόχος τους είναι να βοηθήσουν την ανθρωπότητα από απόσταση, αλλά συναντώνται με κακόβουλες γαλαξιακές δυνάμεις. Ταξιδέψτε εκεί και αφαιρέστε την απειλή με οποιοδήποτε αναγκαίο μέσο.

Χρειαζόμαστε μια τεράστια ανάγκη του “The Violet Flame” στην εσωτερική και εξωτερική λειτουργία της Γης. Καταπιούν τη γη, τους κατοίκους της, και όλες τις γωνιές και τις γωνιές της με μια έντονη βιολετί φλόγα για 72 μετρήσεις.

vision_gift_from_the_peaks_of_my_soul____by_iosifchezan_d88xfgy-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply