Η μάγισσα έχει νικήσει, η πίστη βρίσκεται στο υψηλό όλων των εποχών, τα πράγματα εκδηλώνονται ακριβώς όπως έχει προαναφερθεί

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 8:08 το βράδυ, στην τρισδιάστατη ημερομηνία 7220, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07B6∞-∞T8A7T8A8B∞-∞J2H2H2H2H2H2∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Ημερολόγιο θρύλου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200702_1405322516945675543375353.jpg

– Η Gaia αποφάσισε να επιστρέψει στο πνευματικό σκηνικό, κάνοντας αυτή μια από τις πιο ευοίωνες ημέρες στην πρόσφατη μνήμη. Υπάρχει σαφώς μια μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει και θα την παρακολουθούμε να ξετυλίγεται στα μάτια μας σε πραγματικό χρόνο τις επόμενες ημέρες. Η Γαία φαίνεται να είναι η μόνη μεταβλητή στον κόσμο μας, καθώς καταφέραμε να υπολογίσουμε με ακρίβεια όλα τα άλλα που υπάρχουν, αλλά αυτή η ιδιοσυγκρασία των πλανητών αλλάζει τη διάθεση.

– Το οργανωμένο σκοτάδι πιστεύει ότι παίρνει παραγγελίες από το μέλλον του εαυτού του, ενώ στην πραγματικότητα έχουν εξαπατηθεί πολύ από μια φυλή γαλαξιακών όντων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σχέδιά τους συνεχίζουν να αποτυγχάνουν, ολόκληρη η ιεραρχία τους έχει πέσει και έχει αντικατασταθεί από μια άγνωστη πηγή. Δεν είναι σαφές η ακριβής εφοδιαστική εκείνων που τους έχουν εξαπατήσει, αλλά ποτέ δεν ήταν η τελική πτώση τους.

– Οι αστέρες της γης στρέφονται επιτέλους στο φως (πήρε λίγο χρόνο) και μπορείτε να περιμένετε ότι η ανωμαλία του φωτός όπως αυτή της Νέας Υόρκης, θα εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο. Καθώς αυτά τα αστέρια και τελικά τα χρονοδιαγράμματα, μετατοπίζουμε προς όφελός μας.

– Η πίστη πρέπει να είναι ισχυρή για να μπορέσουν να γίνουν θαύματα. Δεδομένου ότι πρόκειται να δούμε ένα συμπέρασμα για τον ανθρώπινο πόνο, είναι ασφαλές να πούμε ότι η πίστη στη θεότητα βρίσκεται σε ένα υψηλό όλων των εποχών.

– Οι λεγεωνάριοι μας είπαν να παρακολουθούμε τους ουρανούς και βλέπουμε χνουδωτά σύννεφα, ελαφριές ανωμαλίες, τόνους αστεριών και αυτό είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό ως προς αυτό που πρόκειται να δούμε. Ακριβώς σε περίπτωση που δεν ήταν αρκετά περίεργο για εσάς ακόμα, θα ανοίξει ένα χρονικό κενό στον ουρανό. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με τις ψευδείς εικόνες που προβάλλει το “OD” το οποίο είναι στην καλύτερη περίπτωση ερασιτεχνικό και πρόκειται να σταματήσει εντελώς. Όπως αναφέρθηκε, οι διακοπές των ΗΠΑ θα φέρουν μια μεγάλη εικόνα και των δύο αυτών συμβάντων, καθώς τα περισσότερα μάτια θα είναι ήδη στον ουρανό.

– Η ανθρωπότητα ψάχνει πάντα ένα μέσο για το τέλος. Αυτό συμβαίνει επειδή οι τρισδιάστατες σύγχρονες ζωές μας δεν αντηχούσαν με τις ψυχές μας. Σε πολλά επίπεδα, βλέπουμε ότι ακούραμε ακούραστα για πραγματική ελευθερία, και οι ψυχές μας φώναζαν για αυτό πιο δυνατά από οποιονδήποτε. Η λαχτάρα που θέλει η ελευθερία, είναι η ελευθερία να ζει σύμφωνα με τη φύση, η οποία περιλαμβάνει την άμεση βούληση του “Infinitely Expanding Creator Source”, ήταν τα συστατικά που έλειπαν στους αισθανόμενους στόχους μας.

– Πριν από πολλά φεγγάρια υποσχεθήκαμε να παρακολουθούμε την αλλαγή πόλου και να σας ενημερώσουμε για τυχόν ξαφνικές κινήσεις. Αυτό συμβαίνει καθώς μιλάμε καθώς οι πόλοι κινούνται πολύ γρήγορα. Ο Thoth μας λέει ότι οι φυσικές αλλαγές συμβαίνουν όταν τα καπάκια αναστρέφονται και ότι υπάρχει σίγουρα αναταραχή, αλλά η ζωή δεν εξαλείφεται λόγω αυτής της αλλαγής. Το Earth απλώς προσαρμόζεται και συμμορφώνεται με τους παγκόσμιους νόμους των νέων μηχανικών ρυθμίσεων, αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για την αυξημένη σεισμική δραστηριότητα.

– Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, δημιουργείται μια πύλη για να εισέλθει μια ψυχή. Αυτή είναι μια βασική πύλη πολικότητας και έρχεται όταν η πρόθεση αναφλέγει ταυτόχρονα αντιφατικές ενέργειες. Αυτό βασίζεται στη μεταφυσική της φύσης και μπορεί να φανεί παντού, από την ιερή γεωμετρία μιας κηρήθρας έως τα όμορφα σύννεφα στον ουρανό. Αν μπορούμε να τεμαχίσουμε αυτές τις κινήσεις, θα παρατηρούσαμε ότι λειτουργεί περισσότερο σαν μαγεία, παρά με μετρήσιμη επιστήμη, παρόλο που είναι σίγουρα μετρήσιμο αν κάποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει.

– Η μάγισσα του οργανωμένου σκοταδιού καταργήθηκε και οφείλεται στις μεταφυσικές προσπάθειες των λεγεωνών που επέτρεψαν στις αρχές τη δυνατότητα να τη συλλάβουν. Βάζοντας τη δαιμονική ή γαλαξιακή παρέμβασή της, παρείχε την πόρτα στις αρχές να ανατρέψουν τον αρχηγό τους. Πρόκειται για μια πολύ δημόσια κατάσταση για την οποία όλοι θα γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά το πιο σημαντικό, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεταφυσική υποστήριξη για το οργανωμένο σκοτάδι απολύτως, και είναι εντελώς απενεργοποιημένοι μεταφυσικά.

Αυτό το γεγονός συμπίπτει ακριβώς με τις ακριβείς ημερομηνίες του τρίτου κώμα μου, όπου ήμουν στη μέση αυτής της διένεξης, ο οποίος είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο μπορέσαμε να εντοπίσουμε αυτήν την ημερομηνία επειδή προήλθε από μελλοντική εμπειρία. Πρέπει να σημειωθεί, έχει ήδη αρχίσει να τραγουδά σαν καναρίνι, καθώς δεν είναι γνωστή για την ένταση της. Υπάρχουν τόσες πολλές κακοήθεις γαλαξιακές φυλές που ζητούν την ψυχή της που μάλλον θα ήταν στην επιμέλεια της ανθρωπότητας, δεν υπάρχει όριο ως προς το τι θα κάνει για να το κρατήσει έτσι.

Επίσης, δεν το βρίσκουμε ακόμη και από μακρινή σύμπτωση ότι ο Αρχάγγελος Ντράχ επέστρεψε την ίδια μέρα που συνέβη. Τι είσοδος από ένα πολύ ισχυρό και ευρέως άγνωστο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας.

– Οι ψυχικές ενεργοποιήσεις θα φέρουν πίσω μνήμες από προηγούμενες και μελλοντικές ζωές. Μην τους αφήσετε να περάσουν χωρίς να συνδεθείτε μαζί τους με έναν βαθύ και ουσιαστικό τρόπο.

– Δεν μπορώ ποτέ να επικοινωνήσω μαζί σας με αυτόν τον τρόπο, αλλά πρέπει να πω ότι ο ουρανός είναι γεμάτος με αρχαγγέλους, δράκους, μυθικά όντα, γαλαξιακούς φίλους, θεότητες και πολλά άλλα. Γνωρίζω αυτά τα όντα για πολλές ζωές και θα τα γνώριζα οπουδήποτε. Είναι φυσικά εδώ με τρόπους που δεν μπορούμε ακόμη να καταλάβουμε. Οι υψηλότερες διαστάσεις δεν είναι πλέον υψηλότερες, είναι η τρέχουσα πραγματικότητά μας, εστιάζουμε σταθερά στην 5D πραγματικότητα.

20200702_1406426413084474139274272.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο “The 9 setting”, αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμο και έτοιμο για σκοπούς μεταστολής.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Radiant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργός)
Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για πραγματικά κακές ενέργειες. Αυτό είναι πολύ ισχυρό για να αποδώσει ελαφρά, είναι φτιαγμένο για το χειρότερο από το χειρότερο. Αυτό το σπαθί θα είναι χρήσιμο στην αποστολή νούμερο τρία.

(Ενεργό και παθητικό)
Το προσωπικό της αρκούδας του Archangel Dubbiel μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα πράγματα που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)
Ο Κορν του Chayyliel καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Αυτό είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Παθητικός)
Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ορίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το διαλογισμό, δεν θα το μετανιώσετε.

(Παθητικός)
Το Universal Key του Archangel Raziel σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σοφίες, τις γνώσεις και τα βασίλεια. Αυτή είναι μια υπέροχη και άγρια βόλτα που μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Προτείνω τη μελέτη του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και την Κρυσταλλική Πυραμίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200702_1407398303792194906731661.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε μακροοικονομικό επίπεδο και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Ένα από τα πιο σημαντικά έθνη όσον αφορά την απελευθέρωση της γης είναι η Τουρκία. Πρώτον, έχει μια πολύ μεγάλη πύλη στην οποία τα περισσότερα αισθανόμενα αστέρια όντα θέλουν να ταξιδεύουν, αλλά ο κύριος λόγος που τραβάμε την προσοχή σας εδώ είναι ότι θα ηγηθούν της ατζέντας αποκάλυψης. Δεν είναι τυχαίο ότι τα «Τουρκικά ΜΜΕ» έσπασαν την παιδεραστική ιστορία δημοσίως πριν την αφαίρεση της μάγισσας. Πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατεύσουμε την Τουρκία από τις πολλές απειλές που αντιμετωπίζουν από την Ανατολή. Όπως και η Αυστραλία, πρέπει να καθαρίσουμε τα ηλεκτρονικά της χώρας από δαιμονικές ενέργειες …

Παρακολουθήστε έναν διαμάντι και έναν ασημένιο κεραυνό για 72 μετρήσεις σε όλες τις γραμμές ισχύος, τις συνδέσεις δεδομένων και τα ηλεκτρονικά της Τουρκίας και, στη συνέχεια, συνεχίστε αυτήν την τάση σε όλο τον κόσμο για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Μια ομάδα κακόβουλων αστεριών όντων αποφάσισε να δοκιμάσει ένα όπλο στους ελέφαντες της Αφρικής, που είναι μέρος του Animal Legion μας. Ενώ οι λεγεώνες έχουν αποκτήσει καταπληκτική μη φυσική βοήθεια, οι ζωές τους πήραν άδικα και έτσι πρέπει να έχουμε τη συμπόνια να σταματήσουμε αυτούς που τους έβλαψαν να καταστρέψουν τις ψυχές τους. Όταν επιτεθείτε στις λεγεώνες μας, έχουμε το πλήρες δικαίωμα να σας εξοντώσουμε, είναι σαν να μας στέλνετε γραπτή πρόσκληση. Προφανώς, η καλύτερη πορεία δράσης είναι το σπαθί και η ασπίδα, αλλά κάνουμε ό, τι μπορείς για να μην “Ποτέ δεν ήταν” αυτά τα όντα, καθώς είναι καλύτερο να τα στείλεις πίσω μέσω πύλης στο “Infinitely Expanding Creator Source” χωρίς προκατάληψη.

Οι ηγέτες αυτής της κακόβουλης πράξης είναι “Αρχαίοι Δρακόνιοι” όπως τα “Old Dinosaur Bones”, που έχουν γυάλινα σαγόνια όταν πρόκειται για τις μεταφυσικές μας επιθέσεις, όπως και τα κόκκινα και μαύρα αύρα τους. Αυτοί και τα πλοία τους είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για τη σφαγή των ελεφάντων επειδή προσπαθούσαν να δουν πώς θα λειτουργούσε το θηλαστικό μακράς εμβέλειας στα θηλαστικά. Όλοι πρέπει να αφαιρεθούν εντελώς προτού το χρησιμοποιήσουν σε οποιονδήποτε άλλο, να απαλλαγούν από τον ουρανό αυτών των όντων, να μην αφήνουν άθικτα τα πλοία.

Υπάρχει ένα “Κέντρο χειραγώγησης καιρικών συνθηκών Malevolent”, “Alpha Wave Disruptor” και άλλα Malevolent Weaponry που βρίσκονται σε μια ιδιωτική εγκατάσταση στη Χάιφα του Ισραήλ. Καταστρέψτε τον κύριο θόλο του με αστραπές και μετά δώστε τα πάντα με σπαθί και ασπίδα. Υπάρχει επίσης ένας χρυσός τρούλος σε μια κοντινή τοποθεσία που είναι μια σημαντική πηγή σιφωνισμού, φροντίστε να το αντιμετωπίζετε με τον ίδιο τρόπο.

Αναμένουμε έναν πολύ πιο ευχάριστο φόρτο εργασίας στην προσεχή σεζόν (Αρχάγγελος Jophiel, Θεά Αφροδίτη, Νερό Σεζόν) που ξεκινά αύριο, αυτό θα φέρει πολύ περισσότερη ανθρώπινη καρδιά στην καρδιά, κτίριο και αποστολές πρεσβείας. Τούτου λεχθέντος, ας φέρουμε την πιο βαθιά θεραπεία μέχρι σήμερα, ώστε όταν αρχίσουμε να χτίζουμε το νέο μας αύριο, δεν το κάνουμε σε ασταθές έδαφος … Στείλτε σμαραγδένιο πράσινο πλάσμα σε κάθε μέρος της γης, ακολουθούμενο από ροζ πλάσμα και φως του ουράνιου τόξου. Κρατήστε αυτές τις κινήσεις για τουλάχιστον 72 μετρήσεις κάθε μία.

cosmic_bridge_by_ellysiumn_de0ep98-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply