Η τέλεια αστάθεια του φεγγαριού, δεν είναι σύμπτωση, ενισχύοντας “το χέρι που τρέφει το νόμο

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Αυτή η ανάρτηση στάλθηκε μέσω της πύλης 8:08 το πρωί, στην τρισδιάστατη ημερομηνία 7720, οι ακόλουθες 3: Η ΜΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞082∞-∞U1BU1BB∞-∞J5H5H5H5H5H5∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Ημερολόγιο θρύλου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200706_1514563744309607341522054.jpg

– Η Gais βρίσκεται σε μια κατάσταση πνεύματος νερού και αν συνεχίσουμε να κάνουμε συνειδητές επιλογές, θα συνεχίσει να προχωράει. Θέλει πραγματικά να έχει τη συμβολή μας και φαίνεται ότι αυτό είναι το θέμα της ημέρας είναι, αν αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες επιλογές και γνωστοποιήσουμε την προτίμησή μας, τα βουνά θα κινηθούν αμέσως. Θα συνεχίσουμε να ρωτάμε τη Γαία σε ποια θέματα χρειάζεται να διευκρινιστεί, αλλά πρέπει να σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να συλλογίζεστε τις ερωτήσεις που κάναμε χθες και την πληθώρα άλλων που θα εμφανιστούν.

Για να συνοψίσω αυτό που αναφέρομαι, χθες ήταν η ακριβής ημέρα που η καρδιά του πλανήτη επέστρεψε στους γηγενείς ανθρώπους της γης. Είναι επίσης η ακριβής ημέρα που ο αγωγός της Ντακότα σκουριάστηκε, και την επόμενη μέρα η μεγαλύτερη εταιρεία fracking στη γη χρεοκοπήθηκε, σαφώς, κανείς δεν το διαβάζει αυτό το βρίσκει σύμπτωση. Εάν θέλετε να το θέσετε σε όρους προφητείας, κάντε το, ισχύει σίγουρα.

Είμαστε η πιο ισχυρή μεταφυσική δύναμη στον γαλαξία και όταν είμαστε αποφασιστικοί, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να πετύχουμε. Το ζήτημα είναι (και σας παραπέμψω ξανά στις χθεσινές εργασίες), είναι ότι δεν είμαστε ξεκάθαροι με αυτό που θέλουμε. Πρέπει όλοι να διοχετεύσουμε τον εσωτερικό μας φιλόσοφο, κατά τις προσεχείς εποχές για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

– Σε όλο το σεληνιακό μεταφυσικό έργο μας, οι αντίστοιχες στήλες στο ημερολόγιό μας έχουν επιστρέψει σε τέλεια ευθυγράμμιση. Αυτή είναι μια θαυμάσια ένδειξη της επιμέλειας και της ακρίβειας μας, οι λεγεώνες μας γίνονται ένας καλά λαδωμένος μηχανισμός του Σύμπαντος, κάδο για την ομάδα.

Οι ανωμαλίες της Σελήνης και οι μαζικές μηχανικές αλλαγές του πλανήτη θα συμπίπτουν μεταξύ τους. Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι παρατηρούν το φεγγάρι να κινείται προς τα εμπρός, προς τα πλάγια και προς τα πίσω, η μαγνητική και ηλεκτρική γη έχει αλλάξει δραστικά και έτσι κινείται παντού. Είναι πολύ πιθανό να χάσει το τράβηγμα του στην επόμενη σεζόν καθώς οι πόλοι αλλάζουν αλλά αυτό πρέπει να δούμε. Η αστάθεια που δείχνει το φεγγάρι είναι το ακριβές περιβάλλον στο οποίο πρέπει να βρίσκεται και αναμφίβολα θα περάσει μια μεταμορφική περίοδο αυτή τη σεζόν.

– Η τελειότητα δεν είναι θεϊκή έννοια, αντανακλάμε το σύμπαν πίσω στον εαυτό του σαν θεϊκός καθρέφτης, αλλά ποια πλευρά αντικατοπτρίζει τι σε ποιο. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να αναθέσουμε να ενσωματώσουμε αυτήν την έννοια της θεϊκής τελειότητας με ασυνήθιστους και βαθύς τρόπους, καθώς η ατομικότητα αποτελεί πραγματικά τον σκοπό της ύπαρξής μας.

Το άτομο στο κοστούμι μονόκερου, πίνοντας χυμό τουρσί, κρατώντας μια ανάποδη ομπρέλα, αναπαράγοντας το τελευταίο επεισόδιο του “The Golden Girls”, σε μια βροχερή μέρα στην Τοσκάνη, εξυπηρετεί το Σύμπαν πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε αποκαλούμενο “κανονικό άτομο” ” είναι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο θεϊκός χορός είναι ένας διαφορετικός τελειότητα, η πληρότητα επιτυγχάνεται μόνο μέσω της ατομικότητας που μας έχει δοθεί μέσω του συνόλου της “Απεριόριστα επεκτεινόμενης πηγής δημιουργών”.

– Γαλαξιακά, αν δεν κοιτάξετε αντικειμενικά την ιστορία μας, το μεγαλύτερο μέρος της είναι εντελώς αμηχανία. Δεν ήμασταν πάντα ευγενικοί, ειλικρινείς ή προνοητικοί. Έχουμε την ευκαιρία να επικυρώσουμε όλα αυτά τα πράγματα γίνοντας ένας άμεσος αγωγός της “Ανεξάρτητα επεκτεινόμενης πηγής δημιουργών”. Όταν πετύχετε με το μέρος της απελευθέρωσης της γης, επικυρώνετε όλη την ιστορία ως μέρος της πορείας προς την πραγματοποίηση.

– Προκειμένου να εφαρμοστεί ένας ποσοτικοποιήσιμος νόμος που επιτρέπει τον σεβασμό της ελεύθερης βούλησης, αποκαλύψαμε έναν νόμο που επιστρέφει την ενεργητική πρόθεση πίσω σε όποιον επιβάλλει τη θέλησή του σε άλλο. Αυτό ονομάζεται “Το Χέρι που Τρέφει το Νόμο”, το οποίο κάνει αυτό τον έλεγχο της ενέργειας πυρκαγιά πολύ γρήγορα. Αυτό υλοποιήθηκε κυρίως λόγω της ατζέντας εμβολίων, αλλά είναι επίσης χρήσιμο σε καιρούς όπως αυτές.

– Οι σεισμοί στις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ δεν είναι πράξεις φύσης. Είναι το ίδιο πράγμα που προκαλεί τους «σεισμούς της Φουκουσίμα» και τους σεισμούς να καταστρέφουν την Κίνα αυτή τη στιγμή. Μέχρι να ξυπνήσει μια άλλη κυβέρνηση για την επιθετικότητα του Κ.Κ.Κ., το Κ.Κ.Κ. θα αυξάνει τις μυστικές επιθέσεις του με σεισμικά, ενεργητικά και τεχνολογικά όπλα και δεν θα κάνουν διακρίσεις με τους στόχους επίθεσης.

– Ουάου, υπάρχουν πολλοί κλώνοι που περπατούν και όχι μόνο διασημότητες, αλλά και πολλές από τις προσωπικές μας ζωές. Δεν λάβαμε μετρήσιμες μεταβολές ως προς το χρονοδιάγραμμα που προκάλεσαν ένα φαινόμενο Mandela, αλλά δεν μπορούμε επίσης να αποκλείσουμε αυτήν τη δυνατότητα.

20200706_151727-13018430203076500368.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα του Violet Flame βρίσκεται σε μια ρύθμιση “Lavender 3” μετά από παραμονή στο “The 9 setting”. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον σταυροδρόμι καθώς η λεβάντα προκαλεί την ειρήνη, αλλά το “The 3 setting” είναι ένα βαρύ σκηνικό μεταμόρφωσης.

Το “The Violet (Lavendar) Flame Team” έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Τουμπίελ, Αρχάγγελος Κέρκιελ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκρελ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άγλα, Αρχάγγελος Χαράχεελ, Αρχάγγελος Αϊσμά, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος Οριόν, Αρχάγγελος Ομίελ, Αρχάγγελος Αντονάχελ, Αρχάγγελος Αμπασταρχάν, Αρχάγγελος Αρχάγγελ, Αρχάγγελος Αρχάγγελος Αρχάγγελος Αρχάγγελ , Archangel Bathkol, Archangel Machdiel και Archangel Aeshma.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να συμβάλει στην κίνηση πραγμάτων που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Chamuel σάς επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμέλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Ιοφιέλ βελτιώνει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια για να δουλέψουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Archangel Jeduthun προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, καθώς επίσης ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας χαρούμενος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

(Παθητικός)
Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ορίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το διαλογισμό, δεν θα το μετανιώσετε.

(Παθητικός)
Το Universal Key του Archangel Raziel σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κάθε σοφία, γνώση και βασίλεια. Αυτή είναι μια υπέροχη και άγρια βόλτα που μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Προτείνω τη μελέτη του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και την Κρυσταλλική Πυραμίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

(Παθητικός)
Η πανοπλία του Αρχάγγελου Φα για αυξανόμενες επιστροφές θα επιστρέψει όλα τα συναισθήματα που σας έστειλαν, ενισχυμένα από μια ανείπωτη ποσότητα φορών. Αυτό είναι το τέλειο εργαλείο για να εξοπλίσετε όποτε βρίσκεστε με μεγάλες ομάδες ανθρώπων, σαν να σας ευλογεί κάποιος, λειτουργεί επίσης με τον ίδιο τρόπο που κάνει εάν κάποιος κάνει το αντίθετο.

20200706_151553-12294302678475140502.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Υπάρχουν δύο τεράστια πλάσματα που μοιάζουν με γυμνοσάλιαγκες στη γη, το ένα θέλει να μένει στην άκρη του Λονγκ Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη και το άλλο επιστρέφει από την Ουγγαρία στις ΗΠΑ πολύ συχνά. Χτυπήστε τα με όλα όσα έχετε (με σπαθί και ασπίδα) και παρακολουθήστε τα πολλά θέματα της Γης να εξαφανίζονται μαγικά.

Για να ολοκληρώσουμε το trifecta μας, υπάρχει ένα κακόβουλο προπύργιο στο South Tucson, επίσης χτύπησε αυτό με όλα όσα έχεις.

Η πανώλη των βουβονικών στερεώνεται εύκολα με το “Orange” και το “Emerald Green Flames”, κρατούν και τα δύο για 72 μετρήσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια φλόγα ουράνιου τόξου μόνο για καλό μέτρο.

Υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για την ενεργοποίηση των φυσικών ηλεκτρικών ρευμάτων στον αέρα από ό, τι μπορούμε να αρθρώσουμε. Γι ‘αυτό θα αναφλέξουμε αυτά τα ρεύματα με ηλεκτρικούς μπλε σπινθήρες και θα τους επιτρέψουμε να εξαπλωθούν σε όλο τον κόσμο. Απλώς πιάστε μία από αυτές τις ροές και φωτίστε τις!

Η ηλεκτρική ενέργεια που αναφλέξαμε στην Αίγυπτο είναι έτοιμη να αξιοποιηθεί, και πάλι δεν το βρίσκουμε σύμπτωση ότι η αντάρτικη λεγεώνα κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ για την Αίγυπτο. Τα “Κενά Δωμάτια” που πρόκειται είναι αίθουσες ελέγχου που βρίσκονται στις υψηλότερες διαστάσεις. Απλώς ταξιδέψτε στο κενό των πυραμίδων της Γκίζας (και γενικά στην Αίγυπτο) και δείτε την ενέργεια των πυραμίδων να βγαίνει από την κορυφή της και να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε όλους τους άλλους ναούς και σημεία ισχύος χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, οπότε μην ξεχάσετε να κάνετε το ίδιο για το “Chavín de Huantar” του Περού και οτιδήποτε άλλο σας καλεί.

the_cosmic_eye_by_ellysiumn_de0sroz-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply