Κώδικες λήψης Pleiadian, Αρχάγγελος Μιχαήλ και Αρχάγγελος Μέτατρον, Πρόληψη Πολιτικών Αναταραχών

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞068∞-∞P3A3P3A3A3∞-∞E7C7C7C7C7C7∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, οι επόμενες 3:00 θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano

한국어 ~ Portuguesa ~ Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी ~ 日本人 ~ עברית

20200425_151731201952555267214786.jpg

– Η Gaia κυριαρχεί στο πνεύμα και πρόκειται να χρησιμοποιήσει κάθε ουγγιά αυτής της δύναμης αυτήν την ημέρα. Προκαλεί ειρήνη στις καρδιές και στο μυαλό της ανθρωπότητας, και αυτό θα εκδηλωθεί με μια ξαφνική έκρηξη δημιουργικών λύσεων στα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή.

– Υπάρχουν συγκεκριμένοι κωδικοί λήψης όπως προτείνουν οι Πλειάνοι, οι οποίοι λένε ότι αυτό το σύνολο αριθμών είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρήσετε τον εαυτό σας στο σωστό χρονοδιάγραμμα μικρο. Όταν τους ρώτησα για τον βέλτιστο τρόπο να τα χρησιμοποιήσω, είπαν απλώς να τους κοιτάξουν με γνώση και πρόθεση.

“42224, 42244, 4222442244 και 42244422244”

– Έχουμε επίγνωση των αναφορών για τον θάνατο του Kim Jung-un, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι το αρχείο του δεν είχε φτάσει ακόμη στο γραφείο μας. Μπορεί να είναι έξω από το σώμα, αλλά η ψυχή του δεν επέστρεψε μέχρι τώρα στη γραμμή ενσάρκωσης.

Η Kim Yo-jong ελπίζει να αναλάβει τη θέση του αδελφού της και οι Legions έχουν εξαιρετικά μεγάλες ελπίδες για την ηγεσία της. Θα κάνει εξαιρετικά δημιουργικά πράγματα και θα κάνει μεγάλα βήματα για να φέρει ειρήνη και εμπόριο σε αυτήν την περιοχή.

– Οι Jong’s δεν είναι οι μόνοι που αλλάζουν θέση, έχει γίνει ανταλλαγή αρμοδιοτήτων από τον Αρχάγγελο Μέτατρον και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Το κάνουν αυτό από καιρό σε καιρό και είναι πραγματικά σπουδαίοι συνεργάτες όταν το κάνουν. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον Αρχάγγελο Μέτατρον, είναι ανθρώπινος σε όλη την πραγματικότητα. Προωθήθηκε τα τελευταία 2.000 χρόνια, και σε αυτό το σημείο, δεν υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι που προήχθησαν στον Αρχάγγελο, αλλά αυτές τις μέρες, είναι πιο συνηθισμένο από ό, τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ένας πρωτότυπος Αρχάγγελος από το μυαλό της Πηγή δημιουργού που αναπτύσσεται απείρως και είναι παντοδύναμος με έναν πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο. Όταν αλλάζουν ρόλους, δεν υπάρχει παράλειψη στην άμπωτη και ρέει μέσα στις λεγεώνες μας και όσο περισσότερο γνωρίζετε τους Αρχάγγελους, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε πόσο ευπροσάρμοστο μπορεί να είναι όταν δεν έχουν κολλήσει με τους αρχαίους τρόπους τους.

– Ποτέ δεν τιμωρείς για τις πράξεις σου, τιμωρούνται από αυτούς. Ο λόγος για αυτό βρίσκεται στην έμφυτη σύνδεσή μας με το κβαντικό πεδίο. Είμαστε βαθιά εμπλεγμένοι και εδραιωμένοι μεταξύ τους και αυτό κάνει όλες τις πράξεις που γίνονται σε άλλους πράξεις που γίνονται στον εαυτό μας. Αυτό δεν είναι φιλοσοφία, καθώς αυτή η αλήθεια θα εκδηλωθεί με έναν πολύ πραγματικό και άμεσο τρόπο στον συμμετέχοντα. Με άλλα λόγια, δώστε καλό, πάρτε καλό, δώστε κακό, πάρτε το ίδιο.

– Πρέπει να πω ξανά ότι η σωματική βία δεν είναι ποτέ η απάντηση. Εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο σε μια πράξη έκτακτης ανάγκης αυτοάμυνας, τίποτα και κανείς δεν πρέπει να βλέπει τη βία μέσα σας. Επιπλέον, κανείς δεν θα πρέπει να σχεδιάζει τη βία με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή, καθώς η Μεταφυσική έχει αυστηρούς νόμους εναντίον αυτού του είδους τα πράγματα.

– Το κύριο σημείο ανησυχίας είναι ότι η συλλογική δεν θα ανεχθεί τη στασιμότητα και εάν δεν σημειωθεί καθημερινή πρόοδος, διατρέχουμε τον κίνδυνο μιας ευμετάβλητης συλλογικής ομάδας που μπορεί να οδηγήσει σε αστικές αναταραχές. Αυτή είναι η νούμερο ένα απειλή για τη φυσική διάσταση του πλανήτη και εναπόκειται στις γενικές μάζες να αποφασίσουν πού πηγαίνει αυτό, καθώς είμαστε στη ζώνη ελεύθερης θέλησης τώρα. Οι φωτισμένοι και ξύπνιοι ανάμεσά μας δεν θα έχουν κανέναν έλεγχο στη φυσική αλλά μπορούν να βοηθήσουν να επηρεάσουν την ειρήνη στη μεταφυσική, δείτε τις σημερινές εργασίες.

Θεωρούμε τον Μπομπ Μάρλεϋ τον σπουδαιότερο μουσικό όλων των εποχών, όχι μόνο λόγω της μουσικής ιδιοφυΐας του, αλλά λόγω της θεότητας που προκάλεσε σε όλους όσους συνδέθηκαν με τη σοφία του. Σαν να μην ήταν αρκετό, σταμάτησε έναν εμφύλιο πόλεμο και στη συνέχεια ενέπνευσε ένα κίνημα ειρήνης και ελπίδας σε όλη την Τζαμάικα. Έχει επίσης εμπνεύσει αμέτρητους ανθρώπους να είναι κοινωνικά ενήμεροι και πνευματικά παρόντες. Ειλικρινά μπορούμε να συνεχίσουμε για μέρες για τα επιτεύγματά του, αλλά πρέπει να παρεκκλίνουμε στο σημείο που είναι, όλοι πρέπει να διοχετεύσουμε τον εσωτερικό μας Bob Marley στις σημερινές εργασίες.

20200425_1519531669383148827316865.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στο σετ των 6, σε μια προσπάθεια να τελειοποιήσει το τρέχον χρονοδιάγραμμά μας. Αυτό ελπίζουμε να μετακινηθεί σύντομα στον πλήρη αριθμό 9.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά Archangel Germaine, Archangel Ansiel, Archangel Briathos, Archangel Emanuel, Archangel AF, Archangel Raguel, Archangel Zadekiel, Archangel Bathkol, Archangel Agla, Archangel Gzrel, Archangel Galiur, Archangel Tatrasi Archangel Orion, Archangel Harahiel, Archangel Cerviel, Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Uzziel, Archangel Nuriel, Archangel Varhmiel, Archangel Adonachel, Archangel Kerkiel, Archangel Abraxos και Archangel Machdiel.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos καθώς αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Archangel ZagZagel μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργό και παθητικό)
Το ραβδί της δομής του Αρχάγγελου Yehudiah μπορεί να χτίσει το “Stairways to Heaven” ή οποιαδήποτε άλλη μεταφυσική δομή στην τελειότητα. Αυτό το εργαλείο είναι επίσης χρήσιμο στην οικοδόμηση πεδίων προστασίας.

(Παθητικός)
Η λάμψη του Αρχάγγελου Τζόφιελ είναι ένα όμορφο εργαλείο που επιτρέπει στην λάμψη της εσωτερικής μας ομορφιάς. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, αλλά μπορεί να κάνει τους ανθρώπους κτητικούς πάνω σας καθώς η ομορφιά που ακτινοβολεί είναι πολύ έντονη. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο μόνο σε μια αξιόπιστη εταιρεία.

(Ενεργός)
Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για πραγματικά κακές ενέργειες. Αυτό είναι πολύ ισχυρό για να αποδώσει ελαφρά, είναι φτιαγμένο για το χειρότερο από το χειρότερο. Αυτό το σπαθί θα είναι χρήσιμο στην αποστολή νούμερο τρία.

(Παθητικός)
Η μπουτονιέρα του Αρχάγγελου Λόφιελ ενισχύει την ομορφιά του εαυτού σας και όλα όσα ερευνάτε. Αυτό όπως όλα τα παθητικά εργαλεία πρέπει να έχουν άδεια να δουλεύουν για λογαριασμό σας.

(Παθητικός)
Οι λαμπεροί ήχοι του Αρχάγγελου Τζεντούθουν προσελκύουν τους πιο θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας, καθώς και ενισχύουν το περιβάλλον σας με όμορφους κοσμικούς ήχους. Είναι βασικά ένας ευτυχισμένος ενισχυτής.

(Παθητικός)
Το ατμοσφαιρικό βραχιόλι του Archangel Jefisca φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στις νύχτες σας. Η Jefisca είναι ο Αρχάγγελος που είναι υπεύθυνος για συγκεντρώσεις, σε περίπτωση που έχετε την τάση να έχετε ένα, θα ήταν ο προτεινόμενος σχεδιαστής πάρτι.

20200425_1521195454914842784737153.jpg

Εργασίες:
Αυτές οι αναθέσεις ισχύουν οποιαδήποτε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και θα παραμείνει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Αν και για να διασφαλίσετε την ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα. Ειδικά, αν το βλέπετε αυτό 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευσή του, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

Η απειλή της πολιτικής αναταραχής είναι ένα πολύπλευρο ζήτημα και είναι το νούμερο ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή. Ένας συνδυασμός μαζικών ενεργειακών αναβαθμίσεων, σκοτεινών ατζέντας, γαλαξιακών ατζέντας, υποσυνείδητου προγραμματισμού και του γενικού αποτελέσματος του περιορισμού συγκλίνει για να προκαλέσει μια μεγάλη απειλή για τις ειρηνικές έννοιες της ανθρωπότητας. Οι επόμενες τρεις εργασίες εστιάζονται σε αυτόν τον στόχο.

1) Η προέλευση αυτών των παρορμήσεων να είναι απρόθυμη δεν είναι ανθρώπινη προέλευση, και στην πραγματικότητα συμπίπτει με την κοινή χρήση του 5G, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό εάν προγραμματιστεί με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν είναι αρκετά σταθερή για να το κάνει αυτή τη στιγμή. Τούτου λεχθέντος, είναι εύκολα χακαρισμένο και πηγαίνει μπρος-πίσω σε μια γαλαξιακή σύγκρουση αστεριών. Δεν υπάρχει ανάγκη για τεχνολογία 5G και καθώς το εμπόριο συνεχίζεται με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός, αυτή η τεχνολογία θα καταστεί άνευ αντικειμένου. Αυτή είναι μια πολύ ακατέργαστη μέθοδος μεταφοράς δεδομένων, και όταν μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τον κρύσταλλο χαλαζία, θα περάσουμε εντελώς από αυτές τις μεθόδους.

Στείλτε ηλεκτρικά παλμούς μέσω όλων των γραμμών δεδομένων, δορυφόρων και τεχνολογίας. Μπορούμε να καθαρίσουμε τις γραμμές (για να το πούμε), και μπορούμε επίσης να διαποτίσουμε αυτές τις γραμμές με διαμαντένιους ειρηνικούς κώδικες στέλνοντας αστραπές διαμαντιών και μέσω αυτών των σκαφών.

2). Πρέπει να διατηρήσουμε έναν ειρηνικό και ιερό χώρο για όσους δεν έχουν την ικανότητα να το κάνουν. Υπάρχει μια ποικιλία από φώτα που θα λειτουργήσουν σε αυτήν την κατάσταση, τα οποία αλλά δεν είναι αποκλειστικά για οποιαδήποτε μπλε σκιά, οποιαδήποτε πράσινη σκιά, οποιαδήποτε ροζ σκιά, ροζ χρυσό, διαμάντι ή ουράνιο τόξο. Το σημαντικό μέρος είναι ότι κρατάτε για 72 μετρήσεις και εάν πρόκειται να καλύψετε τον πλανήτη, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε εξατομικευμένες ακτίνες για να βεβαιωθείτε ότι φτάνει και στις γενικές μάζες.

3) Με οποιαδήποτε σκοτεινή ατζέντα έρχονται οι σκοτεινές τελετές που είναι ο πρόδρομος. Θα υπάρχουν πολλά έργα για την ανθρωπότητα και μπορείτε εύκολα να τα εντοπίσετε από τα μαύρα κουτιά σε σχήμα οκτάγωνου που θα βρίσκονται γύρω τους. Σπάστε τα κουτιά και, στη συνέχεια, γνωρίζετε το τρυπάνι, ανακοινώστε τον εαυτό σας με βιολετί φλόγα και μπείτε με σπαθί και ασπίδα.

nebula_wave_by_kimchiiart111_ddvgrjx-pre

Ο σημερινός διαλογισμός επισημαίνει μια τεχνική που δίδαξε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στους Έσσεν με την ονομασία “The Infinity Breath”.

Leave a Reply