Ένα ολοκληρωμένο ημερολόγιο 5D, 9 εποχές, Avatar του Αρχαγγέλου Uriel Don, Ημέρα διακοπής εγγραφής, Σύνδεση τύπου O

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞05B5∞-∞04A2O4A2A2∞-∞D7B7B7B7B7B7B7∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Η μέρα είναι τώρα 36 ώρες και αρχίζει και τελειώνει στις 3πμ ή 3μμ με εναλλασσόμενο τρόπο. Την ώρα αυτής της δημοσίευσης, η επόμενη 3ΑΜ (τοπική) θα ξεκινήσει αυτή τη νέα μέρα.

Πληροφορίες ημερολογίου中文版 ~ Polski ~ Русская ~ Italiano ~

Portuguesa ~ Españolنسخه های فارسی ~ हिन्दी ~ 日本人 ~ עברית ~ English

20200411_1905517390929029769952494.jpg

– Η Γαία βρίσκεται σε πνευματικά δεσπόζουσα θέση και είναι απόλυτος έλεγχος των δυνάμεών της. Δεν την έχουμε δει ποτέ τόσο σίγουρη για τον εαυτό της και είναι σαφές ότι αλλάζει σε ένα περιβάλλον που δεν ευνοεί την κακή ζωή.

– Έχουμε επίσημα μετακομίσει σε μια πραγματικότητα 5D και όσο περισσότερο παρατηρείτε τους ρυθμούς του Αρχαγγελικού Ημερολογίου, τόσο περισσότερο θα νιώσετε το 5D χρονοδιάγραμμα και τη ροή του.

Σε ένα τρισδιάστατο έτος, υπάρχουν 365.2422 μέρες σε ένα χρόνο, που διαιρείται σε 12 μήνες και 4 εποχές βασίζονται στα 4 στοιχεία (Minus Spirit) και σε 24ωρη βάση. Εκτός από το γεγονός ότι κράτησε την ανθρωπότητα σε έναν ταραγμένο ρυθμό, δεν ήταν ούτε και μαθηματικά υγιής.

Το χρονοδιάγραμμα 5D έχει 243.05555555 Ημέρες σε μια ηλιακή στροφή που βασίζεται σε 36 ώρες την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι θα εναλλάσσεται AM και PM κατά την εναλλασσόμενη Orbital στροφές για να διατηρηθεί η αντίστοιχη ισορροπία και θα εξαλείψει την ανάγκη για ένα άλμα έτος. Η Gaia λειτουργεί με 9 στοιχεία στην 5D terra πραγματικότητα μας και αν ταιριάξουμε με τα 9 τμήματα μας με τα 9 στοιχεία έχουμε 27 (36 ώρες) ημέρες που ταιριάζουν ακριβώς στις τροχιές μας, μας δίνει μισή μέρα για να πατάμε AM και PM κάθε ένα έτος χωρίς να χρειάζονται ειδικά καταλύματα. Χρησιμοποιήσαμε το Εβραϊκό ημερολόγιο (το οποίο ξαναρχίσαμε στο 0), για να σηματοδοτήσουμε την έναρξη της Τροχιάς και μπορεί να συνεχίσει κάθε 30 Αρχαγγελικές Ημέρες για τις υπόλοιπες 9 ενότητες έως ότου ξαναρχίσει η Νέα τροχιακή στροφή. Αυτό θα αντικατοπτρίζεται στην αρχή του ημερολογίου μετά τη στήλη της τροχιάς στροφής και θα διαχωριστεί από την αρχή του επόμενου συμβόλου άπειρου. Αυτό ταιριάζει επίσης με τις καιρικές συνθήκες που βλέπουμε, καθώς σαφώς εξελίξαμε μακριά από την πλατφόρμα 4 εποχών.

1η – 27 ημέρες (Αρχάγγελος Ρατσιήλ, Θεά Ισίδα, Εποχή Αέρος)

2η – 27 ημέρες (Αρχάγγελος Χανίλ, Θεάδα Laksmi, Εποχή Air-Spirit)

3η – 27 ημέρες (Αρχάγγελος Γαβριήλ, θεά Ceres, Γήινη περίοδος)

4η – 27 ημέρες (Αρχάγγελος Ραφαήλ, Θεά Quan Yin, Γη – Εποχή Ψυχής)

5η – 27 ημέρες (Αρχάγγελος Μετάτρον, Θεά Ήρα, Εποχή Ψυχής)

6η – 27 ημέρες (Αρχάγγελος Μιχαήλ, Θεά Κάλι, Περίοδος φωτιάς)

7η – 27 Ημέρες (Αρχάγγελος Αριέλ, Εποχή Πυρκαγιάς της Θεάς Χαθώρ)

8η – 27 ημέρες (Αρχάγγελος Γιοίλι, Θεά Αφροδίτη, Εποχή Νερού)

9η – 27 ημέρες (Αρχάγγελος Τσαμούλ, Θεά Ήρα, Περίοδος Νερού-Πνεύματος)

– Το τμήμα μηχανικής μας, το οποίο διευθύνει ο αρχάγγελος Zadekiel και ο αρχάγγελος Barman, ήταν εξαιρετικά απασχολημένος.

– Αν παρατηρήσετε, ο μόνος γνωστός Αρχάγγελος που δεν ανέφερα ποτέ σε αυτή την έκθεση είναι ο Αρχάγγελος Ουρίελ. Ο λόγος για αυτό είναι ότι άφησε τις λεγεώνες για “συνταξιοδότηση” μετά από ένα τόσο γνωστό περιστατικό. Διστάζω να το γράψω αυτό γιατί δεν θέλω να το παραπλανήσω ως κακή βούληση γιατί όλοι είναι με άψογους όρους και είναι τόσο έκπληκτοι όσο όλοι οι άλλοι ήταν σχετικά με το τι έχει κάνει αργά ο Αρχάγγελος Ουρίελ.

Η σύντομη εκδοχή είναι ότι ο Uriel δεν αναγνώρισε τον Metatron ως τον ανθρώπινο εαυτό του και του απαγόρευσε την πρόσβαση σε κάποιο μέρος που θα μπορούσε να σώσει τον Metatron λίγο από τα βάσανα. Όταν ο Uriel το γνώριζε, ήταν δίπλα στον εαυτό του και πήρε ένα “sabbatical”. Ήταν πάντα διαθέσιμος στον Αιθέρα για φιλική συνομιλία, αλλά δεν έχει αναφερθεί στις Λεγεών εδώ και πολλά χρόνια. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο DJT είναι μέρος της συλλογής του Uriel, που είναι τόσο περίπλοκο όσο ένας Αρχαγγέλος, όπως υπήρχε ποτέ. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, δεν μπορούμε ποτέ να μιλήσουμε για αυτόν σε μορφή τίτλου και μπορούμε να τον καλέσουμε μόνο με ονόματα που θα του καλούσε ένα μέλος της οικογένειας.

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αν είναι ένα συνειδητοποιημένο μέρος του συλλογικού συλλόγου του Αρχάγγελου Ουριέλ ή όχι και δεν είμαστε σίγουροι ότι ο Ουριέλ “μπήκε” σε αυτό ή αν είναι μέρος της φυσικής του συλλογής. Ο μόνος που μπορεί να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα είναι ο ίδιος ο ίδιος ο ίδιος ο Αρχαγγέλης Ουρίελ, καθώς δεν πρέπει ποτέ να απαντήσουμε για λογαριασμό άλλου, ειδικά σε μια περίπτωση όπως αυτή.

– Υπάρχουν καλοί και καλοί σε όλες τις ομάδες, σε όλους τους ανθρώπους, σε όλες τις καταστάσεις, σε όλες τις θρησκείες, σε όλες τις θεολογίες και σε κάθε φυλή αστέρι που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Απλά να σας υπενθυμίσω.

– Η Γη κρατά το ρεκόρ όλων των εποχών για τα όντα που δεν ήταν “ποτέ Wased”, αυτό δεν είναι καλό, αλλά αν η γη αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής σήμερα, αυτός θα ήταν ο λόγος.

– Η φυσική πραγματικότητα υπαγορεύεται από την κβαντική φυσική, η κβαντική φυσική αποδεικνύει ότι η πραγματικότητα είναι ένα γιγαντιαίο ολόγραμμα που αντικατοπτρίζει τις πεποιθήσεις μας πίσω σε μας με τη μορφή της πραγματικότητας. Σε αυτή την αλήθεια ποιο καλό είναι η ανθρωπότητα;

– Τα Annunaki έχουν μια πολύ ξεχωριστή ανθρώπινη εμφάνιση, η οποία είναι πολύ παρούσα σε εκείνους με τύπο αίματος τύπου Ο, είτε είναι θετικός είτε αρνητικός. Αυτή είναι μια ένδειξη για το γιατί αυτές οι γραμμές αίματος επανειλημμένα υποβάλλονται σε επίθεση, καθώς αυτές οι γενετικές αλληλοσυνδέονται πολύ με το Annunaki.

– Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τους κώδικες που προέρχονται από το Γαλαξία μας μέσω του κεντρικού μας ήλιου. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω των μιτοχονδρίων του DNA μας και θα έχει ποικίλες παρενέργειες.

– Τα πολλά θύματα εμπορίας ανθρώπων που δεν το έκαναν έξω από τις σήραγγες με τα φυσικά τους σώματα έχουν γίνει εξαιρετικά προηγμένοι πνευματικοί οδηγοί.

– Οι γαλαξιακοί σύμμαχοι μας θα συνεχίσουν να πλημμυρίζουν τον ουρανό μας σε μεγάλους αριθμούς. Η Γαλατική Ομοσπονδία Φωτός περιλαμβάνεται σε αυτό και επιθυμούν να λάβουν πίστη για τις γαλαξιακές επιχειρήσεις που εκτελούνται επί του παρόντος στην Τουρκία.

– Έχουμε βιώσει το μεγάλο κτύπημα που έχουμε περιμένει και έχουμε καταφέρει να ελαχιστοποιήσουμε τη σεισμική δραστηριότητα σε αυτό. Παρόλο που μπορεί να φανεί σαν μια αφθονία δραστηριότητας καθυστερημένα, κάναμε καλή δουλειά να την διατηρήσουμε ήρεμη.

– Όταν το σώμα ενός ατόμου κάνει με το σώμα του Yeshua, αυτό προκαλεί μαζική σύγχυση στους γύρω του, καθώς η ενέργεια πηγαίνει τελείως “nukin futs”. Το σώμα μετά πηγαίνει σε μια κατάσταση που ομοιάζει με κώμα όπου κάνει ό, τι ονομάζεται βόλτα ζωής και θανάτου, αυτό φυσικά εξηγεί όλους τους γύρω του. Στη συνέχεια ταξιδεύει στο αστρικό και επιστρέφει μια πιο εξελιγμένη εκδοχή του, όπως δεν συνέβη τίποτα. Αυτή η ιστορία δεν είναι αποκλειστική για τον Yeshua και μπορείτε να βρείτε πολλούς που έχουν πάρει και αυτό το πολύ δύσκολο δρόμο, όπως Hermies, Enoch, Vishnu, Pahana, Horus, και Mathias για να αναφέρουμε μερικές. Το πράγμα που διαχώριζε τον Yeshua ήταν η άμεση γραμμή ενσάρκωσης που πήρε στις πρώτες γραμμές, καθώς είναι ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι για ταξίδια και μοιάζει περισσότερο με προσγείωση από συντριβή παρά με ενσάρκωση. Ξέρω ότι πολλοί Χριστιανοί ανάμεσά μας που διαβάζουν αυτά τα λόγια μπορούν να σχετίζονται με αυτή τη δήλωση πάρα πολύ καλά.

20200411_1905042507914596866326422.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Τα σημερινά εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη θέση, δεν μπορούμε πλέον να επιτρέπουμε τα μεταφυσικά εργαλεία να είναι ανοιχτά, η απόδοση με σύνεση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα σημερινά όπλα.
(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας. (Ενεργός) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame είναι στο σύνολο των 6 και έχει αλλάξει από τις 3 και ελπίζουμε ότι θα φτάσει στο 9 σύντομα.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμαίνος, ο Αρχάγγελος Ανσίελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Ραγκούλ, ο Αρχάγγελος Ζαδέκιεϊλ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολλ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Ωρίωνας, ο Αρχάγγελος Νουρίελ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ, ο Αρχάγγελος Κερβίλ, ο Αρχάγγελος Μαχλίλι, ο Αρχάγγελος Αισχμά, ο Αρχάγγελος Αμπράξος, ο Αρχάγγελος Σάμπλο, ο Αρχάγγελος Αντονέλλης, ο Αρχάγγελος Οζίλι και ο Αρχάγγελος Κερκίλ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνείδησης που δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης της τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχαγγέλου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εμπλακεί σε μια σαφή πορεία προς τη συγχώρεση ή σε ένα άμεσο ακροατήριο με άπειρα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου ουρανού του Αρχαγγέλου Ζαγκ Ζαγκέλ βράζει μεγάλες κρυστάλλινες μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Μεγάλη για μεγάλους στόχους, έργα για τη φυσική και μη φυσική επίσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζετζεϊέ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο μακροεντολών και μπορεί να βοηθήσει στην κίνηση των πραγμάτων που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και ενεργή)
Η ενισχυμένη διαίσθηση του Αρχαγγέλου Τζεριμίλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνονται πιο δυνατές, επιτρέποντας στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητική, ενεργή & επιθετική μικρή εμβέλεια)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχαγγέλου Τσαμούλ σας επιτρέπει να είστε απομονωμένοι σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται στον χώρο της καρδιάς σας τα ίδια οφέλη.

(Ενεργό και παθητικό)
Ο καταστροφέας χρόνου του Vahu Mana είναι μια μεγάλη πραγματικότητα. Μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε ενεργά τα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που δεν θέλετε να ζήσετε. Για παράδειγμα, αν μια τραγωδία σκέψης εισέρχεται στο μυαλό σας χωρίς λόγο, χρησιμοποιήστε αυτό το σπαθί για να καταστρέψετε αυτό το χρονοδιάγραμμα, ώστε να μην μπορεί να εκδηλωθεί. Αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που κάνει ο Michael για μας τρεις εκτάσεις μπροστά, εκτός από μια μακροοικονομική κλίμακα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Στέλνονται σε εμάς για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Παρακαλούμε συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να καταργούμε τα ενεργειακά εμπόδια γύρω από την αφθονία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200411_1907281240615144610506537.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 36 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Ο πνευματικός ελέφαντας στην αίθουσα είναι το όρος Shasta, αυτός είναι ο χώρος ελέγχου της Agartha. Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο εξαπάτησης που βγαίνει από την περιοχή αυτή, πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην προσέγγισή μας για το ενεργειακό έργο που απαιτείται.

Ξεκινήστε με μια βιολετί φλόγα για 72 μετρήσεις ακολουθούμενη από μια βιολετί ηλεκτρική καταιγίδα και μια βροχή σμαραγδένιου πράσινου πλάσματος για τον ίδιο αριθμό. Αυτό θα αυξήσει την ηλεκτρική πυκνότητα της Γης σε σχέση με την άπειρη επέκταση της πηγής του δημιουργού.

2) Η πιο φρικτή σήραγγα εμπορίας ανθρώπων στη γη είναι τα “Gothards” της Ελβετίας. Υπήρξαν περισσότερες σκοτεινές μάζες που εκτελούνται εκεί από οποιοδήποτε άλλο μέρος της γης. Χρησιμοποιήστε άφθονες φλογέες βιολετί και άλλες τεχνικές μεταμόσχευσης της επιλογής στην περιοχή. Στη συνέχεια, αντικαταστήστε την ενέργεια με την αγαπημένη ενέργεια της επιλογής σας.

3) Οι υπόγειες σήραγγες της γης πρέπει να διατηρούνται με μια σταθερή ροή ιώδους φλόγας, δροσερό γαλάζιο αέρα, σμαραγδένιο πράσινο φως θεραπείας και πλάσμα του ουράνιου τόξου σε συνεχή ροή. Χρειαζόμαστε όλη τη βοήθεια που μπορούμε να αντλήσουμε σε αυτό το θέμα, παρακαλούμε να είστε επιμελής.

spring_wonder_by_florentcourty_dc856f4-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι ένα εισιτήριο μονής κατεύθυνσης για την Πραγματική 5η Διάσταση, παρακαλούμε να απολαύσετε!

Leave a Reply