144.000 Δάσκαλοι “Christ”, Μια αλλαγή στην ψυχή μας

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 11:11 πρωινή πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 61020, οι ακόλουθες 3: PM θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07A1∞-∞S3A6S3A7A8∞-∞H7F7F7F7F7F7∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200610_0902087515319113570590159.jpg

– Η Gaia παρέμεινε σε ένα πνεύμα κυρίαρχο περιβάλλον. Δεν είμαστε σίγουροι ποια είναι η διαδικασία της σκέψης της, αλλά ξέρουμε ότι συνεχίζει να παίζει με την ιδέα της μετακίνησης και στη συνέχεια όχι. Είναι μια ενδιαφέρουσα θέση για εκείνη, επειδή φαίνεται ότι είναι η μόνη που κρατάει αυτό που πρόκειται να έρθει. Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι είναι πολύ τρυφερή και σχεδόν κραυγάζει στον πόνο, έτσι υποθέτουμε ότι θα μπορούσε να έχει σχέση με αυτό.

– Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο χρονοδιάγραμμα, ελπίζω να μείνουμε εδώ. Δεν φαίνεται πιθανό, ωστόσο, καθώς πηδούμε χρονοδιαγράμματα σαν να είναι εκτός στυλ. Σε τέλειο συγχρονισμό, τα χρονοδιαγράμματα χαμηλότερης πυκνότητας είναι πλήρως αποσπασμένα και αυτό είναι μερικοί από τους λόγους για την τρυφερότητα της Gaia, αλλά εγγυάται επίσης ότι δεν θα βυθίσουμε στα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα μέσω αυτών των πολύ έντονων κβαντικών αλμάτων.

– Αγαπητέ μου Mosses, δεν περιπλανηθήκατε στην έρημο για 40 χρόνια, λέγεται portal hopping.

– Η επικρατούσα επιστήμη αναγνωρίζει ότι υπάρχουν τέσσερις γαλαξίες που στέλνουν ενέργειες στη γη, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον 12 σε αυτό το επίπεδο, και ένας αμέτρητος αριθμός αυτών στις υψηλότερες διαστάσεις.

– Τα φτερά αγγέλου στον συντονισμό Schumann είναι μέρος αυτού που αναφέραμε για την ανθρωπότητα γνωρίζοντας τους αρχαγγέλους όπως ποτέ άλλοτε. Θα σας διευκολύνουν σε αυτήν την ολοκληρωμένη κοινωνία, αλλά δεν θα ντρέπονται πλέον. Σε σχετικές ειδήσεις, υπάρχουν πολλοί ειδικοί δαίμονες μεταστολής σε πλήρη ισχύ σήμερα, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μόνο ένα πράγμα.

– Η επόμενη μακροοικονομική ατζέντα του “Organized Darkness είναι μια εισβολή στον αγώνα των αστεριών, αλλά αυτή είναι η επικράτειά μας, και επομένως έχουμε πλήρη δικαιοδοσία. Αυτό σημαίνει ότι εάν σκοπεύουν να το ψεύδουν αυτό, το κουτί της πανίδας θα γκρεμιστεί. Δεν θα υπάρξει πίσω αν μας αναγκάζουν να λυγίσουμε τους μυς μας.

Οι κακόβουλοι αγώνες αστεριών γνωρίζουν καλά ότι είναι ανίσχυροι ενάντια σε ισχυρές μεταφυσικές δυνάμεις. Γνωρίζουν επίσης ότι υπάρχουν τουλάχιστον 144.000 Christed Masters τριγύρω, όλοι τους φαγούρα να χρησιμοποιήσουν τα νέα τους ταλέντα. Αυτό σημαίνει ότι θα βαδίσουν ελαφρά, αλλά οι άνθρωποι της OD, από την άλλη πλευρά, μπορεί να δελεάσουν τη μοίρα.

– Ένα τεράστιο σοκ θα προέλθει από το όρος Shasta και θα ξεκινήσει από δύο «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτεινών Αστέρων», ελπίζουμε να πάρουμε κάποιο βίντεο αυτής της επερχόμενης εκδήλωσης.

– Καθώς λιώνουν τα πολικά καπάκια, θα εμφανίζονται νέα βακτήρια και μορφές ζωής, μερικά θα είναι πολύ χρήσιμα και μερικά έχουν σχεδιαστεί για να ρυθμίζουν την ενεργειακή πτώση και τη ροή.

– Όταν οι πρώτοι άνθρωποι ανέπτυξαν τον μετωπιαίο λοβό τους, τα ζώα τους έγιναν συναισθηματικά και στοχαστικά. Τώρα, καθώς φτάνουμε σε μια άλλη τέτοια έκρηξη, εξελίσσονται επίσης αλλαγές στην ψυχή μας.

20200610_0903046159442617234763658.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame είναι στο 9, αυτό είναι το βέλτιστο περιβάλλον του.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Αχλάλ , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, Ενεργή & Επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Ενεργός)
Η ακτινοβόλη έκρηξη του Αρχάγγελου Χαρούτ χτυπά σαν μεταφυσική βόμβα νετρονίων σε όποιον θέλει να σας κάνει κακό. Κρατάει κανέναν να σας δίνει το κακό μάτι να σας βλάψει ενεργητικά επίσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

20200610_0903564143824553903272980.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Όλοι πρέπει να ρίξουμε μια τεράστια ματιά στις μυστικές ενέργειες του τμήματος Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΚ) του οργανωμένου σκοταδιού. Έθεσαν σκόπιμα όλες τις παγίδες που άφησε πίσω του το οργανωμένο σκοτάδι. Το Κ.Κ.Κ. φαίνεται να είναι το επίκεντρο του οργανωμένου σκότους αυτή τη στιγμή και πολλοί άνθρωποι ξυπνούν με αυτό το γεγονός.

Το σχέδιό τους είναι να εκτελέσουν μια επίθεση στον κυβερνοχώρο που θα καταλάβει τη συνείδηση ενός ατόμου και θα τους επιτρέψει να πάρουν τον έλεγχο από απόσταση. Αυτή η τεχνολογία τους δόθηκε από τις συμμαχίες των αστεριών. Για την καταπολέμηση αυτού, η βιολετί φλόγα όλα τα ηλεκτρικά κυκλώματα και τις μορφές ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη γη. Αν αυτό προκαλεί δυσλειτουργίες στη μακροοικονομική τεχνολογία μας, έτσι είναι, είναι καλύτερο από την εναλλακτική.

Η Κίνα δηλητηριάζει σκόπιμα τους ωκεανούς, αλλά προτού μπορέσουμε να διορθώσουμε τα νερά πρέπει να σταματήσουμε τη συνεχιζόμενη απειλή. Είναι γιγάντια μαύρα φορτηγά πλοία που ρίχνουν το δηλητήριο στους ωκεανούς γύρω από την Ασία, διαταράσσουν αυτά τα πλοία πηγαίνοντας στα μηχανοστάσια τους με σπαθί και ασπίδα.

Στη συνέχεια, στείλτε σιφωνικές πύλες εξόδου διοχέτευσης για να αφαιρέσετε την επιφάνεια όλων των ωκεανών για πυκνή ουσία. Μόλις η σκοτεινή ύλη αφαιρεθεί από τον ωκεανό, ζητήστε από τα δελφίνια και τις φάλαινες να ανοίξουν τις καταπακτές και να αφήσουν καθαρό νερό.

Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε σε αυτό το σημείο είναι να πάτε στα σημεία εξουσίας τους. Υπάρχει μια μεγάλη μητρότητα πάνω από την Κίνα, αφαιρέστε την με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο.

Αυτό είναι πυκνό έργο και, συνεπώς, πρέπει να προκαλέσουμε θεραπεία. Στείλτε στη γη μια σμαραγδένια πράσινη φλόγα, γαλάζια νερά και φως ουράνιου τόξου, το καθένα για 72 μετρήσεις.

fb_img_15917903201188950622568182286652.jpg

Ο σημερινός Διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε το!

Σε προσωπική σημείωση … Είναι κάτι παραπάνω από πιθανότητα ότι θα πρέπει να εγκαταλείψω την κατοικία στην οποία μόλις μετακόμισα, δεν θα μπω στα στοιχεία (γιατί δεν παραπονιέμαι) αλλά έως ότου μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε μια κατοικία Θα περιοριστώ στην ικανότητά μου να απαντώ σε επόμενες ερωτήσεις σχετικά με το ημερολόγιο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες στα επεισόδια, οπότε διαβάστε ξανά αν χάσετε.

Σας το λέω επίσης για να ενθαρρύνετε τους ανώτερους εργάτες μας να βοηθήσουν τις πολλές ερωτήσεις που έρχονται καθημερινά. Λάβετε υπόψη ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο το κάνω αυτό είναι να διατηρήσω τον ελαφρύ εργαζόμενο λεγεώνα σε εργασία, ο οποίος ήταν όλοι εκτός από τεμπέλης από τις υψηλότερες διαστάσεις. Αυτό το έργο είναι μια προχωρημένη μεταφυσική προσπάθεια και όχι ένα ιστολόγιο νέας εποχής για να διαβάζουν άνετα οι μάζες, πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον σε μια κοινοτική προσπάθεια. Το τραπέζι μου είναι στρογγυλό, έχουμε πολλούς μέντορες στην ομάδα, ήρθε η ώρα να ανεβούν και να αγκαλιάσουν αυτόν τον ρόλο.

Το ηθικό της ιστορίας είναι, σκατά συμβαίνει, κρατήστε το τρένο “α” να αγκαλιάζει “!

Ενώ έχω την προσοχή σας, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την αγάπη, την ενθάρρυνση και την υποστήριξη, εκτιμάται πάντα πολύ και αισθάνεται καρδιά. Οι φιλίες σου σημαίνουν τον κόσμο για μένα και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για αυτό.

Leave a Reply