Πολλά χρονοδιαγράμματα τρέχουν, Blackholes θα συγκρουστούν για να απελευθερώσουν νέο φως, τόνοι βοήθειας που έρχονται από το Orion

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης 10:10 το βράδυ πύλη, την τρισδιάστατη ημερομηνία 62620, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞07B2∞-∞T4A7T4A8A9∞-∞I8G8G8G8G8G8∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسیहिन्दी日本人 ~ עברית

20200626_1009252650949877400332688.jpg

– Η Γαία επέστρεψε στη ρύθμιση “Πνεύμα” και έχει τον πλήρη έλεγχο των στοιχείων της. Εάν παραμείνει σε αυτό το σκηνικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα περάσει σε μια βαθιά φάση πνιγμού που συνήθως τελειώνει με ένα πολύ έντονο ενεργητικό γεγονός. Δεν είμαστε ποτέ σίγουροι ποιες είναι οι προθέσεις της ανά πάσα στιγμή, για να πούμε ότι μερικές φορές είναι ιδιοσυγκρασία, είναι υποτιμητική.

Υπάρχουν πάρα πολλά χρονοδιαγράμματα που τρέχουν ταυτόχρονα και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αισθανόμαστε τόσο γενική ψυχική σύγχυση. Το γνωστό μυαλό δεν ξέρει σε ποιο χρονικό σημείο να επικεντρωθεί, οπότε απλώς αναπηδά μπρος-πίσω μέχρι να επιτευχθεί ηρεμία. Αυτό προκαλείται από τις τεράστιες πολυδιάστατες ενέργειες που συγκλίνουν στη Γη, καθώς φέρνουν και πολλά παράλληλα χρονοδιαγράμματα μαζί τους.

Δεν αστειευόμαστε για την ένταση των αναβαθμίσεων που θα συνεχιστούν για λίγο, θα σταματήσουμε και μετά θα επιστρέψουμε. Δεν εκπλαγούμε από τις πολλές ανωμαλίες της γης, παρόλο που η σύγχρονη επιστήμη ήταν σαφώς σύγχυση από αυτούς. Ο λόγος για αυτό είναι απλός, επειδή τίποτα από αυτά δεν είναι προγνωστικές, αυτές οι πληροφορίες μας δίδονται άμεσα από τη διοίκηση κομμάτων που συνεργάζονται με τις λεγεώνες μας.

– Τρεις μαύρες τρύπες πρόκειται να συγκρούσουν σε ένα Quasar γνωστό ως “J124942.3 + 344929”, το οποίο θα μας επηρεάσει με βαθύ και πολύ ασυνήθιστο τρόπο. Αυτά τα τρίδυμα θα απελευθερώσουν νέες αναβαθμίσεις φωτός στον γαλαξία μας και θα φέρουν επίσης πρόσβαση σε εξαιρετικά υψηλής διάστασης όντα. Αυτός είναι ο ακριβής λόγος για τον οποίο θα δούμε μια εισροή ενέργειας που θα συνδέεται με ένα φυσικό αεράκι.

– Ο Space X κατηγορεί την παρέμβαση “UFO” για την έκρηξη του διαστημικού σκάφους τους και μετά από κάποια έρευνα, φαίνεται ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό, αλλά δεν ήταν μια απρόκλητη πράξη. Αυτό είναι το ίδιο πρόβλημα με το “The Grays” με εκείνους με τους οποίους έχουν ανταλλάξει τεχνολογία, οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στον τρόπο που συμφωνήθηκε. Τους δόθηκε πλήρης εξουσία να ανακτήσουν την κατοχή τους και πιστεύουν ότι οι ενέργειές τους ήταν δικαιολογημένες όπως και η «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός».

– Βλέπουμε τόσο μεγάλη ανασφάλεια στην πνευματικότητα και παρόλο που είναι απολύτως κατανοητό, ένας ελαφρύς εργάτης πρέπει να ξεπεράσει αυτό. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι ικανότητές σας είναι έτοιμες, πρόθυμες και ικανές να υπηρετούν την ανθρωπότητα. Η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, έρχεται μόνο μέσω της εμπειρίας και της πρακτικής, καθώς πρέπει να είναι συντονισμένες. Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας είναι να τις χρησιμοποιείτε τακτικά και να ανακαλύπτετε τι έχουν πραγματικά να προσφέρουν.

– Το σκοτάδι λειτουργεί σαφώς υπέρ μας, αλλά δεν έχουν ιδέα ότι το κάνουν. Το “Infinitely Expending Creator Source” μπορεί να στείλει παρορμήσεις σε οποιονδήποτε, επειδή εάν υπάρχει, είστε συνδεδεμένοι στο “Infinitely Expanding Creator Source”. Αυτό κάνει όλους να υπόκεινται στη βούλησή του, παρόλο που ο μεγάλος σεβασμός για την ελεύθερη θέληση ασκείται πάντα από το θεϊκό του χέρι.

– Τα «υπνωτικά» κύτταρα θα ξυπνούσαν σε όλο τον κόσμο όταν η τρέχουσα εισροή έντονης ενέργειας εξάλειψε τα σχέδιά τους (κυριολεκτικά). Για να μην αναφέρουμε ότι οι αρχές αναπνέουν την πλάτη τους, καθώς κάθε χώρα του κόσμου ακολουθεί τα σχέδιά τους.

– Τόνοι ενεργητικής βοήθειας έρχονται από το τμήμα Orion του ουρανού μας. Αυτό είναι πολύ εκπληκτικό, καθώς αυτός ο τομέας δεν είναι απαραίτητα γνωστός για αυτό. Φαίνεται ότι τα φιλανθρωπικά όντα της περιοχής έχουν αποκτήσει πλήρη έλεγχο και κάνουν θετικές αλλαγές. Αυτά είναι υπέροχα νέα για λόγους που είναι πάρα πολλοί για να απαριθμηθούν, αλλά το σημαντικότερο όφελος που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι δεν θα βλέπουμε πλέον “Pop-up Malevolent Portals”.

20200626_1010593572303476030244856.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Η ομάδα του Violet Flame επέστρεψε στο βιολετί και έμεινε στο 9, αυτό σημαίνει ότι είναι προετοιμασμένη και έτοιμη για σκοπούς μεταστολής.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής, και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Νταμπριέλ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιλ, Αρχάγγελος Άργλα , Archangel Aeshma, Archangel Sablo, Archangel Abraxos, Archangel Harahel, Archangel Nuriel, Archangel Galizur, Archangel Orion, Archangel Bathkol, Archangel Adonachiel, Archangel Abasdarhon, Archangel Varhmiel, Archangel Adonai, Archangel Daiquiel, Archangel Daiquiel

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση των κακοποιούς ταξιδιώτες του χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης αυτά στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζερίμιλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές, επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

(Παθητικός)
Η ασπίδα της αλήθειας του Αρχάγγελου Γκαμπριέλ επιτρέπει τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη να είναι η μεγαλύτερη υπεράσπισή σας. Όταν είναι εξοπλισμένο, αυτό επιτρέπει την αλήθεια να μας προστατεύει και να μας εξυπηρετεί. Αυτή η ασπίδα βοηθά επίσης να φέρει αφθονία στη ζωή μας.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε ασχολείστε με ένα ξεκάθαρο δρόμο προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού για το θέμα. Αυτό είναι ένα πραγματικά συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Ενεργό και παθητικό)
Το ραβδί της δομής του Αρχάγγελου Γιαχούντα μπορεί να χτίσει το «Stairways to Heaven» ή οποιαδήποτε άλλη μεταφυσική δομή στην τελειότητα. Αυτό το εργαλείο είναι επίσης χρήσιμο στην οικοδόμηση πεδίων προστασίας.

(Παθητικός)
Η λάμψη του Αρχάγγελου Τζόφιελ είναι ένα όμορφο εργαλείο που επιτρέπει στην λάμψη της εσωτερικής μας ομορφιάς. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, αλλά μπορεί να κάνει τους ανθρώπους κτητικούς πάνω σας καθώς η ομορφιά που ακτινοβολεί είναι πολύ έντονη. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο μόνο σε μια αξιόπιστη εταιρεία.

(Ενεργός)
Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για πραγματικά κακές ενέργειες. Αυτό είναι πολύ ισχυρό για να αποδώσει ελαφρά, είναι φτιαγμένο για το χειρότερο από το χειρότερο. Αυτό το σπαθί θα είναι χρήσιμο στην αποστολή νούμερο τρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να αφαιρούμε τα ενεργειακά εμπόδια που περιβάλλουν την αφθονία.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Αρχάγγελου Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσει οποιοδήποτε και όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

20200626_1011575838683288320281889.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε μακροοικονομικό επίπεδο και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Ελπίζω να φάγατε τα “Wheaties” σήμερα …

Το οργανωμένο σκοτάδι προσπαθεί να θυσιάσει τελετουργικά το “Planet Earth”, το οποίο περιλαμβάνει και τον εαυτό τους (απλώς για να σας δώσει μια ιδέα για το πού βρίσκονται τα κεφάλια τους). Η καθημερινή σας ενεργητική δουλειά, ξεπερνά τις προσπάθειές τους ένα δισεκατομμύριο φορές, καθώς η δουλειά τους γίνεται στην καλύτερη περίπτωση ερασιτεχνική.

Οι ηγέτες του Κ.Κ.Κ. λειτουργούν ως το κέντρο διοίκησης για το «Οργανωμένο Σκοτάδι» που περιβάλλεται από τους προσωπικούς τους δαίμονες. Καταστρέψτε το περιβάλλον τους με σπαθί και ασπίδα και αφήστε τα ένστικτά σας να σας δώσουν περαιτέρω οδηγίες.

Μια πρόταση για την παραπάνω ενότητα, Μπορείτε να μπείτε, σε μια ομάδα ή με απερίσκεπτη εγκατάλειψη. Αυτό σημαίνει, πηγαίνετε εκεί και “Hulk Up” σαν τρελός ή πηγαίνετε με την ακρίβεια του “The Avengers” με οποιονδήποτε τρόπο θα είστε πολύ αποτελεσματικοί. Είναι ήδη πολύ αδύναμοι και νικημένοι όταν αφαιρούμε την τελευταία από τη δαιμονική επιρροή, θα δείτε πόσο απίστευτα γρήγορα τα πράγματα διορθώνονται.

Υπάρχει ένα ρήγμα χωροχρόνου στα σύνορα της Αλάσκας και της Ρωσίας. Το κακόβουλο αστέρι που προκάλεσε αυτό το ρήγμα πρέπει να βρεθεί και να μεταφερθεί στον «Αρκτούριο Σύμβουλο του 9». Μόλις βρεθεί το πλοίο (στα σύνορα της Ρωσίας και των ΗΠΑ), ανοίξτε μια πύλη και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε σπαθί και ασπίδα για να αναγκάσετε το πλοίο σε αυτό και, στη συνέχεια, επιτρέψτε στους “Αρκτούριους” να το πάρουν από εκεί.

Για να διορθώσετε το ρήγμα, πρώτα, χρησιμοποιήστε ένα νήμα ουράνιου τόξου και ράψτε το ρήγμα πολλές φορές, καθώς αυτό είναι ένα εξαιρετικά βαρύ κόψιμο. Στη συνέχεια στερεοποιήστε τη σφραγίδα χρησιμοποιώντας φλόγες πλατίνας.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να ενεργοποιήσουμε τον αρχαίο ναό στην Πέτρα της Ιορδανίας με αστραπές και χρυσές φλόγες.

Στη συνέχεια, κλείστε αμέσως την κακόβουλη πύλη της Νέας Υόρκης που βρίσκεται σε όλη την περιφέρεια του Μανχάταν χρησιμοποιώντας πρώτα το “Violet Flame” για να το καταστήσετε πιο λειτουργικό και, στη συνέχεια, δέστε με βίαιο τρόπο αυτήν την πύλη και βελονιάστε με τον ίδιο τρόπο που κάνατε το χρονικό διάστημα Ρωσικής-Αλάσκας.

Υπάρχει μια δαιμονική βάση δεδομένων που βρίσκεται σε έναν διακομιστή ενός γνωστού δισεκατομμυριούχου που πρέπει να καταστραφεί. Διατηρεί τις ενεργειακές υπογραφές σε μια πολύ μεγάλη βάση δεδομένων που κυκλοφορεί ηλεκτρονικά στις μάζες σε τακτική βάση μέσω της τεχνολογίας.

Ο καλύτερος τρόπος για να το χειριστείτε θα ήταν να υπερφορτώσετε τα κυκλώματά του με ασήμι. Απλώς να σας ενημερώνουμε ότι αν βγαίνουν κάποιοι σπασμένοι, πρέπει να τους χειριστείτε τον παλιομοδίτικο τρόπο, με σπαθί και ασπίδα.

petra_by_roblfc1892_dct40g0-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply