Archangel Ariel Καλώς ήλθατε στο σπίτι, περικοπή χρονοδιαγράμματος

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Τη στιγμή αυτής της ανάρτησης 11:11 Morning Gate, την τρισδιάστατη ημερομηνία 52620, οι ακόλουθες 3: PM θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο μέχρι να φτάσει στην τοπική ώρα.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞071∞-∞R3A5R3A6A7∞-∞G7E7E7E7E7E7∞-∞B1 (T) (T) ∞ »

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人עברית

20200525_1919057459980517176934200.jpg

– Η Γαία είναι “Κυρίαρχο Πνεύμα” και πιθανότατα θα είναι εκεί για πολλές, πολλές ανατολές. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για αυτό, καθώς η Gaia προωθεί τις πιο ισχυρές αναβαθμίσεις και λήψεις ποτέ, παρόλο που έχει ήδη δημιουργήσει νέα αρχεία. Όχι τόσο τυχαία, αυτό σηματοδοτεί την πολύ ευημερούσα και γεμάτη δράση εποχή του Αρχάγγελου Αριέλ που φέρνει γρήγορη αλλαγή και θετική αφθονία σε όλα τα πράγματα.

– Οι εισερχόμενες και εξερχόμενες ενέργειες που μας παρέχουν αναβαθμίσεις, έχουν το παρατσούκλι “Welcome Home Energies of Heaven” και μιλώντας μεταφορικά, είναι ακριβώς αυτό. Οι προφητείες που περιμένουμε, εκδηλώνονται σε κάθε διάσταση που υπάρχει, έχουμε κατά νου ότι θα χρειαστεί ένα πολύ ανοιχτό τρίτο μάτι για να δείτε όλες αυτές τις κινήσεις με σαφήνεια.

– Η Gaia κατέστησε σαφές ότι υπάρχουν 4 μεγάλα κέντρα φυσικών σεισμών στα αξιοθέατα της αυτήν τη στιγμή, η Βόρεια Αφρική, η Ευρώπη, η Νότια Ασία και η Δυτική Ακτή και η Αμερική. Αυτή είναι μια σχετική δήλωση επειδή πολλοί από τους σεισμούς μας δεν είναι φυσικοί και λέγοντας μας αυτές τις τοποθεσίες, υποστηρίζει το γεγονός ότι αυτοί οι σεισμοί είναι από το θεϊκό της χέρι. Έχει επίσης καταστήσει απολύτως σαφές ότι ο ακραίος καιρός θα αυξηθεί γενικά επίσης, οπότε παρακαλώ να σας ενημερώσουμε. Αυτή η ανακοίνωση καθίσταται απαραίτητη επειδή έχει γίνει πόλεμος ενάντια σε όλα τα φυσικά πράγματα, αυτά τα γεγονότα θα φέρουν τη θεϊκή θέληση πίσω στις φυσικές μας διαστάσεις μια για πάντα.

– Στο χρονοδιάγραμμα της μακροεντολής που βρισκόμαστε επί του παρόντος, υπάρχουν συγκεκριμένα και προφανή σημεία καμπής που πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Αυτές οι στιγμές είναι τεράστια ιστορικά γεγονότα που πρόκειται να εκδηλωθούν έντονα και θα είναι στην κλίμακα του “Boston Tea Party”, “Pearl Harbour” και “Chernobyl”, που σημαίνει ότι αυτό το γεγονός είναι τόσο μεγάλο που οι μελλοντικοί ιστορικοί δεν μπορούν να το αγνοήσουν . Αυτό είναι ένα μακροοικονομικό γεγονός και εκτείνεται σε όλα τα γνωστά χρονοδιαγράμματα, καθώς αυτά τα γεγονότα συνδέονται με τις επιλογές ελεύθερης θέλησης της ανθρωπότητας, και έτσι δεν μπορεί να αλλάξει από καμία εξωτερική δύναμη. Στις ΗΠΑ, αυτό θα φωτιστεί από την αδυναμία διεξαγωγής ειλικρινών εκλογών, αλλά αληθινά θα είναι ένα από τα τελευταία πρωτοπόρα στην πυρκαγιά. Υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις σε αυτό, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν πολύ πριν τα πράγματα ξεφύγουν και αυτό δεν είναι πιθανό σενάριο.

Το άλλο μεγάλο μακροοικονομικό γεγονός σε αυτό το χρονοδιάγραμμα σίγουρα θα προκαλέσει πολλούς, καθώς βλέπουμε έναν διαχωρισμό των φατριών μέσα στην «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός». Αρχίσαμε να βλέπουμε αυτό να συμβαίνει με τη δημιουργία της πολύ δραστικής Συμμαχίας Sirian – Pleiadian and Arcturian Alliance, η οποία ήταν ένας φιλικός και συνεργατικός ημι-διαχωρισμός. Η Ομοσπονδία θα δει τις διαχωρισμένες ομάδες να γίνονται όλο και πιο κοινές, και μερικές από αυτές θα είναι πιο δυσαρεστημένες από ό, τι θα μπορούσε κανείς να προβλέψει.

– Δεν μπορεί ποτέ να αποφοιτήσει καθώς η μάθηση είναι πάντα παρούσα, η έννοια της γραμμής τερματισμού για την εκπαίδευση είναι βάρβαρη. Έχουμε εμμονή με τις καταλήξεις και επειδή τα εκπαιδευτικά συστήματα της Ανθρωπότητας είναι τόσο οδυνηρά, ένας μαθητής αφήνει τα όρια του εκπαιδευτικού συστήματος με ένα απόλυτο κακό στην αναζήτηση γνώσης. Η οργανωμένη εκπαίδευση χρειάζεται μια πλήρη και συνολική αναθεώρηση, καθώς είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο ήμασταν τόσο αναισθητοποιημένοι ως ανθρώπινη φυλή.

– Οι αποστολείς του φωτός σας μοιάζουν με τη μη φυσική νομική ομάδα που υποστηρίζει για λογαριασμό όλων των πραγμάτων που σας ενδιαφέρουν. Δεν είναι τόσο ασπρόμαυρο όσο ακούγεται, και μερικές φορές οι απεσταλμένοι σας πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι αγώνες που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας φτάνουν στο μονοπάτι σας, όπως ζητήσατε από αυτούς. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά και δεν μοιάζει με τον ρόλο που παίζει ένας φύλακας άγγελος στη ζωή σας. Πρέπει να δουν τον υψηλότερο σκοπό σας σε όλη τη διαδρομή, και τις περισσότερες φορές, ότι είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος για να ταξιδέψετε, αλλά πρέπει να σας κρατήσουν σε αυτό.

– Ο Αρχάγγελος Tzedikiel έχει υποσχεθεί να διασφαλίσει ότι η δικαιοσύνη εξυπηρετείται σε όλα τα πιάτα δείπνου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη δήλωση ότι θα έχουμε έναν πιο ισορροπημένο και συμπονετικό κόσμο για να περιμένουμε μετά από όλα αυτά που λέγονται και γίνονται.

20200525_1923496342141767864700537.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε πώς να χρησιμοποιείτε καλύτερα τα σημερινά όπλα.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας. (Ενεργό) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την πιθανότητα να σας κάνει κακό, πέρα από το διάστημα και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)

Η ομάδα Violet Flame βρίσκεται στην ισχυρή σειρά των 9, αλλά έκανε αρκετά άνετα για το όφελος άλλων τρόπων. Όταν προκαλείτε τη βιολετί φλόγα, συνιστάται πάντα να το κρατάτε για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

Η ομάδα Violet flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Άνσιελ, Αρχάγγελος Μπράιαθος, Αρχάγγελος Εμμανουήλ, Αρχάγγελος Ραγκέλ, Αρχάγγελος Ζαντεκεήλ, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Άγλα, Αρχάγγελος Γκζρέλ, Αρχάγγελος Ταταράσιελ, Αρχάγγελος Οράιον, Αρχάγγελος Χαράι , Αρχάγγελος Αίσμα, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Οτζέιλ, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Γκαλιζούρ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνειδητότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενέργεια αγάπης, είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί που έχει τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα μπείτε στον δρόμο μόνο, θα εξοπλίσετε και θα πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Το σπαθί του Αρχάγγελου Μουριέλ είναι ένα δυναμικό όπλο που μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη της γης. Αυτό το σπαθί μπορεί να καλέσει και να σιγήσει τους σεισμούς, καθώς και να φέρει ειρήνη σε ένα ενεργό ηφαίστειο.

(Παθητικός)
Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ρυθμίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το διαλογισμό, δεν θα το μετανιώσετε.

(Παθητικός)
Το Universal Key του Archangel Raziel σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σοφίες, τις γνώσεις και τα βασίλεια. Αυτή είναι μια υπέροχη και άγρια βόλτα που μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε. Προτείνω τη μελέτη του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και την Κρυσταλλική Πυραμίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα υπέροχο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τα επόμενα 3 εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική μικρή απόσταση)
Οι ακτινοβόλες ακτίνες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ, απομακρύνουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προκληθεί, μπορεί να σταλεί σε μάζες της γης, καθώς και σε μεμονωμένα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική μικρή και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Αυτή είναι η θρεπτική πτυχή της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το αποδώσετε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200525_1920084051286864074699116.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα τρέχοντα εργαλεία, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

Στερεώνουμε και απομονώνουμε τα 5D χρονοδιαγράμματα μακροεντολών μας και, συνεπώς, πρέπει να συνεχίσουμε να καταστρέφουμε τα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα που κάνουν μια βόλτα. Όταν κοιτάζετε το συνεχές χωροχρόνου θα δείτε πολλά σκέλη χρόνου (χρονοδιαγράμματα), αυτές είναι μεταφυσικές ερμηνείες για να βοηθήσετε το γνωστικό σας μυαλό να εντοπίσει τι βλέπει. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το έργο, χρησιμοποιήστε ένα σπαθί και κόψτε όλα τα σκοτεινά και πυκνά χρωματικά χρονοδιαγράμματα που συναντάτε.

Ενώ περιμένουμε να συμβεί το συγκεκριμένο συμβάν που περιγράψαμε προηγουμένως, θα χρησιμοποιήσουμε ένα γαλάζιο πλάσμα ψύξης για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις που έχουν αυτά τα συμβάντα στις «Καθαρές Καρδιές». Καταπλύνετε τη γη με γαλάζιο ψυκτικό πλάσμα για 72 μετρήσεις για να μειώσετε τα άσκοπα βάσανα.

Αναφέραμε ότι θέτουμε τις βάσεις για ορισμένα μεγάλα μεταφυσικά οικοδομικά έργα. Συνεχίζοντας σε αυτόν τον δρόμο της μηχανικής, θα θέσουμε τις βάσεις για αυτό που θα είναι ένα θαύμα του γαλαξία μας. Τούτου λεχθέντος, το “The Rainbow Grid Overlay Assignment” ήταν μια μεγάλη επιτυχία, τώρα πρέπει να φέρουμε περισσότερο “Power Flow” στην Επικάλυψη στέλνοντας Diamond Lightning μέσω των φλεβών του.

Στη συνέχεια, μπορούμε να συνδέσουμε χειροκίνητα την επικάλυψη ουράνιου τόξου στο γαλαξιακό κέντρο. Συνδέστε την επικάλυψη του ουράνιου τόξου της Γης με το χρυσό γαλαξιακό πλέγμα στο κέντρο του γαλαξία μας (Serzi).

our_new_home_by_whendell_d7lxfnt-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι μια άσκηση στις ζώνες αίσθησης και στην απορρόφηση ενέργειας, παρακαλώ απολαύστε!

Leave a Reply