Ένας συναρπαστικός στόχος, πυρκαγιά, πύλες και εφέ Mandala

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πύλη το βράδυ στις 8:08. την τρισδιάστατη ημερομηνία 72620, οι ακόλουθες 3: ΠΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08A5∞-∞V4B1V4B1B1∞-∞L1J1J1J1J1J1∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी日本人 ~ עברית

20200726_0935289132262462363288285.jpg

– Η Γαία βρίσκεται στο “Ρύθμιση πυρκαγιάς”, αλλά θα ήταν καταλληλότερο να πούμε ότι η Γαία έχει φωτιά. Είναι έτοιμη να μετατρέψει σε πλήρη κλίμακα. Αναφέραμε ότι ελέγχει τα καιρικά της μοντέλα. Προς το παρόν, θα αναπροσαρμόσει τις ροές της, οπότε κολλήστε.

Έχουμε περάσει από την πύλη και μπορείτε να νιώσετε τη διαφορά, αλλά όχι εντελώς. Για να σας βοηθήσουμε να αφομοιώσετε αυτό, την τοποθεσία μας μέσα σε αυτήν την κβαντική θέση. είναι σαν να μπαίνεις στο σπίτι σου και να βγάζεις τα παπούτσια σου στο χώμα. Ναι, είστε στο σπίτι σας, αλλά δεν έχετε ακόμη αγκαλιάσει από τη ζεστασιά της κατοικίας σας.

Έχουμε πολλά επιβεβαιωμένα “Εφέ Mandela” στη σφαίρα των παιδικών βιβλίων. Η κατάσταση “Berenstein, Berenstein, Berenstain Bear” είναι πιο σχετική από ό, τι πιστεύουν οι άνθρωποι. Είναι ένας δείκτης χρονικού πλαισίου μακροεντολών και επειδή το “πραγματικό όνομα” αλλάζει τόσο συχνά, μάθαμε να ψάχνουμε εκεί για έγκυρους δείκτες χρόνου. Υπάρχουν επίσης πολλά για το “Μαντέλας” σε όσους ήταν άπληστοι αναγνώστες του “Amelia Bedelia” και ορισμένα μεμονωμένα κόμικς.

– Πολλές αισθήσεις έρχονται από εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα. Μπορεί να αισθανθείτε πινελιές, βρύσες ή γαργάλημα από αυτήν την ανωμαλία, αλλά δεν συμβαίνουν σε εσάς. Συμβαίνουν με την έκδοση του εαυτού σας που υπάρχει σε ένα εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα, το οποίο είναι μια απλή σκιά. Θα υπάρξει λιγότερη υπερευαισθησία καθώς περνά ο χρόνος και προσαρμόζουμε στη συνειδητή ταυτόχρονη διαβίωση του χρονοδιαγράμματος.

– Γνωρίζουμε τα πάντα για τους αγώνες αστεριών που ταξίδεψαν εδώ με πλοία, αλλά τι γίνεται με εκείνους που δεν χρειάζονται σκάφη για να πάνε. Περισσότερα όντα έχουν αναπτύξει φυσική πτήση από εκείνα που την έχουν επιτύχει μέσω της τεχνολογίας. Έχουμε μια πληθώρα φίλων που έχουν ταξιδέψει εδώ με μια τέτοια μέθοδο. Αυτά τα όντα θεραπεύουν ενεργά σημαντικά υδάτινα σώματα, βελτιστοποιούν τις ηπειρωτικές χερσαίες μάζες και κάνουν διάφορες όμορφες πράξεις. Το τμήμα μηχανικής μας τους ευχαριστεί πάρα πολύ. Παρόλο που δεν έχουν σταματήσει να παρουσιάζονται επίσημα, έχουμε συνομιλήσει μεταξύ τους στο πεδίο, κάτι που ήταν μια αναγνώριση παρόμοιων προθέσεων.

– Θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα “Legion Symbols” να εμφανίζονται στους κύκλους συντονισμού και περικοπής Schumann. Οι καλοπροαίρετες φυλές των αστεριών αναζητούν το υψηλότερο φως συνείδησης για να επικοινωνήσουν και αυτό θα ήμασταν εμείς. Μοιάζει πολύ με την αποστολή γραπτού μηνύματος από έναν παλιό φίλο, κάπως σοκαριστικό, αλλά όχι εντελώς εκτός χαρακτήρα.

– Ένα νέο σύμπτωμα ανάληψης βλέπει αστραφτερά στο όραμά μας και η διάσπαση της ψευδούς μήτρας το προκαλεί. Οι ανακριβείς προβολές, τα λανθασμένα συναισθήματα και τα λανθασμένα πλέγματα έρχονται αργά εκτός σύνδεσης από τη σχεδίαση.

– Η γαλαξιακή ημερομηνία επαναφοράς δεν είναι ακριβώς η ημερομηνία 3D που διαφημίζεται. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, εμφανίζεται σύντομα αλλά δεν έχει συμβεί ακόμα.

– Η τοξική θετικότητα δεν είχε λειτουργήσει μέχρι τώρα για την ανθρωπότητα. Η αποφυγή όλων των ζητημάτων θέτοντας στα μάτια τη θετικότητα δίνει πραγματικά τη δύναμή σας μακριά, όπως βλέπουμε ότι όταν είμαστε αποφασιστικοί, τα βουνά κινούνται. Οι φιλοσοφίες της νέας εποχής έχουν εγκαταλείψει την έννοια της ειλικρίνειας με τον εαυτό τους και έχουν δημιουργήσει έτσι τόνους αναποφάσιστης ιδεολογίας σε όλο τον κόσμο. Η Rhonda εισήγαγε πολλές στις πνευματικές επιστήμες, αλλά είναι σαν να δίνει ένα προσχολικό παιδί έναν αναπτήρα, δεν είναι κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, και αν μπορούν, σίγουρα θα καούν.

– Δεν βλέπουμε όλη την αλήθεια που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή για εμάς. Προχωρώντας πέρα από όλα τα επίγεια ζητήματα, εάν αυτό το γαλαξιακό ζήτημα εξαφανιστεί χωρίς συνέπεια στη γη, δεν θα επιτρέπεται να εισέλθει στον αιθέρα μας. Δεν θα υπήρχε καμία κίνηση προς τα εμπρός ως ανθρωπότητα εάν είχαμε τόσο γιγάντια γαλαξιακά μνησικακία. Υπάρχουν πολλά που κρύβονται από την κατανόηση από τις υψηλότερες διαστάσεις.

– Η Γη έχει μια ειδική ομάδα με βάση τη Γη, που περιλαμβάνει ενδεικτικά τους Αρχάγγελους Μέτατρον, τον Αρχάγγελο Κάμαελ, τον Αρχάγγελο Όριον, τον Αρχάγγελο Λέο, τον Αρχάγγελο Αφ, και τον Αρχάγγελο Ραζίελ. Μία από τις πιο “Bad-Ass” ομάδες που συγκεντρώθηκαν ποτέ, η δουλειά τους θα είναι εμφανής στιγμιαία. Το ανακοινώνουμε σύμφωνα με το νόμο περί αποκάλυψης. αυτή η ομάδα πρόκειται να κάνει πολλά πράγματα. Θα είμαστε σίγουροι ότι ακολουθούμε όλες τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα σε μια προσπάθεια δέουσας διαδικασίας.

20200726_094149149689729342221616.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Το “Violet Flame” βρίσκεται στις ιδανικές εννέα ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε τέλειο περιβάλλον για να μεταδώσουμε πυκνές ενέργειες.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε και ο Αρχάγγελος Αντονάι.

(Ενεργός)

Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)

Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό ξίφος επίθεσης με τη δική του απόλυτη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να πάτε.

(Παθητική και επιθετική)

Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει στον στόχο σας μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα διευρυνόμενη πηγή δημιουργών για το θέμα. Αυτό το εργαλείο είναι ένα συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)

Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)

Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα τρία εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)

Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταστάσεων που έχουν ήδη προκληθεί. ισχύει για τις μάζες της γης και τα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)

Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας Το εργαλείο φέρνει μια θρεπτική πτυχή της θεραπείας και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)

Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Σημειώστε τα ακόλουθα τρία εργαλεία που συνεργάζονται. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)

Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αριέλ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)

Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)

Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

20200726_0947137717200354445242830.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει στο καθήκον, εάν όχι, μετά πηγαίνετε στο διαλογισμό.

* Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που προκαλούν πολλά προβλήματα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία. Θα τους ονομάσουμε “The Setinaanac”, σε αυτό το όνομα, αφαιρούμε τη δύναμή τους. Όταν βλέπετε την αύρα τους, μοιάζει απαίσια όπως κάθε άλλη παρασιτική φυλή, μαύρο με σταγονίδια αίματος μέσα, η μόνη διαφορά είναι ένα λαμπερό τρίτο μάτι. Θα βρείτε αυτά τα όντα παντού, αλλά υπάρχει μεγάλη συγκέντρωσή τους στο “Χαλέπι της Συρίας”.

Καλέστε τους με το νέο τους όνομα και φέρτε τους στο “Violet Flame” με ένα “Portal” ήδη ανοιχτό στο κέντρο του. Αυτή η πύλη θα βγει στην περιοχή αναμονής που δημιουργήθηκε από τον Αρχάγγελο Azrael, όπως θα κάνουν όλες οι πύλες που βρίσκονται μέσα στην ιώδη φλόγα.

* Θα πρέπει σίγουρα να παρακολουθείτε τη Σουηδία και την Ιταλία για γαλαξιακά και παγκόσμια μεταβαλλόμενα γεγονότα. Υπάρχει κάτι περισσότερο από το να βλέπει κανείς με τις δύο χώρες καθώς υπάρχει και μια τόσο δημόσια εξέγερση ενέργειας που συμβαίνει και στα δύο μέρη. Θα στείλουμε μια “πορτοκαλί φλόγα της αποκάλυψης” και στις δύο τοποθεσίες, παρακαλώ κρατήστε για 72 μετρήσεις.

* Υπάρχει μια αιθέρια συχνότητα που οι κακόβουλες δυνάμεις χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο. Δεν πρέπει να συγχέεται με τον γενικό αιθέρα. είναι υπερστατικό που λειτουργεί επίσης ως πεδίο διακοπής για τις τεχνικές τους.

Για να εντοπίσετε αυτήν τη συχνότητα, πρέπει να ακούσετε φυσικά και να βρείτε ένα υψηλό στατικό βουητό. Μόλις προσδιορίσετε το βουητό, επιστρέψτε σε αυτό μεταφυσικά, ακολουθήστε το στην πηγή του και μετά χειριστείτε το με σπαθί και ασπίδα.

* Ο απώτερος τεχνικός μας στόχος είναι να μεταφέρουμε μεταφορικά τα Gaia’s, Serzi’a και την περιφέρεια του Σύμπαντος στην “Απειρά επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού” ενώ όλοι είναι ακόμα σε κίνηση. Αυτή η επαναλαμβανόμενη ανάθεση είναι επειδή αυτός είναι ένας συναρπαστικός στόχος που θα κάνει τα πράγματα πραγματικά γρήγορα.
Για να το επιτύχετε αυτό, χρησιμοποιήστε έναν “ιστό αράχνης που μοιάζει με ουράνιο τόξο” που εκτοξεύεται από κάθε μέρος της σφαίρας της γης και συνδέεται με τις πλέον απομακρυσμένες πηγές “Πηγή δημιουργού που επεκτείνεται άπειρα”.

Η ίδια τεχνική θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και για τον γαλαξία, και αν μπορείτε, κρατήστε αυτήν την ιδέα για μια μέτρηση των 72 και μετά προχωρήστε στο Σύμπαν. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερα σώματα μόνο όταν πιστεύετε ότι έχετε ολοκληρώσει τα τμήματα τους. Εάν πιστεύετε ότι καταφέρατε να κρατήσετε για πλήρες αριθμό 72, προχωρήστε στους δύο επόμενους στόχους, εάν δεν συνεχίσετε να εργάζεστε στη γη.

Τελικά αυτό θα προκαλέσει την καλοπροαίρετη απομόνωση του πλανήτη μας όπου θα υπάρχει μόνο αισθαντική ζωή. Μην κάνετε κανένα λάθος γι ‘αυτό. σκοπεύουμε να διευκολύνουμε τα 2000 χρόνια ειρήνης, όπως προέβλεπε.

* Μερικοί από τους «ελαφρούς εργάτες» ανακάλυψαν πρόσφατα τα «Angel Wings» τους. Αγκαλιάστε τη γη με τα αγγλικά φτερά σας για 72 μετρήσεις ή περισσότερο.

Έχουμε επιτύχει τεράστια επιτυχία με την εκκαθάριση της αρνητικής ενέργειας, μεταβαίνοντας σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα και θέτοντας τα θεμέλια μιας 5D πραγματικότητας. Για να διατηρήσετε τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, παρακαλώ κατακλύστε τη γη. ένα “Rainbow Flame” για μια μέτρηση 72, ένα “Emerald Green Ray Light” για μια μέτρηση 72 και “Pink Plasma” για το ίδιο.

a_peaceful_place_by_iforce73_de22gjf-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply