Αγάπη γράμματα από το σύμπαν, όπως ένα πρώτο φιλί, ταξιδεύοντας με χρόνο στο τροχόσπιτο, απολαύστε την παράσταση

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πύλη το βράδυ στις 8:08. την τρισδιάστατη ημερομηνία 8120, οι επόμενες 3 π.μ. θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08A9∞-∞V8B1V8B1B1∞-∞L5J5J5J5J5J5∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200801_0853427139524160899826930.jpg

– Η Γαία είναι σε περιβάλλον “Νερό-Πνεύμα” και αυτό είναι εξαιρετικό. Ρέουμε σαν ένα ρεύμα με τη δύναμη της ενέργειας που δημιουργήσαμε. Αυτή η ενέργεια θα φέρει τελικά την ειρήνη σε όλους τους γαλαξίες, καθώς γινόμαστε παραγωγικοί μηχανικοί. Τι αξιοθαύμαστη βόλτα, ανακαλύπτοντας τη δύναμη της πραγματοποίησης θαυμάτων.

– Το “Lightworker Legion” έχει δοθεί συντριπτικός έπαινος για την επίδειξη της πρωτοβουλίας και την τεχνογνωσία να ξεπεράσει τα χρονοδιαγράμματα σκόπιμα. Τώρα μπορούμε να το ταξινομήσουμε ως “η θεότητα βοηθά εκείνους που βοηθούν τον εαυτό τους”. Έχουμε ανοίξει τις πόρτες για μια πληθώρα “υψηλού επιπέδου ελπίδας” που ξεκίνησε από τους ανώτερους εαυτούς μας. Είναι σαν το “αληθινό έρωτα πρώτο φιλί”. Μόλις ξεκινήσει, ανοίγει τις πόρτες για πολλούς άλλους.

– Φτάσαμε σε ένα υπέροχο χρονοδιάγραμμα. βλέπουμε αυτό να συμβαίνει ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Θα έχουμε μια άλλη ευκαιρία να πάμε ακόμα πιο ψηλά όταν πάρουμε κάποιους φίλους. Μπορεί να αισθάνεται σαν ένα “Τροχόσπιτο τσιγγάνων που ταξιδεύει με το χρόνο” γιατί αυτό είναι. Το θέμα αυτού του χρονοδιαγράμματος είναι, “Απολαύστε το σόου”, κάδο στην ομάδα για να μας φτάσετε τόσο γρήγορα.

Αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν έχει σχεδόν κανένα πέπλο και φυσικά θα δείτε πολλά πράγματα που δεν έχετε δει προηγουμένως. Οι άγγελοι, οι περασμένοι αγαπημένοι και άλλα μη φυσικά όντα θα είναι σε πλήρη θέα για να δουν όλα τα μάτια, θα εκπλαγούν επίσης από το πόσο αναποτελεσματικές είναι οι τεχνικές κρυψίμασής τους σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Οι “Έσσεν” βρίσκονταν σε αυτό το χρονοδιάγραμμα πριν από πολλές χιλιετίες και συνέχισαν να τρέχουν ακόμη και αφού έφυγαν. Βρισκόμαστε στην πιο εμπλεκόμενη πραγματικότητα μέχρι σήμερα. Υπάρχουν περισσότερα απίστευτα γεγονότα σε αυτό το χρονοδιάγραμμα από ό, τι πρέπει να υπολογίσουμε. Πρέπει να το δούμε αυτό ως το ιδανικό χρονοδιάγραμμα για πυκνή μεταμόρφωση επειδή είναι τόσο ελαφρύ.

– Είμαστε έτοιμοι και προχωρούμε στην επόμενη φάση, και συνεχίζουμε να το ακούμε από πολύ αξιόπιστες πηγές. Προχωρούμε επίσημα στη νέα εποχή και θα χτίζουμε τα όνειρά μας όπως ποτέ άλλοτε. Έχουμε δει τους εαυτούς μας να επιτυγχάνουν πολλά θαύματα όταν θέτουμε την ενέργειά μας σε αυτό, και μπορείτε να είστε ενθουσιασμένοι για το τι θα έρθει. Πρόκειται επίσης να δούμε σημαντικές αλλαγές στο ημερολόγιο επίσης. Αυτά τα γεγονότα συμπίπτουν πάντα με τη θεϊκή ουσία και το συγχρονισμό.

– Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την ανατολή του ηλίου και να καθορίσουμε την ημέρα μας. προκαλεί μια πολύ πολωτική νοοτροπία. Οι ρουτίνες μας θα μας καθορίσουν τελικά, και πρέπει να προσέχουμε όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο επιλέγουμε να διαμεριστούμε τη μέρα μας.

– Οι Hornets είναι μέρος των λεγεώνα μας, γι ‘αυτό σας έχουμε προειδοποιήσει μέχρι τώρα. Σας ενημερώνουμε καλά για αυτά τα σημαντικά γεγονότα προτού συμβούν, ώστε να μπορείτε να αντιδράσετε ανάλογα. Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεπάθειας, αλλά πρέπει να τους προσεγγίσετε με σεβασμό.

– Αναφέραμε τις χρονικές παρατυπίες γύρω από τα σύνορα Ρωσίας – ΗΠΑ. Κάποιος θα έπρεπε πιθανώς να το είχε λάβει σοβαρά υπόψη, και τα σωστά μάτια το βλέπουν αυτό.

– Ο γαλαξίας μας έστειλε έναν γίγαντα που σε αγαπώ μέσω της συχνότητας. Πρέπει να είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ιδέα ότι κάτι τέτοιο θα εκδηλωθεί φυσικά.

20200801_0854573717997155130844100.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.
Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.
Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.
Το “Violet Flame” βρίσκεται στις ιδανικές εννέα ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε τέλειο περιβάλλον για να μεταδώσουμε πυκνές ενέργειες.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε και ο Αρχάγγελος Αντονάι.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί με πλήρη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να πάτε.

(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει στον στόχο σας μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα διευρυνόμενη πηγή δημιουργών για το θέμα. Αυτό το εργαλείο είναι ένα συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Σημειώστε τα ακόλουθα τρία εργαλεία που συνεργάζονται. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αριέλ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα τρία εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταστάσεων που έχουν ήδη προκληθεί. ισχύει για τις μάζες της γης και τα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Το εργαλείο φέρνει μια θρεπτική πτυχή της θεραπείας και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200801_0859351107555113866504334.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.

* Το “Κ.Κ.Κ.” αλιεύει “από τους Γκαλαπάγους και όταν λέμε” ψάρεμα “εννοούμε, καταστρέφοντας τους φυσικούς πλανητικούς ρυθμούς. Χτυπήστε τις βάρκες με ό, τι έχετε, όχι μόνο καταστρέφουν τον ωκεανό με ένα γιγαντιαίο κτύπημα, αλλά δηλητηριάζουν επίσης τη θάλασσα ταυτόχρονα. Μια σκληρή μεταφυσική απεργία θα είναι ένα πολύτιμο μάθημα για τους μπερδεμένους φίλους μας, το πιο αγαπητό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους εμποδίσουμε να συσσωρεύσουν κάρμα που δεν μπορούν να αποπληρώσουν.

* Ο Serzi (Ο Γαλαξίας μας) ζήτησε “Η Ιερή Φλόγα”, να μην συγχέεται με τη βιολετί φλόγα και άλλους. Από τη σκοπιά σας, η μόνη διαφορά μεταξύ μιας ιερής φωτιάς και όλων των άλλων φλογών είναι ο τρόπος με τον οποίο τη χρησιμοποιείτε. Μια «Ιερή Φλόγα» είναι πιο συνειδητή και συνειδητή από τις άλλες. δεν μπορείτε να κατευθύνετε τα χρωματικά μοτίβα του. αποφασίζει τι χρειάζεται και πότε. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φλόγα, πρέπει να “καλέσετε με ανοιχτό χέρι”, που σημαίνει να το ξυπνήσετε και να το αφήσετε να κάνει το δικό του πράγμα ενώ το παρακολουθείτε. Ο γαλαξίας ζητάει μια τέτοια φλόγα, μείνετε ενόψει όσο χρειάζεται. Σας προτείνουμε να κάνετε το ίδιο και για τη Γαία.

* Ακολουθώντας τις σωστές συμβουλές που λάβαμε από τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, θα αγκυρώσουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα με βαθιά θεραπεία και λήψεις. Η πιο εμφανής ανάγκη που έχουμε είναι να φέρουμε πίσω το αίσθημα στην ανθρωπότητα. Έχουν μουδιάσει, λογοκριθεί και ναρκωτικά σε πολλές κατευθύνσεις. Μπορούμε να επηρεάσουμε αργά την επούλωση των γενικών μαζών κατακλύζοντας τη γη με πλάσμα ουράνιου τόξου για 72 μετρήσεις.

* Στείλτε τις ακόλουθες φλόγες στα ονόματα της λίστας του Maxwell: Το “The Orange Flame” θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια και αν είναι ένοχοι ή αθώοι, θα το φέρει στο φως. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη βιολετί φλόγα σε όλα τα μέρη για να μεταδώσουμε τη ζημιά που προκλήθηκε.
Στείλτε το “Emerald Green Light” στα θύματά τους για τουλάχιστον 72 μετρήσεις.

* Καλέστε τη «Συχνότητα της Ευγνωμοσύνης» από μέσα, αφήστε την να ακτινοβολεί στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της πραγματικότητάς μας.

journey_to_the_sky_night_by_as07_de2d6pg-pre

Ο Διαλογισμός σήμερα είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply