Απαντώντας στις προσευχές της νεολαίας, του τρελού διαστήματος και του καιρού της γης, μάγισσες του δάσους

Η ημέρα είναι τώρα 72 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 μ.μ. αφού έχει χτυπήσει τις καμπάνες διαλογισμού στις 3 π.μ. τρεις φορές πριν.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πρωινή πύλη 8:08 ανατολικής ακτής ΗΠΑ, την τρισδιάστατη ημερομηνία 81520, στις 3 π.μ. που θα ξεκινήσει αυτή τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις 3 μ.μ.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08B4∞-∞W3B2W3B3B3∞-∞MKKKKK∞-∞B2 (T) (T) ∞ “

Ημερολόγιο θρύλου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200813_0903261545682628771958643.jpg

Το ημερολόγιο:

– Η Γαία είναι στο στοιχείο της «Φωτιάς» από την άποψη του «Πνεύματος-Πνεύματος». Αυτή η συγκεκριμένη αλλαγή στις δυνατότητες δείχνει ότι έχει τον στόχο της και μετασχηματίζει, μεταμορφώνει και αναθέτει εκ νέου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το πόσο μακριά και μακριά αυτή η φλόγα θα εξαπλωθεί καθώς φαίνεται να έχει πολύ καύσιμο, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι τουλάχιστον θα κατακλύσει ένα καλό μέρος του γαλαξία μας.

– Βλέπουμε πολλές στήλες στο ημερολόγιό μας που έχουν πάει σε ένα “Pure Letter”, αυτό αποτελεί ένδειξη ότι τα γεγονότα είναι σε τέλεια ευθυγράμμιση όσον αφορά τη μαζική ανάβαση. Δεν έχει σημασία τι βιώνει το σώμα, γιατί η θεότητα είναι πάνω απ ‘όλα. Το προηγούμενο είναι επίσης μια κβαντική δήλωση φυσικής, η οποία μπορεί να ποσοτικοποιήσει εύκολα τη μεταφυσική παντοδυναμία μας.

– Ξέρουμε πώς τελειώνει αυτό. μπορούμε απλώς να προχωρήσουμε χωρίς τον κινηματογράφο; Αυτή η στασιμότητα εξαρτάται από το συνειδητό μυαλό μας, το οποίο επιμένει να βρούμε λογικές οδούς για το μέλλον μας. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να χειριστούν τις δυνάμεις τους μέχρι τώρα, για αυτόν τον ακριβή λόγο, προσπαθούν ακόμα να παρουσιάσουν λογική στην κβαντική μηχανική. Αν ήμασταν άνετα να ξυπνήσουμε μαγικά με την ουτοπία, θα συνέβαινε τόσο γρήγορα.

20200813_0911459202418076783371537.jpg

3D ειδήσεις:

– Η ανθρωπότητα αρχίζει να ψάχνει την πηγή των δεινών της. Δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί ποιος βρίσκεται πίσω από την κατάσταση της παιδεραστίας ή τις πολλές άλλες φρικαλεότητες κατά της ανθρωπότητας. Υπάρχουν χάρτινα μονοπάτια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, και η ανθρωπότητα έχει καταλάβει τελικά πώς να συνδέσει σωστά τις τελείες. Ως αποτέλεσμα των προσπαθειών μας να προχωρήσουμε σε υψηλότερα χρονοδιαγράμματα, καταφέραμε να εκδηλώσουμε μια τέτοια πραγματικότητα, και αν μείναμε στάσιμοι, θα είχαν παραμείνει αδαείς.

– Το “οργανωμένο σκοτάδι” έχει χτυπήσει το κουμπί αυτοκαταστροφής τους και αυτό είναι ένα ζήτημα ελεύθερης θέλησης, επειδή βάζουν τον εαυτό τους στη διασταύρωση. Έτσι, δεν μπορούμε να παρέμβουμε στη μαζική καταστροφή, εκτός εάν κινδυνεύει η συνειδητή ζωή.

– Το “OD” θυσιάζει τους ηγέτες του σε προσπάθειες να επαναφέρει τη μεταφυσική τους βοήθεια. Οι δαίμονες που καλούν έχουν ηττηθεί και δεν έχουν πλέον καμία εξουσία σε αυτόν τον κόσμο πλέον.

received_3020589877691926732114190730192883.jpeg

Μηχανική:

– Πρέπει να αφήσουμε τον τρελό διαστημικό καιρό να συνεχιστεί χωρίς παρεμβολές, καθώς το φυσικό γαλαξιακό κλίμα είναι ένας μακρόκοσμος του πλανήτη Γη. Αυτό το αίτημα προέρχεται από την εφαρμογή της Gaia για επαναφορά των φυσικών της ρυθμών χωρίς παρέμβαση, απλώς κρατήστε το.

– Το “Sphynx” είναι μια εστία για “Mandela Effects”, αυτό είναι πιθανότατα επειδή είναι η μπροστινή πόρτα σε μια πανίσχυρη πύλη. Αυτή η είσοδος έχει αλλάξει πάνω από δώδεκα φορές την τελευταία σεζόν, και είναι ένα σίγουρο σημάδι των γρήγορων κβαντικών μας κινήσεων.

– Η Αφρική χωρίζεται σε δύο. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημάδι καθώς οι ωκεανοί της γης αρχίζουν να «φλέβουν». Αυτός ο διαχωρισμός που προκαλείται από την άνοδο της Ατλαντίδας και της Lumeria θα μας θέσει σε ένα συναρπαστικό μέρος. Και οι δύο μυστηριώδεις ηπείροι κατευθύνονται προς την 8η διάσταση, όπως τις βλέπουμε ακολουθώντας τη διαστατική σπείρα Fibonacci. Για να επιτευχθεί μια διάμεση 5η διάσταση συνείδηση, το σωστό ποσό πρέπει να ριζωθεί σταθερά στον 8ο.

– Σήμερα είναι μια από τις πιο μαζικές ημέρες μεταστολής στην πρόσφατη μνήμη. Διαθέτει κωδικούς που αλλάζουν τη ζωή και είναι μακροοικονομικοί στη δυναμική του. Το υπόλειμμα της καύσης θα απελευθερώσει συσσωρευμένες ενεργοποιήσεις που δεν ανήκουν στα κατοχή των μερών.

received_2445076865856131363479853672019867.jpeg

Τροφή για σκέψη:

– Ο Ψαλμός 91:11 δηλώνει, “γιατί θα διατάξει τους αγγέλους του για εσάς, να σας φυλάξουν στους δρόμους σας.” Αυτός ο ψαλμός μπορεί να ληφθεί με διαφορετικούς τρόπους εάν ταυτιστείτε με τον ανθρώπινο εαυτό, τότε θα πρέπει να είστε παρηγορημένοι με την ιδέα ότι είστε ασφαλείς. Αν και, από την οπτική γωνία των εργαζομένων, αυτός ο ψαλμός θα πρέπει να υπενθυμίζει ότι είστε μέλος μιας ισχυρής ομάδας και είναι καιρός να φτάσετε στη δουλειά.

– Υπάρχουν πολλές προφητείες και στις δύο πλευρές της πραγματικότητας, φυσικές και μη. Είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με τις προβλέψεις της γης, τους 144.000, και την επιστροφή στην αθωότητα εκεί. Η προφητεία από μια μη φυσική / ανώτερη αυτο-προοπτική έχει μια προφητεία για το μεγαλείο του ανθρώπου που μεγαλώνει αυτή τη στιγμή, και εκπληρώνουμε κάθε ουγγιά.

– Είναι ξεκάθαρο ότι η ανθρωπότητα δεν έχει ιδέα τι θέλει. Πρέπει να συλλογιστούμε και να κάνουμε επιλογές και να ενθαρρύνουμε τους άλλους να το κάνουν επίσης. Αυτοί που είναι αποφασιστικοί είναι οι χειρότεροι ανάμεσά μας. είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη επιλογής σε μακροοικονομική κλίμακα. Η ανθρωπότητα δεν θα επιτρέπεται να ζει με αίσθηση μέχρι την κορύφωση. Αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή μέσω της δύναμης της επιλογής.

ort_an_der_donau_3_by_batmantoo_dcgaps1-fullview

5D και Angelic News:

– Ένας άγγελος ήρθε και έπαιξε το τραγούδι χόμπι από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών για μένα. Είναι πραγματικά κοινωνικά όντα, και το μήνυμά της ήταν απλό, πάμε σπίτι. Ο ευκολότερος τρόπος αναγνώρισης ενός αγγέλου είναι το ευχάριστο άρωμα που φέρνουν. Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα για τη σύνδεση με έναν άγγελο. πρωταρχικός σκοπός τους είναι η αλληλεπίδραση με την ανθρωπότητα, σε αντίθεση με τους Αρχάγγελους, οι οποίοι συνήθως λειτουργούν μόνο σε μακροοικονομική κλίμακα.

– Απολαύστε τη διαδικασία να γίνετε? αυτή είναι μια ιερή στιγμή, και όταν το σκεφτόμαστε, θα έχει ένα ιδιαίτερο συναίσθημα.

– Οι γαλαξιακές λεγεώνες μας είναι απίστευτα ενεργές στα τρέχοντα γεγονότα μας. Είναι πολύ πρόθυμοι να μας δώσουν ατομική νοημοσύνη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους καθώς καθοδηγείτε.

through_the_tree_by_fortuneseeksthesun63_de38ooi-fullview

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.

Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε όπλα εάν δεν υπάρχει καθαρή αγάπη στην καρδιά σας για τις κινήσεις σας και τα όντα που είναι προσκολλημένα.

Το Violet Flame είναι σε ρύθμιση για 9 (27 AA, 2 + 7). Αυτή η ρύθμιση είναι για μια ισορροπημένη μετάδοση, η υψηλή πληρότητα έχει εκδηλωθεί μέσω της φλόγας.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, Αρχάγγελος Σανιέλ, Αρχάγγελος Βαιρμίελ, Αρχάγγελος Σιζούζε, Αρχάγγελος Αδωνιέι, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Μακτιέλ, Αρχάγγελος Αμπασταρχόν, Αρχάγγελος Ασαμάλ, Αρχάγγελος Αράχενελ

(Ενεργός)

Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos, και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη – μια μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)

Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί με πλήρη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να πάτε.

(Παθητικός)

Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση επιβλαβών ταξιδιωτών χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)

Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμέλ, επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

(Παθητικός)

Το ελιξίριο υγείας του Archangel Temperance αναζωογονεί όλες τις πτυχές της ύπαρξής σας με ένα σταθερό ρεύμα ισχυρής θεραπευτικής ενέργειας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην καλή υγεία και στο κακό. Απλώς επιτρέψτε σε αυτό το εργαλείο να λειτουργεί για λογαριασμό σας, λέγοντας στον Αρχάγγελο Temperance να το κάνει.

(Ενεργός)

Το σπαθί ταχείας δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Μιτάτρον βάζει τέλος σε όλα τα πράγματα σε ακινησία. Αυτό το σπαθί θα μετακινήσει τα βουνά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

(Παθητική και επιθετική)

Ο Ουράνιος Χορν του Αρχάγγελου Ερμιζέλ είναι το κορυφαίο όργανο σε όλες τις παραδεισένιες χορωδίες. Είναι άμεσα αναγνωρίσιμο καθώς στέλνει αγάπη απευθείας μέσω του τσάκρα της καρδιάς μας. Είναι γνωστό ότι αλλάζει τη δυναμική όλων των πραγμάτων στη δικαιοδοσία σας. Όταν είναι οπλισμένο, μια δονητική ασπίδα τοποθετείται γύρω από την περιφέρεια σας.

(Παθητική και επιθετική)

Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταστάσεων που έχουν ήδη προκληθεί. ισχύει για τις μάζες της γης και τα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)

Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Το εργαλείο φέρνει μια θρεπτική πτυχή της θεραπείας και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)

Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200813_0909041195318806657503579.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.

* Οι ανώτεροι εαυτοί της νεολαίας φωνάζουν για τους ενήλικες που τους αφήνουν έναν κατοικημένο κόσμο. Οι λεγεώνες δεν θα επιτρέψουν στην ανθρωπότητα να το κάνει και έτσι θα φέρει το “The Sacred Flame” στις προσπάθειες θεραπείας της φυσικής γης. Η παρακάτω ακολουθία φλόγας είναι μια ακραία μέθοδος διόρθωσης συμπεριφοράς. Ακόμα, επειδή οι άνθρωποι που βλάπτουν τον πλανήτη το κάνουν με τέτοιο συντονισμένο τρόπο, σίγουρα το δικαιολογεί.

* Βυθίστε τη γη με τις ακόλουθες φλόγες για μια μέτρηση 72: Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό Μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Κιρκίρι – Ροζ Χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Ουράνιο τόξο

* Πολλή ενέργεια που έχει πίσω από αυτό το οργανωμένο σκοτάδι προέρχεται από τις τραγωδίες του 911. Όπως και στο Ντιτρόιτ, επιστρέψαμε στο παρελθόν για να μεταδώσουμε τα γεγονότα του 911 με τις ακόλουθες φωτεινές ακολουθίες για μια μέτρηση 72: Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Πετρόλ – Ροζ Χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί

* Το “The Witches of The Woods” είναι μια εκτεταμένη οργάνωση κακόβουλων μαύρων μάγων, που βασίζεται κυρίως σε πολύ πλούσιες περιοχές. Αυτές οι μάγισσες δεν πρέπει ποτέ να συγχέονται με την πλειοψηφία των καλοπροαίρετων μαγισσών σε όλο τον κόσμο. Οι ειδωλολατρικές παραδόσεις τιμούν τη γη και το μεγαλείο της. Δεν υπάρχει απαράδεκτη βλάβη εντός αυτών των συνόρων, αυτές είναι δύο πολύ διαφορετικές θεολογίες.

Το “WOTW” είναι γνωστό για την εμπορία παιδιών, ειδικά στην Αϊτή, δεν κατοικούν εκεί, παρόλο που κατέχουν επιχειρήσεις στην περιοχή. Ο Abrom και ο Maxwell είναι και τα δύο μέλη αυτής της βάρβαρης ομάδας, και αυτό που οι φίλοι τους, οι οικογένειές τους και άλλοι οργανισμοί στους οποίους ανήκουν δεν συνειδητοποίησαν. είναι ότι “όλες οι άλλες συμφωνίες στεγνώνουν στα μέλη αυτής της λατρείας.” Αυτός ο όρκος σημαίνει ότι η «θέληση της ομάδας» υπερισχύει όλων των άλλων ομάδων ή ενώσεων. ότι είναι μέλη. Αυτή η πολύ θεατρική ομάδα θα πάρει

* Πρέπει να δούμε ότι ό, τι έχει ληφθεί επιστρέφεται στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε είναι μια καθρέφτη φλόγα που επιστρέφει κλεμμένα προϊόντα και παρέχει μια φάση αυτοαναστολής για το κλέφτη.

* Το Κ.Κ.Κ. έχει τοποθετήσει πυρηνικές κεφαλές σε επιλεγμένες τοποθεσίες στο κάτω μέρος των ωκεανών. Αυτή είναι μια από τις άγνωστες αποστολές των αλιευτικών σκαφών τους. Όπως και οτιδήποτε θέλουμε να βρούμε, βάλτε ένα πορτοκαλί σύμβολο απείρου στην κεφαλή. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να το απενεργοποιήσετε με γαλάζιες ηλεκτρικές εκρήξεις, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μπορεί να βοηθήσει πολύ σε αυτήν την εργασία.

* Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την πνευματική μας ενέργεια να επηρεάζει τα τρέχοντα γεγονότα. Έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο Ισραήλ από τα τέλη του τελευταίου και μια ιστορική συνθήκη έχει σφυρηλατηθεί. Τώρα θα βοηθήσουμε την αναζήτηση της ειρήνης, της τιμιότητας και της αλήθειας με το “Λευκό, Ροζ, Βιολετί, Πορτοκαλί και Μαύρο, Φλόγες” που πρόκειται να σταλούν στο Ισραήλ, και στη Μέση Ανατολή γενικά, για 72 μετρήσεις. Λάβετε υπόψη ότι το πνευματικό κέντρο του κόσμου δεν κατοικεί πλέον στο Ισραήλ, και έτσι θα γίνουν πολλές αλλαγές.

reservoir_by_man90ray_de38nyt-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply