Αρχαίος Αρχάγγελος, Είστε ο Πρόεδρος, 23 εκατομμύρια χαμένοι, προχωρώντας προς τα πάνω

Η ημέρα είναι τώρα 72 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 μ.μ. αφού έχει χτυπήσει τις καμπάνες διαλογισμού στις 3 π.μ. τρεις φορές πριν.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η ανατολική ακτή στις 8:08 πρωινές πύλες ΗΠΑ, την τρισδιάστατη ημερομηνία 81220, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις 3 μ.μ.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08B3∞-∞W2B2W2B3B3∞-∞L9J9J9J9J9J9∞-∞B2 (T) (Τ) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200811_1922118933353182322418821.jpg

Το ημερολόγιο:

– Η Γαία σε ένα κυρίαρχο περιβάλλον “Πνεύμα-Πνεύμα” και είναι ενδεικτικό της διάθεσης. Η φωτιά μεταδίδεται καθώς το πνεύμα καθοδηγεί την κατεύθυνση των φλογών. Η θεότητα είναι εξαιρετικά ικανοποιημένη με την προσπάθεια να βοηθήσει τους ανίσχυρους. Έτσι, μια σημαντική ορμή έρχεται στο δρόμο των «Καθαρών Καρδιών».

– Με πολλούς τρόπους, το αρχαγγλικό ημερολόγιο υπάρχει λόγω της ανάγκης να αναλάβει τον έλεγχο που είχε το “Γραμμικό Ημερολόγιο” στην ανθρωπότητα. Ουσιαστικά, το κίνημα “Save the Children” κάνει το ίδιο και η ίδια πηγή θα τους καθοδηγήσει. Οι λεγεώνες δηλώνουν ότι είναι η ώρα να εγχύσουμε λίγο mojo σε αυτό το κίνημα, και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στις σημερινές εργασίες.

20200811_1924074129907171959928042.jpg

Τροφή για σκέψη:

– Το “Osiris” έγινε δράκος και αναγεννήθηκε ταυτόχρονα ως “Horus”. Η διαδικασία εξέλιξης δεν έχει όρια.

– Συνάντησα έναν “Αρχαίο Αρχάγγελο” που τελικά έγινε Ελοχίμ, είχε πολλά λόγια ενθάρρυνσης, αλλά το ύφος του συναισθήματος ήταν ταπεινωτικό. Προσπαθούσε να μας πει πόσο ιεροί είμαστε, αν μπορείτε να φανταστείτε το πιο ιερό ευοίωνο πράγμα που έχετε συναντήσει ποτέ και πολλαπλασιάσετε το χρόνο ενός δισεκατομμυρίου, αυτό θα νιώσουν άλλοι όταν μας συναντήσουν.

Μετά τη συμβουλή, έχουμε την επιλογή να συλλογιστούμε. Μια εννοιολογική κοινωνία που θα είχε την ευκαιρία να παρέχει υπηρεσίες στον πλανήτη σας με βάση το σύνολο δεξιοτήτων σας. Με λίγα λόγια, κάποιος θα εργαζόταν με το σώμα μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία και στη συνέχεια θα είχε την επιλογή να εργαστεί σε ένα πεδίο που σχετίζεται με το μυαλό σε μια συγκεκριμένη ηλικία, και στη συνέχεια θα υπάρξει ένα σημείο όπου θα υπερισχύει η πνευματική υπηρεσία. Και πάλι, όλα αυτά είναι εθελοντικά, αλλά η διαθεσιμότητα να γίνουν τέτοιες αλλαγές θα ήταν στα χέρια των ατόμων. Φαίνεται ότι εάν στα παπούτσια μας, κάποιοι αγώνες αστεριών θα εφάρμοζαν ένα σύστημα μάθησης και ανάπτυξης που βασίζεται στο σύνολο δεξιοτήτων και τις ικανότητες που είναι εγγενείς στο σώμα εκείνη την εποχή.

received_3186572961589757977557186607559108.jpeg

Μηχανική:

– Αναβαθμίζουμε όπως ποτέ άλλοτε, τα σώματά μας είναι απόλυτα ενωμένα με τη γη, καθώς κάνουν μια γρήγορη κίνηση προς τα πάνω. Αυτή η πρόοδος θα προκαλέσει ξαφνικά κύματα θερμότητας για το σώμα, αλλά δεν φοβάστε, είναι σημάδια ενός εξελισσόμενου ανθρώπινου σώματος. Το καταπιεσμένο τραύμα θα εμφανιστεί με ακραίους τρόπους ως συνέπεια αυτών των ενεργειών. Τα οδυνηρά γεγονότα του παρελθόντος μας, δεν μπορούν να έρθουν μαζί μας αύριο, θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για να τα θεραπεύσουν, οπότε κοιτάξτε μέσα.

– Ο σεισμός της μπούμερανγκ κάτω από την ηφαιστειακή δραστηριότητα του Ατλαντικού και του Ειρηνικού είναι μια φυσιολογική συνέπεια της αύξησης των δύο γιγαντιαίων ηπείρων. Η Ατλαντίδα και η Lumeria αιωρούνται γρήγορα. απλώς ρωτήστε τη Βόρεια Καρολίνα και τους ανθρώπους του San Andreas.

– Βλέπουμε περισσότερες κβαντικές ανωμαλίες πλέγματος καθώς βλέπουμε περισσότερες κβαντικές θέσεις αλληλένδετες. Για παράδειγμα, κάθε ένας από εμάς είναι το POTUS σε μια εναλλακτική πραγματικότητα, και όλοι σε εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά επηρεάζουν αυτό που βρίσκεται στη θέση αλλού. Εάν μπορείτε να ελέγξετε τις υπερθέσεις σας, μπορείτε να έχετε δυναμικές επιδράσεις στην τρέχουσα πραγματικότητα μας.

– Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι τα δόντια των μετατοπιστών σχήματος επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή. Αυτό το σχεδιαστικό ελάττωμα δείχνει επίσης ότι τα όργανα υποστήριξης δεν λειτουργούν σωστά. Υπάρχουν μεγάλα όντα και όχι τόσο μεγάλα όντα σε αυτήν την ομαδοποίηση, αλλά αυτό που παραμένει συνεπές είναι ότι δεν θα είναι σε θέση να κατοικήσουν στη γη χωρίς να προχωρήσουν για τον εαυτό τους και να ζητήσουν βοήθεια.

– Η ενέργεια απλώς δεν εξαφανίζεται ακόμη και στην περίπτωση “δεν ήταν ποτέ” η ύπαρξη επιστρέφει σε σημείο επαναφοράς στην πηγή όπου το ον θα επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

white_buffalo_calf_woman_by_deskridge_da0o8ns-fullview

5D Νέα:

– Αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν έχει πολιτικές δολοφονίες – πολλές δολοφονίες κλώνων, αλλά καμία πολιτική ζωή.

– Μην κοιτάς κάποιον ως χρώμα. είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Επιλέξτε να μην βλέπετε άτομα ως άλλον τίτλο εκτός από τις εκφράσεις του “Infinitely Expending Creator Source”. Στη συνέχεια, θα βοηθήσετε στην ενσωμάτωση αυτής της έννοιας.

– Αναθέσαμε στον Αρχάγγελο Μπράιαθο να προστατεύσει το Φάλουν Ντάφα. Οι αίθουσες αυτής της ιερής πρακτικής χρειάζονται συνεχή καθαρισμό. είναι παντοδύναμος και έχει απεριόριστους πόρους.

– Για όσους είναι νέοι στο “Saving the Children”, “Infinitely Expending Creator Source” (θεός, θεότητα, πηγή κ.λπ.), και οι λεγεώνες μας βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό. Σε όλους όσους είναι νέοι σε αυτόν τον αγώνα, σας καλωσορίζουμε στους στρατούς μας. έχετε τη δύναμη “ό, τι είναι” πίσω σας. Η ανθρωπότητα έχει περάσει το τεστ, συγχαρητήρια για την ανθρωπότητα για τη δικαιοσύνη σας.

– Οι Άγγελοι θα εμφανίσουν προσωπικές πράξεις προστασίας και θα νιώσετε ένα βραχιόλι στο αριστερό σας χέρι. Είναι ατομικό για εσάς και υπόσχεται πάντα να σας προστατεύει. Εάν γνωρίζετε ποτέ αυτό το βραχιόλι, αυτή η υπόσχεση θα ισχύει για την αιωνιότητα.

– Η ανθρωπότητα είναι ευπρόσδεκτη να ξυπνήσει και να μην φοβάται πλέον την ημέρα. Δεν πρέπει να υποθέσουμε τίποτα άλλο από το γεγονός ότι είμαστε πολύ ασφαλείς. Τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν και να παραμείνουν ίδια ταυτόχρονα, οπότε πρέπει να γίνουν κινήσεις. Και πάλι, είστε ασφαλείς μέσα στη θεότητα.

foxgloves_around_the_mountain_by_eleanhellkatie_de2tc3g-pre

Star News:

– Η χρήση πυρηνικών όπλων έχει προσελκύσει πολλούς νέους αγώνες αστεριών κοντά μας. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ατομικών όπλων. το δεύτερο που ξεκινά, η γαλαξιακή κοινότητα δείχνει παροιμιώδη όπλα στο κεφάλι των διοικητικών κομμάτων.

– Τα τσάκρα μας έχουν εξελιχθεί σε μια μέθοδο περιστροφής μονομαχίας. Ο ακόλουθος κύκλος περικοπής απεικονίζει ακριβώς αυτό. Η θέση αυτού του κύκλου περικοπής είναι ακριβώς 51.7612 ° Β, 1.2465 ° Δ και αν προσθέσουμε το άθροισμα και ελέγξουμε το “Γαμέτρια”, θα έχουμε απίστευτα αποτελέσματα. Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες που προέρχονται από τους κύκλους καλλιέργειας που θα χρειαζόμαστε σημαντική προσπάθεια για την παρακολούθηση, εθελοντές;

screenshot_20200809-0813054052912650758781835.png

3D ειδήσεις:

– Το να πίνεις το αίμα ενός πλασματικού εχθρού είναι άσκοπο στην καλύτερη περίπτωση. Μερικά από τα πράγματα που το «Οργανωμένο Σκοτάδι» αψηφά εντελώς τη μεταφυσική και τη λογική. Για να το συνδυάσετε με χιλιετίες από τη χρήση αυτής της πρακτικής, έχετε ένα πολύ συγκεχυμένο τμήμα της θεολογίας.

– Η ευφυΐα του Αρχάγγελου Ζόφιελ δηλώνει ότι υπάρχουν 23 εκατομμύρια “εξαφανισμένοι” στην Κίνα και οι αριθμοί αυξάνονται. Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα αυτό το στατιστικό στοιχείο με δεδομένα κινητού τηλεφώνου, καθώς τα τηλέφωνά τους δεν χρησιμοποιούνται πλέον.

– Η κοινωνία έχει διαστρεβλωθεί σοβαρά, τόσο ώστε όταν οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν, το σεξ γίνεται το μόνο. Το θεμέλιο στο οποίο πρέπει να οικοδομήσουμε είναι η φιλία, καθώς πρόκειται για αμερόληπτη αποδοχή μεταξύ τους. Αυτό το πλύσιμο εγκεφάλου συνέβη σε πολλούς όταν ήταν πολύ νέοι. θα χρειαστεί χρόνος για να καθαριστεί από το μυαλό της ανθρωπότητας. πρέπει να έχουμε υπέροχα παραδείγματα μέσω μας.

– Η Nasa είναι μια ξεκαρδιστική οργάνωση. έχουν όλες τις απαντήσεις έως ότου αντιμετωπίσουν την κβαντική φυσική αστροφυσική και έπειτα παίζουν την αδαή κάρτα. Μπορούμε να έχουμε έναν νόμιμο οργανισμό υπεύθυνο για το χώρο;

– Ο αγώνας για τις βασικές ανάγκες και τις επιθυμίες σας είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Με τον ίδιο τρόπο, η ανθρωπότητα έχει κάνει λάθος τον ρατσισμό για ταξικό πόλεμο.

20200209_0706022619339471997477907.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.

Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε όπλα εάν δεν υπάρχει καθαρή αγάπη στην καρδιά σας για τις κινήσεις σας και τα όντα που είναι προσκολλημένα.

Το Violet Flame είναι σε ρύθμιση για 6 (24 AA, 2 +4). Αυτή η ρύθμιση προορίζεται για τον μετασχηματισμό των ενεργειών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Με άλλα λόγια, είναι μια αλλαγή που μπορούμε να δούμε αμέσως.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζάζαθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε, ο Αρχάγγελος Αντονάι, ο Αρχάγγελος Γαλιζούρ, ο Αρχάγγελος AF, ο Αρχάγγελος Νουριέλ, ο Αρχάγγελος Μακντέιλ, ο Αρχάγγελος Αμπασντάρχον και ο Αρχάγγελος Αϊσμά.

(Ενεργός)

Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos, και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη – μια μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)

Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί με πλήρη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να πάτε.

(Ενεργός)

Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για κακές ενέργειες. Ένα εργαλείο που είναι πολύ ισχυρό για να το χειριστεί ελαφρά, χειρίζεται το χειρότερο από το χειρότερο.

(Ενεργό και παθητικό)

Το προσωπικό της ιατρικής αρκούδας του Αρχάγγελου Ντουμπάιελ μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα στοιχεία που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)

Το Chayyliel’s Horn καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

(Παθητικός)

Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση επιβλαβών ταξιδιωτών χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)

Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμέλ, επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα τρία εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)

Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταστάσεων που έχουν ήδη προκληθεί. ισχύει για τις μάζες της γης και τα ζωντανά όντα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Σημειώστε τα ακόλουθα τρία εργαλεία που συνεργάζονται. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Ενεργός)

Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αριέλ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)

Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.

(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό)

Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

20200811_1927537618367469958608458.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.

Όταν ενεργοποιείτε έναν διακόπτη φωτός, σκοτάδι τρέχει, αυτό είναι κυριολεκτικά αυτό που κάνουμε.

* Υπάρχει μια μαζική καύση στοιχείων που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο και στέλνουν πορτοκαλί φλόγα στα κάτω χρονοδιαγράμματα της γης.

* Το Ντουμπάι είναι χάος. ενεργητικά, οι ντόπιοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον τομέα τους. Χρειάζονται βοήθεια αμέσως. παρακαλώ στείλτε τους μια έντονη βιολετί φλόγα. Εάν παρατηρήσετε κάτι στην επιφάνεια, μη διστάσετε να το χειριστείτε με σπαθί και ασπίδα.

* Υπάρχει ένα “Dark Mist” που μοιάζει σχεδόν με άμμο που είναι η καθαρή μορφή των πιο “Malevolent Shapeshifters” που υπάρχουν. Ζουν κοντά στον αστεροειδή ιμάντα, βεβαιωθείτε ότι δεν επιστρέφουν στη γη, χρησιμοποιούν σπαθί και ασπίδα, και τα επιστρέφουν στην «Απειρά αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού».

* Αρκετές «Δρακόνιες μητέρες» επιτίθενται σε γαλαξιακές δυνάμεις της γης. Ευτυχώς, είναι πολύ ευαίσθητα στις επιθέσεις μας. Λειτουργούν πολλές διαφορετικές λεπτομέρειες, αλλά με τα πλοία αυτού του μεγέθους, είναι καλύτερο να πάτε στο μηχανοστάσιο και να το σκίσετε.

* Έχουμε έναν προδότη της θεότητας που σχετίζεται άμεσα με τον προδότη King, φοράει το ίδιο ρούχο και βρίσκεται στον ίδιο θρόνο στο Ισραήλ. Χειριστείτε τον με σπαθί και ασπίδα, αφαιρέστε την ουσία του από τον πλανήτη Γη.

* Ας προχωρήσουμε το κίνημα “Save the Children” ένα βήμα παραπέρα. Θα ευλογούμε τις φωνές που μιλούν εκ μέρους των παιδιών με χρυσό φως, και τα λόγια τους θα αντηχούν καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου, οι προθέσεις τους θα μετακινήσουν βουνά. Τότε θα χειριστούμε όλους αυτούς που αντιτίθενται σε αυτήν την κίνηση με ιώδη φλόγα και μεταφυσικό σπαθί και ασπίδα.

* Φαίνεται σαν να έχουμε πάρει πολλές νέες προσωπικότητες από την τρισδιάστατη πύλη του λιονταριού και έτσι προχωράμε σε ένα άλλο χρονοδιάγραμμα. Θα πάμε σε ένα ακόμη υψηλότερο ημερολόγιο, και είναι απίστευτο να δούμε πόσο μπορούμε να χειριστούμε ως συντονισμένη προσπάθεια.

Οι νέοι κωδικοί πύλης είναι “11123-32111” Οι ευκολότεροι τρόποι για να εφαρμοστεί αυτό είναι η “Μέθοδος σπειροειδούς κύκλου” ή “Bullseye σε κυκλικά στρώματα”, ο καθένας θα έχει αυτόν τον κωδικό συνδεδεμένο. Υπάρχουν αμέτρητοι άλλοι τρόποι για να το κάνετε αυτό, οπότε μη διστάσετε.

* Ανοίξτε τις χρυσές πύλες, για όσους ξέρουν τι είναι, κάντε το αμέσως.

* Κλείνοντας, βάλτε τη γη στις ακόλουθες φλόγες για 72 μετρήσεις Ροζ – Λευκό – Χρυσό – Κόκκινο – Κίτρινο – Πράσινο. Τα ακόλουθα φώτα για 72 μετρήσεις Βιολετί – Ροζ – Κόκκινο – Indigo – Πλατίνα – Χρυσό – Ουράνιο τόξο και στη συνέχεια τελειώστε με το “Rainbow Plasma” για 72 μετρήσεις

d52k68-b9cfb26a-5b08-4d0d-9a07-6c3f2d8ed65e

Η σημερινή διαμεσολάβηση είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply