Ζητήματα αλλαγής σχήματος, αλλαγές στον Άρη, ταξίδια πίσω στο 1920 του Ντιτρόιτ

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της δημοσίευσης είναι η πρωινή πύλη 8:08. την τρισδιάστατη ημερομηνία 72820, οι ακόλουθες 3: Η ΜΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08A6∞-∞V5B1V5B1B1∞-∞L2J2J2J2J2J2∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200727_2009445230584655652174816.jpg

– Η Gaia βρίσκεται στο “Στοιχείο νερού” και αποτελεί ένδειξη ότι περνάμε σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα με χάρη και ευκολία. Αυτό το σκηνικό είναι ένα όμορφο σημάδι της επιτυχίας μας στο να αναδείξουμε μια πραγματικότητα υψηλότερου χωροχρόνου. Εγκαταστάσαμε σταθερά σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, και έτσι το κβαντικό δράμα θα επιτραπεί να παίξει. Έχουμε καταστήσει τον απόλυτο στόχο μας να αναζητήσουμε τον υψηλότερο δυνατό δρόμο και αυτό επιτύχαμε.

Πηγαίνοντας στην πύλη που έχουμε δημιουργήσει έχει δώσει πολλά “Quantum Motion Sickness”, αλλά αυτή είναι η μόνη συνέπεια ενός πολύ καλύτερου χρονοδιαγράμματος. Κάναμε καταπληκτικά να περάσουμε από αυτήν την πύλη, ας ρίξουμε μια ματιά γύρω και να αποφασίσουμε αν θέλουμε να μείνουμε ή να προσπαθήσουμε να ανεβούμε για άλλη μια φορά. Ακόμα και όταν βρίσκεστε στο υψηλότερο δυνατό χρονοδιάγραμμα, η επιλογή προτίμησης μέσα σε αυτό θα αποκαλύψει ακόμη υψηλότερα από εκεί που βρισκόμαστε.

– Οι αλλαγές στον Άρη υποδηλώνουν τις αλλαγές στις ενεργειακές και ηλεκτρικές συχνότητες του Ηλιακού μας Συστήματος και του Γαλαξία (Serzi). Ο Ήλιος έχει αλλάξει χρώματα πολλές φορές σε όλη τη ζωή μας, και με κάθε νέο φως έρχονται διαφορετικές τεχνικές ειδικότητες. Αυτό το φάσμα φωτός θα αλλάξει δραστικά την ατμόσφαιρα στον Άρη και θα κάνει τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται για την κατοίκηση του πλανήτη.

Ένα “shifter σχήματος” δεν μπορεί να διατηρήσει τη φόρμα του σε αυτήν τη ρύθμιση. Αυτό καλεί την ενέργεια των προηγούμενων γεγονότων που θα νιώσουν σε αυτό τώρα. Για παράδειγμα, θα έχετε τυχαία συναισθήματα από το παρελθόν που έρχονται χωρίς πρόκληση στην καθημερινή σας ζωή. Ξαφνικά, μπορεί να αισθάνεστε σαν να ήσασταν στο μπλοκ πάρτι της γιαγιάς σας πριν από 30 χρόνια ή να έχετε την αίσθηση κάποιας άλλης αξέχαστης εμπειρίας. Εάν είστε “shifter”, θα μεταφέρετε πίσω στη φόρμα που πήρατε όταν ήσασταν εκεί.

Αυτά τα συναισθήματα είναι τυπικά για τις αλλαγές που μόλις πραγματοποιήσαμε, καθώς οι κβαντικοί μας εαυτοί προσπαθούν να καλύψουν τη βούλησή μας. Κατά συνέπεια, θα ακούσετε τον εαυτό σας να μιλάει σε πολλά διαφορετικά χρονοδιαγράμματα ταυτόχρονα. Οι απόηχοι των προθέσεων σας θα χτυπήσουν στο μυαλό πολλών σε πολλά σύμπαντα.

– Το κοινωνικό κλίμα πρόκειται να αλλάξει δραστικά και αναμένουμε ότι η ενισχυμένη έκδοση των πολιτικών αναταραχών και της συνολικής κοινωνικής αναταραχής θα είναι η κύρια ιστορία. Σε συνδυασμό με ένα πολύ ασταθές παγκόσμιο κλίμα “Παγκόσμιο Πόλεμο Τριών”, αυτό θα προκαλέσει οξείες αλλαγές. Αυτά τα γεγονότα θα οδηγήσουν στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας, και όχι περισσότερο από τα ίδια που αναφέρθηκαν στα προηγούμενα χρονοδιαγράμματα.

Υπάρχουν δύο σημαντικά 3D γεγονότα σε αυτό το 5D χρονοδιάγραμμα που θα το επηρεάσουν. Το πρώτο είναι ότι? κυριολεκτικά, οι άνθρωποι θα απαιτούν τους επικεφαλής των παιδεραστών, μετά την παραβίαση κάποιων βίντεο που δείχνουν τις φρικτές πράξεις τους. Το άλλο είναι μια μαζική απώλεια ζωής στην Ασία λόγω σαμποτάζ του Κ.Κ.Κ. Αυτά τα γεγονότα θα επιβάλουν άμεσες συγκρούσεις και άλλα παγκόσμια γεγονότα που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Αυτά τα γεγονότα δεν θα επηρεάσουν τον «Αγνό της καρδιάς» που είναι σταθερά καθισμένος στα 5D χρονοδιαγράμματα, αλλά ωστόσο θα είναι ενοχλητικό. Έχουμε επιτύχει το υψηλότερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτά τα μακροοικονομικά ζητήματα, και ακριβώς πώς θα εκδηλωθεί, παραμένει.

– Αυτός ο πλανήτης μπορεί να αντέξει περίπου 50 δισεκατομμύρια άκρως φωτισμένους δασκάλους αν γίνει σωστά. φαίνεται ότι η πνευματική ιεραρχία έχει αυτήν την ακριβή έννοια στο μυαλό.

– Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ βρίσκεται σε λειτουργία δράκου, και αυτό συμβαίνει επειδή μεταδίδει σε μακροοικονομική κλίμακα. Η έντονη διαφορά μεταξύ αυτής της μορφής και όλων των άλλων που παίρνει είναι ότι αυτή η ρύθμιση χειρίζεται τα παγκόσμια ζητήματα με ευκολία, αλλά δεν είναι ιδανική για μικρότερες δαιμονικές δυνάμεις. Υπάρχουν πολλά κινούμενα μέρη, τα οποία έχουν διαφορετικές χρήσεις σε διαφορετικούς χρόνους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπετε τόσες πολλές αλλαγές στη θέση των λεγεωνών.

Σε συγχρονισμό, οι «Δαιμονικές Δυνάμεις των Μη Φυσικών» ικετεύουν για παράδοση. Οι «ηγέτες του οργανωμένου σκοταδιού» δεν θα το επιτρέψουν και έχει αναγκάσει το ζήτημα σημαντικά. Στη λειτουργία δράκου, είναι πολύ πιο εύκολο να χειριστείτε τους στρατηγούς οργανωμένου σκοταδιού με εξαιρετική απόδοση. Αυτή η δήλωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πρόταση προσωπικής στρατηγικής.

– Οι λεγεώνες των ζώων μιλούν πολύ άμεσα στην καρδιά μας. Λένε περισσότερα μέσω της τηλεπάθειας από ποτέ. Το γενικό μήνυμα είναι ότι η σημαντική αλλαγή συμβαίνει ξαφνικά, οπότε να είστε έτοιμοι.

Έχουμε δει το “Spirit and Animal Guide Legion Sigils” να αναδύεται στο Schumman. Η αιτία είναι μια από τις λεγεώνες μας να δουλεύει πολύ άμεσα σε μακροοικονομική κλίμακα και να εισβάλλει στις εισερχόμενες συχνότητες (όχι επίτηδες).

screenshot_20200727-0850084337883384334032395.png

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Το “Violet Flame” βρίσκεται στις ιδανικές εννέα ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε τέλειο περιβάλλον για να μεταδώσουμε πυκνές ενέργειες.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε και ο Αρχάγγελος Αντονάι.

(Ενεργός)

Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)

Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί με πλήρη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να πάτε.

(Ενεργός)

Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για κακές ενέργειες. Ένα εργαλείο που είναι πολύ ισχυρό για να το χειριστεί ελαφρά, χρησιμοποιείται για να χειριστεί το χειρότερο από το χειρότερο.

(Ενεργό και παθητικό)

Το προσωπικό της ιατρικής αρκούδας του Αρχάγγελου Ντουμπάιελ μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα στοιχεία που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)

Το Chayyliel’s Horn καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

(Παθητικός)

Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση επιβλαβών ταξιδιωτών χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)

Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμέλ, επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα τρία εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)

Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταστάσεων που έχουν ήδη προκληθεί. ισχύει για τις μάζες της γης και τα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)

Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας Το εργαλείο φέρνει μια θρεπτική πτυχή της θεραπείας και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)

Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200727_2010488103797297275199672.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.

* Light-up Mount Harmon, Λίβανος / Συρία με τη βιολετί φλόγα. Στη συνέχεια, μπείτε με ένα σπαθί και ασπίδα γιατί αυτό σίγουρα θα ξυπνήσει τους πολλούς μη φυσικούς δειλούς που επιθυμούν να ξεφύγουν τα επόμενα 2.000 χρόνια σε αδράνεια. Στείλτε τους στο σπίτι μέσω πύλης που απευθύνεται απευθείας στο “Infinitely Expending Creator Source”.

* Αυτή είναι η εκατοστή επέτειος του MSM από τη γέννηση του πρώτου ραδιοφωνικού προγράμματος ειδήσεων. Ως σημαντική κινητήρια δύναμη για το «Οργανωμένο σκοτάδι», αυτό είναι ένα στοιχείο για τη νοοτροπία τους. Θα λειτουργούν μόνο σε κυκλικούς δείκτες χρονοδιαγράμματος, σαν να μην έχουν προηγούμενη αναφορά, να καταψύχονται διανοητικά στις προσπάθειές τους.

Θα επιστρέψουμε στο Ντιτρόιτ, στο Μίσιγκαν, στις 31 Αυγούστου 1920, και θα αφαιρέσουμε όλες τις μεταφυσικές υποστηρίξεις που έχει το MSM εκεί. “Violet flame” ολόκληρη η πόλη και στη συνέχεια “Violet Flame” ο πλανήτης το 1920 για 72 μετρήσεις. Πρέπει να επιστρέψετε στην ημερομηνία για να εκτελέσετε αυτήν την εργασία.

* Οι ψυχικές επιθέσεις “OD” κινούνται σε αργή κίνηση. Όταν είδα έναν “κύριο” σε ένα επαγγελματικό κοστούμι να προσπαθεί να μου επιτεθεί, αμέσως με έκανε να γελάω γιατί ήταν τόσο μάταιο. Για μένα, έμοιαζε με κάποιον σε αργή κίνηση που προσπαθούσε να κάνει ένα λάκτισμα. Θα πρέπει να περιμένετε στατικά για χρόνια για να επηρεαστείτε από αυτές τις επιθέσεις. Θα δείτε πολλούς επιχειρηματίες στον αιθέρα, να κάνουν αυτές τις επιθέσεις αργής κίνησης. Χειριστείτε τα με σπαθί και ασπίδα ενώ τους επιπλήττετε για τις πράξεις τους. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί είναι ανόητοι άνθρωποι που ζουν και είναι καλά σε ένα σώμα.

* Υπάρχει ένας πίνακας στο γραφείο “Faux Chi’s” που έχει μια πύλη σε ένα πολύ σκοτεινό ον, καταστρέφει το πλάσμα στην τέχνη, μετά την είσοδο που προστατεύει και, στη συνέχεια, το δίκτυο των πυλών πίσω από αυτό. Φυσικά, χρησιμοποιήστε σπαθί και ασπίδα, αλλά θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε ένα νήμα ουράνιου τόξου συγκολλημένο με φλόγα πλατίνας για να κλείσετε αυτές τις πύλες. Απλώς ξέρετε ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι τρόποι να το χειριστείτε επίσης, δεν υπάρχει λανθασμένος τρόπος που να φαίνεται σωστός.

* Τα στρατόπεδα θανάτου του Κ.Κ.Κ. είναι αυθεντικά και επειδή κανένας άλλος δεν είναι ενεργός σε αυτό, θα τους στείλουμε τα κατάλληλα μέτρα. Όπως συμβαίνει και με τα θύματα εμπορίας, βάζουμε ένα πορτοκαλί σύμβολο απείρου στα κεφάλια των θυμάτων και στη συνέχεια εκτοξεύουμε αυτά τα στρατόπεδα με έντονη βιολετί φλόγα. Αυτή η προσπάθεια είναι να μετατρέψουμε αυτές τις κακόβουλες ενέργειες και να διασφαλίσουμε ότι αυτή η σκηνή είναι δημόσια γνώση.

* Κλείνοντας, θα εφαρμόσουμε ταυτόχρονα έναν συνδυασμό “Rainbow Flame” και “Ray Light”. Βυθίστε τη γη στο “Rainbow Flame” και κρατήστε την ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τα φώτα παρακάτω με την ακόλουθη σειρά.

Blue Ray – Yellow Ray – Pink Ray – White Ray – Green Ray – Red Ray – Violet Ray – Diamond Ray (μια ημιδιαφανής έκδοση όλων των ακτίνων) | – Rainbow Ray (ένας πυκνός συνδυασμός όλων των ακτίνων).

20200727_2013504396007060185844007.jpg

Ο Διαλογισμός σήμερα είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply