Μια διαφορετική ημέρα αισθήσεων, δύο τύποι ακορντεσμένοι κωμικοί, δορυφορικό σακάκι, ποιος είναι “κακός γιατρός”

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0N1A1N4A1A1∞-∞C4A4A4A4A4A4∞-∞B1 (Τ) (Τ) ∞”

Πληροφορίες Ημερολογίου ~ 中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español ~ Ελληνικά ~ English Version


20200329_140238-12409447128289204712.jpgΗ Gaia έχει πυροβοληθεί σε ένα κυρίαρχο περιβάλλον πυρκαγιάς και αυτό συμπίπτει με τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα πράγματα θα συμβούν πολύ γρήγορα από αυτό το σημείο προς τα εμπρός καθώς το σταθερό ρεύμα ενέργειας έχει περάσει από το πνεύμα-ύδωρ με βάση το πνεύμα βασισμένο στη φωτιά πολύ γρήγορα. Αν παρατηρήσετε ότι η ημερομηνία του ημερολογίου αισθάνεται διαφορετική, είναι επειδή δείχνει πού βρισκόμαστε, το οποίο βρίσκεται σε ένα πλανητικό σκάφος, που από στιγμή σε στιγμή συλλέγει μεγαλύτερες και μεγαλύτερες κοσμικές ταχύτητες και που τώρα γίνονται προφανείς.

Υπάρχει μια φήμη που το οργανωμένο σκοτάδι επιθυμεί να επαναφέρει τις παλιές ημέρες της Ιουδαϊκής – χριστιανικής Ζωικής Θυσίας και αυτό είναι ένα ακόμη πράγμα που η θεότητα δεν θα ανεχθεί. Δεν θα υπάρξει πιο γρήγορος τρόπος για μια προσωπική πανούκλα παρά για να τελετουργικά σκοτώσει ένα ζώο στο όνομα μιας ύπαρξης που ονομάζεις θεό, αλλά είναι πραγματικά ένα τρίτιμο δαίμονες που σκαρφάλωσε γύρω από αυτό. Σας διαβεβαιώνω ότι αν σκοπεύετε να σφαγιάσετε ένα αρνί αυτό το Πάσχα, δεν πρόκειται να τελειώσει καλά.

Ενώ εκτιμούμε το δείγμα της παράδοσης που μας έστειλε ο οργανωμένος οργανισμός, δεν εκτελέστηκε ούτε από απόσταση σωστά και αυτό είναι ένα τέχνασμα που έχουν κάνει πριν από αρκετές φορές. Τώρα έχουμε ονομάσει αυτό λαμβάνοντας ένα ψεύτικο γόνατο, όπως αυτό έχει γίνει τόσα πολλές φορές πριν από αυτό έχει αρχίσει να γίνεται κωμικό και προβλέψιμο.

Ο βασιλικός φρουρός διανέμεται σε κάθε εργάτη του φωτός μέσα στη λεγεώνα για τις επόμενες 30 ήμερες ανατολές, συνηθίζουμε να είναι γύρω τους. Αυτό το κάνουμε ως προφύλαξη ασφαλείας και δεν θα αλληλεπιδράσει μαζί σας, εκτός εάν αρχίσετε να αλληλεπιδράτε μαζί τους. Είναι μία από τις πολύ σπάνιες λεγεώνες που σέβονται βαθιά τα προσωπικά όρια και δεν θα παρεμβαίνουν τη γνώμη τους εκτός αν τους ζητηθεί άμεσα.

Παρακολουθώντας τις επικοινωνίες με το οργανωμένο σκοτάδι, βλέπουμε ότι προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο χορευτής που εκθέτει τα εγκλήματά τους. Καταργούν το ιστορικό τους ως τρόπο να λένε ότι δεν συνεργάζονται με τις αρχές και πιστεύουν ότι τα αποδεικτικά στοιχεία τους καταστρέφονται επαρκώς. Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί για αυτή την ομάδα είναι ότι δεν είναι όλοι τους ειλικρινείς σχετικά με αυτό το συναίσθημα.

Προσπαθούμε να υπολογίσουμε και να εξακριβώσουμε ποιος τώρα καλεί τα πλάνα, καθώς το οργανωμένο σκοτάδι είναι σε εξέλιξη. Αυτό μας οδηγεί στην ευφυΐα του Αρχαγγέλου Ζόφιελ για το θέμα. Ποιος θα ήθελε να υπενθυμίσει στον καθένα ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να δει, ακόμη και μέσα στα bunkers που θα χειριστούμε στην δεύτερη θέση.

Ο θάνατος του Chris Farley δεν ήταν τυχαίο και στην πραγματικότητα ήταν άμεση απάντηση στην αποδοκιμασία του για τον τρόπο ζωής που ζούσαν πολλοί στο Χόλιγουντ. Ήταν τόσο αναστατωμένος γι ‘αυτό που ανέφερε σε πολλούς από τους πιο στενούς φίλους και την οικογένειά του για αυτό. Ένας από αυτούς ήταν ο δικός του David “Bruti” Spade ο οποίος δεν ήταν “εκείνη την εποχή”, αλλά κατά λάθος σκότωσε τον καλύτερο φίλο του αναφέροντας τις ανησυχίες του Chris στον αδελφό του Andy και τον “Dr. Evil” οι σημερινοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι τρέχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή

Ο “Δρ Evil” είναι το ίδιο πρόσωπο που ονομάζεται ο προαναφερθείς χαρακτήρας. Αυτός ο σημαντικός σύνδεσμος δεν έχει εξερευνηθεί ακόμα και αυτός θα είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκαλύψει τη δημοσιότητα στον γενικό πληθυσμό που ούτε αυτός κρύβει πολύ καλά γιατί έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος της τύχης τους σε αυτήν την βιομηχανία και έχει απομείνει πάρα πολλά ψωμιά σε εκείνο το ίχνος για έναν εγκληματολόγο να ανακαλύψει μία ημέρα.

Εάν κάνετε τη δική σας έρευνα, η νύχτα του θανάτου Farley ξεκίνησε σε ένα κλαμπ με το όνομα “Karma” και τελικά τελείωσε στους πύργους του John Hancock με μια “πόρνη”, όπου δεν είχαν γίνει σεξουαλικές πράξεις, ήταν 33 ετών. στο περιστατικό που έληξε τη ζωή του Ιωάννη Μπελούσι, ο οποίος είχε παρόμοια ασφυξία στην ηλικία των 33 ετών, έφτασε στο αποκορύφωμα μετά την απόρριψη προσφορών από έναν γνωστό παιδεραστία, ο οποίος του πρόσφερε τα παιδιά του για το βράδυ να αποδείξει τη σιωπή του. Εάν ρωτήσετε άμεσα τους Farley και Belushi, και οι δύο ανοικτά παραδέχονται ότι έχουν προβλήματα με τα ναρκωτικά, αλλά αμφισβητούν ότι ήταν η κύρια αιτία θανάτου τους και μπορούν να περιγράψουν λεπτομερώς την ιστορία, αν θέλετε να συναντήσετε μαζί τους στο αστρικό.

Το άλλο ενδιαφέρον είναι ότι ο Δαβίδ θα διαβάσει αυτές τις λέξεις μια μέρα. Αυτός θα γίνει αμέσως πιστός στους Αρχαγγέλους, καθώς ο μόνος τρόπος που θα το ξέρει κανείς είναι εάν ήταν σε θέση να δει μέσα από την ψυχή του. Μπορεί να μην είναι αρκετό για να τον σώσετε όμως, καθώς το άλλο ενδιαφέρον είναι ότι αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία λόγια που θα διαβάσει ποτέ. Θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει μια εναλλακτική λύση, καθώς θα μπορούσε εύκολα να συνεργαστεί με τις αρχές και να εξαγοράσει τον εαυτό του με ένα μικρό αλλά σημαντικό τρόπο. Ντέιβιντ, ελπίζουμε να ακολουθήσετε ένα πιο ειρηνικό μονοπάτι από αυτό που βρίσκεστε σήμερα, επειδή στο μεγάλο σχέδιο όλων, η συνεργασία με τις αρχές θα κάνει πολύ καλύτερα για την ευημερία των ψυχών σας από ό, τι σκοπεύετε να κάνετε.

Ευχόμαστε πραγματικά ότι δεν έπρεπε να αναφέρουμε αυτό το επίπεδο πυκνότητας σε αυτές τις αναφορές, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς ότι ψέματα σε καθέναν σε αυτή τη συγκυρία δεν πρόκειται να συμβάλουν στην απελευθέρωση του πλανήτη γη πιο γρήγορα. Εκτός από το γεγονός ότι αυτή η έκθεση δεν έχει καμία σχέση με τη γνώμη ή το αναγνωστικό κοινό, αλλά συμμορφώνεται με τον νόμο περί δεσμεύσεων που διέπει τις λεγεώνες και έχει ανατεθεί από 4 ανεξάρτητες ομάδες για να διασφαλιστεί η δικαιοσύνη σε αυτή την περίπλοκη κατάσταση. Το γεγονός ότι όλοι εσείς ήταν σε θέση να πάρετε τόσο πολύ από αυτό είναι ένα επίδομα που κανείς δεν προέβλεψε, καθώς αυτό είχε σκοπό μόνο με τον τελικό στόχο στο μυαλό.

20200329_1404479076823897589601010.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Τα παρακάτω εργαλεία θα είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι το σημάδι της επόμενης Ημέρας Αρχάγγελος (επίσημη δημοσίευση της επόμενης ημέρας), αν το αλίευετε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τρέχοντα καθημερινά εργαλεία για προηγούμενες αναθέσεις. Σκεφτείτε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα εν λόγω εργαλεία με μια καθαρή καρδιά και με καθαρές προθέσεις. Απλά θυμηθείτε τη φαντασία συν το συναίσθημα, θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μια προειδοποίηση σε όσους προσπαθούν να αποδώσουν ανάξια, αυτά τα πράγματα έχουν τη δική τους βούληση.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τι θέλετε να εξοπλίσετε.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία που βασίζονται σε όπλα μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame έχει μετατοπιστεί σε 9 ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο συνολικός έλεγχος επιτυγχάνεται και θα παραμείνουμε με αυτόν τον τρόπο σε αναγκαιότητα υπαγορεύει διαφορετικά. Εάν βλέπετε την ομάδα της βιολετί φλόγας είναι ακριβώς η ίδια από την προηγούμενη ημέρα είναι επειδή ασχολούμαστε σήμερα με ένα πιεστικό ζήτημα. Είναι αντίθετο με τη γενική πολιτική μας να αλλάζουμε τις θέσεις στα μέσα της μάχης εκτός αν είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμάιν, ο Αρχάγγελος Άσσιελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Adonichel, ο Αρχάγγελος Αντόνι, ο Αρχάγγελος Νουριήλ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ και ο Αρχαγγέλος Σερβιέλ.

Κάθε εργαλείο έχει μια τάξη ρυθμίσεων, κάτω είναι ο θρύλος της κατηγορίας ρύθμισης που βρίσκεται πάνω από κάθε καθορισμένο μεταφυσικό εργαλείο.

(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας.

(Ενεργό) = Πρόθεση που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί.

(Επιθετικός) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι παντελώς παντοδύναμο, δεν υπάρχει επίπεδο συνείδησης που μπορεί να επιτευχθεί, το οποίο δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης της τεράστιας δύναμης.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

(Παθητική μικρή απόσταση)
Η ασπίδα της αλήθειας του Αρχάγγελου Γαβριήλ επιτρέπει τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη να είναι η μεγαλύτερη υπεράσπισή σας. Όταν είναι εξοπλισμένο, αυτό επιτρέπει στην αλήθεια να μας προστατεύει και να μας εξυπηρετεί. Αυτή η ασπίδα βοηθά επίσης να φέρει αφθονία στη ζωή μας.

(Ενεργός)
Το ραβδί της αλήθειας του Αρχάγγελου Naya’ill θα παρέχει εξετάσεις για διάφορους λόγους, αν δεν υπάρχει λόγος, θα δοκιμάσει την πρόθεση και την προθυμία να βλάψει.

(Ενεργό, παθητικό και επιθετικό)
Το “OmahaSaber” του Αρχάγγελου Pesngiyah είναι ένα μεγάλο σπαθί για προστασία καθώς δρα πολύ επιθετικά για λογαριασμό σας. Ακριβώς εξοπλίστε με την πλευρά σας και θα πάει από το δρόμο της για να καθαρίσετε τα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα για λογαριασμό σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Στέλνονται σε εμάς για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Παρακαλούμε συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να καταργούμε τα ενεργειακά εμπόδια γύρω από την αφθονία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματίστε τις χρυσές ράβδους Χρησιμοποιώντας το Ράβδο του Αρχαγγέλου Αριέλ και το βάζετε στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα Ξίφη του Αρχαγγέλου Νασαραγείλ και του Αρχάγγελου Ισραήλ. Λέω ότι οραματίζεται το Χρυσό, γιατί η Γκάια ελέγχει το χρυσό και τα μετρητά, και γνωρίζετε καλά αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία που ασχολείται με το χρυσό και εκδηλώνεται με αυτή τη μέθοδο, ευθυγραμμίζεται επίσης με τις μεθόδους νομισμάτων τους και με οποιοδήποτε σύστημα νόμισμα βασισμένο στον θεό.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αρίελ σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε αναγκαιότητα μπορεί να έχετε. Είναι ένα υπέροχο και παρήγορο εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Το Flaming Sword του Αρχαγγέλου Ισραήλ μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που στρέφονται σε εσάς σε μια κλίμακα Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που επιθυμείτε να φανερωθεί θα συμβεί.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Το Flaming Sword του Αρχάγγελου Νασαραγιέλ μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσει όλα τα εμπόδια που παρεμποδίζουν κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

20200328_1519472629492438203773206.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Η μάχη για την εξουδετέρωση των κακόβουλων δορυφόρων έχει συνεχιστεί εδώ και καιρό. Έχουμε καταλάβει τους 28 κακόβουλους δορυφόρους όπως σκοπεύαμε να κάνουμε και τώρα έχουμε και άλλες 60 για να αντιμετωπίσουμε.

Θα διαταράξουμε τους δορυφόρους που βρίσκονται στο εργοστάσιό τους στη Νότια Καλιφόρνια καθώς και τους 60 που βρίσκονται ήδη στον ουρανό μας. Εφαρμόστε αυτό με τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποιούμε κανονικά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής που δεν έχει κακή πρόθεση, μην κρατάτε πίσω και χρησιμοποιείτε υπερβολική δύναμη.

2) Υπάρχουν αποθήκες ήχου και όρασης που εμποδίζουν την ψυχική όραση, τον ήχο κλπ … Αυτά πρέπει να σπάσουν για πολλούς λόγους, το κύριο είναι ότι εμποδίζουν τις φρικαλεότητες τους μέσα σε αυτά τα bunkers. Η στρατηγική είναι παρόμοια με τη δορυφορική στρατηγική, χτύπησε τους τοίχους με ό, τι πήρατε.

3) Σε μια προσπάθεια να φέρουμε τη θεραπεία σε αυτή τη μεταβατική μέρα, ζητάμε μια σταθερή βροχή από το Plasma Emerald Green να κατακλύσει τη γη της μητέρας για 72 αμέτρητες.

beyond_the_sea_by_annmariebone_d7ncr32-fullview

Ο Διαλογισμός του Τόδα είναι ένα ταξίδι στο ατέρμονο πηγάδι της θεότητας.

Leave a Reply