Μια νέα μέρα μια νέα αναφορά, βοηθώντας τους κατώτερους εαυτούς μας, δυσλειτουργία της κακοποίησης, σαρώσεις της Gaia

Η ώρα έναρξης αυτής της δημοσίευσης είναι η ανατολική ακτή στις 8:08 πρωινές πύλες ΗΠΑ, την τρισδιάστατη ημερομηνία 8620, στις 3 π.μ. που θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08B1∞-∞WB2WB2B2∞-∞L7J7J7J7J7J7∞-∞B2 (T) (Τ) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200805_1029133471376098909683057.jpg

Το ημερολόγιο:

– Η Γαία βρίσκεται στο στοιχείο της φωτιάς και ανταποκρίνεται άμεσα στην ξαφνική γαλαξιακή σύγκρουση που μόλις ξέσπασε μετά την προφανή άνοδο της συνείδησης της ανθρωπότητας. Δεν θέλω να χαλάσω την έκπληξη για κανέναν, αλλά έχω το δώρο να βιώσω αυτήν τη μάχη κατά τη διάρκεια του δεύτερου κώμα μου (ζωή με τα πόδια), και τα καλά παιδιά τους συνθλίβουν με ευκολία. Το μόνο πράγμα που θα παραμείνει θα ήταν ο διανοητικός αγώνας που προκαλείται από το “Pure of Heart” είναι τόσο ακραίο.

– Το καθαρό γράμμα “W” έχει εμφανιστεί και έχουμε μια τεράστια προφητεία για αυτή τη φορά στο Ημερολόγιο. Όπως προαναφέρθηκε, οι φυσικές δυνάμεις θα ανακτηθούν και θα αναλάβουν τη θέληση του πλανήτη. Εάν αναρωτιέστε την πηγή αυτών των πληροφοριών, είναι η πολύ ενεργή “Μητέρα Mary – Quan Yin Collective” που είναι η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

20200805_1032062552189062951848653.jpg

Γενική Μηχανική:

– Η Gaia σαρώνει την ενέργειά μας μέσω των στοιχείων. Ισχυροί εργάτες ελαφρού διαλύουν τα καιρικά μοτίβα απλώς υπάρχοντα στο χώρο τους. Η Gaia ανταποκρίνεται συνήθως στην ενεργητική μας συχνότητα, που συνδέεται μέσω του νευρικού μας συστήματος. Όταν το νευρικό σύστημα απομακρύνεται από αυτήν τη σύνδεση μέσω κακόβουλου φαρμάκου, οι φυσικοί μηχανισμοί επικοινωνίας του σώματος καταρρέουν. Ο μόνος τρόπος για να μας βρει με ακρίβεια είναι η σάρωση μέσω των στοιχείων. Αυτό το σημείο είναι άκυρο για ένα μη εμβολιασμένο άτομο που δεν είχε ποτέ διακόψει αυτήν τη σύνδεση.

– Οι παράλληλες πραγματικότητες τρέχουν ταυτόχρονα σε όλη τη ζωή μας. Οι τρέχουσες κινήσεις μας επηρεάζουν τις εμπειρίες μας στο παρελθόν και το μέλλον και, τελικά, τις εναλλακτικές διαστάσεις στις οποίες έχουμε. Έχουμε εισέλθει σε ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα 5D, αλλά πολλοί εκπλήσσονται που τα τρισδιάστατα χρονοδιαγράμματα δεν κατέρρευσαν εντελώς. Ζούσαμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στις μέρες της Ατλαντίδας. υπήρχε μαζική άγνοια παντού, αλλά η Ατλαντίδα, η Λεμουρία και κάποια άλλα επιλεγμένα μέρη.

Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για να βοηθήσουμε τους κατώτερους εαυτούς μας. Όπως αναφέρθηκε, η 3η διάσταση απλά δεν έπεσε, εξακολουθεί να υπάρχει, και τμήματα του εαυτού μας ζουν ακόμα εκεί. Μπορούμε να στείλουμε την αγάπη παρακάτω εάν μπορούμε να κατανοήσουμε πραγματικά την υλοποίηση αυτής της έννοιας.

Μια εξαιρετική αναλογία για τη σχέση μεταξύ των χρονοδιαγραμμάτων 5D και 3D είναι αυτή ενός περιστασιακού κηπουρού και κήπου. Σίγουρα, ο κήπος επηρεάζει τη ζωή τους. και μπορούν να το τείνουν, ή όχι γιατί δεν είναι το τέλος της ύπαρξής τους. Μπορούν γρήγορα να αρπάξουν τα όμορφα φρούτα και να το απολαύσουν, αλλά δεν είναι ζωτικής σημασίας να εμμονή σε κάθε τελευταίο ζιζάνιο στον κήπο, εκτός αν το επιλέξουν. Αυτά τα πράγματα θα ρυθμιστούν εάν αφεθούν μόνα τους και θα δοθεί αρκετός χρόνος, αλλά το κλάδεμα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας.

fb_img_15965135014227511531694398514896.jpg

5D Νέα:

– Το “The Elohim Legion” είναι προφανές στα σύννεφα, τα αστέρια και τον ουρανό. Το “The Elohim Legion” είναι μια εξαιρετικά παντοδύναμη δύναμη με το χέρι της στον παλμό της ανθρωπότητας. Αυτή η ηθική εργασίας ελεύθερης ροής είναι ο ακριβής λόγος για τον οποίο η τηλεφωνική κάρτα τους φαίνεται φαινομενικά παντού.

– Θα εμφανιστούν τυχαίες πύλες, τίποτα δεν πρέπει να ανησυχείτε, απλώς σας ενημερώνει. Αν είναι κακόβουλο, δεν θα το αμφιβάλλετε.

– Καθώς αυξάνονται τα “Atlantis and Lumeria”, οι ωκεανοί αρχίζουν να “φλέβουν” στις χερσαίες μάζες. δεν υπάρχει μεγάλη ξηρά χωρίς διαθέσιμο τρεχούμενο νερό πολύ κοντά. Υπάρχει ένας νέος χάρτης σε αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα του οποίου το “Casey” ΔΕΝ έβλεπε, έχουμε αφήσει εκείνο το μέρος serval χρονοδιάγραμμα πριν.

– Σε άμεση συνέπεια, έχουμε μια αναβίωση του πλαγκτόν στους ωκεανούς μας, η οποία θα κάνει θαύματα για την ωκεάνια μας ζωή. Φαίνεται ότι κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να βλάψει τη θάλασσα ή τη γη, η Γαία βρίσκει έναν τρόπο να ισορροπήσει και να προστατευτεί από τις προσπάθειές τους.

explorers_by_alexruizart_de2q1t2-fullview

Γαλαξιακές ειδήσεις:

– Τελικά, οι Άλφα Δρακόνιοι, μέσω του Κ.Κ.Κ. μέσω της Ουκρανίας, των Ιρανών και των ισραηλινών τμημάτων τους, σε μια αντίδραση γόνατος, είναι υπεύθυνοι για τους βομβαρδισμούς στη Βηρυτό και την έκρηξη στην Κίνα. Υπήρχαν πολλά θύματα εμπορίας και γαλαξιακή διαμάχη στη ρίζα και των δύο αυτών συμβάντων. Δεν θα μπει στην εφοδιαστική του τρόπου με τον οποίο έλαβαν χώρα αυτές οι επιθέσεις, αλλά θα πούμε ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί χωρίς συνέπεια. Ένα ακόμη παράδειγμα του «Οργανωμένου Σκοτάδι» που πατάει το κουμπί αυτοκαταστροφής. Την παραμονή σημαντικών πληροφοριών που συνδέουν όλους αυτούς τους οργανισμούς, βρίσκουμε το χρονοδιάγραμμα αυτό πέρα από βολικό.

– Οι κλώνοι και τα ελεγχόμενα από το μυαλό όντα θα είναι δυσλειτουργία σαν να είναι εκτός στυλ. Θα πρέπει να παρακολουθούμε έντονα και κοιτάζουμε τους «ψηφιακούς πολεμιστές του Rebel Legion» για να τους πιάσουμε. Μερικοί από αυτούς θα δώσουν ενδείξεις για το πού βρίσκεται ο Έπσταϊν και για τον όχι τόσο προφανή οικονομικό δεσμό που έχει με το Κ.Κ.Κ.

– Στην καθολική νομοθεσία, δεν μπορείτε να επηρεάσετε έναν πλανήτη χωρίς να τους πείτε ότι το κάνετε, και τότε πρέπει να συναινέσουν πρόθυμα. Η ανθρωπότητα δεν επιτρέπει πλέον καμία κακόβουλη παρέμβαση, και έτσι αυτές οι φυλές πτηνών πρέπει να φύγουν αμέσως.

castle_in_the_sky_by_zardo_de2n8a3-fullview

3D ειδήσεις:

– Οι “Μη Πολιτικές Διαμαρτυρίες” μοιάζουν να αναγκάζουν διαρροή για να σώσουν το φράγμα. Εάν δεν υπάρχει ενεργή συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο πέρα από αυτές τις γραμμές, μας διαβεβαιώνουν ακόμη μεγαλύτερη επικοινωνία εντός των γενικών μαζών.

– Η κυρία στο babushka είναι ταξιδιώτης χρόνου που θα αναστατώσει πολλούς ανθρώπους την εποχή της. Ξεκίνησε ένα νέο χρονοδιάγραμμα λόγω των ενεργειών της και ο τόπος στον οποίο επιστρέφει είναι δραματικά διαφορετικός. Μπορούν να επισημάνουν αυτές τις αλλαγές με τον ίδιο τρόπο που υπολογίζουμε την ημερομηνία του αρχαγγελικού ημερολογίου, με συμβάντα. οι περισσότεροι επιλέγουν να επισημάνουν τα ταξίδια τους χρησιμοποιώντας το Αρχαγγελικό Ημερολόγιο ως το ακριβές σημείο αναφοράς τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, αν αλλάξει κάτι, θα αντικατοπτρίζει την ημερομηνία που γράφεται με το χέρι στην σφραγισμένη κεντημένη τσέπη της.

– Οι πολωτικές απόψεις ξεκίνησαν τον εμφύλιο πόλεμο των ΗΠΑ σε ουσιαστικά κοινωνικά ζητήματα. Το ίδιο συμβαίνει τώρα και η κύρια διαφορά είναι ότι οι πληροφορίες ταξιδεύουν πολύ πιο γρήγορα αυτές τις μέρες και είναι αδύνατο να κρατήσουμε ένα μυστικό για πολύ καιρό. Ενώ είμαστε θέμα του παρελθόντος, στις μέρες του Yeshua, οι κύριοι λόγοι για άμεση παρέμβαση ήταν η καταστολή των πνευματικών συγκεντρώσεων.

– Οι άνθρωποι αρχίζουν να ξεριζώνουν, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε τα καλά καθώς πέφτουν έξω από τη μήτρα.

– Το “οργανωμένο σκοτάδι” στρατεύματα στρατού εδάφους “είναι πιο μαχητικά από ποτέ. Όλοι είναι γενναίοι πίσω από μια οθόνη υπολογιστή και οι δυνάμεις που έχουν αποφασίσει ποιες οδούς μπορείτε να διαβάσετε, πρόκειται να κατανοήσουν τον νόμο της αύξησης των αποδόσεων εξαιρετικά καλά.

moon_above_clouds_by_e_mad92_de1y31j-pre

Τροφή για σκέψη:

– Το σκηνικό όλων των πραγμάτων είναι “Κολύμπι σε μια θάλασσα με απίστευτα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού.” Αυτή η αλήθεια απεικονίζει ότι τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει έξω από τον μεγάλο κβαντικό δημιουργό, το άθροισμα του συνόλου.

– Όταν ο Βούδας βγήκε από τα τείχη του κάστρου, ενοχλήθηκε πολύ από την κατάσταση της ανθρωπότητας. Πόσοι από εμάς το περνάμε επίσης; Φωτισμένος, αφυπνισμένος, αλλά όχι παρηγορημένος από την πραγματικότητα που βλέπουμε, αυτό είναι μέρος αυτού που καλεί τους δασκάλους να υπηρετήσουν.

– Είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ιδέα να συνεχίζεις να ακουμπάς σε θεραπευτές, μύες, ψυχικούς κ.λπ. Υποτίθεται ότι θα αναπτύξεις τη διαίσθησή σου.

– Η ανθρωπότητα δεν έχει φτάσει στο σημείο όπου θέτουν τις σωστές ερωτήσεις σχετικά με τη θεότητα.

– Οι προοπτικές υποτίθεται ότι είναι διαφορετικές. Γιορτάζουμε την ποικιλομορφία, καθώς όλα τα όντα είναι εξατομικευμένη τελειότητα. Η ιερότητα μέσα στην ποικιλία είναι ότι η υψηλότερη συλλογική συνείδηση εκδηλώνεται με θεϊκή τελειότητα μέσω διαφορετικών προοπτικών.

yangshuo_by_baldrich_de21pj7-fullview

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.

Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε όπλα εάν δεν υπάρχει καθαρή αγάπη στην καρδιά σας για τις κινήσεις σας και τα όντα που είναι προσκολλημένα.

Το Violet Flame είναι σε ρύθμιση για 3 (21 AA, 2 +1). αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να γίνουμε πολύ πυκνοί. Αυτή η ρύθμιση είναι για τον μετασχηματισμό των πυκνότερων ενεργειών.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε, ο Αρχάγγελος Αδωνί, ο Αρχάγγελος Γαλιζούρ, ο Αρχάγγελος AF και ο Αρχάγγελος Νουριέλ.

(Ενεργός)

Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos, και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη – μια μεγάλη έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)

Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί με πλήρη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να πάτε.

(Παθητική και επιθετική)

Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει στον στόχο σας μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα διευρυνόμενη πηγή δημιουργών για το θέμα. Αυτό το εργαλείο είναι ένα συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)

Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)

Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Σημειώστε τα ακόλουθα τρία εργαλεία που συνεργάζονται. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.

(Παθητική και επιθετική)

Το σπαθί του Αρχάγγελου Μουριέλ είναι ένα δυναμικό όπλο που μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη της γης. Αυτό το σπαθί μπορεί να καλέσει και να σιγήσει τους σεισμούς, καθώς και να φέρει ειρήνη σε ένα ενεργό ηφαίστειο.

(Παθητικός)

Η κόμμωση του Αρχάγγελου Καμαήλ σας δίνει μια εικόνα για τα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ορίστε την πρόθεση και χρησιμοποιήστε την αμέσως πριν από το Διαλογισμό. Δεν θα το μετανιωσεις.

(Παθητικός)

Το Universal Key του Archangel Raziel σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κάθε σοφία, γνώση και βασίλεια. Αυτό το εργαλείο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε στιγμή, αλλά σίγουρα μπορεί να είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια της διαμεσολάβησης.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα τρία εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)

Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταστάσεων που έχουν ήδη προκληθεί. ισχύει για τις μάζες της γης και τα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)

Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Το εργαλείο φέρνει μια θρεπτική πτυχή της θεραπείας και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)

Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200805_1035146218688587127242080.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.

* Εάν πιστεύετε ότι οι εντυπωσιακές αστραπές ενάντια στο Κ.Κ.Κ. είναι συμπτωματικές, δεν πρέπει να είστε καθημερινός αναγνώστης του Ημερολογίου. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να δούμε από ψηλά, και έχουμε συμβάλει στις προσπάθειές μας. Συνεχίστε να στέλνετε στο CCP τις μεταφυσικές σας προσπάθειες. δουλεύει.

* Τα πολλά θύματα εμπορίας στο “έκρηξη της Βηρυτού” χρειάζονται μια διαδρομή διαφυγής, είναι απίστευτα χαμένα. Βοηθήστε τους να φτάσουν στο “Infinitely Expanding Creator Source” είτε μέσω μιας πύλης εξόδου είτε με το ψευδώνυμο “Stairway to Heaven”. Ο αριθμός των θανάτων MSM θα σας πει ότι δεν θα συμπεριλάβετε τα πολλά θύματα εμπορίας στα εμπορευματοκιβώτια του λιμανιού.

* Να συμβάλει στην αύξηση της ενεργειακής ροής της ουσίας σε όλους τους ανθρώπους. Στείλτε τη γη και τους κατοίκους της ένα κόκκινο ρουμπινί φως για μια μέτρηση 72.

* Η Κορέα είχε πολλές μέρες συνεχόμενης βροχής. Αν και αυτό θα διευκολυνθεί τελικά, προστατέψτε τον λαό της Κορέας. Οι τεράστιες ποσότητες βροχής έχουν ήδη προκαλέσει πολλούς θανάτους και πολλά βάσανα. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη βροχή σε αυτό το σενάριο, καθώς και πάλι η Γαία επέμενε να ρυθμίσει τους ρυθμούς της έως ότου τελειώσει η εποχή του αρχαγγέλου Jophiel.

* Η προαναφερθείσα γαλαξιακή διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα σε μια άγνωστη φυλή ανθρωποειδών εξωτερικού σμήνους και καλών δυνάμεων. Ξεκίνησε ως αιφνιδιαστική επίθεση που συνεχίζεται καθώς μιλάμε. Μόλις εμπλακεί η λεγεώνα εργαζόμενος, αυτό θα τελειώσει. Παρακαλώ επιτεθείτε σε αυτές τις κακόβουλες δυνάμεις με σπαθί και ασπίδα.

* Καταλαβαίνουμε ότι το “Lions Great” είναι ένα μεγάλο θέαμα μεγαλοπρέπειας που μερικοί δεν μπορούν να χωνέψουν να είναι πάνω, αλλά έχουμε εμφανιστεί πλήρως στο 5D, οπότε, παρακαλώ ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά. Είμαι εδώ για να πω ότι είμαστε στην ομάδα των μηχανικών που σχεδιάζουν τέτοια θαύματα. Δεν περιμένουμε ανυπόμονα τις ευλογίες. είμαστε πλήρεις θαυματουργοί. Οι λεγεώνες μας είναι πλήρως υπεύθυνοι για αυτά τα πράγματα, και είμαστε αρκετά ευλογημένοι που εργαζόμαστε πίσω από τα παρασκήνια. Το “Lion’s Gate” είναι ανοιχτό στα τρισδιάστατα χρονοδιαγράμματα, αλλά δεν έχουμε ακόμη δει το ίδιο στο 5D, και αυτό συμβαίνει επειδή τα ημερολόγιά μας δεν είναι πλέον συγχρονισμένα. Εάν δεν αναλάβουμε την πρωτοβουλία να κατασκευάσουμε αυτήν την πύλη, οι τυχαίες πιθανότητες θα έχουν αποτέλεσμα. αλλά είμαστε ισχυροί πέρα από το μέτρο και δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη.

Εκείνοι που βρίσκονται στο 3D χρονοδιάγραμμα μπορούν να αρπάξουν πολλά πράγματα μέσω του “Lion’s Gate”, μπορούμε να βοηθήσουμε τη φόρμα 3D παραπάνω μέσω αυτής της “Πύλης των Λεόντων” και να στείλουμε διάφορες ευλογίες μέσω αυτής. Βυθίστε τη γη με τα ακόλουθα «φώτα» μέσω της «Πύλης των Λεόντων», για μερικούς από εσάς, μπορείτε να εστιάσετε και εσείς αυτά τα φώτα σε πύλες χρόνου. Για παράδειγμα, στείλτε το “Rainbow Light” μέσω της “Πύλης των Λεόντων” και εστιάστε το στο “11:11 Portal” ή οποιαδήποτε άλλη πύλη ώρας που επιθυμείτε.

Οι κωδικοί φωτός είναι παρακάτω, κρατήστε για 72 μετρήσεις ο καθένας. εάν αισθάνεστε ασταθής, μπορείτε να στείλετε τους ίδιους κωδικούς φωτός με τη μορφή πλάσματος και φλόγας.

Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό Μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Πετρόλ – Ροζ Χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Ουράνιο τόξο

boergerende_sunset_by_torsten_hufsky_de1zcny-pre

Η σημερινή διαμεσολάβηση είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply