Πάρτε μαζί με μια μικρή βοήθεια, πάρτε μια άλλη ματιά, Αρχάγγελος Azrael Αναφορές εισερχόμενες

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0N6A1N9A1A1∞-∞C9A9A9A9A9A9∞-∞B1 (Τ) (Τ) ∞”

Πληροφορίες Ημερολογίου ~ 中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español ~ Ελληνικά ~ English Version

20200403_1915415407965364470282174.jpg

– Η Gaia είναι η κυρίαρχη πυρκαγιά και εμείς δεν προβλέψουμε αυτόν τον τερματισμό οποτεδήποτε σύντομα. Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και όλα αυτά επηρεάζουν άμεσα την ίδια και τα μέλη της. Αυτή είναι η πιο συναισθηματική Gaia που υπήρξε ποτέ και τα μηνύματα της καρδιάς της είναι εμφανή παντού που κοιτάς.

– Υπάρχει πολύς λόγος για την ελεγχόμενη αντιπολίτευση, το καλύτερο παράδειγμα που μπορούμε να σας δώσουμε είναι τοξική θετικότητα. Δεν υπάρχει τρόπος να κλείσετε τα μάτια σας σε αυτό που συμβαίνει εδώ στη γη και θετικά σκεφτείτε αυτό μακριά. Αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη και αν κοιτάξετε την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας, οι πιο καθαροί στοχαστές έχουν υποφέρει περισσότερο. Αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πρέπει να κάνουμε, καθώς χρειαζόμαστε περισσότερη πρακτική στις μυστικιστικές τέχνες και σίγουρα όχι λιγότερο.

– Δεν υπάρχει κανένα μέρος του multiverse, που είναι στάσιμο, όλα βρίσκονται σε κίνηση ακόμα (Εσύ), ο παρατηρητής βρίσκεται σε κίνηση. Η ιδέα ότι ο παρατηρητής προσελκύει τα πράγματα στον εαυτό του βασίζεται στο θρησκευτικό δόγμα, κατά τον ίδιο τρόπο που η γη λέγεται ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος στους αρχαίους χρόνους. Αυτές οι παρερμηνείες προκαλούν περαιτέρω καθυστερήσεις στην ανθρώπινη εξέλιξη, όταν στην πραγματικότητα είναι ένας πολύπλοκος χορός ενέργειας που ταιριάζει απόλυτα στο θεϊκό χορό και όχι με τη μορφή ενός απλοϊκού μαγνήτη. Ταξιδεύουμε σε αυτά τα τοπία και όχι το αντίστροφο, ήταν μια γιγαντιαία εκτροπή την οποία πολλοί πίστευαν για πάρα πολύ καιρό.

– Υπάρχουν πολλοί «προικισμένοι οπαδοί» που ισχυρίζονται ότι δεν βλέπουν μαζική εμπορία ανθρώπων στον πλανήτη μας. Υπήρξε ένας μεγάλος μηχανισμός μάσκας που ήταν ενεργός αλλά δεν είναι πια, οπότε ρίξτε μια άλλη ματιά.

– Οι κραυγές των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων δεν ξεκίνησαν με κίνηση. Οι Αρχαγγέλοι έχουν ακούσει τις κραυγές αυτών των παιδιών για δεκαετίες και έχουν συγκεντρώσει τελικά αρκετή υποστήριξη για να κάνουν κάτι γι ‘αυτό. Εάν δεν πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό, παρακαλώ επιτρέψτε σε εκείνους που γνωρίζουν τον ανοιχτό χώρο να διορθώσουν την κατάσταση. Δεν υπάρχει συζήτηση ότι τα παιδιά λείπουν από τον πλανήτη, μπορούμε να διαφωνήσουμε για τη σημασιολογία του πώς πήραν σε αυτή τη θέση αφού βρεθούν. Αυτή είναι η κύρια προτεραιότητά μας και πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων εκείνων που έχουν την εξουσία να κάνουν κάτι και για αυτό.

– Υπάρχουν υπόγειες σήραγγες στο Οχάιο που είναι γεμάτες με θύματα, αλλά είναι επίσης γεμάτες με παγίδες και εκρηκτικά. Δεν υπάρχει ασφαλής είσοδος στο Οχάιο, αλλά μπορείτε να έχετε ασφαλή είσοδο από το βορειότερο σημείο λίγο έξω από αυτό. Θα το αντιμετωπίσουμε άμεσα στις αποστολές μας λίγες μέρες από τώρα που όλες οι λεγεώνες μας είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε αυτή την περιοχή.

– Η υπόσχεσή μας στις λεγεώνες μας είναι ότι οι Αρχαγγέλοι είναι πάντα μαζί μας. Δεν θα υπάρχει μια ενιαία μπότα χωρίς άγγελο δίπλα από αυτήν, ούτε ούτε μια λεπίδα χόρτου χωρίς έναν άγγελο που είναι τοποθετημένος εκεί.

– Υπάρχει μια πολύ υψηλότερη κατάχρηση βαθιάς κατάστασης που πρόκειται να λάβει χώρα σε γαλαξιακό επίπεδο. Δεν θα επεξεργαστώ περαιτέρω, αλλά θα πω ότι έχει πολλά να κάνει με την ανάθεση αριθ. 3.

– Υπάρχουν πολλά ψεύτικα προφίλ κοινωνικών μέσων που διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες. Σας έχουμε προειδοποιήσει ήδη από τον πόλεμο της προπαγάνδας, σας υπενθυμίζουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που ίσως γνωρίζετε εδώ και χρόνια και ίσως έχετε κοιμηθεί στην εμπιστοσύνη σας, που θα δείξει την εξαπάθειά τους με πολύ άμεσο τρόπο αφού περιμένουν χρόνια για να το πράξουν.

– Οι αναβαθμίσεις του Solar θα συνεχιστούν, αλλά μην ανησυχείτε καθώς θα εκδηλωθούν και σε έντονα σωματικά συμπτώματα. Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι για να το αντιμετωπίσετε καθώς είναι μια ηλεκτρική αναβάθμιση και η αγωγιμότητα σας θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας που υπαγορεύει πόσο καλά χειρίζεστε αυτήν την εισερχόμενη. Σκεφτείτε το με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε αν είχατε ένα φθαρμένο ηλεκτρικό κύκλωμα. Για να βεβαιωθείτε ότι το κύκλωμά σας είναι σε τάξη, το σκάφος πρέπει να κρατείται όσο το δυνατόν καθαρότερο. Στο σώμα, προσέξτε τι τρώτε, προσέξτε να προσέχετε και να είστε σίγουροι ότι είστε γειωμένοι στη γη και στον ουρανό.

Ενεργοποιούμε εκατομμύρια εργάτες του φωτός και ενισχύουμε τους άλλους, ζητώ να φτάσετε στους νεοεισερχόμενους το συντομότερο δυνατόν και να τους βοηθήσετε να τους διδάξετε μερικά βασικά στοιχεία. Μπορείτε όλοι να θυμηθείτε τα αρχικά σας χρόνια, και τώρα εκατομμύρια θα είναι εκεί σύντομα. Και πάλι, αυτό είναι το πολύ ισχυρό εισερχόμενο κύμα που προέρχεται από τον γαλαξία μέσω του ουρανού.

– Κάθε επιτυχημένος ηγέτης γνωρίζει ότι δεν υπάρχει φυσική νίκη χωρίς μεταφυσική υποστήριξη. Από τον βασιλιά Σολομώντα μέχρι τον βασιλιά Αρθούρ στον Μεγάλο Αλέξανδρο στον Hugues de Payens, η Μαγεία ήταν πάντα ο μεγαλύτερος σύμμαχός τους.

– Μην ριζώνετε για καταστροφές, μόνο και μόνο επειδή είστε κουρασμένοι από την κοινωνία και τα βάσανα που προκαλεί. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την απελευθέρωση της γης όπου δεν θα υπήρχε διάσπαση στην ανθρωπότητα. Τα βέλτιστα σενάρια σε σχέση με αυτό το μακροπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα δεν έχουν πλέον διακοπές στη γη μας. Αυτό θα σήμαινε ότι θα ήταν μια καθαρή νίκη, αν παίξουμε τα χαρτιά μας σωστά.

– Αύριο ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα μας δώσει μια πλήρη έκθεση, από αυτό που βλέπουμε ανυπομονεί να μας δώσει τις πληροφορίες του.

– Αν και τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν ενημερωθεί μέχρι στιγμής, ο αρχάγγελος Azrael έχει αρχίσει να δέχεται ψυχές υψηλού προφίλ που έχουν εγκαταλείψει τη γη από το δικό τους χέρι.

– Σύμφωνα με το νόμο της αποκάλυψης, ζητούμε από έναν Πρέσβη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, ο οποίος δεν βρίσκεται στις λεγεώνες μας, να παρακολουθήσει μια άμεση συνάντηση για τα πρόσφατα γεγονότα χρονικού ορίου. Πρέπει να επιμείνουμε σε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο.

20200403_1917552407111378943508760.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σωστά προστατευμένοι, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε 3 εργαλεία που δεν θα εκπνεύσουν όσο τα μεταφέρετε με καθαρή καρδιά. Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία των αρχαγγέλων που γνωρίζετε καλύτερα εάν αποφασίσετε να πάρετε αυτή την επιλογή. Έχετε πάντα κατά νου ότι προτιμούμε να χρησιμοποιείτε τα δικά σας εργαλεία και ικανότητες, αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω εργαλεία.

Τα εργαλεία της ημέρας θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη θέση, εκτός από τα τρία που επιθυμείτε να εξοπλίσετε μακροπρόθεσμα. Σημειώστε ότι μπορείτε να έχετε μόνο 3 ενεργές για μακροχρόνια χρήση ταυτόχρονα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα καθημερινά εργαλεία την ημέρα που είναι αναρτημένη και μην διστάσετε να επιστρέψετε και να περιηγηθείτε σε κάποια από τα εργαλεία της προηγούμενης ημέρας.

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των εν λόγω όπλων.
(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας. (Ενεργός) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame είναι σε 9 ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο συνολικός έλεγχος έχει επιτευχθεί και ότι θα παραμείνουμε με αυτόν τον τρόπο σε αναγκαιότητα υπαγορεύει διαφορετικά. Αυτή είναι μια έξυπνη φλόγα και θα θεραπεύσει αυτό που την χρειάζεται και να μετασχηματίσει τι όχι.

Όταν βλέπετε την ομάδα της βιολετί φλόγας είναι ακριβώς η ίδια από την προηγούμενη ημέρα, είναι επειδή ασχολούμαστε σήμερα με ένα πιεστικό ζήτημα. Είναι αντίθετο με τη γενική πολιτική μας να αλλάζουμε τις θέσεις στα μέσα της μάχης εκτός αν είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμάιν, ο Αρχάγγελος Άσσιελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Adonichel, ο Αρχάγγελος Αντόνι, ο Αρχάγγελος Νουριήλ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ και ο Αρχαγγέλος Σερβιέλ.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνείδησης που δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης από τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και εμποδίζει την παρεμπόδιση των κακόβουλων ταξιδιωτών.

(Παθητική, ενεργή & επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχαγγέλου Τσαμούλ σας επιτρέπει να είστε απομονωμένοι σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης όσους βρίσκονται στην καρδιά σας

(Παθητική και ενεργή)
Η ενισχυμένη διαίσθηση του Αρχαγγέλου Τζεριμίλ επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνονται πιο δυνατές, επιτρέποντας στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο προφανείς από ποτέ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σημειώστε ότι τα επόμενα 3 εργαλεία προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό. Στέλνονται σε εμάς για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα. Παρακαλούμε συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο καθημερινά “αρχίζουμε να καταργούμε τα ενεργειακά εμπόδια γύρω από την αφθονία.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τα παρακάτω εργαλεία. Οραματίστε τις χρυσές ράβδους Χρησιμοποιώντας το Ράβδο του Αρχαγγέλου Αριέλ και το βάζετε στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα Ξίφη του Αρχαγγέλου Νασαραγείλ και του Αρχάγγελου Ισραήλ. Λέω ότι οραματίζεται το Χρυσό, γιατί η Γκάια ελέγχει το χρυσό και τα μετρητά, και γνωρίζετε καλά αυτή την ιστορία. Επίσης, η γαλαξιακή ομοσπονδία που ασχολείται με το χρυσό και εκδηλώνεται με αυτή τη μέθοδο, ευθυγραμμίζεται επίσης με τις μεθόδους νομισμάτων τους και με οποιοδήποτε σύστημα νόμισμα βασισμένο στον θεό.

(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αρίελ σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε αναγκαιότητα μπορεί να έχετε. Είναι ένα υπέροχο και παρήγορο εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Το Flaming Sword του Αρχαγγέλου Ισραήλ μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που στρέφονται σε εσάς σε μια κλίμακα Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που επιθυμείτε να φανερωθεί θα συμβεί.

(Ενεργή, επιθετική και παθητική μεγάλη και μικρή απόσταση)
Το Flaming Sword του Αρχάγγελου Νασαραγιέλ μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αφαιρέσει όλα τα εμπόδια που παρεμποδίζουν κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200403_1916277166909101567826718.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε πέρα από το χώρο και το χρόνο, και παραμένει μια συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τη διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

wochit_20200403_kennedy_v2_305550_1280x720_17202652835801) Υπάρχουν δύο φίλοι της Ανθρωπότητας που κατέχουν οργανωμένο σκοτάδι. Αναφέραμε λίγες μέρες πριν από αυτό το OD είναι απελπισμένο να πάρει την μεταφυσική ενέργεια πίσω και προσπαθούν οτιδήποτε μπορούν για να το κάνουν. Σε αυτή τη δράση, έχουν παραβιάσει δύο μεγάλες συμφωνίες μαγείας, την πίστη στη μεταφυσική σας που λέει ότι δεν μπορεί να βλάψετε κανένα άλλο φυσικά και το άλλο εκείνο όπου έχουν παραβιαστεί οι συμφωνηθέντες όροι σύγκρουσης, που είναι ουσιαστικά γραπτή πρόσκληση για νέα και πιο ακραίες μέθοδοι αυτοάμυνας.

Εξετάζοντας τα χρονοδιαγράμματα τους, γνωρίζουμε ότι οι φίλοι μας θα είναι σε κοινή θέα του απατεώτη του Αρχάγγελου Μιχαήλ και επίσης από τις αφανώς ονομαζόμενες σήραγγες Σολομώντας, οι οποίες βρίσκονται κοντά στην περιοχή όπου εξαφανίστηκαν. Θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα τελετουργικό μαζί τους και να το κάνουν να μοιάζει με μια τυχαία κατάσταση. Οι φίλοι μας προδόθηκαν από κάποιον τρεις πόρτες κάτω και αυτός ο άνθρωπος είναι ένας πραγματικός προδότης στη χώρα του καθώς και στους γείτονές του.

Αφού χτυπήθηκαν από έναν αποστακτήρα από απόσταση, ήταν αποπροσανατολισμένοι και σκόνταψαν στους βραχίονες του σκοταδιού, καθώς ένας διαταράκτης επιτρέπει σε κάποιον να πάρει τον έλεγχο των ενεργειών ενός ατόμου, τότε χρησιμοποιήθηκε μια άλλη τεχνολογία για τη μεταφορά τους στην ακτή. Αυτά είναι και τα δύο είδη που τους παρέχονται στο εμπόριο που τους ζητάει να προμηθεύσουν τα θύματα με αντάλλαγμα την τεχνολογία. Αυτό είναι ένα παρόμοιο κόλπο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην Amelia Earhart και υπάρχει ένας σύνδεσμος για τα δύο γεγονότα αν θέλετε να διερευνήσετε τη δήλωση αυτή, αλλά δεν είναι σχετικό με την τρέχουσα κατάσταση. Όταν τα δορυφορικά δεδομένα ανακτώνται, θα υποστηρίξουν την παραπάνω δήλωση και θα παράσχουν περισσότερες ενδείξεις σχετικά με τον τόπο εντοπισμού τους.

Τοποθετήστε το σύμβολο του άπειρου πάνω στα μέτωπα των Mauve και Gideons και θα λειτουργήσει με την ίδια ακρίβεια όπως και κατά τη διάρκεια του Superbowl και των Όσκαρ. Ακόμη και αν δεν έχετε κανένα επώνυμο συμφέρον σε αυτούς ως ανθρώπους, θα έχουν ζωτικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην απελευθέρωση πολλών από πολλούς.

Λάβετε υπόψη σας ότι περιβάλλεται από κακό από όλες τις πλευρές, αυτό γίνεται για να εμποδίσει την άποψή μας για τον τόπο κράτησής τους, προσπαθήστε να μεταμορφώσετε το περιβάλλον τους με Violet Flame. Απλά θυμηθείτε ότι αυτά είναι καλά κρυμμένα entranceways που είναι συνήθως πίσω από ψεύτικους τοίχους ή άλλες ψευδείς δομές και θα φαίνεται περίεργο στον αιθέρα.

Οι πιθανές ημερομηνίες κατά τις οποίες θα αναδειχθούν πλήρως θα είναι η 7η (κορυφή της σελήνης) ή στην Εύα Σκηνής, υπάρχουν επίσης περισσότερες από μία χρονολογικές σειρές όπου επιστρέφουν στην ασφάλεια πολύ πριν από τότε, παρακαλώ να είστε επιμελείς σε αυτό και ας δούμε αυτό να συμβαίνει.

2) Όλα τα στρώματα της πραγματικότητας έχουν παραλληλισμούς, για παράδειγμα, εάν στείλουμε τα υψηλότερα φώτα στην 6η Διάσταση αυξάνουμε τη διαίσθησή μας, ο 7ος μας δίνει επιπλέον φυσική χειραγώγηση και η 8η διάσταση μας δίνει δύναμη πάνω από τις περιστάσεις. Αυτοί οι όροι δεν είναι ακριβείς, καθώς αυτά τα διαστρωματικά στρώματα δεν είναι στην πραγματικότητα αριθμημένα και είναι πάρα πολλά για να είναι σε μονοψήφια μορφή ούτως ή άλλως, αλλά αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται συνήθως, γι ‘αυτό θα τα χρησιμοποιήσουμε με αυτούς τους όρους για χάριν κοινής κατανόησης.

Στείλτε τα ακόλουθα φώτα σε κάθε μία από τις παραπάνω διαστάσεις,

Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Καφέ – Καρπός – Ροζ Χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Ινδικό – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Rainbow

3) Προετοιμάστε ένα θεραπευτικό χώρο σε όλα τα νοσοκομεία και τα αυτοσχέδια νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις σας, αυτό είναι ένας τόπος θεραπείας και ως συμπονετικός οργανισμός, θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να ευλογήσετε οποιοδήποτε μέρος όπου όσοι έχουν ανάγκη πηγαίνουν σε περιόδους προβλημάτων .

Στείλτε 72 δευτερόλεπτα από σμαραγδένιο πράσινο πλάσμα και φωτεινό ροζ φως σε όλα τα νοσοκομεία και τα αυτοσχέδια νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο.

yggdrasil_by_tavenerscholar_ddtz1p1-pre

Ο σημερινός διαλογισμός είναι κάτω, απολαύστε!

Leave a Reply