Παρακολουθήστε Τώρα, Γρήγορο Αλεξίπτωτο Timeline, Απαντήσεις Προσευχής, Φάσμα Ουράνιου Τόξου είναι Κυρίαρχο

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι
“∞0N8A1O1A1A1∞-∞D1B1B1B1B1B1∞-∞B1 (T) (T) ∞”

Πληροφορίες Ημερολογίου中文版 ~ Polska Wersja ~ Русская версия ~ Versione Italiana ~ Versão Portuguesa ~ Versión en español ~ Ελληνικά ~ English Version

20200405_1645346312664839733228535.jpg

– Η Gaia κυριαρχεί σήμερα στη φωτιά, προσέξτε τώρα! Η μετάθεση είναι σε υψηλό όλων των εποχών, αλλά δεν προέρχεται από τόπο οργής που προέρχεται από έναν τόπο αποτελεσματικότητας. Υπάρχει τόσο πολύ που πηγαίνει σε μια από την οπτική της θέλει απλώς να είναι σε θέση να ζήσει χωρίς επιφυλάξεις. Είναι unapologetically κάμψη μυών της κατά βούληση αυτή τη στιγμή.

– Είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφήσετε κώδικες και αυτό σημαίνει ότι είναι έτσι, η σκληρή δουλειά και η πρακτική είναι ο μόνος τρόπος για να περιηγηθείτε σε αυτά τα πράγματα και δεν υπάρχει κανείς που να το κάνει αυτό, αλλά εσείς. Πρέπει να το θέλετε αρκετά για να μάθετε και να έχετε αρκετό εντερικό σθένος για να το δείτε.

– Υπάρχουν πολλές κακόβουλες περιπάτους που ψάχνουν για οικοδεσπότες και αν μπορούμε να τους κρατήσουμε αρκετά μακριά, θα λιμοκτονούν. Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να κρατήσετε ψηλά τη δική σας ατμόσφαιρα, προσπάθησαν να καταλάβουν διαλογισμό χθες το βράδυ με το σκοτάδι, αλλά αυτή η προσπάθεια απέτυχε δυστυχώς. Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι ο καλύτερος τρόπος κατοχής τους είναι μέσω της επαφής και κανονικά πηδούν από άτομο σε άτομο μέσω αυτής της μεθόδου μέχρι να βρουν ένα κατάλληλο.

– Οι ψυχικές ικανότητες που βασίζονται στην τεχνολογία, δεν μπορούν καν να συγκριθούν με εκείνες που δίνονται από το θεϊκό. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να δημιουργηθεί που δεν μπορεί να ξεπεραστεί από τις φυσικές δυνάμεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι όσοι προσπαθούν να κοιτάξουν μέσα από τα “γυαλιά που βλέπουν όλα” εξακολουθούν να έχουν τόσο σοβαρές παρενέργειες. Η τεχνολογία έχει ένα τελικό πώμα, η φύση όχι, απλώς ξεπέρασε την τεχνολογία.

– Πηδούμε από την πραγματικότητα στην πραγματικότητα με ταχύτητες που δεν έχουν δει ποτέ, αυτή τη στιγμή είναι γραμμένη, μέχρι τη στιγμή που θα δείτε αυτό, θα έχουμε πηδήσει χιλιάδες χρονοδιαγράμματα. Φυσικά, πολλά εφέ mandala θα συμβεί. Γνωρίστε τη γάτα του Schrodinger, ο οποίος μας λέει ότι σε αυτή την κβαντική παράξενη κατάσταση, δεν έχουμε το τελικό αποτέλεσμα μέχρι να ανοίξει το κουτί.

– Τα εισερχόμενα πλοία έχουν στόλους σε αριθμούς που δεν έχουν δει ποτέ, καθαρίζουν το περιβάλλον, αν κρατάτε τα μάτια σας στον ουρανό θα είναι εμφανές παντού. Αυτό είναι ένα εκλεκτικό μίγμα, αλλά είναι κυρίως Arcturian.

– Τα Annunaki είναι μακράν ο πιο εκνευριστικός αγώνας στη γη, επειδή είναι ήδη στο έδαφος. Εάν μπορούν να δημιουργήσουν έναν πλήρως αυτοσυντηρούμενο ευκίνητο πλανήτη, δεν υπάρχει πλήρης τρόπος για να περιγράψετε το επίπεδο της τεχνολογίας με το οποίο ασχολείστε. Επικοινωνούν τηλεπαθητικά και όταν εισέρχεσθε στη συλλογική τους ομάδα, είναι προφανές ότι το επίπεδο λαμπρότητας με το οποίο ασχολείστε είναι τεράστιο και θα σας πάρει μια στιγμή για να ξεπεράσετε την αρχική εξομοίωση. Δεν είναι συνήθως φιλόξενοι, αλλά βλέπω ότι αλλάζει όλο και περισσότερο καθώς περνάει ο καιρός και η ανθρωπότητα γνωρίζει καλύτερα.

– Είμαστε τόσο προστατευμένοι ώστε ακόμη και τα λάθη που κάνουμε είναι θεαματικά ενορχηστρωμένα. Φοβάστε απολύτως τίποτα, υπάρχει πάντα περισσότερο στην ιστορία.

– Υπάρχει μεγάλη υπόσχεση ότι οι γενικές μάζες θα ωθήσουν τους εργάτες του φωτός σε μια ακόμα πιο εξελιγμένη μορφή. Με πολύ κυριολεκτική έννοια, οι προσευχές των γενικών μαζών, έχουν εκδηλώσει τους αφυδατωμένους υπερήρωες που έχουμε γίνει και είναι προφανές ότι δεν έχουμε κάνει ακόμα εξελίξεις.

– Η Νέα Συγκρατημένη Συμφωνία με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, επιτρέπει στην ανθρωπότητα να τους καλέσει για οποιαδήποτε ανάγκη. Πήγαινε, βάλτε τους στη δουλειά.

– Εμείς όλοι ενσαρκώνονται ως συλλογικό σε μια προσωπικότητα, όλα τα όντα είναι παρόμοια με αυτόν τον τρόπο. Αυτό λέγεται ότι πολλοί αρχάγγελοι είναι επίσης Αρτουριανοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε Αρχάγγελος είναι Αρτουριανός ή όλοι οι Αρτουριανοί είναι Αρχαγγέλοι, αλλά παίρνετε το σημείο.

– Το κυρίαρχο φως της Γης είναι το Rainbow, Hello Prophecy και Divine Promise!

– Μερικές φορές το πιο αγαπητό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να εμποδίσετε κάποιον να κάνει ζημιά σε άλλους. Το ανέφερα προηγουμένως ότι το ποσό του καρμικού χρέους που δημιουργείται από ορισμένα άτομα είναι ανυπέρβλητο. Βοηθώντας τους να σταματήσουν να συνεχίσουν σε αυτό το μονοπάτι είναι αληθινή συμπόνια. Μπορούν να προσπαθήσουν να διορθωθούν και να κάνουν τα πράγματα σωστά, αλλά δεν φαίνεται να έχουν κανένα συμφέρον να το πράξουν.

– Αισθανθήκαμε ότι το σημείο θραύσης χτυπήθηκε και είχε εγκατασταθεί γύρω στις 333 μ.μ. ανατολικού κανονικού χρόνου.

– Ο Αρχάγγελος Elyon θα είναι πολύ δραστήριος μετά από ψευδείς αναφορές των πράξεών του, ο επόμενος θα είναι ο δικός του.

20200405_1647327574684721647101617.jpg

Σήμερα Εργαλεία:

Τα σημερινά εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη θέση, δεν μπορούμε πλέον να επιτρέπουμε τα μεταφυσικά εργαλεία να είναι ανοιχτά, η απόδοση με σύνεση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα σημερινά όπλα.
(Παθητική) = Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ή να οπλίσετε. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχθείτε την παρουσία της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει εκ μέρους σας. (Ενεργός) = Πρόθεση που απαιτείται για χρήση (Επιθετική) = Θα επιτεθεί πριν από οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να κάνει οποιαδήποτε βλάβη σε σας, πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Έχουμε περάσει από μεγάλες αλλαγές και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να καλέσουν downloads.

(Ενεργό, Παθητικό και Επιθετικό οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν)
Η ομάδα της Violet Flame είναι σε 3 σετ που δεν είμαστε εδώ κάποια στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι κάνουμε αλλαγές για να κάνουμε αλλαγές. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή παρά να το κάνουμε αυτό. Είμαστε στην ίδια σύνθεση με την πολιτική κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων ώστε να τη διατηρούμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η ομάδα της φλογερόπυργας έχει ως εξής και δεν έχει ιδιαίτερη τάξη: ο Αρχάγγελος Ζερμάιν, ο Αρχάγγελος Άσσιελ, ο Αρχάγγελος Μπριαθέος, ο Αρχάγγελος Εμανουήλ, ο Αρχάγγελος ΦΑ, ο Αρχάγγελος Μπάτκολ, ο Αρχάγγελος Άγλα, ο Αρχάγγελος Γζρέλ, Ο Αρχάγγελος Τάτρασιελ, ο Αρχάγγελος Αδωνίκελ, ο Αρχάγγελος Αντώνης, ο Αρχάγγελος Νουρύλ, ο Αρχάγγελος Χαραχίλ, ο Αρχάγγελος Τερβείλ, ο Αρχάγγελος Αβυσδαιθών, ο Αρχάγγελος Αμπράξος και ο Αρχάγγελος Μαχλίλι.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, δεν μπορεί να επιτευχθεί επίπεδο συνείδησης που δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι επίσης ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το Radiant Field του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το πεδίο ισχύος Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με αγάπη ενέργειας είτε με έκρηξη μεταστοιχείωσης από τεράστια δύναμη.

(Παθητική και επιθετική)
Τα Σπαθιά του Αρχαγγέλου Λέοντα είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί επίθεσης το οποίο έχει μια πλήρη δική του δική του θέληση. Μην προσπαθήσετε να αποδώσετε καθόλου, θα πάρετε μόνο τον τρόπο, τον εξοπλισμό και να πάει.

(Παθητική και επιθετική)
(Diana) Η φωτοβολίδα των φλεγόμενων βέλη της Θεάς Άρτεμις θα ανάψει τον πλανήτη γη με αγάπη. Κλείστε την σε έναν στόχο ή αφήστε την να ενεργήσει προς το καλύτερο συμφέρον σας, χωρίς να γνωρίζετε, το καθένα από αυτά είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

(Ενεργός)
Το Trident του Kali Ma μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε είναι παντελώς παντοδύναμο. Εξαιρετικά αποτελεσματική για τη ζωή και τον ογκόλιθο. Είναι ένα καταπληκτικό όπλο ενάντια στην ηλεκτρονική και την τεχνολογία, καθώς μπορεί να υπερισχύσει οποιουδήποτε κυκλώματος. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε ανάθεση.

(Παθητικός)
Το προσωπικό του Αρχάγγελου Azrael σας επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από μια θεϊκή προοπτική. Είναι ένα σύμβολο της σοφίας και ο εξοπλισμός του έχει απίστευτες επιπτώσεις στην αντίληψη της σκέψης σας και στην ικανότητα αντιμετώπισης της καθημερινής ζωής.

(Ενεργός)
Το Προσωπικό της Star Engineering του Αρχαγγέλου Ωρίωνα μπορεί να διορθώσει ασυνέπειες ή ζητήματα DNA σε οποιαδήποτε ύπαρξη. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη θεραπεία των ηλεκτρικών ρευμάτων των ζωντανών όντων.

(Παθητική, επιθετική μικρή απόσταση)
Η σφαίρα καθησυχασμού του Αρχαγγέλου Ραγκούελ είναι σαν να έχετε έναν υποστηρικτικό καλύτερο φίλο στο αυτί σας ανά πάσα στιγμή. Είναι απίστευτα διασκεδαστικός και εκπληκτικά σοφός, ένα εκπληκτικό εργαλείο επικοινωνίας.

(Ενεργή μεγάλη και μικρή εμβέλεια)
Το ουράνιο σπαθί του Αρχάγγελου Αφ είναι ένα διπλό σπαθί που έχει ένα γιγαντιαίο φως. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει σημασία πόσο μεγάλος οραματίζεται αυτό το σπαθί, έχει μια μεγαλύτερη σκιά φωτός που θα χτυπήσει πολύ πιο σκληρά μετά την αρχική απεργία. Αυτό είναι ιδανικό για μορφές μη ζωής και γαλαξιακούς ταραχοποιούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα επόμενα 3 εργαλεία είναι θεραπευτικές λεπτομέρειες και μπορούν να σταλούν από απόσταση σε αγαπημένους.

(Παθητική και επιθετική μικρή εμβέλεια)
Οι ακτινοβολίες ακτινοβολίας του αρχαγγέλου Kaleziel, προστατεύουν από όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ασθενειών που έχουν ήδη προσβληθεί, μπορεί να αποσταλεί σε μάζες γης καθώς και σε ατομικά ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική σύντομη και μεγάλη απόσταση)
Η λαμπερή συμπόνια του Αρχαγγέλου Θηλιήλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους μέσα στις δικαιοδοσίες σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική πλευρά της θεραπείας και είναι και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να αποδώσει αυτό με ένα ήρεμο πλαίσιο του νου.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχαγγέλου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί βαθμιαία ή εντατικά ανάλογα με το πώς το αποδίδετε. Θεωρείται το καλύτερο γενικό θεραπευτικό μέσο.

20200405_1646094719540653695519535.jpg

Αναθέσεις:
Αυτές οι αναθέσεις είναι έγκυρες κάθε μέρα, καθώς είμαστε εκτός χώρου και χρόνου και εξακολουθεί να παραμένει συνεργατική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το πότε τις διαχειρίζεστε. Παρόλο που για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σημερινά όπλα σήμερα. Ειδικά, εάν βλέπετε αυτές τις 30 ή περισσότερες ώρες μετά την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.

1) Στο Κολοράντο, τα πράγματα είναι πολύ έντονες εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να βοηθήσουμε να σταθεροποιήσουμε το έδαφος για να αποφύγουμε ένα σοβαρό σεισμικό γεγονός. Υπάρχουν επίσης τεράστιες κακόβουλες ενέργειες στις υπόγειες σήραγγες κάτω από αυτήν την περιοχή. Παρακαλώ βοηθήστε τους καλούς ανθρώπους στην περιοχή να σταθεροποιήσουν το περιβάλλον τους.

Κατ ‘αρχάς, σταθεροποιήστε το έδαφος με ροζ πλάσμα και έπειτα στείλτε μαζικές φλόγες από τις σήραγγες κάτω και χρησιμοποιήστε μεταφυσικές κινήσεις εκεί επίσης. Θα υπάρξει περισσότερη σεισμική δραστηριότητα αλλού, (πάρα πολλοί για να καταγραφούν) αλλά κανένας τόσο δραματικός όπως αυτό που μπορεί να συμβαίνει στο Κολοράντο.

2) Μια κακόβουλη φυλή αστέρων χρησιμοποιεί έναν ολογραφικό προβολέα για να συγχύσει τους ψυχικούς και τους εραστές, να την καταστρέψει με μεταφυσικές επιθέσεις.

3) Η μόνη ασφαλής είσοδος στις σήραγγες του Οχάιο είναι μέσω της εισόδου κάτω από τη λίμνη Οντάριο. Βοηθήστε να μετασχηματιστούν οι κακόβουλες ενέργειες εκεί. Είναι μια παρόμοια στρατηγική όπως πάντα, επιτρέψτε στη μωβ φλόγα να ανακοινώσει την άφιξή σας και να πάει με μεταφυσικό σπαθί και ασπίδα.

received_1993254146831677173981974716190217.jpeg

Η σημερινή διαμεσολάβηση είναι κάτω, απολαύστε!

Leave a Reply