Τα μηνύματα που παραδόθηκαν στο χέρι από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Αρχάγγελο Αζραήλ, την Εντυπωσιακή Ενέργεια Δράκου, τη Χαρτογράφηση της Γης

Η ημέρα είναι τώρα 72 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 μ.μ. αφού έχει χτυπήσει τις 3 π.μ. κουδούνια διαλογισμού τρεις φορές πριν.

Η ώρα έναρξης αυτής της δημοσίευσης είναι η ανατολική ακτή στις 8:08 πρωινές πύλες ΗΠΑ, την τρισδιάστατη ημερομηνία 81820, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις 3 μ.μ.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞08B5∞-∞W4B3W4B3B3∞-∞M1K1K1K1K1K1∞-∞B2 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200817_0845121173973134801959328.jpg

Ειδήσεις ημερολογίου:

– Η Γαία σε ένα περιβάλλον «Φωτιά-Πνεύμα» και ήταν πολύ επίμονη ότι θα ήταν έτσι. Αυτό είναι ένα πραγματικά ευοίωνο στοιχείο που είναι πέρα από τη φωτιά του φυσικού ή μεταφυσικού και ενεργεί πάνω σε ένα σύνολο μηχανικών μοναδικών για τον εαυτό του.

– Το νέο φεγγάρι θα επηρεάσει πραγματικά το 5D ημερολόγιό μας. Το φεγγάρι είναι μια εξελιγμένη εκδοχή του πρώην εαυτού της και η ιστορία που έρχεται στο μυαλό σε αυτό το σενάριο είναι η ιστορία της Μύρας (πρώην Μέδουσα), η οποία βρήκε ένα υπέροχο σπίτι μέσα στο φως μετά από μια δραστική αλλαγή στη θεολογία. Προφανώς, η ιστορία της Νταϊάνα (Λούνα) δεν είναι τόσο ακραία, αλλά πολλά κακόβουλα όντα έχουν καταλάβει την ενέργειά της για πάρα πολύ καιρό, και έτσι οι παραλληλισμοί τραβιούνται.

– Όπως αναφέρθηκε και αναφέρεται στο “Schuman Resonance”, πηγαίνουμε σε νέα ύψη, και θα έχουμε επίσης πολλές έντονες διαστημικές καιρικές συνθήκες για να αντιμετωπίσουμε. Ακόμα κι αν συμβαίνει αυτό, τα συμπτώματα ανάληψής σας θα πρέπει να χαλαρώσουν καθώς η νέα σας μηχανική γείωσης και θωράκισης είναι σχεδόν ολοκληρωμένη.

20200817_0848424737785587110466867.jpg

Τρισδιάστατα νέα:

– Οι αστικές αναταραχές θα μεταφερθούν σε ανείπωτα μέρη. Δεν θα υπάρχει τίποτα ιερό όσον αφορά τους θυμωμένους όχλους. Η ειρωνεία της κατάστασης είναι ότι τα οργανωτικά κόμματα θα είναι οι κύριοι στόχοι αυτών των εξαιρετικών μεγάλων συγκεντρώσεων. Το δεύτερο κλείδωμα θα είναι ανεξέλεγκτο για όσους το οργανώνουν.

– Η καταστροφή του “Seti Telescope” στο Πουέρτο Ρίκο αποτελεί απειλή από έναν συγκεκριμένο αγώνα σταρ. Αποφάσισαν να το καταστρέψουν ως προειδοποίηση για να σταματήσουν την αναζήτηση τους. Αυτό συμπίπτει με τη σύγκρουση στη γενική περιοχή καθώς και με τη συμπεριφορά εκφοβισμού που δείχνει αυτή η φατρία.

– Οι “συμμορίες της Γάζας” δεν έχουν λάβει το υπόμνημα μιας συνθήκης. Βλέπουμε πιο δυσαρεστημένους με αυτήν τη συμφωνία από ό, τι θα περίμενε κανείς, κυρίως επειδή η ειρηνική συνύπαρξη δεν ήταν στην ατζέντα τους. Δεν φαίνεται να είναι δυνατόν να φέρουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ειρήνης στην περιοχή με μια πνευματική επανάσταση, η οποία έρχεται αμέσως.

20200628_0656172129866182474977166.jpg

Τροφή για σκέψη:

– Μια τοιχογραφία του 1994 στο Αεροδρόμιο του Ντένβερ δείχνει την προέλευση του «σχεδίου-demic». Από τότε, πολλά δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιό τους, και όμως εξακολουθούν να επιλέγουν να συνεχίσουν, αφήνει κάποιο να ξύσει το κεφάλι τους. Το να συνεχίσεις είναι σαν να κατεβαίνεις σε ένα βυθισμένο πλοίο, αλλά τους ενστάλαξε να δουν τα σχέδιά τους, ανεξάρτητα από το τι. Πρέπει να θαυμάσετε την πεποίθησή τους, αλλά είναι απίστευτο πώς δεν αμφισβήτησαν τη λογική.

– Η ανθρωπότητα αναζητά συνεχώς ένα μέσο για το τέλος. Αυτό προκαλεί μεγάλο πόνο καθώς η φύση της ύπαρξης είναι ατελείωτη. Δεν θα υπάρξει ποτέ οριστικό τέλος στη συνειδητή ζωή, αλλά συνεχώς εξελίσσεται και μεταμορφώνεται.

received_3158934729898072225746335169705133.jpeg

5D και γαλαξιακά νέα:

– Μια σημαντική προσπάθεια χαρτογράφησης συνεχίζεται από τις γαλαξιακές λεγεώνες. Αυτοί οι χάρτες θα περιλαμβάνουν “Agartha”, σημεία σύνδεσης Γης και Γαλαξίας, όχι τόσο γνωστά δίκτυα, πύλες και πύλες. Αυτό θα κυκλοφορήσει σε ένα κρυφό δίκτυο πριν χτυπήσει τις βασικές γνώσεις των εργαζομένων. Θα το έχουμε για εσάς μόλις ολοκληρωθεί και θα είναι διαθέσιμο σε εμάς.

– Η ενέργεια του Δράκου είναι άφθονη, και για τα οφέλη των πολλών νεόφυτων μας, οι Δράκοι είναι όντα που είναι πολύ μεγάλα για να περιγραφούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Όταν το μυαλό-μάτι μας λαμβάνει την ενεργειακή του υπογραφή, συνήθως ερμηνεύεται ως στερεοτυπικοί δράκοι. Τούτου λεχθέντος, πρόκειται να είναι η πιο μαζική ημέρα μετάδοσης, πιθανώς ποτέ, καθώς θα διοικείται από τη λεγεώνα δράκου.

– Οι δείκτες χρόνου σύνδεσης έρχονται δυνατά και άφθονα. Αυτά συνδέουν πολλά μέρη του παρελθόντος και του μέλλοντος με τον τρέχοντα τόπο και χρόνο μας. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού είναι ο ανεμοστρόβιλος, ο οποίος συμμετείχε έντονα στο 3ο κώμα μου και είχε πολλές συνδέσεις μαρκαδόρων τις τελευταίες ημέρες. Αυτό το βίωσα κατά την οδήγηση, και στο Διαλογισμό, αυτή είναι μια φαινομενική πολυδιάστατη ανωμαλία.

received_3213412356815122985993907505540456.jpeg

Αρχάγγελος Χοντ Ποντ:

– Όπως συμφωνήθηκε, οι αρχάγγελοι τον άφησαν μόνο του με τον βραβείο τους. Το επόμενο πρωί δάκρυα χαράς για να δούμε νικηφόρα την επιλογή των Αρχαγγέλων. Στο βάθος, ακούγεται ένας Αρχάγγελος που λέει, Μιχαήλ, δεν σας έχω ξαναδεί τόσο συναισθηματικά.

– Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα είναι πολύ δραστήριος, οπότε αναζητήστε τις κάρτες του παντού. Μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους και δεν τον περιορίζει να αφήνει φτερά, να διατηρεί ανοιχτή καρδιά και μυαλό στις πολλές λεπτομέρειες των μηνυμάτων του.

– «Οι υπερ-γαλαξιακές δαιμονικές δυνάμεις» είναι αυτές που αντιμετωπίζουμε, καθώς οι φυσικοί δαίμονες γνωρίζουν ότι παίζουν μόνο ένα ρόλο και είναι έτοιμοι να αλλάξουν ρόλους ανά πάσα στιγμή. Πριν από την επιστροφή του “Garathan” στην “Πηγαίνοντας εκτεταμένη πηγή δημιουργού”, είχε ένα επείγον μήνυμα υποχώρησης για το “Οργανωμένο σκοτάδι”. Τα λόγια του για τις μάταιες προσπάθειές τους θα αντηχούν στο μυαλό του «OD» μέχρι να σταματήσουν. Τα ακριβή του λόγια ήταν «πείτε στο σκοτάδι ότι η μάχη τελείωσε, το κόστος είναι πολύ μεγάλο σε αυτήν την χαμένη προσπάθεια». Ήξερε όταν έλαβε αυτό το μήνυμα ότι θα έσωζε πολλούς από τους συναδέλφους του από μια τρομερή μοίρα.

received_6836145423674941865809863597462616.jpeg

Εργασία Λεγεώνα και Μηχανικής:

– Όσοι πιστεύουν ότι το “Παιδικό Λεγεώνα” είναι άχρηστο. δεν έχετε ακούσει ποτέ παιδική χορωδία, και όσοι δεν βλέπουν το σκοπό στο “Animal Legions” δεν έχουν κοιτάξει ποτέ τα μάτια της μεγαλειότητάς τους. Είμαστε ισχυροί πέρα από το μέτρο, αλλά υπάρχει και μια ισχυρή δύναμη στην ευγένεια, οι λεγεώνες μας είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη και πολύ ισορροπημένη προσπάθεια.

– Το “Lightworker Legion” απέχει πολύ από το να οριστεί ως άνθρωπος, παρόλο που όλοι παίζουμε αυτόν τον ρόλο. Η ψυχή μας ξεκινά πολύ μακριά από την προέλευση του σώματός μας, αυτή είναι η γενεαλογία στην οποία πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Έχουμε γίνει άγιοι πέρα από τις γήινες μορφές μας, παρακαλώ αγκαλιάστε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

1597532556697_20200801_1147568504089003738140194.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.

Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε όπλα εάν δεν υπάρχει καθαρή αγάπη στην καρδιά σας για τις κινήσεις σας και τα όντα που είναι προσκολλημένα.

Το Violet Flame είναι σε ρύθμιση για 9 (27 AA, 2 + 7). Αυτή η ρύθμιση είναι για μια ισορροπημένη μετάδοση, η υψηλή πληρότητα έχει εκδηλωθεί μέσω της φλόγας.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυλος Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Μπαζάζαθ, Αρχάγγελος Σανιέλ, Αρχάγγελος Βαιρμίελ, Αρχάγγελος Σιζούζε, Αρχάγγελος Αδωνιέι, Αρχάγγελος Γαλιζούρ, Αρχάγγελος AF, Αρχάγγελος Νουριέλ, Αρχάγγελος Μακντέιλ, Αρχάγγελος Αμπασταρχόν, Αρχάγγελος Ασαμάλ, Αρχάγγελος Αράχενελ

(Ενεργός)

Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)

Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό ξίφος επίθεσης με πλήρη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να φύγετε.

(Παθητικός)

Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση επιβλαβών ταξιδιωτών χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Chamuel σάς επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)

Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμιέλ, επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. Επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

(Ενεργός)

Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για κακές ενέργειες. Ένα εργαλείο που είναι πολύ ισχυρό για να το χειριστεί ελαφρά, χειρίζεται το χειρότερο από το χειρότερο.

(Ενεργό και παθητικό)

Το προσωπικό της αρκούδας του Archangel Dubbiel μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα στοιχεία που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)

Το Chayyliel’s Horn καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

(Παθητικός)

Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση επιβλαβών ταξιδιωτών χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Chamuel σάς επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και επιθετική)

Το σπαθί του Αρχάγγελου Μουριέλ είναι ένα δυναμικό όπλο που μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη της γης. Αυτό το σπαθί μπορεί να καλέσει και να σιγήσει τους σεισμούς, καθώς και να φέρει ειρήνη σε ένα ενεργό ηφαίστειο.

(Ενεργός)

Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Άριελ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.

(Παθητικός)

Το Universal Key του Archangel Raziel σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σοφίες, τις γνώσεις και τα βασίλεια. Αυτό το εργαλείο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για οποιαδήποτε στιγμή, αλλά μπορεί σίγουρα να είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια της διαμεσολάβησης.

20200817_0852505084951150849935150.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.

Σαφώς, βλέπουμε τη δύναμη των μεταφυσικών μας προσκρούσεων, και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εμάς να το κάνουμε σε πολλές λεωφόρους. Ο έλεγχός μας δεν απαιτεί καμία τελετή, παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αλλά λόγω αυτής της αλήθειας, έχουμε ικανότητες κατ ‘απαίτηση. Έχετε έναν γενναίο πολεμιστή εμπιστοσύνης. τα πηγαίνετε εξαιρετικά καλά!

* Ανοίγουμε ταυτόχρονα μια γιγαντιαία πύλη εξόδου και μια γιγαντιαία πύλη εισόδου σήμερα. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με ένα άλμα χρονοδιαγράμματος καθώς βελτιώνουμε το χρονοδιάγραμμα στο οποίο βρισκόμαστε επί του παρόντος. Μπορείτε να στρώσετε αυτές τις πύλες ή να τις χρησιμοποιήσετε ως ένα μόνο επίπεδο, η επιλογή εξαρτάται από τη διαίσθησή σας.

Η πύλη εξόδου για την έξοδο της κακόβουλης ενέργειας θα είναι τετράγωνη και οι κωδικοί εξόδου θα έχουν ως εξής: Ni7u 7Xb 77B <— (Αυτό είναι πολύ συγκεκριμένο)

Η πύλη εισόδου για τη θεϊκή αντικατάστασή τους είναι στρογγυλή και οι κωδικοί είναι: 77B 7ti7 7i77

* Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους του πλανήτη Σέντνα (Zedna), καθώς αποτελούν μια πρόσφατη προσθήκη στην «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός». Είναι γνωστοί για απίστευτους ναούς, που μοιάζουν περισσότερο με πολυλειτουργικούς υπερυπολογιστές από οτιδήποτε άλλο. Μας δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις απίστευτες δομές.

Το πρώτο χαρακτηριστικό των ναών με τους οποίους θα εργαζόμαστε είναι το συμπυκνωμένο φως. Ταξιδέψτε σε οποιονδήποτε ναό στο Σέντνα, εντοπίστε τη μεγάλη οθόνη προβολής και, στη συνέχεια, στοχεύστε τον πλανήτη Γη με τις ακόλουθες εντατικές προβολές του φωτός. κρατήστε το για όσο το δυνατόν περισσότερο, ο χρόνος είναι άσχετος εδώ. Indigo – Violet – Orange – Grey – Silver – Platinum και Rainbow.

Μπορούμε επίσης να φορτίσουμε τον ήλιο σε αυτόν τον εκλεκτικό ναό και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο το δίκτυο τσάκρα του. Στείλτε στο Ra (τον ήλιο μας) έντονο κίτρινο, πορτοκαλί και λευκό φως για όσο το δυνατόν περισσότερο, αφήστε το να εξαπλωθεί με τη βούλησή του.

* Στο αστρικό, βρείτε ένα άλογο, πέσα, μονόκερο κ.λπ. και ζητήστε τους να σας μεταφέρουν στη μαύρη φούσκα. Αυτή είναι η περιοχή μεταφυσικής προστασίας για παιδεραστές και δεν είναι προσβάσιμη με κανέναν άλλο τρόπο. Μπορείτε να το κόψετε ανοιχτό και να το αφήσετε να εισχωρήσει στην πύλη εξόδου για ανακύκλωση ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη πύλη που στοχεύει απευθείας στον αστεροειδή ιμάντα του Alpha Centauri. Πραγματικά δεν υπάρχει ιδανικός τρόπος για να το χειριστείτε αυτό, απλώς βεβαιωθείτε ότι η βιολετί φλόγα είναι παρούσα καθ ‘όλη τη διάρκεια της εργασίας σας.

* Υπάρχουν πολλοί δαίμονες των οποίων η μόνη δουλειά είναι να κατέχουν ανθρώπους και να χάσουν τη ζωή τους. Επιτίθενται συχνά, αλλά δεν θα περιμένουμε, και θα τους φέρουμε τον αγώνα. Για να τα αναγνωρίσουν, έχουν ένα κράνος με v στο μπροστινό μέρος και είναι πάντα πολύ ανθυγιεινά στην εμφάνισή τους. Μπορείτε να τα βρείτε παρατεταμένα στην 4η και την 6η διάσταση. Πηγαίνετε σε αυτά με ένα σπαθί και ασπίδα και στείλτε τα στην πηγή μέσω της εύχρηστης πύλης εξόδου μας.

* Χθες υπήρξε αντίδραση εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών και των ζώων, και όπως αναφέρθηκε, υπάρχει και αντίδραση για την ένταξή τους και στις Λεγεώνες μας. Στείλτε σε όλα τα παιδιά και τα ζώα μια ασπίδα πλάσματος ουράνιου τόξου, παρακαλώ κρατήστε για 72 μετρήσεις.

* Συνδέστε την καρδιά σας με τον γαλαξία και αν κάτι ενοχλεί τη χορδή του γαλαξιακού σκοινιού, αυτό σημαίνει ότι δέχεται επίθεση. Εάν δεν το αισθάνεστε, προχωρήστε, αλλά αν το αισθάνεστε αυτό, είναι εξαιρετικό Ειδήσεις γιατί ενώ ακολουθείτε αυτήν την εισβολή, μπορείτε να ελευθερώσετε και άλλους από αυτήν την επίθεση. Χρησιμοποιήστε σπαθί και ασπίδα, αφαιρέστε τα από το αεροπλάνο μας με την ίδια πύλη που δημιουργήσατε στο παρελθόν.

* Σε αυτήν τη νέα περίοδο της σελήνης, η πύλη εισόδου μας είναι εξαιρετικά ενεργή. Φέρτε αυτά τα φώτα για να καταπιείτε τη γη:

Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό Μπλε – Χρυσό – Κίτρινο – Πράσινο – Κόκκινο – Μαύρο – Χαλκός – Χάλκινο – Καφέ – Κιρκίρι – Ροζ Χρυσό – Ασημί – Πορτοκαλί – Indigo – Βιολετί – Πλατίνα – Διαμάντι – Ουράνιο τόξο

* Αν θέλετε να δημιουργήσετε θετική ενέργεια σε μικρο-ημι-μακροοικονομική κλίμακα, δείτε τη σημερινή New Moon Puja.

* Ζητήσαμε πολλά από εσάς στις σημερινές εργασίες και αν έχετε απομείνει κάτι, επισκεφθείτε ξανά αυτές τις εργασίες. Ακόμα κι αν τα καθήκοντά σας πρόκειται να γίνουν πολύ περισσότερα στο πρόσωπό σας, καθώς ο Αρχάγγελος Azrael θα σας παραδώσει μεμονωμένες εργασίες σήμερα. Συνεχίστε να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, βοηθά τους άλλους.

received_7530290122013574026615102587304414.jpeg

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply