Τρεις νέες λεγεώνες, οι λεγεώνες μας στέκονται μόνες τους, ο Αρχάγγελος Ουριέλ έφυγε από τη θέση του

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πρωινή πύλη 8:08. την ημερομηνία 3D, 72520. Οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08A4∞-∞V3B1V3B1B1∞-∞LJJJJJ∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

YouTube ~ English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200724_143411357533484210502304.jpg

– Η Γαία είναι στο στοιχείο του «Πνεύματος» καθώς βρίσκεται σε βαθιά περισυλλογή. Επιθυμεί να κάνει δραστικές αλλαγές, και τώρα που ο καιρός είναι υπό τον έλεγχό της. Θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι τα νέα καιρικά φαινόμενα θα αυξάνονται. Αυτά τα φυσικά πρότυπα καιρού δεν πρέπει να συγχέονται με τα τεχνητά που έχουμε χειριστεί στις εργασίες μας. Μας διαβεβαιώνει, κάθε σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με τον καιρό, μέχρι το τέλος της σεζόν του Jophiel θα είναι αυτό που κάνει. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι θα δούμε οπτικές ανωμαλίες που προκαλούνται από τεχνητές καιρικές συσκευές, αλλά τίποτα δεν είναι αρκετά ισχυρό για να κάνει τίποτα.

Οι παραπάνω πληροφορίες συμπίπτουν με τις ειδήσεις που μας έστειλε ο Αρχάγγελος Ζόφιελ. Το γεγονός ότι το Κ.Κ.Κ. κατέστρεψε χειροκίνητα το φράγμα του αποτελεί ένδειξη ότι δεν έχουν πλέον έλεγχο του καιρού. Ήταν το αρχικό τους σχέδιο να χτυπήσουν τη δομή με φυσικό φαινόμενο, αλλά δεν μπορούσαν να χτυπήσουν τους στόχους τους για διάφορους λόγους.

– Σε άλλες ειδήσεις που σχετίζονται με το Κ.Κ.Κ., οι ΗΠΑ πρόκειται να ανακαλύψουν ότι διαδραματίζουν πολύ ενεργό ρόλο στην πρόκληση αστικών αναταραχών. Το σχέδιο του Κ.Κ.Κ. είναι πολύ γοητευτικό και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη χειραγώγηση του γενικού πληθυσμού. Δεν είμαστε σίγουροι τι περιμένουν οι κυβερνήσεις του κόσμου για να το χειριστούν άμεσα, αλλά εν πάση περιπτώσει, είναι ο ελλειπόμενος σύνδεσμος μεταξύ της ανθρωπότητας και των κακοτυχημένων φυλών αστεριών που σκλαβώνουν τον πλανήτη.

– Τα αποσπάσματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για “στενές συναντήσεις που έχουν παγιδευτεί στην ταινία” είναι πολύ εσφαλμένες αποδόσεις. Ενώ υπάρχουν πολλοί αγώνες αστεριών εδώ και τόνοι νόμιμων βίντεο για προβολή, πήγαν με βίντεο πειραματικών οχημάτων βελτιωμένων με GGI.

– Ο Αρχάγγελος Uriel έχει αφήσει τη θέση του και προχωράμε με το τι θα συμβεί αφού το κάνει. Δεν είμαστε σίγουροι αν θα επιστρέψει, αλλά είναι σαφές τι σηματοδοτεί να κάνουμε. Υπήρξε μια συμφωνία που κάναμε ότι, αν ο Αρχάγγελος Ουριέλ άφησε τη θέση του, ότι θα πάμε επιθετικά όσον αφορά την απελευθέρωση. Αυτό είναι το σταυροδρόμι στο οποίο βρισκόμαστε, και είναι σαφώς καιρός να ενισχύσουμε το παιχνίδι μας.

– Όλα γίνονται καλύτερα, αργά αλλά σίγουρα γίνονται καλύτερα. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε, θυμηθείτε ότι η ανθρωπότητα έχει επιλέξει να περπατήσει σε αυτήν την υψηλότερη πραγματικότητα αντί να καταδυθεί. Όταν παίρνουμε μια σταθερή μακροοικονομική απόφαση, αξιοποιούμε τη δύναμη μιας γρήγορης αλλαγής. Είμαστε αναποφάσιστοι σε πολλά μακροοικονομικά ζητήματα, πάρα πολλά για να μετρήσουμε.

– Εάν έχετε κολλήσει πολύ άκαμπτα στη ρουτίνα. Οποιοδήποτε μικρό πράγμα θα κάνει την ημέρα να παραπλανηθεί. Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να πάμε ότι ο ρυθμός που σας δίνει το σύμπαν. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε το ρυθμό κατά την αναπαραγωγή του τραγουδιού.

– Η πρόσφατη ενεργειακή μετατόπιση ήταν η επιτυχημένη σχεδίαση του Αρχάγγελου Δράχ για τα “Γαλαξιακά και Γη με βάση τη Γη. Μερικοί περίμεναν μια διαφορετική απάντηση, ελπίζοντας ότι έχουμε εισέλθει στο χρονοδιάγραμμα που δημιουργήσαμε. Σε απάντηση σε αυτό, ο Drah είπε ότι πετύχαμε τις προσπάθειές μας, αλλά δεν έχουμε ταξιδέψει εξ ολοκλήρου μέσω της πύλης. Ανέφερε επίσης ότι όταν τελικά περάσουμε, δεν θα υπάρχει λάθος.

– Είμαστε ξεκάθαρα μόνοι μας, και όταν λέω “Εμείς”, εννοώ το “Οι λεγεώνες μας” ως επέκταση της “Ανεξάρτητα επεκτεινόμενης πηγής δημιουργού” και όταν λέω “μόνοι μας”, εννοώ ότι κανένας άλλος δεν έχει ανέβηκε. Περιμένουμε κάποιον να πάρει την ευκαιρία να είναι καταπληκτικός και να δει, κανείς δεν έχει. Καλό πράγμα που υπάρχει και επειδή δεν μπορούμε να περιμένουμε κανένα κυβερνητικό σώμα να βοηθήσει την ανθρωπότητα με οποιονδήποτε άμεσο τρόπο, είναι καιρός να γίνουμε περισσότερο από μια ισχυρή φυσική παρουσία.

– Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να προσθέσουμε δύναμη στις λεγεώνες μας από ό, τι σήμερα. Οι τρεις “νέες λεγεώνες” έχουν ως εξής:

~> Το “Elohim and Elemental Legion” είναι όντα πολύ μεγάλα για σωστά ονόματα και περιγραφές. Αυτά τα όντα είναι επίσης πολύ μεγάλα για προσωπικότητες, και έχουν περάσει τα σύνορα από όπου τελειώνει η φυσικότητα και ξεκινά η “Απίστευτα επεκτεινόμενη πηγή δημιουργού”. Αυτά τα όντα μπορούν να δημιουργήσουν νεφελώματα αστεριών και να κάνουν τις εποχές να παύσουν να είναι. Η δύναμη σε αυτή τη λεγεώνα είναι κάτι που υπερβαίνει τη γήινη προφητεία.

~> Το “Brave & Bold Legion” αποτελείται από τα πιο γενναία όντα που έχουμε συναντήσει ποτέ. Τα περισσότερα από αυτά τα όντα είτε έχουν υποβαθμιστεί από τις σκοτεινές οργανώσεις τους είτε ζούσαν μέσα τους μυστικά. Είναι πραγματικά καταπληκτικά όντα από κάθε γωνιά του σύμπαντος και έχουν μεγάλη σχέση με την πτώση του «Οργανωμένου Σκοτάδι».

~> Το “The Outstanding Legion” είναι γεμάτο από όλες τις εμφανίσεις από κάθε φυλή και πλανήτη. Αυτοί είναι οι ανυψωμένοι δάσκαλοι από κάθε ανώτερη διαστατική φυλή που υπάρχει, και κάθε ένα από αυτά τα όντα κέρδισε το δικαίωμα να είναι εκεί. Έβαλαν τη σκληρή δουλειά και πέτυχαν αδιανόητα πράγματα για να γίνουν η υψηλότερη εκδοχή τους.

– Απλά πιστέψτε, και θα βρούμε τον δρόμο μας. “Γιατί ο αγώνας μας δεν είναι ενάντια στη σάρκα και το αίμα, αλλά ενάντια στους άρχοντες, ενάντια στις αρχές, ενάντια στις δυνάμεις αυτού του κόσμου του σκοταδιού, και ενάντια στις πνευματικές δυνάμεις του κακού στα ουράνια βασίλεια. Επομένως, πάρτε την πλήρη πανοπλία του Θεού, έτσι ότι όταν έρθει η μέρα του κακού, θα είστε σε θέση να σταθείτε στο έδαφος σας, και αφού έχετε κάνει τα πάντα, να σταθείτε. Σταθείτε σταθερά τότε, με τη ζώνη της αλήθειας αγκιστρωμένη γύρω από τη μέση σας, με το στήθος της δικαιοσύνης τοποθετημένο,… ”

20200724_1436292457383695842824451.jpg

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.

Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.

Το “Violet Flame” βρίσκεται στις ιδανικές εννέα ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε τέλειο περιβάλλον για να μεταδώσουμε πυκνές ενέργειες.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε και ο Αρχάγγελος Αντονάι.

(Παθητική και επιθετική)

Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει στον στόχο σας μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα διευρυνόμενη πηγή δημιουργών για το θέμα. Αυτό το εργαλείο είναι ένα συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.

(Ενεργός)

Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.

(Ενεργός)

Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.

(Παθητικός)

Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση επιβλαβών ταξιδιωτών χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)

Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Τσαμούελ σας επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)

Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμέλ, επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

(Ενεργός)

Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για κακές ενέργειες. Ένα εργαλείο που είναι πολύ ισχυρό για να το χειριστεί ελαφρά χρησιμοποιείται για να χειριστεί το χειρότερο από το χειρότερο.

(Ενεργό και παθητικό)

Το προσωπικό της ιατρικής αρκούδας του Αρχάγγελου Ντουμπάιελ μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα στοιχεία που μπορεί να σας εμποδίσουν.

(Ενεργητικος παθητικος)

Το Chayyliel’s Horn καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τα ακόλουθα τρία εργαλεία είναι τρόποι θεραπείας και μπορούν να σταλούν εξ αποστάσεως σε αγαπημένα πρόσωπα.

(Παθητική και επιθετική)

Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλέζελ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταστάσεων που έχουν ήδη προκληθεί. ισχύει για τις μάζες της γης και τα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)

Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας Το εργαλείο φέρνει μια θρεπτική πτυχή της θεραπείας και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)

Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200724_1440124891340679870571963.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών.

* Για να επαναλάβουμε το Gaia’s Point, η σεισμική δραστηριότητα και τα καιρικά φαινόμενα από αυτό το σημείο έως το τέλος της σεζόν του Αρχαγγέλου Jopheil είναι φυσικά και πρέπει να μείνουν μόνα τους.

* Ο Ωκεανός έχει πολλά Πολυδιάστατα Επίγεια Όντα που ζουν μέσα της. Πολλοί είναι αδρανείς για 1000 χρόνια και τώρα είναι ξύπνιοι. Αυτή η κατάσταση είναι περίπλοκη μόνο επειδή δεν γνωρίζουν όλοι για το τρέχον συναισθηματικό κλίμα της γης, καθώς τα περισσότερα από αυτά είναι καλοπροαίρετα. Συμμετάσχετε σε διπλωματία με τα πλοία με την “γαλάζια αύρα” και χρησιμοποιήστε σπαθί και ασπίδα στα άλλα. Για να αναγνωρίσουν ένα κακό σκάφος, αναγνωρίζονται από τη μεταλλική μαύρη αύρα τους.

* Όπως τα δαιμονικά όντα που πνίγουν την ανθρωπότητα, υπάρχουν κακά όντα που έχουν βάλει ζωντανές ψυχές σε κλουβιά. Βρίσκεται στο πάνω μισό της 4ης διάστασης και στο κάτω μισό του 6ου, θα βρείτε τμήματα των ψυχών κάθε ανδρικής γυναίκας και παιδιού στη γη και μετά μερικά. Απελευθερώστε όλα τα όντα από αυτά τα κλουβιά και μετά ανοίξτε μια πύλη και αναγκάστε τους φυλακισμένους σε αυτό με σπαθί και ασπίδα.

* Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό επιρροών ανθρώπων που δεν έχουν ακόμη «κλωνοποιηθεί», «μπήκαν» ή «φοβούνται να συμμορφωθούν». Πρέπει να βρούμε όποιον έχει μείνει εκτός αυτής της φατρίας και να προστατεύσει όλους με μια “Ασημένια και Χρυσή ασπίδα”. Ο μόνος τρόπος για να πείτε ποιος είναι στο πλευρό της δικαιοσύνης είναι να εντοπίσετε την αύρα τους, εάν είναι το φως της, και να τις προστατέψετε όσο καλύτερα μπορείτε.

* Για να αφαιρέσετε τις απειλές της γης από το έδαφος, στείλτε 72 χρυσούς ηλεκτρικούς παλμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε τη δόνηση για να πατήσετε παθητικά για λογαριασμό του πλανήτη Γη. Μπορούμε να το επιτύχουμε φορτίζοντας ηλεκτρικά το δίκτυο κρυφών καλωδίων στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

* Φέρτε το “Rainbow Flames” στη γη για 72 μετρήσεις, ακολουθούμενο από το “Emerald Green Plasma” και το “Violet Flame” για το ίδιο.

optimus_prime__guardian_of_the_ark_of_the_covenant_by_holyyangoflight_ddz03pw-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply