Φυσικά θαύματα, στόχος χρονοδιαγράμματος που επιτεύχθηκε, θα αλλάξουμε σύντομα

Η ημέρα είναι τώρα 36 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 π.μ. ή 3 μ.μ. με εναλλασσόμενο τρόπο.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η πρωινή πύλη 8:08. την τρισδιάστατη ημερομηνία 73120, οι ακόλουθες 3: Η ΜΜ θα ξεκινήσει αυτήν τη νέα μέρα. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει στην τοπική ώρα στις τρεις.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:

∞08A8∞-∞V7B1V7B1B1∞-∞L4J4J4J4J4J4∞-∞B1 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίο

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200730_182013547142398066852231.jpg

– Η Γαία είναι στο στοιχείο του «Πνεύματος» και έτσι η πληρότητα έχει εισέλθει στον αιθέρα. Πηδήξαμε χρονοδιαγράμματα σαν πρωταθλητής, και τα αποτελέσματα ήταν πολύ άμεσα, και αυτό ακριβώς το συναίσθημα πήρε η Γαία μαζί της στο στοιχείο «Πνεύμα» σήμερα. Αν και δεν ήταν πριν από μια μακρά συζήτηση για τις επερχόμενες ημέρες.
Ήθελε να μάθουμε ότι θα μας βοηθήσει όταν χρειαζόμαστε περισσότερο βοήθεια. Μου δόθηκε μια ιδέα για το τι σήμαινε αυτό, και ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψω θα ήταν “Φυσικά θαύματα”. Συνέχισε λέγοντας ότι τα φυτά, τα ζώα και τα μυθικά όντα θα ενεργούν με έναν τρόπο που δεν έχει δει ποτέ πριν και προικισμένος με νέες ικανότητες.
– Έχουμε πολλά κοινά λόγια που δίνουν τη δύναμή μας μακριά, όπως “είναι αυτό που είναι”, “μπορείτε μόνο να κάνετε τόσο πολύ” και “το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ελπίδα για το καλύτερο.” Αυτές οι έννοιες και ιδεολογίες πρέπει να καθαριστούν από τη συλλογική ψυχή μας. Δεν είμαστε ανίσχυροι παρατηρητές. είμαστε ισχυρά όντα με τη δύναμη και την τεχνογνωσία για τη μηχανική σύμπαν.
Το Lightworker Legion έχει αποδείξει στον εαυτό του ότι είναι ισχυρά όντα που δεν μπορούν να μετρηθούν. Είναι καλά στη δύναμή μας να αλλάξουμε τα πράγματα, και το γεγονός ότι η “Απεριόριστα αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού” επιμένει ότι το κάνουμε αυτό, θέτει θαυμαστικό σε αυτήν τη δήλωση. Η θεότητα έχει επαναλάβει χρόνο και χρόνο. είμαστε η απάντηση στις προσευχές τους. Οι προσευχές της ανθρωπότητας ζήτησαν θεϊκή παρέμβαση. Αυτή η παρέμβαση θα έρθει στα μάτια εκείνων που το διαβάζουν.
– Είχαμε φανταστική επιτυχία μεταβαίνοντας σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα, από αυτό που μαζεύουμε θα πάρουμε μερικούς εργάτες εδώ και θα επιλέξουμε να αλλάξουμε ξανά. Το γεγονός ότι οι λεγεώνες μας είναι τόσο άνετα να εργάζονται σε αυτό το περιβάλλον αποδίδει περισσότερα από ό, τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Αν δεν ήμασταν τόσο άνετα με την περίεργη κβαντική μηχανική, οι προσπάθειές μας δεν θα ήταν τόσο χρήσιμες.
– Οι λεγεώνες μας έχουν έμφυτη μακροπροστασία, γείωση, εργαλεία και βελτιώσεις που συνδέονται με την ένταξή τους. Σήμερα, έχουμε εφαρμόσει μια πολύ παχιά πανοπλία, μόνο επειδή έχουμε πάει σε ένα άγνωστο χρονοδιάγραμμα. Διατηρούμε πάντα προφυλάξεις, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος συναγερμού.
– Πηγαίνετε όσο σκληρά θεραπεύετε όσο κάνετε οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για εσάς. Εάν θέλετε να κάνετε 1.000 pushups, θα κάνατε καθημερινά βήματα για να το κάνετε. Η δέσμευση για επιτυχία είναι απαραίτητη για κάθε στόχο. Εάν η κύρια επιθυμία σας δεν είναι στο μυαλό σας συχνά, τα πολλά βήματα που θα έκανε για την επίτευξη αυτού του στόχου δεν θα παρουσιαστούν. Στην επίτευξη στόχων που περιέχουν ορμή, δεν είναι ένα τεράστιο πράγμα που κάνετε σωστά, είναι πολλά μικρά πράγματα.
– Η μέρα αλλάζει σε 72 ώρες όταν διασχίζουμε το γαλαξιακό σημείο επαναφοράς, το οποίο δεν έχει συμβεί ακόμη και γι ‘αυτό δεν αισθανθήκατε αυτή τη μετατόπιση. Οι υπολογισμοί είναι απενεργοποιημένοι στα 3D χρονοδιαγράμματα. Τα μαθηματικά τους δεν λαμβάνουν υπόψη άλλες πτυχές των 5D προγραμμάτων. Αργά ή γρήγορα, οι προικισμένοι θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι πια στο Κάνσας και θα προσαρμόσουν τον αριθμό τους. Θυμηθείτε, δεν έχουν όλοι το πλεονέκτημα αυτού του ημερολογίου. Να είστε έτοιμοι για τη μετάβαση σε 72 ώρες. θα ακτινοβολεί σε κάθε στρώμα της ύπαρξής σας. Η εφοδιαστική αυτού είναι καθαρά μηχανικής φύσης και θα προωθήσει τον διαχωρισμό μεταξύ 3D και 5D.
– Μετά από ένα σχετικά ήπιο διαστημικό κλίμα, η διαστημική ατμόσφαιρα και τελικά το “The Schumann Resonance” πρόκειται να επιστρέψει. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα σύμβολα, αλλά ως επί το πλείστον, πρόκειται να είναι μια έντονη έκρηξη βαθιάς ενέργειας.
– Η ενεργοποιημένη απόκριση είναι κάτι που κάποιος δεν έχει τη ρίζα του σε 3D. Για παράδειγμα, θα πείτε πώς είναι αυτές οι τηγανιτές πατάτες και θα σας δώσουν μια απάντηση σαν να ήταν στο δίκτυο τροφίμων. Μπορεί να μην το συνειδητοποιούν αυτό, αλλά αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο που έχουν παρατηρήσει πιο συχνά. Με τον ίδιο τρόπο, πολλοί βιώνουν τις μαζικές τακτικές φόβου που παρουσιάζονται στο MSM.
– Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά σαφείς λέγοντας ότι δεν υπάρχουν πολλά χρονοδιαγράμματα που δεν έχουν υπερβολικό χάος γύρω από τις “εκλογές στις ΗΠΑ”. Το βιβλίο του Baron Trump δεν είναι τυχαίο. η κατάσταση οτιδήποτε οργανώνεται υπό πραγματική απειλή.
– Τα ηλεκτρονικά πρόκειται να γίνουν τρομακτικά για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως επειδή το Διαδίκτυο δεν έχει φτάσει σε σημείο όπου μπορεί να περιορίσει εναλλακτικές πραγματικότητες. Ωστόσο, αυτή η τεχνολογία υπάρχει σε υψηλότερες διαστάσεις. Οι εξελίξεις στις οποίες αναφέρομαι, σας επιτρέπουν να στέλνετε δεδομένα καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου, είτε προς τα εμπρός, προς τα πίσω είτε προς τα πλάγια.

20200730_1821303469426276826829331.jpg
Τα σημερινά εργαλεία:
Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.
Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.
(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.
(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση
(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.
Έχουμε περάσει από σημαντικές αλλαγές, και έτσι τα εργαλεία με βάση τα όπλα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να εισαχθούν στο έδαφος για να προκληθούν λήψεις.
Το “Violet Flame” βρίσκεται στις ιδανικές εννέα ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε τέλειο περιβάλλον για να μεταδώσουμε πυκνές ενέργειες.
Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαντεϊκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ωρίωνα, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Ντακίρι, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράιθος, Αρχάγγελος Άγκλα, Αρχάγγελος Άμπραξος, Αρχάγγελος Κέρβυ Ο Αρχάγγελος Χαράχελ, ο Αρχάγγελος Μπαζαζάθ, ο Αρχάγγελος Σανιέλ, ο Αρχάγγελος Βαιρμίλ, ο Αρχάγγελος Σιζούζε και ο Αρχάγγελος Αντονάι.
(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.
(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια δύναμη.
(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό σπαθί με πλήρη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να πάτε.
(Ενεργός)
Το ξίφος της μεταμόρφωσης του Αρχάγγελου Σόρουσε είναι μόνο για κακές ενέργειες. Ένα εργαλείο που είναι πολύ ισχυρό για να το χειριστεί ελαφρά. Αυτό μπορεί να χειριστεί το χειρότερο από το χειρότερο.
(Ενεργό και παθητικό)
Το προσωπικό της ιατρικής αρκούδας του Αρχάγγελου Ντουμπάιελ μπορεί να θεραπεύσει όλα τα φυσικά πράγματα. Αυτό το προσωπικό είναι επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος ενάντια σε όλα τα στοιχεία που μπορεί να σας εμποδίσουν.
(Ενεργητικος παθητικος)
Το Chayyliel’s Horn καλεί έναν στρατό αδιανόητης δύναμης στην τοποθεσία σας. Είναι ένα εργαλείο υπερευαισθησίας και θα προσαρμοστεί στα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή σας και σε παγκόσμια κλίμακα επίσης.
(Παθητική και επιθετική)
Η σφαίρα του Αρχάγγελου Σέπαρντ είναι μια παρουσία θεότητας που επιτρέπει στον στόχο σας μια σαφή πορεία προς συγχώρεση ή ένα άμεσο κοινό με απεριόριστα διευρυνόμενη πηγή δημιουργών για το θέμα. Αυτό το εργαλείο είναι ένα συμπονετικό εργαλείο θεϊκής ενορχήστρωσης.
(Ενεργός)
Το προσωπικό του ουράνιου του Αρχάγγελου Ζαγκ Ζάγκελ μπορεί να βρέξει μεγάλες κρυσταλλικές μάζες σε μια στοχευμένη περιοχή. Ιδανικό για μεγάλους στόχους, λειτουργεί και με τη φυσική και τη μη φυσική.
(Ενεργός)
Το προσωπικό της δικαιοσύνης του Αρχάγγελου Τζεντεκιέλ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται καλύτερα σε επίπεδο Μακροεντολής και μπορεί να βοηθήσει να μετακινήσουμε πράγματα που είναι στάσιμα. Μπορεί επίσης να καλέσει και να διατηρήσει πεδία δύναμης για λόγους προστασίας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Σημειώστε τα ακόλουθα τρία εργαλεία που συνεργάζονται. Μας αποστέλλονται για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε τα φυσικά μας σώματα.
(Ενεργός)
Το ραβδί των ανέσεων του Αρχάγγελου Αριέλ, σας βοηθά να καλέσετε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είναι ένα όμορφο και ανακουφιστικό εργαλείο όταν είναι εξοπλισμένο.
(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Israfil μπορεί να σας προστατεύσει από όλα τα πράγματα που σας απευθύνονται σε Macro ή Micro Scale. Μπορεί επίσης να επιταχύνει τον χρόνο κατά τον οποίο κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε θα υλοποιηθεί.
(Ενεργό, επιθετικό και παθητικό μακρύ και μικρό εύρος)
Το Flaming Sword του Archangel Nasaragiel μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στα γόνατά του. Μπορεί επίσης να απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο δρόμο για κάτι που θέλετε να εκδηλώσετε.

20200730_1824321197630861364030654.jpg
Οι σημερινές εργασίες:
Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.
* Υπάρχουν υποσυνείδητες παρορμήσεις που διατρέχουν κάθε σκέλος DNA, και όπως θα φανταζόταν κανείς. Αυτά τα πράγματα μπορεί να ποικίλλουν από νευρικά τσιμπούρια, οράματα ή ασθένειες, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ πιο κακά στις Γραμμές Αίματος του «Οργανωμένου Δικαιώματος Σκοτάδι».
Για να σταματήσουμε αυτό το υποσυνείδητο κακό, θα εφαρμόσουμε τα ακόλουθα. Αυτές οι παρορμήσεις μοιάζουν με ενεργειακές γραμμές αστραπής. κάθε άτομο έχει δύο συμβολοσειρές: “Dark Dark” και “Gold”. Καταστρέψτε τις επιθυμίες των αιμοσφαιρίων με μια γρήγορη μεταφυσική επίθεση ξίφους στο “Γκρι” και καταστρέψτε την επιρροή που έχουν στην ανθρωπότητα κάνοντας το ίδιο στο “Χρυσό”. Τότε είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε τον μαύρο κύβο με σπαθί και ασπίδα, και αν αναρωτιέστε πού να βρείτε αυτόν τον κύβο, είναι το πολύ φωτογραφικό σκάφος πίσω από τον ήλιο μας.
* Όπως αναφέρθηκε, μετακινήσαμε την πύλη που δημιουργήσαμε πολύ γρήγορα, και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ συνέστησε τη χρήση μεγάλων λήψεων σε αυτήν τη στιγμή. Η πρώτη λήψη που θα εφαρμόσουμε θα είναι για όσους βρίσκονται στα χαμηλότερα χρονοδιαγράμματα. θα κατακλύσουμε τη Γη σε φωτεινό πορτοκαλί πλάσμα, θα βοηθήσει στην ενθάρρυνση της γνώσης.
Το δεύτερο θα είναι το “Emerald Green Plasma” για την προώθηση της επούλωσης και το τελικό θα είναι το “Rainbow Plasma” για γενική χρήση. Κρατήστε τα όλα για 72 μετρήσεις.
* Μιλώντας στη Γαία σήμερα, ανέφερε ότι μόλις αρχίσαμε να δουλεύουμε σωστά μαζί της. Είναι πολύ ενθουσιασμένη για την ιδέα των οργανωμένων διαδραστικών προσπαθειών μεταξύ της και των λεγεωνών. Είναι στο στοιχείο «Πνεύμα», και έτσι μπορούμε να αγκυρώσουμε τις προσπάθειές της για να ξυπνήσει περισσότερο.
Δόνηση της εσωτερικής Γης με ενεργειακά κύματα “Teal”, ακολουθούμενα από “Orange” και “Green”, κρατήστε το καθένα για 72 μετρήσεις. Στη συνέχεια, καλέστε τη γαλαξιακή επούλωση ακτινοβολώντας τα ίδια ενεργειακά κύματα σε ένα ινδικό προσανατολισμό.
* Οι παγκόσμιοι ηγέτες πιστεύουν ότι πρόκειται να παίξουν πολεμικά παιχνίδια όπως είναι ένα παιχνίδι πόκερ. Οι γαλαξιακοί γείτονές μας έχουν καταστήσει απολύτως σαφές ότι οι πυρηνικές επιθέσεις δεν θα πετάξουν καθώς επηρεάζει ολόκληρο τον γαλαξία.
Ευτυχώς, υπάρχει διαθέσιμο στόκος πλάσματος για τέτοια πράγματα, επιτρέψτε σε αυτό το καστανό πλάσμα αργής κίνησης να μπει σε κάθε γωνιά και φαράγγι όλων των πυρηνικών κεφαλών. Υπάρχουν κατ ‘εκτίμηση 14.000 ατομικές βόμβες στον πλανήτη Γη, όλες τις διαβρέχουν, κορεστούν τα κυκλώματά τους.
Το άλλο μέρος αυτού είναι ότι αν βάλουμε ένα σύμβολο απείρου πλατίνας στις βόμβες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να δείξουμε αυτά τα καταστροφικά εργαλεία στην γαλαξιακή μας οικογένεια για ασφαλή απόρριψη.
Δημιουργήστε μια πύλη εξόδου στο “Οι μεγάλοι άγονοι πλανήτες του Alpha Centauri” “από τον μαγνητικό βόρειο πόλο της Γης και, στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα αεράκι ουράνιου τόξου που θα ξεπλύνει οποιοδήποτε χημικό, ιικό, βακτηριακό ή μικροβιακό πόλεμο και θα το σκουπίσετε στην πύλη εξόδου .

the_miracle_of_nature__crystal_tree_of_life_by_pepiczech_ddu132i-pre

Ο Διαλογισμός σήμερα είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply