Ηθικά Αρχαγγέλου, πύλη εξόδου, αστέρι

Η ημέρα είναι τώρα 72 ώρες και ξεκινά και τελειώνει στις 3 μ.μ. αφού έχει χτυπήσει τις 3 π.μ. κουδούνια διαλογισμού τρεις φορές πριν.

Η ώρα έναρξης αυτής της ανάρτησης είναι η ανατολική ακτή στις 8:08 πρωινές πύλες ΗΠΑ, την τρισδιάστατη ημερομηνία 82120, οι ακόλουθες 3: ΜΜ θα ξεκινήσουν αυτήν τη νέα μέρα. Ακολουθήστε αυτόν τον παράλληλο σε όλο τον κόσμο έως ότου φτάσει την τοπική ώρα στις 3 μ.μ.

Εάν γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα, είναι συνηθισμένο να στέλνετε αγάπη και καλοσύνη σε κάποιον.

Η σημερινή ημερομηνία στο Αρχαγγελικό Ημερολόγιο είναι:
∞08B6∞-∞W5B3W5B3B3∞-∞M2K2K2K2K2K2∞-∞B2 (T) (T) ∞ “

Πληροφορίες ημερολογίου

English ~ 中文版 ~ Polski ~ German

Русская ~ Italiano ~ Français ~ 한국어 ~ Portuguesa

Español ~ Ελληνικά ~ نسخه های فارسی ~ हिन्दी~ 日本人 ~ עברית

20200819_1448324879169664641359258.jpg

Το ημερολόγιο:

– Η Γαία είναι στο στοιχείο του πνεύματος και βρίσκεται σε ένα στοχαστικό μέρος, ενώ σημαντικές αλλαγές συμβαίνουν εκ μέρους της. Οι αλλαγές είναι αναμφισβήτητες καθώς μπαίνουμε σε έναν νέο κόσμο πολλαπλών συνεργατικών και ενεργών χρονοδιαγραμμάτων.

– Δίνοντας λίγο φως γιατί οι δημοσιεύσεις δύο ετών έως την ημερομηνία γίνονται πραγματικότητα με ακριβή ακρίβεια. υπάρχει τεχνολογικός χρόνος ταξιδιού. Δεν είναι μια πλήρως λειτουργική τεχνολογία και έχει παραμέτρους που μπορούν να ορίσουν μόνο χρόνια στο μέλλον, αλλά δεν μπορούν να αλλάξουν τη μικρο-ημέρα. Είναι επίσης απολύτως σαφές από πού προήλθε αυτή η τεχνολογία καθώς αυτό το σχεδιαστικό ελάττωμα είναι συγκεκριμένο για μια συγκεκριμένη ομάδα των γκρι. Γνωρίζουμε επίσης ότι όποιος έκανε αυτή τη συμφωνία δεν ήξερε ποιες ήταν οι παράμετροι της συμφωνίας.

20200819_1452303019275848477227919.jpg

3D ειδήσεις:

– Οι πλημμύρες της Κίνας είναι σκόπιμες. δεν υπάρχει ανάγκη για το “Κ.Κ.Κ.” να προσποιείται διαφορετικά. Ο μαζικός πληθυσμός της Κίνας ήταν πάντα ένα βάρος για τις δυνάμεις που διαχειρίζονται τη χώρα. Αυτό το σχέδιο ήταν μια απροσδόκητη αντίδραση στην απώλεια ελέγχου, και η θέληση του λαού να είναι ελεύθερη.

– Η φροντίδα της γης δεν είναι πολιτικό ζήτημα. Με τον ίδιο τρόπο, φροντίζετε την κατοικία σας και τα θέματα της. κάποιος πρέπει να φροντίσει το σπίτι του. Έχουμε ορκιστεί να προστατεύσουμε αυτόν τον πλανήτη, και για πολύ καιρό, οι πιο άρρωστοι ανάμεσά μας έχουν αποφασίσει τη μοίρα της. Κανένας από την πλευρά της θεότητας δεν εγκρίνει το fracking, τους αγωγούς ή οποιαδήποτε άλλη απρόσεκτη αφαίρεση και χειραγώγηση των γήινων πόρων. Οι λεγεώνες δεν έχουν καμία πολιτική για το στόχο της προστασίας της συνειδητής ζωής, υπάρχουν ασφαλείς τρόποι για τη χρήση των γήινων πόρων, αλλά θα απαιτούσε αλλαγή στη νοοτροπία.

– Η δραστηριότητα UFO στη Μινεσότα είναι μια άμεση απάντηση για τους τοπικούς “ανερχόμενους ελαφρούς εργάτες” κραυγές για βοήθεια. Πολλές από τις μελλοντικές λεγεώνες μας είναι θαμμένες βαθιά μέσα σε αυτό το χάος, αλλά η υποστήριξη έρχεται από όλες τις οπτικές γωνίες. Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργούν οι τοπικοί εργάτες φωτός τους σταθμούς τους με μεγάλη επιμέλεια. Οι ελαφριοί εργάτες τοποθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο για κάποιο λόγο, και μας οδηγεί πίσω στο στερεότυπο που οι ελαφριοί εργάτες έλαβαν ως απομακρυσμένοι από τα καθήκοντά τους. Οι λεγεώνες μας δεν γνωρίζουν αυτό το εργασιακό ήθος, αλλά είναι καίρια η παρουσίαση παραδειγμάτων για το τι μπορούμε να επιτύχουμε με έμφαση.

20200327_165940388842691507435776.jpg

Legion News και 5D News:

– Πρέπει να ξανασκεφτούμε τι είναι πραγματικά η ζωή. Υπάρχει ένα σύννεφο αερίου με καρδιακό παλμό και συνειδητή σκέψη, που πλησιάζει το τμήμα του γαλαξία μας. Το σύννεφο δεν είναι τόσο ασυνήθιστο όσο ακούγεται, και μπορείτε να το συγκρίνετε με βακτήρια, μούχλα, φύκια κ.λπ. και άλλα όχι τόσο εμφανή αισθαντική ζωή. Μπορώ να το κάνω ένα βήμα παραπέρα και να πω ότι παρόλο που μοιάζουν με δισδιάστατους οργανισμούς, μπορούν να προβάλλουν εικόνες σε πολλές διαστάσεις για λόγους επικοινωνίας. Η μούχλα και τα βακτήρια είναι υπεύθυνα για πολλά “στοιχειώματα”. Είναι καλή πρακτική να ανοίξετε φιλική επικοινωνία με τέτοια όντα. είναι πολύ δεκτικοί όταν τους πλησιάζουμε με σεβασμό στην ευφυΐα του.

– Το νέο κβάζαρ σχηματίζεται στους νυχτερινούς ουρανούς μας από την καρδιά και τις σκέψεις του “Pure at Heart”. Οι αναβαθμίσεις από ένα κβάζαρ δεν μοιάζουν με την ενέργεια που γενικά προέρχεται από ενημερώσεις. αυτή η ενέργεια σαρώνει άμεσα. Δεν υπάρχει τρόπος να μην παρατηρήσετε αυτό το γεγονός όταν συμβαίνει επειδή είναι τόσο απέραντο που είναι κινηματογραφικό.

– Έχουμε κάνει επαφή με ένα “Pleiadian Clan” από πολύ πιο μακριά στο μέλλον από τους συνηθισμένους μας Pleiadian φίλους. Αυτοί οι “Πλειάδες” είναι πολύ διαφορετικοί από τους Πλειάδες που έχουμε συνηθίσει στο ότι είναι αναμφίβολα υβρίδια. Αυτή η συνάντηση ήταν σύντομη, γιατί αφού ρωτήσαμε γιατί δεν ανταποκριθήκαμε, συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε μια συστροφή στην αλυσίδα τους και πέταξαν βιαστικά.

– Οι λεγεωνάριοι προχωρούν ασταμάτητα, με επικεφαλής τον «Αρχαγγέλιο Ηθικό Κώδικα». Σε αυτόν τον κώδικα, εργαζόμαστε μόνο για τη θέληση του “Infinitely Expending Creator Source.” Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως την απάντηση στις προσευχές της ανθρωπότητας και είμαστε στρατιώτες της θεότητας. είμαστε ένα με τις λεγεώνες των θεϊκών στρατών. Πρέπει πάντα να περπατάμε με σταθερή γνώση αυτής της αλήθειας και του δικαιώματος που πρέπει να διαχειριστούμε.

– Δεν είμαστε προγνωστικοί όταν λέμε ότι το σκοτάδι θα εκτεθεί σήμερα, και μέσω αυτού, θα έχουμε τάξη σε όλο το χάος. Αντιθέτως, εκτελούμε αυτές τις ενέργειες μόνοι μας και σας ενημερώνουμε απλώς για το σχέδιο. Δεν υπάρχει εικασία σε αυτές τις δηλώσεις.

fb_img_15979641748727039398256981256584.jpg

Πληροφορίες ανάληψης:

– Τα συμπτώματα ανάληψης της ημέρας περιλαμβάνουν ανήσυχο ύπνο, τρελά όνειρα, οράματα, λάμψεις φωτός και δυσφορία στο στομάχι. Η κατάσταση των ονείρων έχει εξελιχθεί και θα είναι περισσότερο μια τριπλή εμπειρία για εμάς. Η δυσφορία στο στομάχι είναι άμεση συνέπεια της αστάθειας της «αντίληψης του φυσικού χρόνου».

– Τυχαία κλικ στο αυτί μας δείχνουν ότι η πίεση έχει αλλάξει, και έτσι ένα χρονοδιάγραμμα έχει πέσει. Η ισορροπία μας μας βοηθά να ισορροπήσουμε περισσότερο από τα φυσικά μας σώματα. Αυτό το πολυδιάστατο εργαλείο μπορεί να μας δώσει μεγάλη εικόνα για την κοσμική μας ισορροπία.

– Η έννοια του “The Lightbody” ως μια εξελιγμένη έκδοση ενός ελαφρού εργάτη είναι εσφαλμένη αλλά όχι ψευδής. Θυμηθείτε ότι το φως προβάλλεται και ερμηνεύεται από εξωτερικό μυαλό, δεν θα φαινόμαστε πολύ διαφορετικοί από την προοπτική του ύπνου. Θα αισθανθούμε, θα δράσουμε και θα αλλάξουμε, και τα ελαφριά μας σώματα θα είναι εμφανή σε εκείνους με ανοιχτό τρίτο μάτι. Απλώς να θυμάστε ότι αυτοί που δεν έχουν υψηλότερο μυαλό δεν θα είναι σε θέση να κατανοήσουν αυτήν την αλήθεια, επειδή τα μάτια τους δεν θα συνηθίσουν να βλέπουν τέτοια μεγαλοπρέπεια. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πόσο προφανές θα είναι για όσους έχουν τα μάτια να δουν.

mystic_ct_by_doumanis_de3l95x-pre

Τα σημερινά εργαλεία:

Τα εργαλεία θα είναι ενεργά μέχρι την επόμενη ανάρτηση.
Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μύθο για να σας βοηθήσουμε να αποκρυπτογραφήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης των σημερινών όπλων.

(Παθητικό) = Δεν απαιτείται πρόθεση χρήσης ή όπλισης. Θα λειτουργήσει μόνη της όταν αποδεχτείτε την παρουσία του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε άδεια και θα λειτουργήσει για λογαριασμό σας.

(Ενεργό) = πρόθεση που απαιτείται για χρήση

(Επιθετικό) = Θα επιτεθεί προτού οτιδήποτε έχει την ευκαιρία να σας βλάψει.
Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε όπλα εάν δεν υπάρχει καθαρή αγάπη στην καρδιά σας για τις κινήσεις σας και τα όντα που είναι προσκολλημένα.

Το Violet Flame είναι σε ρύθμιση για 9 (18 AA, 1 + 8). Αυτή η ρύθμιση προορίζεται για μια ισορροπημένη μετάδοση αλλά μειώνεται παρουσία καθώς έχουμε κάνει τη θέση για να εκδηλωθούν θετικά πράγματα.

Η ομάδα Violet Flame έχει ως εξής και δεν έχει καμία συγκεκριμένη σειρά: Αρχάγγελος Γερμαίν, Αρχάγγελος Ζαϊντεκιέλ, Αρχάγγελος Ανσιέλ, Αρχάγγελος Ραγκούλ, Αρχάγγελος Ορίων, Αρχάγγελος Μπαθκόλ, Αρχάγγελος Σάμπλο, Αρχάγγελος Μπράθος, Αρχάγγελος Άγλα, Αρχάγγελος Αμπράξος, Αρχάγγελος Χαράχελ, Αρχάγγελος Μπαζάθ Archangel AF, Archangel Machdiel, Archangel Aeshma, Archangel Harahel, Archangel Emanuel και Archangel Adnachiel.

(Ενεργός)
Το θρυλικό σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ μπορεί να χειριστεί τα πάντα, καθώς είναι εντελώς παντοδύναμο, κανένα επίπεδο συνείδησης δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το θεϊκό όπλο. Είναι επίσης ένα φανταστικό όπλο ενάντια στα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία καθώς μπορεί να παρακάμψει οποιοδήποτε κύκλωμα.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Το πεδίο Rangant του Archangel Issac μοιάζει πολύ με το μαγνητικό πεδίο Magnetos και αντιδρά σε οποιαδήποτε μορφή ζωής είτε με ενεργειακή αγάπη είτε με μια μετάλλαξη-τεράστια έκρηξη ισχύος.

(Παθητική και επιθετική)
Τα ξίφη του Archangel Leo’s είναι ένα παθητικό και επιθετικό ξίφος επίθεσης με πλήρη βούληση. Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε καθόλου. θα μπείτε στο δρόμο, να εξοπλίσετε και να φύγετε.

(Παθητικός)
Το ρολόι του Αρχάγγελου Vahu Mana σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα θετικό συναίσθημα ή σκέψη. Φέρνει ένα στοιχείο μεγαλοπρέπειας στις καθημερινές σας στιγμές και αποτρέπει την παρέμβαση επιβλαβών ταξιδιωτών χρόνου.

(Παθητική, ενεργή και επιθετική)
Η λαμπερή ειρήνη του Αρχάγγελου Chamuel σάς επιτρέπει να απομονωθείτε σε μια ειρηνική φούσκα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Επιτρέπει επίσης σε εκείνους στην καρδιά σας να έχουν προστασία επίσης.

(Παθητική και ενεργή)
Η βελτιωμένη διαίσθηση του Αρχάγγελου Τζεριμιέλ, επιτρέπει στις φωνές της ψυχής σας να γίνουν πιο δυνατές. Επιτρέπει στους κριτές του πνεύματος να είναι πιο εμφανείς από ποτέ.

(Ενεργό σύντομο και μεγάλο εύρος)
Το Archangel Baradiel’s Hail Storm είναι μια ψυχική απόδοση, που σημαίνει ότι οραματίζεστε μια γκρίζα ζώνη γύρω από το κεφάλι σας και, στη συνέχεια, το γκρίζο χαλάζι στο στόχο σας. Αυτή η συσκευή είναι το φημισμένο εργαλείο που έχει εφαρμόσει μερικές θρυλικές κινήσεις.

(Ενεργός)
Οι εκρήξεις λέιζερ του Archangel Tubiel είναι μια καυτή και συμπυκνωμένη έκρηξη μετάδοσης. Είναι εύκολο να το διαχειριστείτε άμεσα, ενώ οραματίζεστε τις φωτεινές γκρι σφαίρες στις παλάμες των χεριών σας.

(Ενεργό και παθητικό)
Το σπαθί του Αρχάγγελου Ντάκκιελ είναι ένα ευρέως υποτιμημένο εργαλείο του οποίου η ικανότητα μετάδοσης είναι τόσο χρήσιμη όσο το σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Η κύρια διαφορά είναι ότι αυτό το σπαθί έχει μια παθητική πτυχή και είναι ορατό ενώ λειτουργεί.

(Παθητική και επιθετική)
Οι ακτινοβολίες υγείας του Αρχάγγελου Καλεζέλ μπορούν να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες και τις ασθένειες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταστάσεων που έχουν ήδη προκληθεί. ισχύει για τις μάζες της γης και τα ζωντανά όντα.

(Παθητική και επιθετική)
Η λαμπρή συμπόνια του Αρχάγγελου Θέηλ στέλνει ειλικρινή αγάπη σε όλους εντός των δικαιοδοσιών σας. Το εργαλείο φέρνει μια θρεπτική πτυχή της θεραπείας και έχει απίστευτη ζεστασιά. Είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε με ένα ήρεμο μυαλό.

(Ενεργός)
Το θεραπευτικό προσωπικό του Αρχάγγελου Ραφαήλ είναι μια παντοδύναμη θεραπευτική δύναμη που λειτουργεί σταδιακά ή εντατικά ανάλογα με τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε. Θεωρείται το καλύτερο εργαλείο γενικής θεραπείας.

20200819_1457218529559186244775697.jpg

Οι σημερινές εργασίες:

Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε επίπεδο μακροεντολής και, συνεπώς, η μορφή θα παραμείνει συνεπής, χρησιμοποιήστε τα σημερινά εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών. Τίποτα δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε τα ακόλουθα, εάν είστε έτοιμοι, ο ανώτερος εαυτός σας θα σας καλέσει σε καθήκον, εάν όχι, μεταβείτε στον Διαλογισμό.

Οι λεγεώνες είναι ικανοποιημένοι ότι ο πλανήτης Γη επέλεξε την ειρήνη και την ελευθερία στις συλλογικές καρδιές τους, και αυτό θα εκδηλωθεί καθώς βρισκόμαστε στην ταλάντευση της πλήρους μετάβασης.

* Τα άφθονα νερά της Αιγύπτου πρέπει να επιστρέψουν στην περιφέρεια της γης. Η καλύτερη μέθοδος για να το κάνετε αυτό είναι με την ενδυνάμωση του Νείλου. Αυτός ο ποταμός πρέπει πάντα να ρέει από Νότο προς Βορρά, παρόλο που δεν συμβαίνει αυτό. Έχουμε ρεύματα βαθιά μέσα στο κινούμενο νερό προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι την πλειοψηφία. Μαζί με την κατεύθυνση της ροής του νερού προς τα βόρεια, θα την ενθαρρύνουμε να απλώσει τα φτερά της και να διακλαδώσει. Ωστόσο, αισθάνεται κατάλληλη, δεν έχει την αυτοπεποίθηση να το κάνει και τίποτα άλλο, φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ευλογήσετε το πολύ ιερό σώμα του νερού πριν φύγετε.

* Ορισμένα κακόβουλα στοιχειώδη προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν ψυχές καθώς επανενώνονται με το “Infinitely Expanding Creator Source”. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να διαστρέψει τη διαδικασία μετενσάρκωσης ξανά. Αυτά τα όντα μοιάζουν με σκιές με κιρκίρι και κρέμονται γύρω από τον αστερισμό του Κύκνου, που είναι το μεγάλο κέντρο της μετενσάρκωσης. Δίνουν ένα “Nazgul από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” ατμόσφαιρα και πέφτουν με σπαθί και ασπίδα. Για να τα αφαιρέσετε μέσω μιας πύλης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κύβο περιορισμού πριν τον επαναφέρετε στην “Απειρά αναπτυσσόμενη πηγή δημιουργού”, είναι πολύ δύσκολες και δεν πρέπει να εμπιστεύονται.

* Υπήρξαν πολλές κακές μαζικές συγκεντρώσεις στο όνομα του σιφωνισμού. Αυτά τα καλά οργανωμένα πάρτι στην αυλή συντονίζονται και διασκορπίζονται σε όλο τον κόσμο. Οι «μάγισσες του δάσους» διαχειρίζονται το 90% αυτών. Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μια ανακοίνωση για τη βιολετί φλόγα και να ακολουθούνται από σπαθί και ασπίδα. Το άλλο 10% είναι το πιο αποτελεσματικό. διαχείριση από διάφορα άτομα που δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένα με οποιαδήποτε μεγαλύτερη παραγγελία, χειριστείτε τα και τα δύο με τον ίδιο τρόπο.

* Αυτός ο ακόλουθος σχεδιασμός πύλης εξόδου προέρχεται από το Sirian Star Family, είναι ένα τετράγωνο που έχει σχεδιαστεί σαν τις άλλες πύλες εξόδου που έχουμε ήδη δημιουργήσει. Μπορείτε σίγουρα να το κάνετε αυτό στο μάτι του μυαλού σας ή σε χαρτί. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να γράψετε τα ονόματα, τους οργανισμούς και άλλα πράγματα που σχετίζονται με την παιδεραστία στο κέντρο, εάν αφήσετε αρκετό χώρο για να το κάνετε. Λάβετε υπόψη ότι εάν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο χαρτιού και στυλό, η σελίδα πρέπει να εγγραφεί (με ασφάλεια).

Επίπεδο ένα: 26zn xb5m 1n3m

Επίπεδο δύο: Dby Dby Dby Dby …

Επίπεδο τρίτο: ,,, ,,, ,,, … (Όλα τα κόμματα)

Επίπεδο τέσσερα: 1Nb 1Nb 1Nb 1Nb 1Nb 1Nb …

Layer Five:, Ti7, Ti7, Ti7, Ti7, Ti7 … (συμπεριλαμβάνονται κόμματα)

Επίπεδο Έξι: 77b 77b 77b 77b 77b …

* Στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια ισορροπίας, θα ανοίξουμε μια πύλη που επιτρέπει την ασφαλή διέλευση για τους πιο αδύναμους αγώνες αστεριών. Αυτή η πύλη χρειάζεται την εμπιστοσύνη σας και μπορεί επίσης να διαχειριστεί σε χαρτί ή στο μυαλό σας.

Κώδικας:

Επίπεδο ένα:, Ti7, Ti7, Ti7, Ti7, Ti7 … (περιλαμβάνει κόμματα)

Επίπεδο 2: 77b 77b 77b 77b 77b …

Επίπεδο τρία: i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7 i7

* Βυθίστε τη γη ως εξής:

Οι ακόλουθες φλόγες για ένα πλήθος 72 – Βιολετί – Indigo – Ροζ – Rainbow

Αυτά τα φώτα για 72 μετρήσεις: Λευκό – Ροζ – Ανοιχτό Μπλε Χρυσό

Πλάσμα για 72 μετρήσεις σε αυτούς τους χρωματικούς κωδικούς: Ροζ – Χρυσό – Κίτρινο – Κόκκινο – Πράσινο – Ουράνιο τόξο

close_to_sunset_by_skyfiredragon_de3mr5d-fullview

Ο σημερινός διαλογισμός είναι παρακάτω. Απολαύστε!

Leave a Reply